ειμαι σιγουρος πως θα βρεθεις προ εκπληξεων κ καταρρευσης των βεβαιοτητων σουBlackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:33Δεν ειμαι αριστερος τυπε μου, μην μπερδευεσαιΑγις έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:50
εχει πολυ ενδιαφερον η προσκολληση στο ''σοσιαλιστικο'' ονειρο κ η αρνηση της ανθρωπινης φυσης κ της ιστορικης πραγματικοτητας παρα τις συνεχεις αποτυχιες με τραγικα αποτελεσματα οπου αποπειραθηκε να εφαρμοστει
Ομως το οτι βλεπω ντισνευ και πιξαρ δεν με κανει να πιστευω σε "αυθορμητες κοινωνικες αλλαγες", ειδικα οταν βλεπω παντα καποιον-καποιους να κονομανε απο πισω.
Εχεις δει και εσυ την φαμπρικα των ΜΚΟ και το ποιος χρηματοδοτει ολο αυτο το παιχνιδι.
Νομιζεις δεν γινονται και απ την αλλη αυτα; Νομιζεις οτι δινει κανεις δεκαρα για την θρησκεια;
Πες πως το φανταζεσαι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Παντα ειναι ευχαριστο αυτο.Αγις έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:36ειμαι σιγουρος πως θα βρεθεις προ εκπληξεων κ καταρρευσης των βεβαιοτητων σουBlackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:33Δεν ειμαι αριστερος τυπε μου, μην μπερδευεσαιΑγις έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:50
εχει πολυ ενδιαφερον η προσκολληση στο ''σοσιαλιστικο'' ονειρο κ η αρνηση της ανθρωπινης φυσης κ της ιστορικης πραγματικοτητας παρα τις συνεχεις αποτυχιες με τραγικα αποτελεσματα οπου αποπειραθηκε να εφαρμοστει
Ομως το οτι βλεπω ντισνευ και πιξαρ δεν με κανει να πιστευω σε "αυθορμητες κοινωνικες αλλαγες", ειδικα οταν βλεπω παντα καποιον-καποιους να κονομανε απο πισω.
Εχεις δει και εσυ την φαμπρικα των ΜΚΟ και το ποιος χρηματοδοτει ολο αυτο το παιχνιδι.
Νομιζεις δεν γινονται και απ την αλλη αυτα; Νομιζεις οτι δινει κανεις δεκαρα για την θρησκεια;
Πες πως το φανταζεσαι
Αλλα γινεται σπανια
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τα λάθη του blackdog είναι σπάνια σαν τις γυναίκες στη ζωή του.
Έχεις δει πολλές γυναίκες με χιτζαμπ να δουλεύουν σε εργοστάσια;Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:19
Εγω παντως πιστευω οτι επειδη με συγκρουση δεν θα δουλεψουν τα εργοστασια, οταν ολοκληρωθει ο κυκλος μεταναστευσης θεματα οπως σαρια, χιτζαμπ, κορανι κλπ θα μπουν στο παρασκηνιο.
Ή σε χώρες που δεν έχουν πολλά εργοστάσια όπως εμείς να δουλεύουν ως καθαρίστριες, γηροκόμοι κλπ όπως οι μετανάστριες του πρώην ανατολικού μπλοκ;
Αν όχι, που το αποδίδεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό ακριβώς σε λέω βρε. Η προσωπική σου τριβή είναι σταγόνα στον ωκεανό, δεν έχεις ζήσει ικανό χρονικό διάστημα σε ένα τέτοιο περιβάλλον ούτε είσαι μουσουλμάνα, δεν στο λέω για να σε μειώσω ή να μειώσω την εμπειρική σου προσέγγιση, μιλώ πραγματιστικά. Είναι αρκετά πολύπλοκο το θέμα πάντως ούτως ή άλλως.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:31Επειδή έχω ταξιδέψει αρκετά, επίτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη για το πως αξιολογείται η γυναίκα βάσει θρησκευτικού δογματισμού στις Ανατολικές χώρες. Μια γυναίκα που κρατάει πλακάτ και διαδηλώνει περί δικαιωμάτων στη Ελλάδα, είναι υπόδουλη σε χώρες, όπως το Ιράν, ή το Αφγανιστάν. Σε χρόνο dt τις μαζεύουν. Μέχρι Παλαιστίνη έχει φτάσει η χάρη μου. Ράμαλα.Εκεί είναι πιο light. Και πάλι όμως, είδα γυναίκες μακρυά από τον κόσμο, χωμένες σε μια κουζίνα, με κουρτίνα στο πορτάκι της. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Πήγα να πω κάτι, αλλά ο δικός μου μου έκανε νόημα να σωπάσω. Με χάλασε. Έπρεπε να σεβαστώ. Τι ακριβώς, είναι άλλη ιστορία. Βασικά ήμανε έτοιμη να πάρω σκάλπ, αλλά θα είχαμε ιστορίες. Γάμα* το λοιπόν.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 15:49Τούτο συμβαίνει διότι προσπαθείς να προσεγγίσεις δυτικότροπα δίχως να έχεις πολύπλευρη - σφαιρική τριβή με το ανατολικό έθος, αυτό κάνει βέβαια και η φεμιναζί, η διαφορές σας είναι ότι εσύ ούτε χαζοβιόλα δεν είσαι ούτε βιοπορίζεσαι από τέτοιου είδους τακτικές, παρόλα αυτά σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες αξιολογείται η άποψή - θέση και των δυο σας.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:43
Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν *δεν μπορώ* να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη.![]()
*ΔΕ ΓΑΜΑΩ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
εμπ1Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:20Ηλίθια που νομίζει πως είναι έξυπνη.
