Επσ...το "βρωμόπουλο", είναι trade mark by Λοξίας λέμε...αναγνωρισμένο και κατοχυρωθέν με διεθνή πατέντα.Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2022, 11:45Η διαφορά μου με άλλες που δεν αντιλαμβάνονται και απλά φωνασκούν είναι, πως εγώ τουλάχιστον είχα αυτή την εμπειρία. Δεν τα λέω από τον καναπέ του σπιτιού μου. Καλλίτερη η σταγόνα στον ωκεανό απ'το τίποτα, προκειμένου να έχεις μιαν εμπεριστατωμένη αν μη τι άλλο τοποθέτηση. Τις καλημέρες μου βρωμοπουλάκι.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 19:52Αυτό ακριβώς σε λέω βρε. Η προσωπική σου τριβή είναι σταγόνα στον ωκεανό, δεν έχεις ζήσει ικανό χρονικό διάστημα σε ένα τέτοιο περιβάλλον ούτε είσαι μουσουλμάνα, δεν στο λέω για να σε μειώσω ή να μειώσω την εμπειρική σου προσέγγιση, μιλώ πραγματιστικά. Είναι αρκετά πολύπλοκο το θέμα πάντως ούτως ή άλλως.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:31
Επειδή έχω ταξιδέψει αρκετά, επίτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη για το πως αξιολογείται η γυναίκα βάσει θρησκευτικού δογματισμού στις Ανατολικές χώρες. Μια γυναίκα που κρατάει πλακάτ και διαδηλώνει περί δικαιωμάτων στη Ελλάδα, είναι υπόδουλη σε χώρες, όπως το Ιράν, ή το Αφγανιστάν. Σε χρόνο dt τις μαζεύουν. Μέχρι Παλαιστίνη έχει φτάσει η χάρη μου. Ράμαλα.Εκεί είναι πιο light. Και πάλι όμως, είδα γυναίκες μακρυά από τον κόσμο, χωμένες σε μια κουζίνα, με κουρτίνα στο πορτάκι της. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Πήγα να πω κάτι, αλλά ο δικός μου μου έκανε νόημα να σωπάσω. Με χάλασε. Έπρεπε να σεβαστώ. Τι ακριβώς, είναι άλλη ιστορία. Βασικά ήμανε έτοιμη να πάρω σκάλπ, αλλά θα είχαμε ιστορίες. Γάμα* το λοιπόν.
*ΔΕ ΓΑΜΑΩ.
![]()
![]()
Η χρήση του χωρίς την άδειά μου, επισείει ποινές! Κάθε φορά που θα τον λες έτσι, θα μου καταβάλλεις ένα μπαρμπούνι...
Έλα έλα...πες τον τώρα καμιά εικοσαριά φορές...και πεινάω
.