Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Φρούραρχος έγραψε: 26 Σεπ 2018, 06:51
Και κάτι προς τους κραυγάζοντες για ανθρώπινη ζωή.
Είναι ανθρώπινη ζωή να σέρνεσαι στο χώμα, εκτός τόπου και χρόνου, με μόνη έννοια που θα βρεις το πράμα για να ξανακυλιστείς κάτω;
Αν αυτό είναι ανθρώπινη ζωή, τότε έχουμε μπλέξει τις έννοιες.
Αρνούμαι να συγκινηθώ γιατί μου το επιβάλλει η μαλακία που δέρνει κάποιους.
Η μάλλον συγκινούμαι έχοντας στο μυαλό μου:
Εκεί που θα πας Ζακ μην κάνεις τα ίδια λάθη. Από αυτό τον κόσμο που έψαξες και σε εξευτέλισε απαλλάχθηκες. (Και δε μιλάω για το σεξουαλικό. Στο κρεββάτι του, ο καθένας ότι τραβάει ο οργανισμός του).
Καλά ρε φίλε. Κι εσένα αν σε πετύχουμε πουθενά λιώμα από τίποτα ξύδια, θα σου ρίξουμε μια σφαιρα στο κεφάλι για να σε απαλλάξουμε από το βασανιστήριο σου.πάνε και κάτι μαλακές στον οκανα και μοιράζουν μεθαδόνη και ψυχολογική υποστήριξη αντί να εκτελούν με καλασνικωφ ποιον μπαίνει. Άρρωστα πράγματα.
Όσο για τον οδοντίατρο στα Εξάρχεια που γράφτηκε πιο πανω, όποιος συμφωνεί με τον ξυλοδαρμό του είναι χουλιγκανοσκουπιδι και όποιος το έκανε πρέπει να δικαστεί. Φανταστείτε πόσο πιο ταλιμπανοκαφρος εισαι όταν επιδοκιμαζεις λυτσαρισματα μέχρι θανάτου ανθρώπων που απλά ήθελαν να διαφύγουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
vatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 23:25
Πάμε πάλι: Αναπότρεπτος κίνδυνος; Στριμωγμένος στη γωνία ο καταστηματάρχης, χωρίς δυνατότητα διαφυγής; Δε νομίζω. Η βλάβη που προκάλεσε με τις κλωτσιές ήταν σημαντικά κατώτερη κατά το είδος και τη σπουδαιότητα της βλάβης που απειλήθηκε (κλοπή);
εφοσον εχουμε μαχαιρι, δεν απειληθηκε μονο κλοπη.
Δεν ειμαστε στη Φλωριντα.
Δεν ειναι μπατσος.
Δεν ισχυουν τετοιες κοτσανες.
Αλλα κι εκει να ημασταν ειναι παρα πολυ ενοχοποιητικο που ολα αυτα τα θυμηθηκε αφου βγηκε βιντεο και αφου ειχε δωσει μια τελειως διαφορετικη εκδοχη για το τι συνεβη.
Αγις έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:36
Να ρωτήκσξω μια και με προβλημάτισε ο Πάνας .
