!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:28
Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:19
vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 12:00 Τη βλέπω ονλάιν εδώ και 1,5 ώρα (με βλέπει κι αυτή προφανώς) αλλα ακόμα δεν έχει στείλει κανένα "Αραβούλη καλημερα" κτλ ούτε πάει να μου πιάσει κουβέντα πάλι. Μην το ματιάσω.
Μέσα σου θες να σου πιάσει, άστα αυτά.
Η λογική λέει οτι κάλά σου πάει η ιστορία, μη μιλάς μιλιά.
Λίγες μέρες πιο πριν ψιλοήθελα σίγουρα, αλλά μετά τα τελευταία αρχίζει να με ξενερώνει γερά. Δηλαδή να φτάσει σχεδόν να σε απειλεί η άλλη, καταντάει ίσως και ντεκαβλέ (εκτός απο επικίνδυνο για σενα). Στον πρώην κατάφερε να του το βγάλει και literally αυτό το ντεκαβλέ, δηλαδή.
Μπράβο νέε μου. Το πήρες το μάθημα σου και αναίμακτα.
Καταλαβαίνω πως μπορεί να θες νέο αίμα ενω λατρεύεις τη νυν.
Φρόντισε αν εσυ πχ μένεις στο Καματερό, η άλλη να είναι απο τη Βάρκιζα και αν ειναι δυνατόν να μη ξέρει τπτ παραπάνω απο το όνομα σου(και αυτό πολύ ειναι, αν μπορεις να το αποφύγεις, απόφυγε το)
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2022, 15:25
Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 11:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2022, 10:06 Την κόβω ικανή να προχωρήσει με το "παιδί από τη δουλειά" για να βγαίνουν παρέα τα ζευγαράκια και να σπάει τα νεύρα του δκου μας.
Στη δεδομένη φάση δε νομίζω να τον καθόλου το παραπάνω.
Θέλει λεπτό χειρισμό για να ξεκαβλώσει με την πάρτη του, χωρίς όμως να τσιτώσει.
Σιγά μην είναι καβλωμένη με την πάρτη του. Αν ήταν, θα του την έπεφτε πριν χωρίσει. :lol:
Για να τον αφήσει αναίμακτα σε ησυχία εννοώ. Και εμένα μου φαίνεται με τα τώρα δεδομένα οτι απλά μέτραγε τις "δυνάμεις" της.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:28
Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:19
vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 12:00 Τη βλέπω ονλάιν εδώ και 1,5 ώρα (με βλέπει κι αυτή προφανώς) αλλα ακόμα δεν έχει στείλει κανένα "Αραβούλη καλημερα" κτλ ούτε πάει να μου πιάσει κουβέντα πάλι. Μην το ματιάσω.
Μέσα σου θες να σου πιάσει, άστα αυτά.
Η λογική λέει οτι κάλά σου πάει η ιστορία, μη μιλάς μιλιά.
Λίγες μέρες πιο πριν ψιλοήθελα σίγουρα, αλλά μετά τα τελευταία αρχίζει να με ξενερώνει γερά. Δηλαδή να φτάσει σχεδόν να σε απειλεί η άλλη, καταντάει ίσως και ντεκαβλέ (εκτός απο επικίνδυνο για σενα). Στον πρώην κατάφερε να του το βγάλει και literally αυτό το ντεκαβλέ, δηλαδή.
Οοοοχι καριολάκι, τώρα θα την πηδηξεις με το ζόρι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

:smt005:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Naida έγραψε: 18 Μαρ 2022, 17:44
:smt038
Επιτέλους συμφωνούμε !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Δύσκολα τα πράγματα, δεν έχω καθόλου καλά νέα. :e040:
Spoiler
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Από 'κει και πέρα, συνεχίστηκε με κάποια ηχητικά μηνύματα η συζήτηση (τα οποία και διαγράφτηκαν μετά) που δεν θα ήθελα να διαπομπεύσω. :lol: Εγώ το ξεκίνησα ελαφρώς, αλλά δεν περίμενα ότι θα κλιμακώσει τόσο εκείνη. :-?
Ευτυχώς δεν ξέφυγε η φάση, δεν ειπώθηκαν τίποτα βαριά και κίνκυ δηλαδή με φουλ πρόστυχες κουβέντες κτλ, αλλά μόνο με υπονοούμενα. Παρ'όλα αυτά, έλεγε-έλεγε-έλεγε και δεν ήθελα πολύ για να το στήσω το αντίσκηνο από κάτω. Παραλίγο να μου μαγκώσει στο συρτάρι.