.
.
Νομίζεις.Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:28ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:44
Καλά, για τους οπλισμούς πάντα υπάρχουν καλοπροαίρετοι πωλητές υπεράνω θρησκειών.
Για τα υπόλοιπα, σου προτείνω να πας σε μια ειρηνική μουσουλμανική περιοχή για να απολαύσεις μια ζωή με πνευματικότητα, χωρίς εξάρτηση από τα δεινά της δύσης.
Αν ηθελα θα ειχα παει. Δεν μπορω ομως χωρις αλκοολ και εκει δεν εχουν![]()
.
.
Δεν ισχύει, έχεις φύγει και μετά τις 00:00 (2-3 φορές).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:27σταμάτα ρε συ τις προσβολές. Μας διαβάζει κι ο κόσμος. Θα νομίσουν ότι δεν βγαίνω έξω τα βράδια επειδή με δε μ αφήνει η γυναίκα μου. Αφού ξέρεις ότι μπορώ να κάνω ότι γουστάρω απλά πρέπει να της το λέω από την προηγούμενη και να ειμαι πίσω πριν τα μεσάνυχτα.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 15:56Ναι ρε, αυτό σε λέω, να το εκμεταλλευτείς τώρα που το λουράκι είναι σε φάση χαλάρωσης.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:41
τι εννοείς; κάθε μέρα μπορώ να κατεβώ. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αφού έχω κόψει το κάπνισμα.
![]()
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τον μπλακντπγκ. οι μουσουλμάνοι μπορεί να θεωρούν ότι εμείς είμαστε αναχρονιστές. Δηλαδή, αυτοί μπορεί να βιάζουν τις γυναίκες τους, να τος δέρνουν ή ξέρωγω να τις φωνάζουν με το όνομα του σκύλου τους μα και οι δικές μας κυκλοφορούν σχεδόν ημίγυμνες. Οπότε, ξες, είναι πάνω κάτω το ίδιο.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα σου σχωρεθούν τ' αποθαμένα αν κάνεις τόσο μεγάλο καλό.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:01εμπ1
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αρκεί να το θέλει και αυτή βέβαια, να υπάρχει συν-ένεση.Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:21Θα σου σχωρεθούν τ' αποθαμένα αν κάνεις τόσο μεγάλο καλό.
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Το ξες ρε κουφάλα ότι δουλεύω καθημερινές. Πάμε παρασκευή ή σάββατο να δεις πόσο αντέχω.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:09Δεν ισχύει, έχεις φύγει και μετά τις 00:00 (2-3 φορές).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:27σταμάτα ρε συ τις προσβολές. Μας διαβάζει κι ο κόσμος. Θα νομίσουν ότι δεν βγαίνω έξω τα βράδια επειδή με δε μ αφήνει η γυναίκα μου. Αφού ξέρεις ότι μπορώ να κάνω ότι γουστάρω απλά πρέπει να της το λέω από την προηγούμενη και να ειμαι πίσω πριν τα μεσάνυχτα.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 15:56
Ναι ρε, αυτό σε λέω, να το εκμεταλλευτείς τώρα που το λουράκι είναι σε φάση χαλάρωσης.
