Συνειδητοποιείς τι έγραψες;Namrail έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:39Τώρα δεν μπορώ να κάθομαι να απαντάω σε αυτά. Η είδηση είναι όταν ο άνθρωπος δαγκώσει το σκύλο, όχι όταν συμβεί το αντίθετο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι νορμάλ τσογλάνια να χτυπάνε οδοντίατρους (αν έγινε έτσι το περιστατικό γιατί εγώ έχω δει απλά μια δήλωση του οδοντίατρου). Αυτό σημαίνει ότι καλώς κακώς δεν προσελκύει ενδιαφέρον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενδιαφέρον για σχολιασμό βρε. Το θέμα είναι σοβαρό (αν ισχύει η χειροδικία), αλλά δεν προσελκύει σχολιαστικό ενδιαφέρον. Τι να γίνει τώρα; Να επιβάλλουμε και την ατζέντα με βάση την οποία θα σχολιάζει ο καθένας; Δεν γίνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:44Συνειδητοποιείς τι έγραψες;Namrail έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:39Τώρα δεν μπορώ να κάθομαι να απαντάω σε αυτά. Η είδηση είναι όταν ο άνθρωπος δαγκώσει το σκύλο, όχι όταν συμβεί το αντίθετο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι νορμάλ τσογλάνια να χτυπάνε οδοντίατρους (αν έγινε έτσι το περιστατικό γιατί εγώ έχω δει απλά μια δήλωση του οδοντίατρου). Αυτό σημαίνει ότι καλώς κακώς δεν προσελκύει ενδιαφέρον.![]()
ΥΓ Την πρώτη φράση γιατί την μπόλνταρες;
Αν δεν υπήρχε αυτό θα ηταν καλό.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:42Το πιο πλήρες κείμενο που διάβασα μέχρι τώρα.Sid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:07 Ως συνήθως μια καλή και σοβαρή προσέγγιση (έχοντας κανα δυο ενστασεις και χωρς να συμφωνώ στο 100%) και από το Αρδην.
http://ardin-rixi.gr/archives/209402
Επιτέλους.![]()
Οκ, προσωπική εκτίμηση, κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν και ως ισοπεδωτική Ύβρι.![]()
''Ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας, θύμα της κατάστασης που έχει επικρατήσει στο κέντρο της Αθήνας, έγινε θύτης πράττοντας αυτοδικία. Ο Κωστόπουλος, θύμα της εξάρτησης και της καθημερινής βίας που δεχόταν ως εξαρτημένος μπουκάρισε στο κοσμηματοπωλείο''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Προσωπικώς, δεν έχω καμμία διάθεση επιβολής. Θέλω να μείνετε όπως είστε.Namrail έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:47Ενδιαφέρον για σχολιασμό βρε. Το θέμα είναι σοβαρό (αν ισχύει η χειροδικία), αλλά δεν προσελκύει σχολιαστικό ενδιαφέρον. Τι να γίνει τώρα; Να επιβάλλουμε και την ατζέντα με βάση την οποία θα σχολιάζει ο καθένας; Δεν γίνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:44Συνειδητοποιείς τι έγραψες;Namrail έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:39
Τώρα δεν μπορώ να κάθομαι να απαντάω σε αυτά. Η είδηση είναι όταν ο άνθρωπος δαγκώσει το σκύλο, όχι όταν συμβεί το αντίθετο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι νορμάλ τσογλάνια να χτυπάνε οδοντίατρους (αν έγινε έτσι το περιστατικό γιατί εγώ έχω δει απλά μια δήλωση του οδοντίατρου). Αυτό σημαίνει ότι καλώς κακώς δεν προσελκύει ενδιαφέρον.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιοι να μείνουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:49
Προσωπικώς, δεν έχω καμμία διάθεση επιβολής. Θέλω να μείνετε όπως είστε.
Αν εννοείς εμένα και με προσφωνείς με πληθυντικό ευγενείας (
- YouOnlyLiveOnce
Αν δεν υπηρχε βιντεο ουτε 10 σελιδες δεν θα ειχε το θεμα.
Και μαλλον δεν θα μαθαιναμε καν για τις κλωτσιες.
Μπααααα θα γραφόντουσαν μεγαλύτερες πιπες απο αυτές που διαβάσαμε από εξέχοντα προσωπα θεσμικά και παραθεσμικά.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:54 Αν δεν υπηρχε βιντεο ουτε 10 σελιδες δεν θα ειχε το θεμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
https://www.opensocietyfoundations.orgLeporello έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:39 The Open Society and Its Enemies δεν είναι ίδρυμα, αλλά βιβλίο του Karl Popper
![]()
The group's name is inspired by Karl Popper's 1945 book The Open Society and Its Enemies.
- Golden Age
Απο το 19.00 η μαρτυρία, απο το 26.00 η καταγγελία για την απόλυση.
Έχουμε να κάνουμε με NKVD!!!
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:42Το πιο πλήρες κείμενο που διάβασα μέχρι τώρα.Sid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:07 Ως συνήθως μια καλή και σοβαρή προσέγγιση (έχοντας κανα δυο ενστασεις και χωρς να συμφωνώ στο 100%) και από το Αρδην.