Αν κάποιος μπουκάρει και με την απειλή μαχαιριού προσπαθήσει να βουτήξει τις Weber και τις καλοσιτεμένες σπαλομπριτζόλες (τα ιερά κ τα οσια δλδ σύμφωνα με το σενάριο της επαναστάτριας του γλυκόνερου Ναιδας) και αποφασίσω να μην τον καρφώσω με την πηρούνα αλλά ο Μουργος(Ελληνικός ποιμενικός για τους γραμματιζούμενους) έχει άλλη άποψη και τον κανει κομματάκια - τι προβλεπει ο ποινικός κωδικας για μενα κ τον Μουργο ;
Αν σου τυχει τετοιο πραγμα ασε τους ποινικους κωδικες και ψαξε φτυαρι
Αν κάποιος μπουκάρει και με την απειλή μαχαιριού προσπαθήσει να βουτήξει τις Weber και τις καλοσιτεμένες σπαλομπριτζόλες (τα ιερά κ τα οσια δλδ σύμφωνα με το σενάριο της επαναστάτριας του γλυκόνερου Ναιδας) και αποφασίσω να μην τον καρφώσω με την πηρούνα αλλά ο Μουργος(Ελληνικός ποιμενικός για τους γραμματιζούμενους) έχει άλλη άποψη και τον κανει κομματάκια - τι προβλεπει ο ποινικός κωδικας για μενα κ τον Μουργο ;
Θυμάμαι παλιά, ένας ιδιοκτήτης ντόπερμαν είχε επιστρέψει σπίτι του και βρήκε νεκρό έναν διαρρήτκη, του είχε ξεσκίσει το λαιμό ο σκύλος που βρισκόταν σπίτι. Ο ιδιοκτήτης αντιμετώπισε κακουργηματικές κατηγορίες και νομίζω πως φυλακίστηκε. είναι πολύ παλιά η υπόθεση δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί αναφορά στο ίντερνετ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Θυμάμαι παλιά, ένας ιδιοκτήτης ντόπερμαν είχε επιστρέψει σπίτι του και βρήκε νεκρό έναν διαρρήτκη, του είχε ξεσκίσει το λαιμό ο σκύλος που βρισκόταν σπίτι. Ο ιδιοκτήτης αντιμετώπισε κακουργηματικές κατηγορίες και νομίζω πως φυλακίστηκε. είναι πολύ παλιά η υπόθεση δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί αναφορά στο ίντερνετ
Ο σκύλος φυλακίστηκε.
Τον ιδιοκτήτη τον πήρε ο μπόγιας.
Ο σκύλος φυλακίστηκε.
Τον ιδιοκτήτη τον πήρε ο μπόγιας.
ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΟΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Γνώρισα τον κ. Καράμπελα, ιατρό στο “Τζάνειο” νοσοκομείο, ο οποίος μού διηγήθηκε το δράμα του. Συγκεκριμένα, πριν από λίγα χρόνια ένοπλοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του. Ο ίδιος απουσίαζε και μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο γιος του και ο σκύλος του, ένας γερμανικός ποιμενικός. Όταν οι ένοπλοι διαρρήκτες κινήθηκαν απειλητικά προς το παιδί, ο σκύλος μπήκε μπροστά για να το προστατεύσει.
Οι διαρρήκτες προσπάθησαν να παρακάμψουν βιαίως το παιδί και το σκύλο, προκειμένου να ληστέψουν το σπίτι. Τότε ο σκύλος όρμησε στον ένα διαρρήκτη με σκοπό να τον απομακρύνει και πέταξε τον άλλον κάτω από τη σκάλα.
Ο ένας διαρρήκτης, όσο τραυμάτιζε τον σκύλο με ένα κατσαβίδι, δέχθηκε πλήγμα στην καρωτίδα από το πονεμένο ζώο και τελικά κατέληξε. Ο άλλος διαρρήκτης τραυματίστηκε όταν έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού. Σε μια σοβαρή χώρα, θα ερχόταν η αστυνομία και αφού εφαρμόζονταν οι συνήθεις διαδικασίες, ο εν ζωή διαρρήκτης θα καταδικαζόταν για διάρρηξη, οπλοκατοχή και απειλή κατά της ζωής. Στην Ελλάδα όμως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Στην Ελλάδα αν κάποιος διαρρήξει το σπίτι σου, δεν έχεις δικαίωμα να προστατέψεις ούτε τον εαυτό σου ούτε την οικογένειά σου. Αντιθέτως, το πλέον πιθανό είναι να καταλήξεις στα θυμαράκια επειδή σε σκότωσε ο διαρρήκτης, είτε στη φυλακή επειδή σκότωσες ή τραυμάτισες (εσύ ή το σκυλί σου, δεν έχει σημασία) τον δράστη. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του κ. Καράμπελα, μολονότι ο ίδιος απουσίαζε από το σπίτι του.
