Η τύπισσα τον απειλεί πως θα του τινάξει την σχέση στον αέρα άσχετα με το τι θα γίνει μεταξύ τους. Ούτε καν δλδ. Αν της την βιδώσει κάποια μέρα θα τον δώσει στεγνά. Αρκεί να μπει σε destructive mood.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:35 αυτο που ειπε
"Ειδες πως μπορώ να την αναστατώνω και να την ηρεμώ ε;;;"
το είδες έτσι;;
Και καπάκι το "Οταν θέλω"
Ασε τα θιγμένα και τις μλκιες και κοίτα να απεμπλακείς το γρηγορότερο με πολύ ηρεμο και χαλαρό τρόπο.
Με τίποτα δε φαίνεται για τύπισσα που θα το κάνετε μια στο τόσο και μετά δε τρέχει μια, αυτή είναι ο τύπος της γκόμενας που το γαμήσι το χρησιμοποιεί ως όπλο για να σε κρατάει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι εξελίξεις πια εξαρτώνται από τα καλά ή κακά κέφια του ρωσακίου. Την κόβω ικανή να προχωρήσει με το "παιδί από τη δουλειά" για να βγαίνουν παρέα τα ζευγαράκια και να σπάει τα νεύρα του δκου μας.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:35 αυτο που ειπε
το είδες έτσι;;
Ασε τα θιγμένα και τις μλκιες και κοίτα να απεμπλακείς το γρηγορότερο με πολύ ηρεμο και χαλαρό τρόπο.
Με τίποτα δε φαίνεται για τύπισσα που θα το κάνετε μια στο τόσο και μετά δε τρέχει μια, αυτή είναι ο τύπος της γκόμενας που το γαμήσι το χρησιμοποιεί ως όπλο για να σε κρατάει.
Και για κάτι αρκετά χειρότερο αλλά ας μην τον ταράζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:35 αυτο που ειπε
το είδες έτσι;;

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πρέπει να οργανωθώ αν είναι να ξαναδιαβάσω.όρμησα στο ψυγείο να βρω φασολάκια να καθαρίσω και το μόνο που βρήκα να ξεφλουδίζει είναι ένα νουνου
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Θέλει λίγο χτένισμα, να αποκτήσει μπουλεβαρδιάρικη αίγλη. Δεν πας στην πιάτσα με πλοκή στο Μενίδι.Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2022, 01:04 καλα πηγαινει το σεναριο - ισως να το χρησιμοποιησει ο cavaliere για θεατρικο
συμφερει - ολιγομελης ο θιασος - λιτα σκηνικα
κατι διαφορετικο απο τις κλασσικες κ βαρετες -πολυπαιγμενες βρεττανικες ερωτικες φαρσες παρεξηγησεων
Ordem e Progresso.
- EKPLIKTIKOS
Schizo/10Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:35 αυτο που ειπε
το είδες έτσι;;
Τρομαξε και ο τρόμος
Εγώ εξ αρχής του έλεγα να μην παίξει, αλλά εσείς ψοφούσατε για σήριαλ και τον τσινούσατε. Να μάθει να βγάζει τα ρομάντσα του στο φόρουμ. Αυτές οι δουλειές γίνονται μουλωχτά, δεν το κάνεις ταινία.Gherschaagk έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:46Η τύπισσα τον απειλεί πως θα του τινάξει την σχέση στον αέρα άσχετα με το τι θα γίνει μεταξύ τους. Ούτε καν δλδ. Αν της την βιδώσει κάποια μέρα θα τον δώσει στεγνά. Αρκεί να μπει σε destructive mood.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:35 αυτο που ειπε
το είδες έτσι;;
Ordem e Progresso.
μλάκα μου, εσείς μετά γίνεστε πατεράδες αγοριών. Να γιατί δεν έχω ελπίδα.vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 01:44 Της βαντοναινας της έχω δείξει και το παιδί από τη δουλειά (και της έχω μιλήσει για αυτόν) τον οποίο ετοιμάζομαι να γνωρίσω στη φιλη της. Έχει πειστεί απόλυτα ότι προσπαθώ να αποκαταστήσω τη φιλη της.
Και έχω μιλήσει όντως και σε παιδί από τη δουλειά για το ρωσιδακι (χωρίς να του αναφέρω τίποτα για τα μηνύματα μεταξύ εμού και εκείνης βέβαια), και μου έχει πει "οκ δυνατό φαίνεται, οταν είσαι έτοιμος μας κανονίζεις".
Χτίζω άλλοθι, μπας και απεμπλακω όσο πιο αναίμακτα γίνεται απ'όλο αυτό.
Ordem e Progresso.
GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 01:20 Επίσης θέλει λίγο περισσότερο development ο χαρακτήρας της βαντοναινας.Ξερουμε πολύ λίγα πράματα γι αυτή.
Αν ίσχυε η υποψία γιά μούφα ναι.
Μάλλον η σύζυγος ανήκει στα πολύ προσωπικά οπότε δεν την εκθέτει όσο την άλλη που λόγω έντονου διλήμματος έδινε στοιχεία γιατί χρειαζοταν την συνεχή υποστήριξή μας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εγώ πιστεύω ότι το ρωσακι είναι λεσβία και στόχος είναι η βαντοναινα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμ δεν μας είπε από την αρχή πως είναι ψυχάκι το ρωσάκι για να ξέρουμε τι να τον συμβουλέψουμε αν και θα έπρεπε να χτυπήσει καμπανάκι με το ότι ο κούκος του πρώην δεν λαλούσε.Cavaliere έγραψε: 18 Μαρ 2022, 11:19Εγώ εξ αρχής του έλεγα να μην παίξει, αλλά εσείς ψοφούσατε για σήριαλ και τον τσινούσατε. Να μάθει να βγάζει τα ρομάντσα του στο φόρουμ. Αυτές οι δουλειές γίνονται μουλωχτά, δεν το κάνεις ταινία.Gherschaagk έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:46Η τύπισσα τον απειλεί πως θα του τινάξει την σχέση στον αέρα άσχετα με το τι θα γίνει μεταξύ τους. Ούτε καν δλδ. Αν της την βιδώσει κάποια μέρα θα τον δώσει στεγνά. Αρκεί να μπει σε destructive mood.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:35 αυτο που ειπε
το είδες έτσι;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Στη δεδομένη φάση δε νομίζω να τον καθόλου το παραπάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2022, 10:06 Την κόβω ικανή να προχωρήσει με το "παιδί από τη δουλειά" για να βγαίνουν παρέα τα ζευγαράκια και να σπάει τα νεύρα του δκου μας.
Θέλει λεπτό χειρισμό για να ξεκαβλώσει με την πάρτη του, χωρίς όμως να τσιτώσει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-