!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Τη βλέπω ονλάιν εδώ και 1,5 ώρα (με βλέπει κι αυτή προφανώς) αλλα ακόμα δεν έχει στείλει κανένα "Αραβούλη καλημερα" κτλ ούτε πάει να μου πιάσει κουβέντα πάλι. Μην το ματιάσω.
Μέσα σου θες να σου πιάσει, άστα αυτά.vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 12:00 Τη βλέπω ονλάιν εδώ και 1,5 ώρα (με βλέπει κι αυτή προφανώς) αλλα ακόμα δεν έχει στείλει κανένα "Αραβούλη καλημερα" κτλ ούτε πάει να μου πιάσει κουβέντα πάλι. Μην το ματιάσω.
Η λογική λέει οτι κάλά σου πάει η ιστορία, μη μιλάς μιλιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Λίγες μέρες πιο πριν ψιλοήθελα σίγουρα, αλλά μετά τα τελευταία αρχίζει να με ξενερώνει γερά. Δηλαδή να φτάσει σχεδόν να σε απειλεί η άλλη, καταντάει ίσως και ντεκαβλέ (εκτός απο επικίνδυνο για σενα). Στον πρώην κατάφερε να του το βγάλει και literally αυτό το ντεκαβλέ, δηλαδή.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:19Μέσα σου θες να σου πιάσει, άστα αυτά.vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 12:00 Τη βλέπω ονλάιν εδώ και 1,5 ώρα (με βλέπει κι αυτή προφανώς) αλλα ακόμα δεν έχει στείλει κανένα "Αραβούλη καλημερα" κτλ ούτε πάει να μου πιάσει κουβέντα πάλι. Μην το ματιάσω.
Η λογική λέει οτι κάλά σου πάει η ιστορία, μη μιλάς μιλιά.
I see what you did there.vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:19Θα το πάρω πολύ άσχημα σίγουρα, γιατί είναι κάτι που δεν θέλω. Δεν θα πω ότι "θα διαλυθεί μονομιάς όλος μου ο κοσμος" κτλ γιατί δεν μ'αρέσει να λέω τέτοια γραφικά, αλλά σίγουρα θα γαμηθω πολύ ψυχολογικά γιατί την αγαπάω. Κι ας μην το πιστεύετε εσείς, κι ας νομίζετε οτι σας (και την) κοροϊδεύω.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:14Πως σου φαίνεται η ιδέα του χωρισμού; εννοώ πως θα σου φανεί αν τελικά χωρίσεις;vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:54 Έχομεν θετικές εξελίξεις. Το πουτλεράκι πήρε τηλέφωνο τη δικιά μου και μίλησαν και αρκετή ώρα, απ'οτι κατάλαβα. Δεν ξέρω τι είπανε, αλλά η δικιά μου φαίνεται να ηρέμησε αρκετά.
Όλα (φαίνεται να) βαίνουν καλώς.
Θα ενημερώνω αν υπάρχουν εξελίξεις.![]()
Δεν θα πετύχει.
Σε καμμία περίπτωση μην προτείνεις εσύ φφμ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
Ισχυει αυτό που λέω, αλλά η ναιδα δεν συγκινείται.sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2022, 14:49I see what you did there.vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:19Θα το πάρω πολύ άσχημα σίγουρα, γιατί είναι κάτι που δεν θέλω. Δεν θα πω ότι "θα διαλυθεί μονομιάς όλος μου ο κοσμος" κτλ γιατί δεν μ'αρέσει να λέω τέτοια γραφικά, αλλά σίγουρα θα γαμηθω πολύ ψυχολογικά γιατί την αγαπάω. Κι ας μην το πιστεύετε εσείς, κι ας νομίζετε οτι σας (και την) κοροϊδεύω.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:14
Πως σου φαίνεται η ιδέα του χωρισμού; εννοώ πως θα σου φανεί αν τελικά χωρίσεις;![]()
Δεν θα πετύχει.
Σε καμμία περίπτωση μην προτείνεις εσύ φφμ.
Εκεί, επιμένει! Δεν θα ησυχάσει αν δεν μαθει ότι χώρισα
Καταθέτω πρόταση μετονομασίας της νεαρής Ρωσίδας σε θηλυκό Κιμ γιονγκ ουν.
Είναι εμφανείς οι ομοιότητες.
Ασταθής ψυχοσύνθεση.
Απρόβλεπτες ενέργειες.
Επιθετικές και αλαζονικες συμπεριφορές.
Κατοχή όπλων μαζικής καταστροφής (σκρινσοτ και μηνύματα)
Πιθανή φαρμακευτική αγωγή με τις οποίες παρενέργειες (η απουσία βεβαιότητας αφορά τον Κιμ).
Σαφής εκβιασμός της διεθνούς κοινότητας.