![]()
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τον μπλακντπγκ. οι μουσουλμάνοι μπορεί να θεωρούν ότι εμείς είμαστε αναχρονιστές. Δηλαδή, αυτοί μπορεί να βιάζουν τις γυναίκες τους, να τος δέρνουν ή ξέρωγω να τις φωνάζουν με το όνομα του σκύλου τους μα και οι δικές μας κυκλοφορούν σχεδόν ημίγυμνες. Οπότε, ξες, είναι πάνω κάτω το ίδιο.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Ιαν 2022, 08:47Το ξες ρε κουφάλα ότι δουλεύω καθημερινές. Πάμε παρασκευή ή σάββατο να δεις πόσο αντέχω.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:09Δεν ισχύει, έχεις φύγει και μετά τις 00:00 (2-3 φορές).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:27
σταμάτα ρε συ τις προσβολές. Μας διαβάζει κι ο κόσμος. Θα νομίσουν ότι δεν βγαίνω έξω τα βράδια επειδή με δε μ αφήνει η γυναίκα μου. Αφού ξέρεις ότι μπορώ να κάνω ότι γουστάρω απλά πρέπει να της το λέω από την προηγούμενη και να ειμαι πίσω πριν τα μεσάνυχτα.
Γνωρίζεστε;;;;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Απ´ ότι βλέπω μάλλον όχι. Δεν είναι αυτός ο sys που ξέρω. Εκείνος είναι τρυφερός.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 12 Ιαν 2022, 08:52Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Ιαν 2022, 08:47Το ξες ρε κουφάλα ότι δουλεύω καθημερινές. Πάμε παρασκευή ή σάββατο να δεις πόσο αντέχω.
Γνωρίζεστε;;;;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γκετ ε ρουμ και αφήστε μας στην ησυχία μας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Η διαφορά μου με άλλες που δεν αντιλαμβάνονται και απλά φωνασκούν είναι, πως εγώ τουλάχιστον είχα αυτή την εμπειρία. Δεν τα λέω από τον καναπέ του σπιτιού μου. Καλλίτερη η σταγόνα στον ωκεανό απ'το τίποτα, προκειμένου να έχεις μιαν εμπεριστατωμένη αν μη τι άλλο τοποθέτηση. Τις καλημέρες μου βρωμοπουλάκι.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 19:52Αυτό ακριβώς σε λέω βρε. Η προσωπική σου τριβή είναι σταγόνα στον ωκεανό, δεν έχεις ζήσει ικανό χρονικό διάστημα σε ένα τέτοιο περιβάλλον ούτε είσαι μουσουλμάνα, δεν στο λέω για να σε μειώσω ή να μειώσω την εμπειρική σου προσέγγιση, μιλώ πραγματιστικά. Είναι αρκετά πολύπλοκο το θέμα πάντως ούτως ή άλλως.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:31Επειδή έχω ταξιδέψει αρκετά, επίτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη για το πως αξιολογείται η γυναίκα βάσει θρησκευτικού δογματισμού στις Ανατολικές χώρες. Μια γυναίκα που κρατάει πλακάτ και διαδηλώνει περί δικαιωμάτων στη Ελλάδα, είναι υπόδουλη σε χώρες, όπως το Ιράν, ή το Αφγανιστάν. Σε χρόνο dt τις μαζεύουν. Μέχρι Παλαιστίνη έχει φτάσει η χάρη μου. Ράμαλα.Εκεί είναι πιο light. Και πάλι όμως, είδα γυναίκες μακρυά από τον κόσμο, χωμένες σε μια κουζίνα, με κουρτίνα στο πορτάκι της. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Πήγα να πω κάτι, αλλά ο δικός μου μου έκανε νόημα να σωπάσω. Με χάλασε. Έπρεπε να σεβαστώ. Τι ακριβώς, είναι άλλη ιστορία. Βασικά ήμανε έτοιμη να πάρω σκάλπ, αλλά θα είχαμε ιστορίες. Γάμα* το λοιπόν.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 15:49
Τούτο συμβαίνει διότι προσπαθείς να προσεγγίσεις δυτικότροπα δίχως να έχεις πολύπλευρη - σφαιρική τριβή με το ανατολικό έθος, αυτό κάνει βέβαια και η φεμιναζί, η διαφορές σας είναι ότι εσύ ούτε χαζοβιόλα δεν είσαι ούτε βιοπορίζεσαι από τέτοιου είδους τακτικές, παρόλα αυτά σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες αξιολογείται η άποψή - θέση και των δυο σας.
*ΔΕ ΓΑΜΑΩ.
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-