!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Κάθε έξοδος μέλους είναι αποδυνάμωση του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 22:44 Κάθε έξοδος μέλους είναι αποδυνάμωση του φόρουμ.
Έξοδος;
:lol:

You can check-out any time you like,
But you can never leave
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 22:26
taxalata xalasa έγραψε: 20 Δεκ 2021, 22:03
Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:20

ΛΟΛ αν ήμουν οικοδομος λέει.
Έχοντας λάβει μέρος στο χτίσιμο του 20% των ξενοδοχείων της Ζακύνθου.
Ανέκτησε τον εγκέφαλο σου και ξαναελα πάλι (ΜΕΘ)αύριο ψεκακομοίρη.
:bored: :bored: :bored:

κουβαλαγες τα σιδερα για το σιδερωμα;
Καλούπια ρε άραβα.
και τον ιο και τα εμβολια τα περασες για καλουπια ;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:17
Λοξίας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:37
stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:00

Μπορείς να μου δείξεις το άρθρο ψηφισμένο;
Εννοώ το ΦΕΚ.
Μάλιστα...να σου δείξω εγώ το ΦΕΚ. Ενώ εσύ δεν μπορείς να το βρεις ε;
Είσαι τόσο σίγουρος πως αυτό που λες είναι 100% έτσι όπως το λες, που δεν υποψιάζεσαι μήπως έχει ο άλλος δίκιο και όχι εσύ...
Και είσαι βέβαιος, ω φίλτατε Σταβρομανόρε, πως δεν υπάρχει τέτοιο ΦΕΚ και πως εγώ δήλωσα κάτι τέτοιο χωρίς προηγούμενη γνώση, οπότε θα "θριαμβολογήσεις" για την επιτυχία σου...

Εντάξει λοιπόν...ας το πάρει το ποτάμι...

Ρίξε μια ματιά εδώ

Και πήγαινε στο άρθρο 36, όπου σύμφωνα με το ΦΕΚ, το άρθρο 191 αντικαθίσταται ακριβώς με το κείμενο που έφερα πιο πάνω.

Ικανοποιημένος;

.
Δεκτόν.
Μόλις άκουσα έναν φούρνο να σπάει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Sid Vicious έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:14 Δεν πρεπει να εφαγε μπαν ο Αριστος, μονος του εφυγε, ειχε προειδοποιησει οτι θα φυγει
viewtopic.php?f=13&t=36048&start=345#p2246710
Πλοτ τουήστ.

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ο Αρίστος... Τι κόνσεπτ! Τι περσόνα!

Μπορεί κανείς να απαριθμεί όλες τις συνωμοσίες που έχουν δημιουργηθεί από καταβολής κόσμου! Και πάλι δεν θα φτάσει τις γνώσεις του!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Fluffy έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:31
stergiosbik έγραψε: 19 Δεκ 2021, 12:25 Και πολυ αργησε ο συντονισμος να τον μπαναρει.
Και αλλοι πρεπει να δουν την πορτα της εξοδου.
Καλος ο χαβαλες,καλες οι αμπελοφιλοσοφιες αλλά οταν παμε σε θεματα υγειας τοτε αυτα πρεπει να κοβονται μαχαιρι.
Πατε μια βολτα στα νοσοκομεια να δειτε ποσοι ανθρωποι δινουν καθημερινα μαχη για να κερδισουν εστω και ενα λεπτο ζωης,για διαφορους λογους,και θα εχουμε τον καθε βλαμμενο να αμολαει την καθε μαλακια οταν εχουμε να κανουμε με ενα θεμα ξεκαθαρα επιστημονικο;
Οι μονοι που δικαιουνται να εχουν αποψη ειναι οι επιστημονες του χωρου.
Τελεια και παυλα.
Εμεις κανουμε μοκο.
Το πιο πολυτιμο δωρο του Θεου,η υγεια,δεν χωραει εξυπναδες και μαγκιες.
ο αριστος έφαγε μπαν και τα νήματα και οι δημοσιευσεις στεκουν.
Όπως και τα δικά σου παραμύθια φίλτατε Μινχάουζεν. Αν είσαι 'μπανάκιας' να ξέρεις ότι από εσένα θα πρέπει να ξεκινήσουμε. Πως σου φαίνεται η ιδέα;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:13
stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:17 Δεκτόν.
Μόλις άκουσα έναν φούρνο να σπάει.
Η σιωπή σου ήταν.
Σε νήματα μεταναστών, ρομά και υπολογιστών συνήθως συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Whatevert.

