!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Blackdog

Re: Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:33
Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:23 Αυτη η μεταφραση ειναι αμφιλεγομενη

Οι περισσοτερες γραφουν κατι σαν " Ο αντρας θα προστατευει την γυναικα γιατι ο θεος τον εκανε πιο δυνατο και γιατι ξοδευει την περιουσια του για αυτην"

Η σουρα αλ νισα 4:34 εξηγει τον ρολο του αντρα στο σπιτι και πως να συμπεριφερεται στην απιστη γυναικα. Με σειρα, πρωτα να την συμβουλεψει, αν δεν καταλαβει να την διωξει απ το κρεβατι του και μετα να την δειρει (λες και θα αλλαξει κατι :lol: ). Αν εχει σημασια, το ρημα που χρησιμοποιει λεει "να την χτυπησει χωρις σκληροτητα"

Παραδοξως στο Ισλαμ θεωρουν οτι εχουν την γυναικα σε πολυ υψηλη θεση, διαφορετικη απο αυτην του αντρα αλλα εξισου σημαντικη :102:
Την έχουν, με τον δικό τους τρόπο, με το δικό τους μυαλό - τρόπο σκέψης - γλώσσα - έθος. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην δύση δεν μπορούν να το καταλάβουν εύκολα αυτό, ειδικά οι φεμιναζί (άντρες και γυναίκες).
Συμφωνω
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:36
Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:31
αν την διώξει από το κρεβάτι του θα σταματήσει να πηδιέται με άλλους ή θα ξεσκιστεί τελείως? Τι μαλάκας αυτός ο προφήτης?
Γιατι αν την δειρει θα σταματησει;

Τον βρισκω εντελως αστοχο
αν την σκοτώσει στο ξύλο, ναι, θα σταματήσει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:34
Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:30
Henry13 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:22

Ο δυνατός προχωράει όσο του επιτρέπει η δύναμη του...

Ξέρεις τι θα γινόταν αν υιοθετούσαν όολοι αυτή τη πρακτική;
hello, όλοι την υιοθετούν, από τις σχέσεις εργασίας μέχρι τις διακρατικές σχέσεις
Μα, μα αν γινότανε αυτό θα γινότανε της πουτάνας.
:lol: :lol: :lol:
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:38
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:29
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:27 Εγώ αισθάνομαι ανώτερος από τη γυναίκα μου. Ωστόσο το ξύλο το τρώω εγώ για κάποιο λόγο.
Δεν έπρεπε να της πεις τπτ για εμάς (εμένα και τον Θουκυδίδη).
Εσένα σε συμπαθεί. Μ εμένα έχει κάτι. Κι όλα αυτά ενώ έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και τρεις μέρες.
Τρεις ημέρες;
Θα κατέβεις δλδ σήμερα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:39
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:38
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:29

Δεν έπρεπε να της πεις τπτ για εμάς (εμένα και τον Θουκυδίδη).
Εσένα σε συμπαθεί. Μ εμένα έχει κάτι. Κι όλα αυτά ενώ έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και τρεις μέρες.
Τρεις ημέρες;
Θα κατέβεις δλδ σήμερα;
τι εννοείς; κάθε μέρα μπορώ να κατεβώ. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αφού έχω κόψει το κάπνισμα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

AlienWay έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:35
Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:32 Αναχρονιστικές θρησκευτικές παπάρες που καλλιεργούν νοοτροπίες μέχρι σήμερα.
Συμφωνώ.

Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν δεν μπορώ να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Blackdog

Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:35 Γιατί ένας άλλος φίλος είπε ότι τις γυναίκες τις χωρίζετε μόνο αν σας απατήσουν, ότι είναι ίσες με εσάς και τελικώς τον σταύρωσαν
Για μενα απο τα χαιλαητς της Καινης διαθηκης

Λεει ο Χριστος
:«Ο Μωυσής επέτρεψε να χωρίζετε τις γυναίκες σας, γιατί είστε σκληρόκαρδοι· αρχικά όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. 9Σας βεβαιώνω πως όποιος χωρίσει τη γυναίκα του, για άλλον λόγο εκτός από πορνεία, και παντρευτεί άλλη, διαπράττει μοιχεία. Αλλά και όποιος παντρευτεί χωρισμένη γυναίκα διαπράττει μοιχεία».