Καλλιέργεια φόβου και αμφιβολίας για την επόμενη κίνηση.
Εν κατακλείδι, Κιμ ΜΗΝ το πατήσεις.
Ασταθής ψυχοσύνθεση.
Απρόβλεπτες ενέργειες.
Πιθανή φαρμακευτική αγωγή με τις οποίες παρενέργειες (η απουσία βεβαιότητας αφορά τον Κιμ).
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άλλο έκανα μια μλκια και μετάνιωσα κι άλλο έκανα μια μλκια και θα καταστρέψω την σχέση μου. Ειδικά στη φάση που εκτιμάς ακόμη περισσότερο την βαντόναινα για αυτό που είναι.vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 15:03Ισχυει αυτό που λέω, αλλά η ναιδα δεν συγκινείται.sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2022, 14:49I see what you did there.vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:19
Θα το πάρω πολύ άσχημα σίγουρα, γιατί είναι κάτι που δεν θέλω. Δεν θα πω ότι "θα διαλυθεί μονομιάς όλος μου ο κοσμος" κτλ γιατί δεν μ'αρέσει να λέω τέτοια γραφικά, αλλά σίγουρα θα γαμηθω πολύ ψυχολογικά γιατί την αγαπάω. Κι ας μην το πιστεύετε εσείς, κι ας νομίζετε οτι σας (και την) κοροϊδεύω.![]()
Δεν θα πετύχει.
Σε καμμία περίπτωση μην προτείνεις εσύ φφμ.![]()
Εκεί, επιμένει! Δεν θα ησυχάσει αν δεν μαθει ότι χώρισα![]()
Τα έκανες σκ@τ@ σίγουρα. Μην τα κάνεις @ποσκ@τ@.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σιγά μην είναι καβλωμένη με την πάρτη του. Αν ήταν, θα του την έπεφτε πριν χωρίσει.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 11:45Στη δεδομένη φάση δε νομίζω να τον καθόλου το παραπάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2022, 10:06 Την κόβω ικανή να προχωρήσει με το "παιδί από τη δουλειά" για να βγαίνουν παρέα τα ζευγαράκια και να σπάει τα νεύρα του δκου μας.
Θέλει λεπτό χειρισμό για να ξεκαβλώσει με την πάρτη του, χωρίς όμως να τσιτώσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι εννοεις απροβλεπτες ενεργειες,πανω απο τα μισα τα εχουμε πει εδω στο νημα πριν τα κανει.Σέρπικο έγραψε: 18 Μαρ 2022, 15:07 Καταθέτω πρόταση μετονομασίας της νεαρής Ρωσίδας σε θηλυκό Κιμ γιονγκ ουν.
Ασταθής ψυχοσύνθεση.
Απρόβλεπτες ενέργειες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο άλλος προσφέρθηκε να την βοηθήσει με τα ψώνια και αυτή τον πλάκωσε στα μπινελίκια.GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 15:47Τι εννοεις απροβλεπτες ενεργειες,πανω απο τα μισα τα εχουμε πει εδω στο νημα πριν τα κανει.Σέρπικο έγραψε: 18 Μαρ 2022, 15:07 Καταθέτω πρόταση μετονομασίας της νεαρής Ρωσίδας σε θηλυκό Κιμ γιονγκ ουν.
Ασταθής ψυχοσύνθεση.
Απρόβλεπτες ενέργειες.
Οχι ακριβως,μαλλον δεν διαβασες τα προηγουμενα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τα επόμενα έχουν να κάνουν με την αστάθεια και το απρόβλεπτο του χαρακτήρα.
Υγ. Εντάξει, δεν παρακολουθώ την σειρά, τακτικά. Έχω χάσει επεισόδια, το ομολογώ.
Υγ. Εντάξει, δεν παρακολουθώ την σειρά, τακτικά. Έχω χάσει επεισόδια, το ομολογώ.
long story short του ειπε σε περιμενω με τα ποδια ανοιχτα και αυτος απαντησε κατσε να παμε να σου ψωνισουμε με τη δικια μουΣέρπικο έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:00 Τα επόμενα έχουν να κάνουν με την αστάθεια και το απρόβλεπτο του χαρακτήρα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λονγκ στορυ σορτ του έλεγε μλκιες και κάπου πήρε στροφές ο εγκέφαλος και δεν εξέδωσε. Και με το που έγινε αυτό, άρχισε τις απειλές το ρωσάκι.GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:01long story short του ειπε σε περιμενω με τα ποδια ανοιχτα και αυτος απαντησε κατσε να παμε να σου ψωνισουμε με τη δικια μουΣέρπικο έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:00 Τα επόμενα έχουν να κάνουν με την αστάθεια και το απρόβλεπτο του χαρακτήρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ναι οκ αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν ηταν απροβλεπτα τα μπινελικια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις