!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:04
Ο Βαλιανάτος παραμένει ένα μεγάλο σίχαμα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:24
sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:16
vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:01
εσύ τι απ' ολα τα περιστατικά εισαι, πουλάκι? Εχει πλακα που η συντριπτική πλειοψηφια οσων στηρίζετε την όποια αυτοδικια και λετε "καλα του εκανε" κτλ, ειστε οι πρώτοι που σε παρόμοια περίπτωση θα ησασταν τέρμα χέστηδες, και οχι απλα δεν θα τολμούσατε να αυτοδικήσετε, αλλα θα τρέχατε με την ευκοίλια στην κάλτσα! :003:
Τελευταία φορά που μου επιτέθηκε κάποιος να μου σκάσει μπουκέτο ήταν μπροστά σε τζαμαρία σε ένα αρτοποιείο. Τον έχωσα μέσα στην τζαμαρία (μπήκα και γω σχεδόν) και έκοψε τις φλέβες του καρπού του από τα τζάμια, ευτυχώς ήρθε γρήγορα το ασθενοφόρο.
Μετά από 2 μέρες που βγήκε ήρθε με βρήκε και μου ζήτησε συγγνώμη.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά σε ένα άλλο σκηνικό γνωστό πρεζάκι της περιοχής μου ενώ ήταν κομμάτια και χωρίς να τον έχω κάνει απολύτως τίποτα (βασικά αυτός έκανε κάτι πολύ χοντρό στον κολλητό μου) ήρθε από πίσω μου και τράβηξε την καρέκλα που καθόμουν (από αυτές τις πολύ πολύ ψηλές που έχουν στα μπαρ) με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και τελευταία στιγμή πρόλαβα να βάλω τα χέρια μου (τα οποία τα γάμησα) και δεν έσπασα το κεφάλι μου, απλά το χτύπησα. Πήγε να φύγει αλλά δεν πρόλαβε, τον έσυρα από τα μαλλιά έξω, δεν με ξαναενόχλησε.
Δεν σου επιτρέπω να μιλάς εκ μέρους μου
, ότι υποστηρίζω αυτοδικίες και μαλακίες, μίλα για την πάρτη σου.
δεν σε ξερω προσωπικα, για να μιλάω εκ μέρους. Αναφέρθηκες σε μενα ως "βαλάντω" στο προηγουμενο ποστ σου, και θεωρησα οτι επρεπε να σου απαντησω. Οσο για τα περι αυτοδικιών, αυτο που λεω ειναι απλα εμπειρική άποψη. Γνωρίζω και γνώριζα παρα πολλους που ηταν υπέρμαχοι καθε τύπου αυτοδικίας, και παντα οταν γινοταν η στραβή ήταν αυτοι που λάκιζαν πρώτοι, και έμενα πισω εγώ (ο επικριτής της αυτοδικίας) να αντιμετωπίζω σχεδον μονος μου σιδηρογροθιές και ό,τι αλλη παπαριά μπορεις να φανταστεις. Βλεπω οτι γράφονται πολύ μεγαλες κουβεντες δω μεσα γενικα απο πολλους, και καλο ειναι να προσεχουν τι υποστηριζουν, αμα δεν ζησουν παρόμοια σκηνικά.
Αυτό που κάνετε έτσι όπως το βλέπω εγώ, και εσύ και ο ναμ και η Δανάη μου φαίνεται εντελώς εξωφρενικό και δεν μιλάω με βάση την εμπειρία μου από τέτοια σκηνικά αλλά με βάση την κοινή λογική την οποία κατά την μη ταπεινή μου γνώμη την βιάζετε κατ επανάληψην και ασύστολα θυσιάζοντας την στον βωμό τις όποιας αριστερίστικης ιδεολογίας σας. Αυτά από μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 25 Σεπ 2018, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Εν τω μεταξυ παρατηρω στο βιντεο οτι ο ιδιοκτητης και ο αλλος δεν κανουν τιποτα μεχρι να αρχισει το ζακι να σπαει την εξωτερικη βιτρινα του καταστηματος.Εκει πανε και κλωτσουν πρωτα τα τζαμια.Προφανως ηθελαν να τον κρατησουν μεσα στο μαγαζι ωστε να μην διαφυγει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:19
vatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 17:08

Εγώ νομίζω ότι απλώς οι μεν αντιδρούν αντανακλαστικά στην άποψη των δε.
Aυτό είναι σίγουρο. Δράση-αντίδραση κλπ