Και απαντουν οι μαθητες
«Αν τέτοια είναι η σχέση του άντρα με τη γυναίκα, καλύτερα να μην παντρευτεί κανείς». :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackdog την 11 Ιαν 2022, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Για να ξεκαθαρίσω κάτι εγώ τρώω ξύλο από τη γυναίκα μου για τον απλούστατο λόγο ότι είναι δυνατότερη από μένα. Αν ήταν πιο αδύναμη φυσικά θα την έδερνα εγώ. Όπως λέει κι ο προφήτης.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:38
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:33
Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:23 Αυτη η μεταφραση ειναι αμφιλεγομενη

Οι περισσοτερες γραφουν κατι σαν " Ο αντρας θα προστατευει την γυναικα γιατι ο θεος τον εκανε πιο δυνατο και γιατι ξοδευει την περιουσια του για αυτην"

Η σουρα αλ νισα 4:34 εξηγει τον ρολο του αντρα στο σπιτι και πως να συμπεριφερεται στην απιστη γυναικα. Με σειρα, πρωτα να την συμβουλεψει, αν δεν καταλαβει να την διωξει απ το κρεβατι του και μετα να την δειρει (λες και θα αλλαξει κατι :lol: ). Αν εχει σημασια, το ρημα που χρησιμοποιει λεει "να την χτυπησει χωρις σκληροτητα"

Παραδοξως στο Ισλαμ θεωρουν οτι εχουν την γυναικα σε πολυ υψηλη θεση, διαφορετικη απο αυτην του αντρα αλλα εξισου σημαντικη :102:
Την έχουν, με τον δικό τους τρόπο, με το δικό τους μυαλό - τρόπο σκέψης - γλώσσα - έθος. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην δύση δεν μπορούν να το καταλάβουν εύκολα αυτό, ειδικά οι φεμιναζί (άντρες και γυναίκες).
Συμφωνω
Ε ναι. Ειδικώς για τις μάνες των σουλτάνων η αντρική ανωτερότητα ήταν ανέκδοτο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:35 για να κάνω τον δικηγόρο των διαβολομούσλιμς για την εποχή τους αυτά που έγραψε ο παρανοικός παιδεραστής ψευδροπροφήτης ήταν προς όφελος των γυναικών. Οι άραβες τον 6ο μχ αιώνα ήταν κάτι νομάδες ημιάγριοι τραμπούκοι, ένα κλικ πιο πάνω από το πως ζούσαν οι Μογγόλοι. Οι γυναίκες ήταν απλά ζώα που τα είχαν για να τα πηδάνε και να τους κάνουν γιους. Τις έδερνα, τις σκότωναν κτλ για πλάκα. Ε τουλάχιστον ο Μωάμεθ τους είπε να τις δέρνετε αλλά με μέτρο, να τις σκοτώνετε μόνο αν σας απατήσουν κτλ Μάλλον και για αυτό τον δέχτηκαν οι άραβες. Γιατί ένας άλλος φίλος είπε ότι τις γυναίκες τις χωρίζετε μόνο αν σας απατήσουν, ότι είναι ίσες με εσάς και τελικώς τον σταύρωσαν
πολύ σωστά
αλλά ένα πρόβλημα που έχουν οι νεοαριστεροί, κυρίως στην αμερική
αδυνατούν να διαβάσουν το όποιο κείμενο μέσα στο ιστορικό του πλαίσιο
γι'αυτό και βλέπεις να γκρεμίζουν αγάλματα του Τζέφερσον και του Λίνκολν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Blackdog

Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:43

Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν δεν μπορώ να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη. :102:
Γιατι θεωρουν οτι το να προβαλλεται η σεξουαλικοτητα της γυναικας ετσι ωστε οι αλλοι να την κοιταν σαν σκευος ηδονης, προσβαλλει την ιδια την γυναικα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

AlienWay έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:35
Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:32 Αναχρονιστικές θρησκευτικές παπάρες που καλλιεργούν νοοτροπίες μέχρι σήμερα.
Συμφωνώ.

Η αντίφαση έχει επισημανθεί επανειλημμένα, στη νέα Μέκκα του νεοφεμινισμού που είναι οι ΗΠΑ. Ρωτήθηκαν οι νεοφεμινιστές γιατί συντάσσονται με τους ισλαμιστές, των οποίων η πατριαρχία αποτελεί θρησκευτική πεποίθηση.

Η απάντηση -όπου υπήρξε και δεν προσπεράστηκε με αδιάφορα σφυρίγματα- ήταν στο περίπου ότι "ας κοιτάξουμε εμείς τα δικά μας προβλήματα, γιατί το ισλάμ κείται μακράν".

