Συμφωνωsys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:33Την έχουν, με τον δικό τους τρόπο, με το δικό τους μυαλό - τρόπο σκέψης - γλώσσα - έθος. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην δύση δεν μπορούν να το καταλάβουν εύκολα αυτό, ειδικά οι φεμιναζί (άντρες και γυναίκες).Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:23 Αυτη η μεταφραση ειναι αμφιλεγομενη
Οι περισσοτερες γραφουν κατι σαν " Ο αντρας θα προστατευει την γυναικα γιατι ο θεος τον εκανε πιο δυνατο και γιατι ξοδευει την περιουσια του για αυτην"
Η σουρα αλ νισα 4:34 εξηγει τον ρολο του αντρα στο σπιτι και πως να συμπεριφερεται στην απιστη γυναικα. Με σειρα, πρωτα να την συμβουλεψει, αν δεν καταλαβει να την διωξει απ το κρεβατι του και μετα να την δειρει (λες και θα αλλαξει κατι). Αν εχει σημασια, το ρημα που χρησιμοποιει λεει "να την χτυπησει χωρις σκληροτητα"
Παραδοξως στο Ισλαμ θεωρουν οτι εχουν την γυναικα σε πολυ υψηλη θεση, διαφορετικη απο αυτην του αντρα αλλα εξισου σημαντικη![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες
αν την σκοτώσει στο ξύλο, ναι, θα σταματήσει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τρεις ημέρες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:38Εσένα σε συμπαθεί. Μ εμένα έχει κάτι. Κι όλα αυτά ενώ έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και τρεις μέρες.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:29Δεν έπρεπε να της πεις τπτ για εμάς (εμένα και τον Θουκυδίδη).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:27 Εγώ αισθάνομαι ανώτερος από τη γυναίκα μου. Ωστόσο το ξύλο το τρώω εγώ για κάποιο λόγο.
Θα κατέβεις δλδ σήμερα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
τι εννοείς; κάθε μέρα μπορώ να κατεβώ. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αφού έχω κόψει το κάπνισμα.sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:39Τρεις ημέρες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:38Εσένα σε συμπαθεί. Μ εμένα έχει κάτι. Κι όλα αυτά ενώ έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και τρεις μέρες.
Θα κατέβεις δλδ σήμερα;
Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν δεν μπορώ να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Για μενα απο τα χαιλαητς της Καινης διαθηκηςΔημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:35 Γιατί ένας άλλος φίλος είπε ότι τις γυναίκες τις χωρίζετε μόνο αν σας απατήσουν, ότι είναι ίσες με εσάς και τελικώς τον σταύρωσαν
Λεει ο Χριστος
:«Ο Μωυσής επέτρεψε να χωρίζετε τις γυναίκες σας, γιατί είστε σκληρόκαρδοι· αρχικά όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. 9Σας βεβαιώνω πως όποιος χωρίσει τη γυναίκα του, για άλλον λόγο εκτός από πορνεία, και παντρευτεί άλλη, διαπράττει μοιχεία. Αλλά και όποιος παντρευτεί χωρισμένη γυναίκα διαπράττει μοιχεία».
Και απαντουν οι μαθητες
«Αν τέτοια είναι η σχέση του άντρα με τη γυναίκα, καλύτερα να μην παντρευτεί κανείς».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackdog την 11 Ιαν 2022, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Για να ξεκαθαρίσω κάτι εγώ τρώω ξύλο από τη γυναίκα μου για τον απλούστατο λόγο ότι είναι δυνατότερη από μένα. Αν ήταν πιο αδύναμη φυσικά θα την έδερνα εγώ. Όπως λέει κι ο προφήτης.
