!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:33
Αγις έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:50

εχει πολυ ενδιαφερον η προσκολληση στο ''σοσιαλιστικο'' ονειρο κ η αρνηση της ανθρωπινης φυσης κ της ιστορικης πραγματικοτητας παρα τις συνεχεις αποτυχιες με τραγικα αποτελεσματα οπου αποπειραθηκε να εφαρμοστει
Δεν ειμαι αριστερος τυπε μου, μην μπερδευεσαι

Ομως το οτι βλεπω ντισνευ και πιξαρ δεν με κανει να πιστευω σε "αυθορμητες κοινωνικες αλλαγες", ειδικα οταν βλεπω παντα καποιον-καποιους να κονομανε απο πισω.

Εχεις δει και εσυ την φαμπρικα των ΜΚΟ και το ποιος χρηματοδοτει ολο αυτο το παιχνιδι.

Νομιζεις δεν γινονται και απ την αλλη αυτα; Νομιζεις οτι δινει κανεις δεκαρα για την θρησκεια;
Αγις έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:32

αφελεστατη προσεγγιση
δεν χρειαζονται οπλα
Πες πως το φανταζεσαι
ειμαι σιγουρος πως θα βρεθεις προ εκπληξεων κ καταρρευσης των βεβαιοτητων σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Αγις έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:36
Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:33
Αγις έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:50

εχει πολυ ενδιαφερον η προσκολληση στο ''σοσιαλιστικο'' ονειρο κ η αρνηση της ανθρωπινης φυσης κ της ιστορικης πραγματικοτητας παρα τις συνεχεις αποτυχιες με τραγικα αποτελεσματα οπου αποπειραθηκε να εφαρμοστει
Δεν ειμαι αριστερος τυπε μου, μην μπερδευεσαι

Ομως το οτι βλεπω ντισνευ και πιξαρ δεν με κανει να πιστευω σε "αυθορμητες κοινωνικες αλλαγες", ειδικα οταν βλεπω παντα καποιον-καποιους να κονομανε απο πισω.

Εχεις δει και εσυ την φαμπρικα των ΜΚΟ και το ποιος χρηματοδοτει ολο αυτο το παιχνιδι.

Νομιζεις δεν γινονται και απ την αλλη αυτα; Νομιζεις οτι δινει κανεις δεκαρα για την θρησκεια;
Αγις έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:32

αφελεστατη προσεγγιση
δεν χρειαζονται οπλα
Πες πως το φανταζεσαι
ειμαι σιγουρος πως θα βρεθεις προ εκπληξεων κ καταρρευσης των βεβαιοτητων σου
Παντα ειναι ευχαριστο αυτο.

Αλλα γινεται σπανια :lol:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Τα λάθη του blackdog είναι σπάνια σαν τις γυναίκες στη ζωή του.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:19
Εγω παντως πιστευω οτι επειδη με συγκρουση δεν θα δουλεψουν τα εργοστασια, οταν ολοκληρωθει ο κυκλος μεταναστευσης θεματα οπως σαρια, χιτζαμπ, κορανι κλπ θα μπουν στο παρασκηνιο.
Έχεις δει πολλές γυναίκες με χιτζαμπ να δουλεύουν σε εργοστάσια; :lol:

Ή σε χώρες που δεν έχουν πολλά εργοστάσια όπως εμείς να δουλεύουν ως καθαρίστριες, γηροκόμοι κλπ όπως οι μετανάστριες του πρώην ανατολικού μπλοκ;

Αν όχι, που το αποδίδεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:31
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 15:49
Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:43

Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν *δεν μπορώ* να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη. :102:
Τούτο συμβαίνει διότι προσπαθείς να προσεγγίσεις δυτικότροπα δίχως να έχεις πολύπλευρη - σφαιρική τριβή με το ανατολικό έθος, αυτό κάνει βέβαια και η φεμιναζί, η διαφορές σας είναι ότι εσύ ούτε χαζοβιόλα δεν είσαι ούτε βιοπορίζεσαι από τέτοιου είδους τακτικές, παρόλα αυτά σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες αξιολογείται η άποψή - θέση και των δυο σας.
Επειδή έχω ταξιδέψει αρκετά, επίτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη για το πως αξιολογείται η γυναίκα βάσει θρησκευτικού δογματισμού στις Ανατολικές χώρες. Μια γυναίκα που κρατάει πλακάτ και διαδηλώνει περί δικαιωμάτων στη Ελλάδα, είναι υπόδουλη σε χώρες, όπως το Ιράν, ή το Αφγανιστάν. Σε χρόνο dt τις μαζεύουν. Μέχρι Παλαιστίνη έχει φτάσει η χάρη μου. Ράμαλα.Εκεί είναι πιο light. Και πάλι όμως, είδα γυναίκες μακρυά από τον κόσμο, χωμένες σε μια κουζίνα, με κουρτίνα στο πορτάκι της. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Πήγα να πω κάτι, αλλά ο δικός μου μου έκανε νόημα να σωπάσω. Με χάλασε. Έπρεπε να σεβαστώ. Τι ακριβώς, είναι άλλη ιστορία. Βασικά ήμανε έτοιμη να πάρω σκάλπ, αλλά θα είχαμε ιστορίες. Γάμα* το λοιπόν.
Αυτό ακριβώς σε λέω βρε. Η προσωπική σου τριβή είναι σταγόνα στον ωκεανό, δεν έχεις ζήσει ικανό χρονικό διάστημα σε ένα τέτοιο περιβάλλον ούτε είσαι μουσουλμάνα, δεν στο λέω για να σε μειώσω ή να μειώσω την εμπειρική σου προσέγγιση, μιλώ πραγματιστικά. Είναι αρκετά πολύπλοκο το θέμα πάντως ούτως ή άλλως.
*ΔΕ ΓΑΜΑΩ.
:)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:20
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:18
Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:12

Κουνουπίδι για μυαλό.
χαζή με έπαρση
Ηλίθια που νομίζει πως είναι έξυπνη.
εμπ1

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:44
Καλά, για τους οπλισμούς πάντα υπάρχουν καλοπροαίρετοι πωλητές υπεράνω θρησκειών.

Για τα υπόλοιπα, σου προτείνω να πας σε μια ειρηνική μουσουλμανική περιοχή για να απολαύσεις μια ζωή με πνευματικότητα, χωρίς εξάρτηση από τα δεινά της δύσης.

Αν ηθελα θα ειχα παει. Δεν μπορω ομως χωρις αλκοολ και εκει δεν εχουν :8)
Νομίζεις.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:27
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 15:56
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:41

τι εννοείς; κάθε μέρα μπορώ να κατεβώ. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αφού έχω κόψει το κάπνισμα.
Ναι ρε, αυτό σε λέω, να το εκμεταλλευτείς τώρα που το λουράκι είναι σε φάση χαλάρωσης.
σταμάτα ρε συ τις προσβολές. Μας διαβάζει κι ο κόσμος. Θα νομίσουν ότι δεν βγαίνω έξω τα βράδια επειδή με δε μ αφήνει η γυναίκα μου. Αφού ξέρεις ότι μπορώ να κάνω ότι γουστάρω απλά πρέπει να της το λέω από την προηγούμενη και να ειμαι πίσω πριν τα μεσάνυχτα.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τον μπλακντπγκ. οι μουσουλμάνοι μπορεί να θεωρούν ότι εμείς είμαστε αναχρονιστές. Δηλαδή, αυτοί μπορεί να βιάζουν τις γυναίκες τους, να τος δέρνουν ή ξέρωγω να τις φωνάζουν με το όνομα του σκύλου τους μα και οι δικές μας κυκλοφορούν σχεδόν ημίγυμνες. Οπότε, ξες, είναι πάνω κάτω το ίδιο.
Δεν ισχύει, έχεις φύγει και μετά τις 00:00 (2-3 φορές).

.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:01
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:18

χαζή με έπαρση
εμπ1
Θα σου σχωρεθούν τ' αποθαμένα αν κάνεις τόσο μεγάλο καλό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:21
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:01

εμπ1
Θα σου σχωρεθούν τ' αποθαμένα αν κάνεις τόσο μεγάλο καλό.
Αρκεί να το θέλει και αυτή βέβαια, να υπάρχει συν-ένεση.