Το βρίσκεις αφύσικο;

Το σίγουρο είναι ότι η μια πλευρά είναι πολύ πιο ειλικρινής.
Ακριβως το ιδιο μπορει να πει και η ''αλλη πλευρα''.
Αυτό διαπιστώνεται εύκολα. Είναι σίγουρο ότι όλοι τους δεν δίνουν την παραμικρή σημασία στα υλικά αγαθά και θα έδιναν ευχαρίστως το οτιδήποτε για να μην προκαλέσουν κάποια σωματική βλάβη στον κάθε πικραμένο ληστή, ακόμα κι αν είχαν τη δυνατότητα. Απεχθάνονται κάθε εκδήλωση βίας. :smt005:

Γενικώς, έχει καταντήσει κωμική η υπόθεση με τα παιδιά των λουλουδιών.

Κι έχει να πέσει πολύ δούλεμα από εδώ και πέρα για κάθε είδους ασύμμετρη βία που χειροκροτούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:33

Αυτό διαπιστώνεται εύκολα. Είναι σίγουρο ότι όλοι τους δεν δίνουν την παραμικρή σημασία στα υλικά αγαθά και θα έδιναν ευχαρίστως το οτιδήποτε για να μην προκαλέσουν κάποια σωματική βλάβη στον κάθε πικραμένο ληστή, ακόμα κι αν είχαν τη δυνατότητα. Απεχθάνονται κάθε εκδήλωση βίας. :smt005:

Κι έχει να πέσει πολύ δούλεμα από εδώ και πέρα για κάθε είδους ασύμμετρη βία που χειροκροτούν.
Μετα απο ολα οσα εχουν ειπωθει εδω θα την πειτε στους αλλους για την οποια βια; Απο εδω και περα;
πλακα θα εχει ναι !
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:13
Ίφιδα έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:08Δηλαδή σε περιοχή με εγκληματικότητα κι αφού έχει υπάρξει θύμα κλοπής τον προηγούμενο χρόνο, γίνεται (;) καυγάς απέναντι, παρατάει ανοιχτό κοσμηματοπωλείο για να πάει στο περίπτερο;Σοβαρά τώρα;
Αυτό. Δεν βγαίνουν τα κουκιά λέμε, με τίποτα! Πιο πιθανο μη σου πω να αλλάζανεκολιέδες μεταξύ τους,οπως είπε ο πσι, παρα ολα τα άλλα που ακουμε. :lol:

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:18 Μπορει και αλλου ειδους συναλλαγες να ειχαν :102:
Εαν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα υπερτονιζόταν απο την πρώτη μέρα απο τους ίδιους τους ΛΜΠΙΟΤΚΦΤΚΚΚΚ ή όπως λέγονται.

Δεν θα ασχολούνταν με τον "κακό νοικοκυραίο" βγάζοντας αριστερά μανιφέστα εναντίον της κοινωνικής του ιδιότητας.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:39
vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:13
Ίφιδα έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:08Δηλαδή σε περιοχή με εγκληματικότητα κι αφού έχει υπάρξει θύμα κλοπής τον προηγούμενο χρόνο, γίνεται (;) καυγάς απέναντι, παρατάει ανοιχτό κοσμηματοπωλείο για να πάει στο περίπτερο;Σοβαρά τώρα;
Αυτό. Δεν βγαίνουν τα κουκιά λέμε, με τίποτα! Πιο πιθανο μη σου πω να αλλάζανεκολιέδες μεταξύ τους,οπως είπε ο πσι, παρα ολα τα άλλα που ακουμε. :lol:

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:18 Μπορει και αλλου ειδους συναλλαγες να ειχαν :102:
Εαν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα υπερτονιζόταν απο την πρώτη μέρα απο τους ίδιους τους ΛΜΠΙΟΤΚΦΤΚΚΚΚ ή όπως λέγονται.