Ε ναι. Ειδικώς για τις μάνες των σουλτάνων η αντρική ανωτερότητα ήταν ανέκδοτο.Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:38Συμφωνωsys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:33Την έχουν, με τον δικό τους τρόπο, με το δικό τους μυαλό - τρόπο σκέψης - γλώσσα - έθος. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην δύση δεν μπορούν να το καταλάβουν εύκολα αυτό, ειδικά οι φεμιναζί (άντρες και γυναίκες).Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:23 Αυτη η μεταφραση ειναι αμφιλεγομενη
Οι περισσοτερες γραφουν κατι σαν " Ο αντρας θα προστατευει την γυναικα γιατι ο θεος τον εκανε πιο δυνατο και γιατι ξοδευει την περιουσια του για αυτην"
Η σουρα αλ νισα 4:34 εξηγει τον ρολο του αντρα στο σπιτι και πως να συμπεριφερεται στην απιστη γυναικα. Με σειρα, πρωτα να την συμβουλεψει, αν δεν καταλαβει να την διωξει απ το κρεβατι του και μετα να την δειρει (λες και θα αλλαξει κατι). Αν εχει σημασια, το ρημα που χρησιμοποιει λεει "να την χτυπησει χωρις σκληροτητα"
Παραδοξως στο Ισλαμ θεωρουν οτι εχουν την γυναικα σε πολυ υψηλη θεση, διαφορετικη απο αυτην του αντρα αλλα εξισου σημαντικη![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πολύ σωστάΔημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:35 για να κάνω τον δικηγόρο των διαβολομούσλιμς για την εποχή τους αυτά που έγραψε ο παρανοικός παιδεραστής ψευδροπροφήτης ήταν προς όφελος των γυναικών. Οι άραβες τον 6ο μχ αιώνα ήταν κάτι νομάδες ημιάγριοι τραμπούκοι, ένα κλικ πιο πάνω από το πως ζούσαν οι Μογγόλοι. Οι γυναίκες ήταν απλά ζώα που τα είχαν για να τα πηδάνε και να τους κάνουν γιους. Τις έδερνα, τις σκότωναν κτλ για πλάκα. Ε τουλάχιστον ο Μωάμεθ τους είπε να τις δέρνετε αλλά με μέτρο, να τις σκοτώνετε μόνο αν σας απατήσουν κτλ Μάλλον και για αυτό τον δέχτηκαν οι άραβες. Γιατί ένας άλλος φίλος είπε ότι τις γυναίκες τις χωρίζετε μόνο αν σας απατήσουν, ότι είναι ίσες με εσάς και τελικώς τον σταύρωσαν
αλλά ένα πρόβλημα που έχουν οι νεοαριστεροί, κυρίως στην αμερική
αδυνατούν να διαβάσουν το όποιο κείμενο μέσα στο ιστορικό του πλαίσιο
γι'αυτό και βλέπεις να γκρεμίζουν αγάλματα του Τζέφερσον και του Λίνκολν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Γιατι θεωρουν οτι το να προβαλλεται η σεξουαλικοτητα της γυναικας ετσι ωστε οι αλλοι να την κοιταν σαν σκευος ηδονης, προσβαλλει την ιδια την γυναικα.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:43
Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν δεν μπορώ να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη.![]()
Η αντίφαση έχει επισημανθεί επανειλημμένα, στη νέα Μέκκα του νεοφεμινισμού που είναι οι ΗΠΑ. Ρωτήθηκαν οι νεοφεμινιστές γιατί συντάσσονται με τους ισλαμιστές, των οποίων η πατριαρχία αποτελεί θρησκευτική πεποίθηση.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:43Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν δεν μπορώ να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη.![]()
Η απάντηση -όπου υπήρξε και δεν προσπεράστηκε με αδιάφορα σφυρίγματα- ήταν στο περίπου ότι "ας κοιτάξουμε εμείς τα δικά μας προβλήματα, γιατί το ισλάμ κείται μακράν".
Το κωμικό στη χώρα μας, όπου έχει εισαχθεί ο αμερικάνικος νεοφεμινισμός ως μόδα, είναι ότι στην περίπτωσή μας, το ισλάμ δεν κείται μακράν. Η μέση ανατολή βρίσκεται σχεδόν δίπλα μας, ενώ οι μετανάστες που ασπάζονται το ισλάμ αποτελούν ένα αξιόλογο ποσοστό του εγχώριου πληθυσμού.
