Μπράβο νέε μου. Το πήρες το μάθημα σου και αναίμακτα.vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:28Λίγες μέρες πιο πριν ψιλοήθελα σίγουρα, αλλά μετά τα τελευταία αρχίζει να με ξενερώνει γερά. Δηλαδή να φτάσει σχεδόν να σε απειλεί η άλλη, καταντάει ίσως και ντεκαβλέ (εκτός απο επικίνδυνο για σενα). Στον πρώην κατάφερε να του το βγάλει και literally αυτό το ντεκαβλέ, δηλαδή.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:19Μέσα σου θες να σου πιάσει, άστα αυτά.vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 12:00 Τη βλέπω ονλάιν εδώ και 1,5 ώρα (με βλέπει κι αυτή προφανώς) αλλα ακόμα δεν έχει στείλει κανένα "Αραβούλη καλημερα" κτλ ούτε πάει να μου πιάσει κουβέντα πάλι. Μην το ματιάσω.
Η λογική λέει οτι κάλά σου πάει η ιστορία, μη μιλάς μιλιά.
Καταλαβαίνω πως μπορεί να θες νέο αίμα ενω λατρεύεις τη νυν.
Φρόντισε αν εσυ πχ μένεις στο Καματερό, η άλλη να είναι απο τη Βάρκιζα και αν ειναι δυνατόν να μη ξέρει τπτ παραπάνω απο το όνομα σου(και αυτό πολύ ειναι, αν μπορεις να το αποφύγεις, απόφυγε το)
Για να τον αφήσει αναίμακτα σε ησυχία εννοώ. Και εμένα μου φαίνεται με τα τώρα δεδομένα οτι απλά μέτραγε τις "δυνάμεις" της.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2022, 15:25Σιγά μην είναι καβλωμένη με την πάρτη του. Αν ήταν, θα του την έπεφτε πριν χωρίσει.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 11:45Στη δεδομένη φάση δε νομίζω να τον καθόλου το παραπάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2022, 10:06 Την κόβω ικανή να προχωρήσει με το "παιδί από τη δουλειά" για να βγαίνουν παρέα τα ζευγαράκια και να σπάει τα νεύρα του δκου μας.
Θέλει λεπτό χειρισμό για να ξεκαβλώσει με την πάρτη του, χωρίς όμως να τσιτώσει.![]()