Δεν θα ασχολούνταν με τον "κακό νοικοκυραίο" βγάζοντας αριστερά μανιφέστα εναντίον της κοινωνικής του ιδιότητας.
μην παίρνετε στα σοβαρά τις τρολιές μας μωρέ. :oops: Απο ένα αστειακι του πσι πιαστηκαμε (πιάστηκα, δηλαδή) και ειπαμε να το τραβήξουμε.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Εαν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα υπερτονιζόταν απο την πρώτη μέρα απο τους ίδιους τους ΛΜΠΙΟΤΚΦΤΚΚΚΚ.
Εχουν ειπωθει διαφορα.Αλλο να αναρωτηθεις και να επιμεινεις ας πουμε για το πως μπηκε μεσα;
που ειναι μια απορια απου ακομα δεν εχει λυθει.Και αλλο να επιμενεις για κατι που δενμπορεις να εισαι σιγουρος
χωρις αποδειξεις.Οταν μιλαμε για ενα θεμα που ειναι κατηγορια στην ουσια.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:04 Απλά εγώ απαντάω στο υφος του μασπολι που ουσιαστικά λέει "καλύτερα να βγει νεκρός ο ληστης,παρα ζωντανος και να κινδυνεύω να μου επιστρέψει κάποτε με παρέα". Ε, δεν ισχύει αυτο εννοουσα, γιατι και τώρα που ο τυπος ειναι στο χώμα,μια χαρά υπαρχει αυτος ο κινδυνος. Και οκ, ο τύπος ειναι απλά ενας της λτζμπτητηφιδκσδ κοινοτητας, τοξικομανης και απλά πηρε καποιες απροσμενες κοινωνικές διαστασεις το θεμα του. Αλλά αν τα πραγματα ειναι πολυ πιο επικινδυνα, αμα στην πεσει πχ κανενας Ρωσοπόντιος ποινικός και τον φας εκεινη τη στιγμη μεσα στο μαγαζί σου, θα λες "καλύτερα νεκρός παρα να επιστρέψει"? Ε και παλι, θα επιστρέψουν αλλοι για αυτόν, τα αδεφια του, το βρωμοσογο ποινικο σοι του, μην ανησυχεις. Ε δεν ειναι λογική αυτη.
Ομοίως αν είσαι καταστηματάρχης (μπλιαχ Εικόνα ) και σου την πέσει συμμορία "προστατών".
Θα τους κάνεις τσαμπουκά;
Όχι βέβαια! Θα βάλεις την ουρά στα σκέλια και θα πλερώσεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Πρώτη φορά βλέπω αριστερό (ή "αριστερό") να συνιστά υποταγή στη βία του υποκόσμου :p2:
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:45
    Εαν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα υπερτονιζόταν απο την πρώτη μέρα απο τους ίδιους τους ΛΜΠΙΟΤΚΦΤΚΚΚΚ.
    Εχουν ειπωθει διαφορα.Αλλο να αναρωτηθεις και να επιμεινεις ας πουμε για το πως μπηκε μεσα;
    που ειναι μια απορια απου ακομα δεν εχει λυθει.Και αλλο να επιμενεις για κατι που δενμπορεις να εισαι σιγουρος
    Ο κάθε ένας στο διαδίκτυο μπορεί να λέει όσα "μήπως" θέλει. Εαν όμως υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά/προσωπικό θέμα μεταξύ των δύο, θα υπήρχαν γνωστοί που θα το ανέφεραν (όχι τώρα, αλλά την πρώτη μέρα).
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Στο μεταξύ, η πλειοψηφία ακούει "κοσμηματοπώλης" και φαντάζεται Λαλαούνη :lol:
      Μα δεν είχε κάμερες;;; Μα δεν είχε σούπερ ντούπερ άθραυστα κρύσταλλα;;;

Και μιλάμε για τη Γλάδστωνος ρε πούστη μου, ένα κωλοστενό στην περιοχή Κάνιγγος, δηλαδή σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του Κέντρου, όπου έχει κλείσει κακήν-κακώς η πλειονότητα των μαγαζιών, όπου συχνάζει κάργα λούμπεν στοιχείο, όπου ο πλουσιότερος πελάτης είναι οικονομικού επιπέδου Σώρρα :smt005:

Ε ρε τι ζημιά μας έκανες, μακαρίτη Φώσκωλε...
        Σας κάναμε ανθρώπους.
        Πάνος Σκουρλέτης
        Άβαταρ μέλους
        Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

OANNHSEA έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:34 200 σελίδες επειδή ένα σκουπίδι πήγε στη χωματερή...
        Ετσι ειναι τα σελεμπριτις.
        Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
        Άβαταρ μέλους
        ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:38
        ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:33

Μετα απο ολα οσα εχουν ειπωθει εδω θα την πειτε στους αλλους για την οποια βια; Απο εδω και περα;
        πλακα θα εχει ναι !
        Γιατί πριν δεν τη λέγαμε; Ή δεν υπήρχε αντιφά βία πριν το γεγονός;
        Σε κάθε περίπτωση, φυσικά και μπορούν να κάνουν πλάκα με όποιον γουστάρουν τα αντιφά.