Ο κ. Καράμπελας, αφού έπεσε θύμα ειρωνείας και χλεύης από την προέδρο του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση. Ο διαρρήκτης που επέζησε, ο οποίος θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον γιο του κ. Καράμπελα, όχι μόνο δεν καταδικάστηκε, αλλά άσκησε και αγωγή ζητώντας αποζημίωση επειδή κατά τη ληστεία τραυματίστηκε και δεν θα μπορούσε στη συνέχεια να εργαστεί, δηλαδή να κλέβει σπίτια. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να περιγράψω την οικονομική και ψυχική ταλαιπωρία του ιατρού με όλο αυτό που συνέβη.
vatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 23:25
Πάμε πάλι: Αναπότρεπτος κίνδυνος; Στριμωγμένος στη γωνία ο καταστηματάρχης, χωρίς δυνατότητα διαφυγής; Δε νομίζω. Η βλάβη που προκάλεσε με τις κλωτσιές ήταν σημαντικά κατώτερη κατά το είδος και τη σπουδαιότητα της βλάβης που απειλήθηκε (κλοπή);
εφοσον εχουμε μαχαιρι, δεν απειληθηκε μονο κλοπη.
Δεν ειμαστε στη Φλωριντα.
Δεν ειναι μπατσος.
Δεν ισχυουν τετοιες κοτσανες.
Αλλα κι εκει να ημασταν ειναι παρα πολυ ενοχοποιητικο που ολα αυτα τα θυμηθηκε αφου βγηκε βιντεο και αφου ειχε δωσει μια τελειως διαφορετικη εκδοχη για το τι συνεβη.
μονο αμα εισαι στη φλοριντα και μπατσος μπορουν να σε απειλησουν με μαχαιρι; τα μαχαιρια στην ελλαδα, δεν κοβουν, θελουν τροχισμα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Θ’ανοίξω την πόρτα και είναι -όχι πως φοβάμαι- μα να, θέλω να σου πω, πως δεν πρόλαβα και πως εσύ πρέπει να μάθεις να μην κατεβαίνεις στον δρόμο χωρίς όπλα όπως εγώ -γιατί εγώ δεν πρόλαβα- γιατί τότε θα χαθείς όπως κι εγώ «έτσι», «αόριστα» σπασμένη σε κομματάκια από θάλασσα, χρόνια παιδικά και κόκκινα λάβαρα.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:38
ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΟΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Γνώρισα τον κ. Καράμπελα, ιατρό στο “Τζάνειο” νοσοκομείο, ο οποίος μού διηγήθηκε το δράμα του. Συγκεκριμένα, πριν από λίγα χρόνια ένοπλοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του. Ο ίδιος απουσίαζε και μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο γιος του και ο σκύλος του, ένας γερμανικός ποιμενικός. Όταν οι ένοπλοι διαρρήκτες κινήθηκαν απειλητικά προς το παιδί, ο σκύλος μπήκε μπροστά για να το προστατεύσει.
Οι διαρρήκτες προσπάθησαν να παρακάμψουν βιαίως το παιδί και το σκύλο, προκειμένου να ληστέψουν το σπίτι. Τότε ο σκύλος όρμησε στον ένα διαρρήκτη με σκοπό να τον απομακρύνει και πέταξε τον άλλον κάτω από τη σκάλα.
Ο ένας διαρρήκτης, όσο τραυμάτιζε τον σκύλο με ένα κατσαβίδι, δέχθηκε πλήγμα στην καρωτίδα από το πονεμένο ζώο και τελικά κατέληξε. Ο άλλος διαρρήκτης τραυματίστηκε όταν έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού. Σε μια σοβαρή χώρα, θα ερχόταν η αστυνομία και αφού εφαρμόζονταν οι συνήθεις διαδικασίες, ο εν ζωή διαρρήκτης θα καταδικαζόταν για διάρρηξη, οπλοκατοχή και απειλή κατά της ζωής. Στην Ελλάδα όμως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Στην Ελλάδα αν κάποιος διαρρήξει το σπίτι σου, δεν έχεις δικαίωμα να προστατέψεις ούτε τον εαυτό σου ούτε την οικογένειά σου. Αντιθέτως, το πλέον πιθανό είναι να καταλήξεις στα θυμαράκια επειδή σε σκότωσε ο διαρρήκτης, είτε στη φυλακή επειδή σκότωσες ή τραυμάτισες (εσύ ή το σκυλί σου, δεν έχει σημασία) τον δράστη. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του κ. Καράμπελα, μολονότι ο ίδιος απουσίαζε από το σπίτι του.