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 22:51
stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 22:44 Κάθε έξοδος μέλους είναι αποδυνάμωση του φόρουμ.
Έξοδος;
Έτσι. Με κεφαλαίο το Ε. :g030:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 22:51
Έξοδος;

You can check-out any time you like,
But you can never leave
:lol: :lol: :lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

- Να δημοσιευτεί το εξπλικέ που στάλθηκε στον Αρίστο να δούμε τι λέει.
- Να μας πουν αν είναι μπαν ή πέρμα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Εδώ είναι το νημά που διαφημίζουν τον Αρίστος, με +300 απαντήσεις, που έφαγε μπαν για νήματα που έχει γράψει και που ΔΕΝ πρέπει να αναζητήσουν στο φόρουμ όσοι πέφτουν πάνω στο φορούμ γουγλίζωντες; :003: :8)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:12 Πίπες. Αν δεν διαπραγματευόμαστε τα φλέγοντα ζητήματα, τι θα συζητάμε, για το πως τηγανίζουμε τις πατάτες και πως ξυρίζουμε τα παπάρια μας; Αν όντως υπάρχει ψηφισμένος νόμος (πράγμα που το αμφιβάλλω) που δεν επιτρέπει αντίλογο, ο οποίος κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του διαχειριστή, τότε έχουμε ντε φάκτο χούντα. Δεν είναι παράξενο ότι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του μπαν είναι όσοι αδυνατούν να αρθρώσουν πέντε γραμμές με αντεπιχειρήματα και μηρυκάζουν την λέξη "ψεκ".

Εχουμε μπλεξει λιγο τα μπουτια μας μεταξυ της ασυδοσιας και της δημοκρατιας/ελευθεριας λογου κλπ. Δυστυχως οι γραμμες δεν ειναι παντα ευδιακριτες, αλλα οταν ο καθε "Ζουκεμπεργκ" εχει το δικαιωμα να κοβει το ακαουντ του προεδρου της Αμερικης τι ακριβως περιμενεις; Ο Τσομσκυ εαν θυμαμαι καλα αυτο το ονομαζει "ολιγαρχια των σοσιαλ μιντια" ή καπως ετσι (το πιανεις το νοημα). Τεσπα δεν ξερω με βεβαιοτητα να πω εαν ειναι σωστο ή οχι, ειμαι σε ντεμι φαση, μου αρεσει η ελευθερια αλλα αντιλαμβανομαι οτι χρειαζονται και καποιοι κανονες για το παιγνιδι. Βεβαια εχω πιασει τον εαυτο μου να περιοριζεται στο τι θα γραψει στο ιντερνετ και δεν μου αρεσε, αλλα απο την αλλη το ειδα σαν τροπο να αυτο-κοντρολαρομαι. Εαν αυτο με κανει καλυτερο ανθρωπο ή πιο ψευτικο, ουτε αυτο το εχω αποφασισει ακομα. Στο θεμα του Αριστου δεν μπορω να εκφερω γνωμη διοτι ουτε τους κανονες του Φορουμ εχω διαβασει, ουτε γνωριζω την προιστορια του μπαν/αποχωρησης, εαν μας ενημερωσουν θα παρω θεση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Nostalgia έγραψε: 22 Δεκ 2021, 09:32
Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:12 Πίπες. Αν δεν διαπραγματευόμαστε τα φλέγοντα ζητήματα, τι θα συζητάμε, για το πως τηγανίζουμε τις πατάτες και πως ξυρίζουμε τα παπάρια μας; Αν όντως υπάρχει ψηφισμένος νόμος (πράγμα που το αμφιβάλλω) που δεν επιτρέπει αντίλογο, ο οποίος κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του διαχειριστή, τότε έχουμε ντε φάκτο χούντα. Δεν είναι παράξενο ότι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του μπαν είναι όσοι αδυνατούν να αρθρώσουν πέντε γραμμές με αντεπιχειρήματα και μηρυκάζουν την λέξη "ψεκ".

Εχουμε μπλεξει λιγο τα μπουτια μας μεταξυ της ασυδοσιας και της δημοκρατιας/ελευθεριας λογου κλπ. Δυστυχως οι γραμμες δεν ειναι παντα ευδιακριτες, αλλα οταν ο καθε "Ζουκεμπεργκ" εχει το δικαιωμα να κοβει το ακαουντ του προεδρου της Αμερικης τι ακριβως περιμενεις; Ο Τσομσκυ εαν θυμαμαι καλα αυτο το ονομαζει "ολιγαρχια των σοσιαλ μιντια" ή καπως ετσι (το πιανεις το νοημα). Τεσπα δεν ξερω με βεβαιοτητα να πω εαν ειναι σωστο ή οχι, ειμαι σε ντεμι φαση, μου αρεσει η ελευθερια αλλα αντιλαμβανομαι οτι χρειαζονται και καποιοι κανονες για το παιγνιδι. Βεβαια εχω πιασει τον εαυτο μου να περιοριζεται στο τι θα γραψει στο ιντερνετ και δεν μου αρεσε, αλλα απο την αλλη το ειδα σαν τροπο να αυτο-κοντρολαρομαι. Εαν αυτο με κανει καλυτερο ανθρωπο ή πιο ψευτικο, ουτε αυτο το εχω αποφασισει ακομα. Στο θεμα του Αριστου δεν μπορω να εκφερω γνωμη διοτι ουτε τους κανονες του Φορουμ εχω διαβασει, ουτε γνωριζω την προιστορια του μπαν/αποχωρησης, εαν μας ενημερωσουν θα παρω θεση.
Καλο ειναι να γινονται αυτα τα "χτυπηματα" για να μπαίνουν τα θεμέλια για σωστους διαλογους.

Παρατήρησες πως μειωθηκαν τα καθημερινά σκουπιδονηματα του χελωνου και των μπουμποφλουλη απο τοτε που σουταρανε τον καραψεκα?

Κατάλαβαν επιτελους οτι υπαρχουν και ορια.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”