Το κωμικό στη χώρα μας, όπου έχει εισαχθεί ο αμερικάνικος νεοφεμινισμός ως μόδα, είναι ότι στην περίπτωσή μας, το ισλάμ δεν κείται μακράν. Η μέση ανατολή βρίσκεται σχεδόν δίπλα μας, ενώ οι μετανάστες που ασπάζονται το ισλάμ αποτελούν ένα αξιόλογο ποσοστό του εγχώριου πληθυσμού.

Γι' αυτό και περιορίζονται συνήθως στο πρώτο μόνο σκέλος της απάντησης που λέει "ας κοιτάξουμε τα δικά μας προβλήματα". Το οποίο όμως το αναιρούν όταν οι ίδιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, κάθε φορά που κάποιος προσβάλει το ισλάμ.

Η απάντηση βρίσκεται στους λομπίστες που χρηματοδοτούν την ιδεολογία του νεοφεμινισμού. Οι ίδιοι χρηματοδοτούν και την αντι-ισλαμοφοβία, γι' αυτό και βλέπουμε αυτά τα τραγελαφικά.

Στην δεκαετία του 80 είχα βρεθεί ως παιδί σε μία φεμινιστική λέσχη (του 2ου κύματος) όπου συζητούνταν διάφορα προβλήματα των γυναικών. Το πρώτο πρόβλημα που συζήτησαν ήταν "Η καταπίεση των γυναικών στη Μέση Ανατολή".

Σήμερα αυτές θα χαρακτηρίζονταν alt-right.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:47
Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:35 για να κάνω τον δικηγόρο των διαβολομούσλιμς για την εποχή τους αυτά που έγραψε ο παρανοικός παιδεραστής ψευδροπροφήτης ήταν προς όφελος των γυναικών. Οι άραβες τον 6ο μχ αιώνα ήταν κάτι νομάδες ημιάγριοι τραμπούκοι, ένα κλικ πιο πάνω από το πως ζούσαν οι Μογγόλοι. Οι γυναίκες ήταν απλά ζώα που τα είχαν για να τα πηδάνε και να τους κάνουν γιους. Τις έδερνα, τις σκότωναν κτλ για πλάκα. Ε τουλάχιστον ο Μωάμεθ τους είπε να τις δέρνετε αλλά με μέτρο, να τις σκοτώνετε μόνο αν σας απατήσουν κτλ Μάλλον και για αυτό τον δέχτηκαν οι άραβες. Γιατί ένας άλλος φίλος είπε ότι τις γυναίκες τις χωρίζετε μόνο αν σας απατήσουν, ότι είναι ίσες με εσάς και τελικώς τον σταύρωσαν
πολύ σωστά
αλλά ένα πρόβλημα που έχουν οι νεοαριστεροί, κυρίως στην αμερική
αδυνατούν να διαβάσουν το όποιο κείμενο μέσα στο ιστορικό του πλαίσιο
γι'αυτό και βλέπεις να γκρεμίζουν αγάλματα του Τζέφερσον και του Λίνκολν
Το κωμικό είναι ότι γκρεμίζουν τα αγάλματα και ως πολιτισμικό και πολιτιστικό αντιπερισπασμό στις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις βάζουν φωτοστέφανο και φτερά στα γκράφιτις και απεικονίσεις του Φλόυντ και του κάθε αντισυμβατικού ήρωα τους.

Πιάσ' το αυγό και καν' του ράστα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:46 Για να ξεκαθαρίσω κάτι εγώ τρώω ξύλο από τη γυναίκα μου για τον απλούστατο λόγο ότι είναι δυνατότερη από μένα. Αν ήταν πιο αδύναμη φυσικά θα την έδερνα εγώ. Όπως λέει κι ο προφήτης.
H Ronda Rousey είναι η γυναίκα σου, ρε δικέ μου;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:50

Γιατι θεωρουν οτι το να προβαλλεται η σεξουαλικοτητα της γυναικας ετσι ωστε οι αλλοι να την κοιταν σαν σκευος ηδονης, προσβαλλει την ιδια την γυναικα.
Γι'αυτό μίλησα περί αναχρονιστικών θρησκευτικών ηλιθιοτήτων που συντηρούνται σθεναρά ακόμη και στις μέρες μας. Σαφώς και δεν είναι δεδομένο πως μια γυναίκα ακάλυπτη απ'το ζοφερό μανδύα της επιβολής, γίνεται αυτομάτως σκεύος ηδονής ή πόρνη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”