Το δικαίωμα στην πλάκα παρέμεινε για όλους αλώβητο. Ευτυχώς. :lol:
        Η ελπίδα είναι παγίδα.
        Άβαταρ μέλους
        YouOnlyLiveOnce

Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:48
        YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:45

Ο κάθε ένας στο διαδίκτυο μπορεί να λέει όσα "μήπως" θέλει. Εαν όμως υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά/προσωπικό θέμα μεταξύ των δύο, θα υπήρχαν γνωστοί που θα το ανέφεραν (όχι τώρα, αλλά την πρώτη μέρα).
        Μωρε ναι σιγουρα ναι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει χωρις να ισχυει και τιποτα.
        Βεβαια ειμαστε μερες μετα και ακομα μαθαινουμε πραγματα
        που την πρωτη μερα δεν τα ξεραμε.
        Άβαταρ μέλους
        vantono
        Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Saliveros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:47
        vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:04 Απλά εγώ απαντάω στο υφος του μασπολι που ουσιαστικά λέει "καλύτερα να βγει νεκρός ο ληστης,παρα ζωντανος και να κινδυνεύω να μου επιστρέψει κάποτε με παρέα". Ε, δεν ισχύει αυτο εννοουσα, γιατι και τώρα που ο τυπος ειναι στο χώμα,μια χαρά υπαρχει αυτος ο κινδυνος. Και οκ, ο τύπος ειναι απλά ενας της λτζμπτητηφιδκσδ κοινοτητας, τοξικομανης και απλά πηρε καποιες απροσμενες κοινωνικές διαστασεις το θεμα του. Αλλά αν τα πραγματα ειναι πολυ πιο επικινδυνα, αμα στην πεσει πχ κανενας Ρωσοπόντιος ποινικός και τον φας εκεινη τη στιγμη μεσα στο μαγαζί σου, θα λες "καλύτερα νεκρός παρα να επιστρέψει"? Ε και παλι, θα επιστρέψουν αλλοι για αυτόν, τα αδεφια του, το βρωμοσογο ποινικο σοι του, μην ανησυχεις. Ε δεν ειναι λογική αυτη.
        Ομοίως αν είσαι καταστηματάρχης (μπλιαχ Εικόνα ) και σου την πέσει συμμορία "προστατών".
        Θα τους κάνεις τσαμπουκά;
        Όχι βέβαια! Θα βάλεις την ουρά στα σκέλια και θα πλερώσεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Πρώτη φορά βλέπω αριστερό (ή "αριστερό") να συνιστά υποταγή στη βία του υποκόσμου :p2:
        θα απευθυνθείς στην αστυνομία
        (ναι ξέρω, κάπως μπλιαχ Εικόνα αποψη για εναν "αριστερό"). Τωρα που το λύσαμε κι αυτό το τόσο δύσκολο, πάμ' παρακάτω. Νιέξτ!

α, επισης
        OANNHSEA έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:34Ετσι είναι στη χώρα της αριστερής σαπίλας -
        sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:30στον βωμό τις όποιας αριστερίστικης ιδεολογίας σας. Αυτά από μένα.
        Saliveros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:47 Πρώτη φορά βλέπω αριστερό (ή "αριστερό")
        την τάση να πολιτικοποιείτε συνεχως τη φάση γενικότερα εδω στο παραπχορουμ, και να μιλάτε για αριστερες και δεξιές και παπούτσες μπλε, ενώ το εν λόγω θεμα ειναι αμιγώς κοινωνικό (και δεν επιδέχεται ό,τι πολιτικό/κομματικό), την είχατε ανέκαθεν? Οκ, ξερουμε ότι εχετε ιδεοληψίες και υπέρτατα κομπλεξοκολληματα με την κακια αριστερά και το μπολιτιστικό μαρξιζμο, ξερουμε οτι αριστεροί και κνίτες σας πηδούσαν τα γκομενάκια και σας φάπωναν οταν ησασταν μικροί και εχετε αποκτήσει απειρα τραύματα που δεν έχουν πήξει ακόμα, αλλα μη φροντίζετε να το δείχνετε ακομα και σε κουβέντες που δεν κρίνεται απαιραίτητο. :roll:

Σε λιγο θα μας βγάλετε και τον νάνο αριστερό. :smt047
        Κλειδωμένο
        • Παραπλήσια Θέματα
          Απαντήσεις
          Προβολές
          Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”