Ο κ. Καράμπελας, αφού έπεσε θύμα ειρωνείας και χλεύης από την προέδρο του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση. Ο διαρρήκτης που επέζησε, ο οποίος θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον γιο του κ. Καράμπελα, όχι μόνο δεν καταδικάστηκε, αλλά άσκησε και αγωγή ζητώντας αποζημίωση επειδή κατά τη ληστεία τραυματίστηκε και δεν θα μπορούσε στη συνέχεια να εργαστεί, δηλαδή να κλέβει σπίτια. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να περιγράψω την οικονομική και ψυχική ταλαιπωρία του ιατρού με όλο αυτό που συνέβη.
Μεταξύ μας, τέτοια κουφά γίνονται (και συχνότερα) και στις ΗΠΑ
Την ίδια ώρα, την οργή του για το σοβαρό τραυματισμό της αδελφής του εξέφρασε με μια ανάρτησή του στο facebook ο αδελφός της Μαρίας. Ο νεαρός γράφει ότι φασισμός είναι αυτό που συνέβη στην αδελφή του. Ειδικότερα, έγραψε: Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε.
sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:30
Αυτό που κάνετε έτσι όπως το βλέπω εγώ, και εσύ και ο ναμ και η Δανάη μου φαίνεται εντελώς εξωφρενικό και δεν μιλάω με βάση την εμπειρία μου από τέτοια σκηνικά αλλά με βάση την κοινή λογική την οποία κατά την μη ταπεινή μου γνώμη την βιάζετε κατ επανάληψην και ασύστολα θυσιάζοντας την στον βωμό τις όποιας αριστερίστικης ιδεολογίας σας. Αυτά από μένα.
Ενώ αν λέγαμε "ν αγιάσει το πόδι του γηραιού μαγαζάτορα" και "τα σκουπίδια στη χωματερή", θα ήμασταν απλά και εμείς κοινο-λογικάριοι να φανταστώ. Ή όχι;
Δεν είπα πουθενά να αγιάσει το πόδι του και μαλακίες τούμπανα ρε κάφροι, ξεκολλάτε με το να βάζετε λόγια στο στόμα του άλλου και αυτόκλητες ταμπέλες. Η φάση είναι πέρα για πέρα τραγική, οι αρχές έχουν όλα τα στοιχεία στην διάθεση τους και φαντάζομαι ότι και ο καταστηματάρχης και ο άλλος που ήταν μαζί του θα δικαστούν. Εγκαταλείπετε κάθε μα κάθε φορά την κοινή λογική για χάρη των γαμημένων ιδεών σας, δεν σας φταίει κανείς λοιπόν για το κράξιμο που τρώτε, γιατί ναι όλοι σας κράζουν αν δεν το πήρατε χαμπάρι. Αυτό το παλικαράκι που πέθανε ήταν αυτός που έβαλε εναντίον, που προκάλεσε με πράξεις βίας, που απείλησε άλλους συνανθρώπους του, δεν έχεις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος ομοιδεάτης σου την δυνατότητα να κάνει το άσπρο μαύρο, καραγκιόζηδες, όποιος σας λέει κάτι διαφορετικό τον λέτε φασίστα και ακροδεξιό, σκατοφασίστες. Ακροδεξιός και χρυσαυγίτης είσαι εσύ κι όλο σου το σόϊ απίθανε.
Για να το είπε ο Μπρουσκος, ετσι ακριβώς δεν θα έγινε. Καμία σοβαρή πηγή υπάρχει η αν είναι έτσι να συζητάμε εδώ μέσα και τα καθημερινά ουρλιαχτά της Μενεγάκη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.