Γι' αυτό και περιορίζονται συνήθως στο πρώτο μόνο σκέλος της απάντησης που λέει "ας κοιτάξουμε τα δικά μας προβλήματα". Το οποίο όμως το αναιρούν όταν οι ίδιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, κάθε φορά που κάποιος προσβάλει το ισλάμ.
Η απάντηση βρίσκεται στους λομπίστες που χρηματοδοτούν την ιδεολογία του νεοφεμινισμού. Οι ίδιοι χρηματοδοτούν και την αντι-ισλαμοφοβία, γι' αυτό και βλέπουμε αυτά τα τραγελαφικά.
Στην δεκαετία του 80 είχα βρεθεί ως παιδί σε μία φεμινιστική λέσχη (του 2ου κύματος) όπου συζητούνταν διάφορα προβλήματα των γυναικών. Το πρώτο πρόβλημα που συζήτησαν ήταν "Η καταπίεση των γυναικών στη Μέση Ανατολή".
Σήμερα αυτές θα χαρακτηρίζονταν alt-right.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το κωμικό είναι ότι γκρεμίζουν τα αγάλματα και ως πολιτισμικό και πολιτιστικό αντιπερισπασμό στις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις βάζουν φωτοστέφανο και φτερά στα γκράφιτις και απεικονίσεις του Φλόυντ και του κάθε αντισυμβατικού ήρωα τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:47πολύ σωστάΔημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:35 για να κάνω τον δικηγόρο των διαβολομούσλιμς για την εποχή τους αυτά που έγραψε ο παρανοικός παιδεραστής ψευδροπροφήτης ήταν προς όφελος των γυναικών. Οι άραβες τον 6ο μχ αιώνα ήταν κάτι νομάδες ημιάγριοι τραμπούκοι, ένα κλικ πιο πάνω από το πως ζούσαν οι Μογγόλοι. Οι γυναίκες ήταν απλά ζώα που τα είχαν για να τα πηδάνε και να τους κάνουν γιους. Τις έδερνα, τις σκότωναν κτλ για πλάκα. Ε τουλάχιστον ο Μωάμεθ τους είπε να τις δέρνετε αλλά με μέτρο, να τις σκοτώνετε μόνο αν σας απατήσουν κτλ Μάλλον και για αυτό τον δέχτηκαν οι άραβες. Γιατί ένας άλλος φίλος είπε ότι τις γυναίκες τις χωρίζετε μόνο αν σας απατήσουν, ότι είναι ίσες με εσάς και τελικώς τον σταύρωσαν
αλλά ένα πρόβλημα που έχουν οι νεοαριστεροί, κυρίως στην αμερική
αδυνατούν να διαβάσουν το όποιο κείμενο μέσα στο ιστορικό του πλαίσιο
γι'αυτό και βλέπεις να γκρεμίζουν αγάλματα του Τζέφερσον και του Λίνκολν
Πιάσ' το αυγό και καν' του ράστα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
H Ronda Rousey είναι η γυναίκα σου, ρε δικέ μου;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:46 Για να ξεκαθαρίσω κάτι εγώ τρώω ξύλο από τη γυναίκα μου για τον απλούστατο λόγο ότι είναι δυνατότερη από μένα. Αν ήταν πιο αδύναμη φυσικά θα την έδερνα εγώ. Όπως λέει κι ο προφήτης.
Γι'αυτό μίλησα περί αναχρονιστικών θρησκευτικών ηλιθιοτήτων που συντηρούνται σθεναρά ακόμη και στις μέρες μας. Σαφώς και δεν είναι δεδομένο πως μια γυναίκα ακάλυπτη απ'το ζοφερό μανδύα της επιβολής, γίνεται αυτομάτως σκεύος ηδονής ή πόρνη.Blackdog έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:50Γιατι θεωρουν οτι το να προβαλλεται η σεξουαλικοτητα της γυναικας ετσι ωστε οι αλλοι να την κοιταν σαν σκευος ηδονης, προσβαλλει την ιδια την γυναικα.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:43
Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν δεν μπορώ να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-