!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Οταν δείς τον αλλο με μαχαίρι κάτσε να αναρωτηθείς και αν είχε ασχημα παιδικά χρόνια .
Δεν πάτε καλά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ναι ρε βάτραχε θα κριθεί νομικά αλλά είναι υποκρισία για όσους άλλα θέλουν να πουν και άλλα λένε.
Στην πραγματικότητα θέλουν να πουν ότι γουαστάρουν να ψοφάνε πρεζάκια και πούστηδες κια πρεζάκηδες. Να έουν όπλα. Και να την γλιτώνουν από οποιαδήποτε ασυδοσία τους. Και το πάνε και ηθικά και αισθητικά και στο τέλος νομικά ε και βέβαια μετά είναι για γέλια.

Από την άλλη πάλι εισήχθη η αυτοδικία ενώ δεν έχουμε εδώ τέτοιο πράγμα, πιάστο αυγό και κούρευτο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Αυτο που εισήχθη δεν είναι αυτοδικία αλλά ειναι σιγουρα αυτοτρομπόνιασμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:07 quote=Πάνας post_id=256338 time=1537911353 user_id=53]
Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 00:25 Τόσα πρεζάκια κυκλοφορούν, πρέπει να έχουμε όπλα πάνω μας, κι αν καταλάθος σκοτώσουμε κάποιον να μας συγχωρεί ο νόμος αφού αυτός ο κάποιος έμοιαζε λίγο γκέι.
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο καταστηματάρχης φέρθηκε έτσι επειδή τον είδε γκέι;

Τόσα πρεζάκια υπάρχουν αλλά δεν βουτάνε ένα μαχαίρι να κάνουν ντου σε μαγαζί. Μπορεί κάποιοι να δυσφορούν αλλά οι περισσότεροι γνωρίζουν τι περνάνε.
Τα κακά πρεζάκια βουτάνε το μαχαίρι. Μόνος του οδηγήθηκε στον θάνατο, αν έκανε ντάγκλες όπως οι άλλοι σε κανένα παγκάκι δεν θα τον πείραζε κανείς.
Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς. Παίζει και το σενάριο ότι τον κυνηγούσαν και έτρεχε και την έπεσε για καταφύγιο. Μπορεί στην εμπλοκή αυτή να κρατούσε το μαχαίρι από πριν για να ξεφύγει.
Μπορεί όταν μπήκε μέσα να μην ήταν κανείς πράγματι. Έτσι είπαν. Ήταν ο γέρος έξω κάπου ή σε γειτονικό μαγαζί (το βρίσκω φυσιολογικό). Όταν του πετάει την πέτρα ο γέρος ο νεαρός φρικάρει πολύ άσχημα. Ξαφνιάστηκε. Δες το αυτό. Αυτό μου λέει ότι χαμπάρι μπορεί να μην είχε πάρει ότι ήταν σε χρυσαφάδικο. Να νόμιζε ότι ακόμα τον κυνηγούν.
Αν έγινε έτσι τότε δεν δίνω σύστημα στον γέρο. Βέβαια πρέπει να είσαι και σπίρτο μυαλό σε αυτές τις καταστάσεις και να προλάβεις να εκτιμήσεις, αν είναι ο άλλος αδύναμος να κάνει κάτι ή όχι.

Σε άλλη περίπτωση καταλαβαίνω το γέρο. Όχι όπως θα καταλάβαινα εμένα αν έκανα το ίδιο εδώ σπίτι μου. Φίλε το έχω φανταστεί πολλές φορές. Ή θα πάρω την τσάπα που είναι και έτοιμη όρθια σε σημείο που που δεν φαίνεται και εγώ ξέρω μόνο ή αν δεν προλάβω αυτό βουτάω το μαχαίρι.
Στόχος μου θα είναι να τον δω λιπόθυμο. Μέσα κοιμούνται τα κορίτσια και καταλαβαίνεις ότι έχω φόβους. Μετά θα φοβάμαι μην ξανάρθουν για εκδίκηση γιατί υπάρχει και τέτοια ανωμαλία αν δεν το ξέρεις. Οπότε γιατί να μην τον σκοτώσω επί τόπου και να τον θάψω στον κήπο για να γλιτώσω κιόλας. Αλλά σκατά ρε, πως θα ζήσω μετά;
Αυτά τα αδιέξοδα δεν θα τα είχα πάντως στην ομόνοια. Τραβιέσαι πιο κει. παίρνεις αγκαλιά κι ένα τραπέζι και υπάρχει και κόσμος ρε πούστη μου θα σωθείς κάπως. Το μέλημά σου θα είναι τώρα μην έχεις χάσει κάνα χρυσαφικό. Αν μπορείς τον ακινητοποιείς, αλλιώς τον αφήνεις και πάλι.

Εδώ βέβαια δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Μόνο να φύγει ήθελε και αυτό φάνηκε. Μπορούσε δηλαδή ο γέρος να μην την δει έτσι.