Επιτέλους.![]()
Οκ, προσωπική εκτίμηση, κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν και ως ισοπεδωτική Ύβρι.![]()
Δεν είναι καθόλου δύσκολο αυτό το ερώτημα. Και οι δυο είναι ταυτόχρονα θύτες και θύματα. Μόνο που επέδειξε πολύ ανώτερες περγαμηνές θύτη απ' ότι ο άλλος και γι'΄αυτό ο άλλος μετατράπηκε στο υπέρτατο θύμα. Το νεκρό.Το τραγικό ερώτημα στην περίπτωση του κοσμηματοπωλείου της Ομόνοιας είναι η δυσκολία να διακρίνει κανείς τον θύτη από το θύμα
Και λοιπόν;Dies Irae έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:59https://www.opensocietyfoundations.org
The group's name is inspired by Karl Popper's 1945 book The Open Society and Its Enemies.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εντάξει, μπορεί να αφαιρεί από το πλαίσιο τον παράγοντα "προσωπική επιλογή να είμαι στη χ κατάσταση" αλλά όπως και να το κάνουμε, με περισσότερη κατανόηση θα δεις έναν εξαρτημένο άνθρωπο που αντιδρά σαν πληγωμένο ζώο σε παγίδα από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις κάποιον με περισσότερο καθαρό νου. Σ' αυτές τις περιπτώσεις βλέπεις ή προσπαθείς να δεις το παρόν και όχι τα σφάλματα του παρελθόντος. Το στοιχείο της πρόθεσης είναι πολύ σημαντικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένα πληγωμένο ζώο δεν είναι επικίνδυνο. Είναι πολύ πιο επικίνδυνο από κάποιο υγιές. Κι αυτό ακριβώς είναι το τυφλό σημείο για όσους εστιάζουν στην "αδυναμία", γενικώς και αορίστως. Γιατί το κάθε πρεζόνι όσο πιο "αδύναμο" είναι, όσο λιγότερες οδούς διαφυγής έχει ή νομίζει ότι έχει, τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται. Όπως και το κάθε πληγωμένο ζώο. Δυστυχώς.Αγις έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:49Αν δεν υπήρχε αυτό θα ηταν καλό.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:42Το πιο πλήρες κείμενο που διάβασα μέχρι τώρα.Sid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:07 Ως συνήθως μια καλή και σοβαρή προσέγγιση (έχοντας κανα δυο ενστασεις και χωρς να συμφωνώ στο 100%) και από το Αρδην.
Επιτέλους.![]()
''Ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας, θύμα της κατάστασης που έχει επικρατήσει στο κέντρο της Αθήνας, έγινε θύτης πράττοντας αυτοδικία. Ο Κωστόπουλος, θύμα της εξάρτησης και της καθημερινής βίας που δεχόταν ως εξαρτημένος μπουκάρισε στο κοσμηματοπωλείο''
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τίποτα, μια διευκρίνιση, καλή συνέχεια!Leporello έγραψε: 26 Σεπ 2018, 16:03Και λοιπόν;Dies Irae έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:59https://www.opensocietyfoundations.org
Για να εκμαιεύσω αυτήν την ερώτηση.Namrail έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:47Ενδιαφέρον για σχολιασμό βρε. Το θέμα είναι σοβαρό (αν ισχύει η χειροδικία), αλλά δεν προσελκύει σχολιαστικό ενδιαφέρον. Τι να γίνει τώρα; Να επιβάλλουμε και την ατζέντα με βάση την οποία θα σχολιάζει ο καθένας; Δεν γίνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:44Συνειδητοποιείς τι έγραψες;Namrail έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:39
Τώρα δεν μπορώ να κάθομαι να απαντάω σε αυτά. Η είδηση είναι όταν ο άνθρωπος δαγκώσει το σκύλο, όχι όταν συμβεί το αντίθετο.
ΥΓ Την πρώτη φράση γιατί την μπόλνταρες;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
διαφωνώBeria έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:11Καλό κείμενοSid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:07 Ως συνήθως μια καλή και σοβαρή προσέγγιση (έχοντας κανα δυο ενστασεις και χωρς να συμφωνώ στο 100%) και από το Αρδην.
το δικαίωμα της ληστείας ανήκει στον "δικαιωματισμό" και που προτάσει ο αρθρογράφος ως τον έναν από τους δύο πόλους; Γιατί ο Ζακ χτυπήθηκε από τον κοσμηματοπώλη ως επίδοξος ληστής, για κανέναν άλλο λόγο. Όχι επειδή ήταν ομοφυλόφιλος, ούτε επειδή ήταν οροθετικός. Οπότε η διαφορετικότητα δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα με το συγκεκριμένο συμβάν. Εκτός αν θεωρείται πλέον το δικαίωμα στην ληστεία ως δικαίωμα αυτονόητο.Το χειρότερο είναι ότι ο πολιτικός λόγος πολώνεται και πολώνει: Οι «δεξιοί» προβάλλουν κατ’ εξοχήν το θέμα της ασφάλειας αναζητώντας εύκολα ακροατήρια, ενώ οι «αριστεροί» τον δικαιωματισμό που είναι εγγενής στα δικά τους ακροατήρια. Και βέβαια τα επιχειρήματα εστιάζονται στην καταγγελία του αντιπάλου και στον στιγματισμό ως αναρχικού ή φασίστα. Ο πολιτικός λόγος που θα έπρεπε να είναι διαμεσολαβητικός γίνεται επιθετικός τροφοδοτώντας ένα αδιέξοδο που αποτελεί το θερμοκήπιο του φασισμού, ενός εκφασισμού της καθημερινής στάσης και συμπεριφοράς που αυτονόητα θα τροφοδοτήσει τα νέα Τάγματα Εφόδου. Αυτό θα είναι το αντίτιμο του πολιτικού ελλείμματος των πολιτικών μας.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-