Βρήκα μια δικαιολογία και βγήκα τελείως απ'την κουβέντα πριν αρχίσω να ξεφεύγω κι εγώ. Το μόνο που μένει έτσι όπως εγιναν τώρα τα πράγματα, είναι να την κάνω πριονοκορδέλα μόνος μου για να ξεσπάσω ή να περιμένω τη δικιά μου που έρχεται σε λίγο. Δεν την κόβω να προλαβαίνει ούτε τα κλειδιά να βάζει στην κλειδαριά.
Προτιμώ να μην πάει τζάμπα όλο αυτο που δημιουργήθηκε, και τουλάχιστον να πιάσει τόπο. :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Μαρ 2022, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Λιγο ακομα να το τρεναρεις και θα εχουμε κανα αναπαντεχο κροσοβερ με το νημα του μπερια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 19:10 Λιγο ακομα να το τρεναρεις και θα εχουμε κανα αναπαντεχο κροσοβερ με το νημα του μπερια
Λες;
Να σας γράψω αύριο ρε μαλακες δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέσιμο έφαγα από γκόμενα. Σαν λυσσασμένη έκανε κι όλο έλεγε για έναν Βαντόνο

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Βαλε μια φωτο ντυμενος αραβας να αυξησεις τις πιθανοτητες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μπίστης έγραψε: 18 Μαρ 2022, 18:33
Naida έγραψε: 18 Μαρ 2022, 17:44
:smt038
Επιτέλους συμφωνούμε !
Γιατί να μην την πηφηκει, ελεύθερος άνθρωπος θα είναι σε λίγο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Beria έγραψε: 18 Μαρ 2022, 19:13
GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 19:10 Λιγο ακομα να το τρεναρεις και θα εχουμε κανα αναπαντεχο κροσοβερ με το νημα του μπερια
Λες;
Να σας γράψω αύριο ρε μαλακες δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέσιμο έφαγα από γκόμενα. Σαν λυσσασμένη έκανε κι όλο έλεγε για έναν Βαντόνο

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 18:44 Δύσκολα τα πράγματα, δεν έχω καθόλου καλά νέα. :e040:
Spoiler
Από 'κει και πέρα, συνεχίστηκε με κάποια ηχητικά μηνύματα η συζήτηση (τα οποία και διαγράφτηκαν μετά) που δεν θα ήθελα να διαπομπεύσω. :lol: Εγώ το ξεκίνησα ελαφρώς, αλλά δεν περίμενα ότι θα κλιμακώσει τόσο εκείνη. :-?
Ευτυχώς δεν ξέφυγε η φάση, δεν ειπώθηκαν τίποτα βαριά και κίνκυ δηλαδή με φουλ πρόστυχες κουβέντες κτλ, αλλά μόνο με υπονοούμενα. Παρ'όλα αυτά, έλεγε-έλεγε-έλεγε και δεν ήθελα πολύ για να το στήσω το αντίσκηνο από κάτω. Παραλίγο να μου μαγκώσει στο συρτάρι.

Βρήκα μια δικαιολογία και βγήκα τελείως απ'την κουβέντα πριν αρχίσω να ξεφεύγω κι εγώ. Το μόνο που μένει έτσι όπως εγιναν τώρα τα πράγματα, είναι να την κάνω πριονοκορδέλα μόνος μου για να ξεσπάσω ή να περιμένω τη δικιά μου που έρχεται σε λίγο. Δεν την κόβω να προλαβαίνει ούτε τα κλειδιά να βάζει στην κλειδαριά.
Προτιμώ να μην πάει τζάμπα όλο αυτο που δημιουργήθηκε, και τουλάχιστον να πιάσει τόπο. :oops:
Δηλαδη οκ μετα απο ολα αυτα,στη φαση που της λες οτι καποιος πρεπει να της κλεισει καλα το στομα(υποννοωντας με πουτσες) δε θεωρεις οτι πηγαινεις γυρευοντας?
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τα θέλει ο κωλος σου μορτη μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 18:44 Δύσκολα τα πράγματα, δεν έχω καθόλου καλά νέα. :e040:
Spoiler

Τελικά, δεν πας για κυνήγι στο δάσος αλλά για φρη κάμπινγκ. :lol:

Στήνεις τη σκηνούλα σου και περιμένεις την ρώσικη αρκούδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

βαντονε καλο θαναι να παρεις αποφαση για το θελεις να κανεις - αλλα και να πραξεις αναλογως

οσοι πατανε σε δυο βαρκες ξερεις τι παθαινουν στο τελος :wink
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”