Είδες περιπτώσεις; Τελικά τι θα κάνουμε θα παίξουμε προγνωστικά; Ή θα την δούμε αλλιώς στις συζητήσεις μας;
[/quote]

Εμπλοκή μαχαίρι κυνήγι; Τι να υποθέσουμε τώρα; Γιατί τον κυνηγούσαν και γιατί κρατούσε μαχαίρι;

Σε καταλαβαίνω, όλοι το έχουμε σκεφτεί... προς το παρών έχω λύσει το πρόβλημα με τον σκύλο τον οποίο δεν τον πήρα για αυτό τον λόγο, απλά ένας φίλος μου δεν μπορούσε να το κρατήσει από οικονομικής άποψης και χώρου...κανείς δεν τολμάει να μπει μέσα σε σπίτι με ροτβάιλερ. Δεν κοιμάται στην αυλή να του πετάξει φόλα... Πάρε ένα μικρό αλλά φύλακα να παίζουν οι μικρές και να ειδοποιήσει γαβγίζοντας σε κάποια απειλή αν υπάρξει.

Όσο για το τελευταίο εγώ είμαι και λίγο μαλάκας και σίγουρα θα έμπλεκα, βέβαια την φάση θα την αξιολογούσα και θα φερόμουν ανάλογα. Ο γέρος πιστεύω ήθελε να τον εμποδίσει και όχι να τον σκοτώσει.

Υ.Γ πως έκανες έτι τις παραθέσεις....
the end
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Αγις έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:16 Αυτο που εισήχθη δεν είναι αυτοδικία αλλά ειναι σιγουρα αυτοτρομπόνιασμα.
Από ποιον;
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:07Μόνο να φύγει ήθελε και αυτό φάνηκε.
Εμάς κατηγορείς πως γουστάρουμε, εσύ τρολλάρεις ένα σοβαρό θέμα. Δικάζεις τον κοσμηματοπώλη με σενάρια. Ο νεαρός προσπαθώντας να βγει από το κατάστημα δείχνει πως δεν σκοπεύει να παραδοθεί. Αυτό που βλέπουν οι παρόντες είναι έναν τοξικομανή -που παραπατάει μεν αλλά σαν τοξικομανής έχει εντελώς αψυχολόγητες αντιδράσεις, που έχει εισβάλει με μαχαίρι και προσπαθεί να βγει. Ο κοσμηματοπώλης έχει κάθε λόγο να τον κλωτσήσει, προφανώς όταν είναι κάτω σε ευάλωτη θέση γιατί δεν ξέρει σε καμία περίπτωση εάν θα επιτεθεί σε κάποιον ή στον ίδιο με το που σηκωθεί. Ο Φώσκολος που παίζετε όλοι "αχ ο καημένος πρεζάκιας που η κοινωνία τον έβαλε στο περιθώριο ήθελε μόνο να φύγει", είναι σενάριο. Δεν ορίζετε αυτοδικία την στιγμή που βρίσκετε σε εξέλιξη το συμβάν. Ο νεαρός είναι αυτό που ΔΕΝ παραμένει απομονωμένος στο μαγαζί και πηγαίνει ΠΡΟΣ τον κοσμηματοπώλη. Ο σκηνικό σίγουρα είναι βίαιο και μας σοκάρει αλλά ο μόνος που φταίει για το τον θάνατο του είναι ο ίδιος ο πρεζάκιας. Η συμπεριφορά τον καθιστά καθαρά επικίνδυνο -ίσως όχι ενσυνείδητα λόγο της κατάστασης του- καθ'όλη την διάρκεια του περιστατικού.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Να ρωτήκσξω μια και με προβλημάτισε ο Πάνας .
Αν κάποιος μπουκάρει και με την απειλή μαχαιριού προσπαθήσει να βουτήξει τις Weber και τις καλοσιτεμένες σπαλομπριτζόλες (τα ιερά κ τα οσια δλδ σύμφωνα με το σενάριο της επαναστάτριας του γλυκόνερου Ναιδας) και αποφασίσω να μην τον καρφώσω με την πηρούνα αλλά ο Μουργος(Ελληνικός ποιμενικός για τους γραμματιζούμενους) έχει άλλη άποψη και τον κανει κομματάκια - τι προβλεπει ο ποινικός κωδικας για μενα κ τον Μουργο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Αγις έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:36 Να ρωτήκσξω μια και με προβλημάτισε ο Πάνας .
Αν κάποιος μπουκάρει και με την απειλή μαχαιριού προσπαθήσει να βουτήξει τις Weber και τις καλοσιτεμένες σπαλομπριτζόλες (τα ιερά κ τα οσια δλδ σύμφωνα με το σενάριο της επαναστάτριας του γλυκόνερου Ναιδας) και αποφασίσω να μην τον καρφώσω με την πηρούνα αλλά ο Μουργος(Ελληνικός ποιμενικός για τους γραμματιζούμενους) έχει άλλη άποψη και τον κανει κομματάκια - τι προβλεπει ο ποινικός κωδικας για μενα κ τον Μουργο ;
Αν έχεις πινακίδα στην εξώπορτα προσοχή σκύλος φέρει ο ίδιος την ευθύνη αν όχι σε τραβάνε.
the end
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:13 Ναι ρε βάτραχε θα κριθεί νομικά αλλά είναι υποκρισία για όσους άλλα θέλουν να πουν και άλλα λένε.
Στην πραγματικότητα θέλουν να πουν ότι γουαστάρουν να ψοφάνε πρεζάκια και πούστηδες κια πρεζάκηδες. Να έουν όπλα. Και να την γλιτώνουν από οποιαδήποτε ασυδοσία τους. Και το πάνε και ηθικά και αισθητικά και στο τέλος νομικά ε και βέβαια μετά είναι για γέλια.