.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:09
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 15:56

Ναι ρε, αυτό σε λέω, να το εκμεταλλευτείς τώρα που το λουράκι είναι σε φάση χαλάρωσης.
σταμάτα ρε συ τις προσβολές. Μας διαβάζει κι ο κόσμος. Θα νομίσουν ότι δεν βγαίνω έξω τα βράδια επειδή με δε μ αφήνει η γυναίκα μου. Αφού ξέρεις ότι μπορώ να κάνω ότι γουστάρω απλά πρέπει να της το λέω από την προηγούμενη και να ειμαι πίσω πριν τα μεσάνυχτα.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τον μπλακντπγκ. οι μουσουλμάνοι μπορεί να θεωρούν ότι εμείς είμαστε αναχρονιστές. Δηλαδή, αυτοί μπορεί να βιάζουν τις γυναίκες τους, να τος δέρνουν ή ξέρωγω να τις φωνάζουν με το όνομα του σκύλου τους μα και οι δικές μας κυκλοφορούν σχεδόν ημίγυμνες. Οπότε, ξες, είναι πάνω κάτω το ίδιο.
Το ξες ρε κουφάλα ότι δουλεύω καθημερινές. Πάμε παρασκευή ή σάββατο να δεις πόσο αντέχω.
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Ιαν 2022, 08:47

Το ξες ρε κουφάλα ότι δουλεύω καθημερινές. Πάμε παρασκευή ή σάββατο να δεις πόσο αντέχω.

Γνωρίζεστε;;;;
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 12 Ιαν 2022, 08:52
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Ιαν 2022, 08:47

Γνωρίζεστε;;;;
Απ´ ότι βλέπω μάλλον όχι. Δεν είναι αυτός ο sys που ξέρω. Εκείνος είναι τρυφερός.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Γκετ ε ρουμ και αφήστε μας στην ησυχία μας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 19:52
Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:31
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 15:49
Τούτο συμβαίνει διότι προσπαθείς να προσεγγίσεις δυτικότροπα δίχως να έχεις πολύπλευρη - σφαιρική τριβή με το ανατολικό έθος, αυτό κάνει βέβαια και η φεμιναζί, η διαφορές σας είναι ότι εσύ ούτε χαζοβιόλα δεν είσαι ούτε βιοπορίζεσαι από τέτοιου είδους τακτικές, παρόλα αυτά σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες αξιολογείται η άποψή - θέση και των δυο σας.
Επειδή έχω ταξιδέψει αρκετά, επίτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη για το πως αξιολογείται η γυναίκα βάσει θρησκευτικού δογματισμού στις Ανατολικές χώρες. Μια γυναίκα που κρατάει πλακάτ και διαδηλώνει περί δικαιωμάτων στη Ελλάδα, είναι υπόδουλη σε χώρες, όπως το Ιράν, ή το Αφγανιστάν. Σε χρόνο dt τις μαζεύουν. Μέχρι Παλαιστίνη έχει φτάσει η χάρη μου. Ράμαλα.Εκεί είναι πιο light. Και πάλι όμως, είδα γυναίκες μακρυά από τον κόσμο, χωμένες σε μια κουζίνα, με κουρτίνα στο πορτάκι της. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Πήγα να πω κάτι, αλλά ο δικός μου μου έκανε νόημα να σωπάσω. Με χάλασε. Έπρεπε να σεβαστώ. Τι ακριβώς, είναι άλλη ιστορία. Βασικά ήμανε έτοιμη να πάρω σκάλπ, αλλά θα είχαμε ιστορίες. Γάμα* το λοιπόν.
Αυτό ακριβώς σε λέω βρε. Η προσωπική σου τριβή είναι σταγόνα στον ωκεανό, δεν έχεις ζήσει ικανό χρονικό διάστημα σε ένα τέτοιο περιβάλλον ούτε είσαι μουσουλμάνα, δεν στο λέω για να σε μειώσω ή να μειώσω την εμπειρική σου προσέγγιση, μιλώ πραγματιστικά. Είναι αρκετά πολύπλοκο το θέμα πάντως ούτως ή άλλως.
*ΔΕ ΓΑΜΑΩ.
Η διαφορά μου με άλλες που δεν αντιλαμβάνονται και απλά φωνασκούν είναι, πως εγώ τουλάχιστον είχα αυτή την εμπειρία. Δεν τα λέω από τον καναπέ του σπιτιού μου. Καλλίτερη η σταγόνα στον ωκεανό απ'το τίποτα, προκειμένου να έχεις μιαν εμπεριστατωμένη αν μη τι άλλο τοποθέτηση. Τις καλημέρες μου βρωμοπουλάκι. :D
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”