Από την άλλη πάλι εισήχθη η αυτοδικία ενώ δεν έχουμε εδώ τέτοιο πράγμα, πιάστο αυγό και κούρευτο.
Εδώ διαφωνώ.

Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ψοφάνε τα πρεζάκια και οι πούστηδες αλλά νομίζω ότι το θέμα των όπλων και της αυτοδικίας δεν έχει να κάνει με αυτούς.
Στη λίστα επικινδυνότητας πιστεύω ότι έχουν όλοι έχουν στην κορυφή τους στρέιτ ληστές.
Αν μη τι άλλο, δεν τίθεται θέμα ρατσισμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:42
Αν έχεις πινακίδα στην εξώπορτα προσοχή σκύλος φέρει ο ίδιος την ευθύνη αν όχι σε τραβάνε.
Ευχαριστώ Πάνα -αν εχω ξεχάσει τις πινακίδες (αθρώποι είμαστε) :8) τις βάζω κ μετά :003:

Αρα ..
''Ελατεεεε να τα παρετεεε'' :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

SuperRogue έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:35
Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:07Μόνο να φύγει ήθελε και αυτό φάνηκε.
Εμάς κατηγορείς πως γουστάρουμε, εσύ τρολλάρεις ένα σοβαρό θέμα. Δικάζεις τον κοσμηματοπώλη με σενάρια.
Πως δικάζω τον κοσμηματοπώλη που τονίζω διαρκώς ότι είναι γέρος άνθρωπος και ότι δεν πρέπει να πάει μέσα;

. Ο κοσμηματοπώλης έχει κάθε λόγο να τον κλωτσήσει,
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι εσύ αυτός που θα αποφασλισει τι λόγο έχει ο καθένας. Μόνο ο ίφιος ξέρει τον λόγο, όποιον λόγο. Το αν θα δικαστεί ή όχι και πάλι δεν έχεις αρμοδιότητα. Το δικαστήριο θα αποφασίσει ότι ξέρει κι αν ο λόγος του κοσμηματοπόλη επιδράσει στη δίκη καλώς. Αν όχι (αν είναι άχρηστος) και πάλι καλώς. Τα υπόλοιπα είναι απλά πολιτική. Είναι διαβούλευση είναι κάτι που αφορά τον δημόσιο διάλογο. Σε αυτόν φιλοσοφούμε με σενάρια. Κι εγώ έπιασα πολλά και δελιχνω την ασυνέχεια που υπάρχει μεταξύ πεποιθήσεων και πραγματικότητας, οπότε και λέω να ξεκολλάτε. Την έχετε δει εγκληματολόγοι και δικαστές.

Οπότε μη μου λες μαλακίες γιατί τα παίρνω ρε :xena:

Ο Φώσκολος που παίζετε όλοι "αχ ο καημένος πρεζάκιας που η κοινωνία τον έβαλε στο περιθώριο ήθελε μόνο να φύγει", είναι σενάριο. Δεν ορίζετε αυτοδικία την στιγμή που βρίσκετε σε εξέλιξη το συμβάν.

Νάτο μου λες μαλακίες :o Είδατε ρε; Επίτηδες το κάνει :c005:
Ρε Μπουνταλίδη σε αυτό που πααθεσες εμένα δεν γράφβ μέσα ότι δεν είναι αυτοδικία; και ο αντικοινωνικός σου χαρακτηρισμός είναι ακριβώς το γεγονός πβς το αυγό είναι κλούβιο γι αυτό βρωμάει. Φυσικά και θα πούμε τον καημένο που σκοτώθηκε για όποιον σκοτώθηκε.
Τι μπίχλα ρε πούστη μου!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Αγις έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:49
Ευχαριστώ Πάνα -αν εχω ξεχάσει τις πινακίδες (αθρώποι είμαστε) :8) τις βάζω κ μετά :003:

Αρα ..
Που μένεις;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 02:00
Αγις έγραψε: 26 Σεπ 2018, 01:49

Αρα ..
Που μένεις;
Ορεινή Μεσσηνία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Δηλαδή τώρα λες ότι εγώ θα έρθω ορεινή Μεσσηνία και αυτό που θα σου κλέψω είναι τα χρυσαφικά; :8)
Άβαταρ μέλους
Αγις

Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 02:03 Δηλαδή τώρα λες ότι εγώ θα έρθω ορεινή Μεσσηνία και αυτό που θα σου κλέψω είναι τα χρυσαφικά; :8)
Ποια χρυσαφικά ; :smt017
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”