Ωωωωω, το τσαμένο. Εγώ στο ''πολύ βαρύ'' γυναικείο μου φιλότιμο, ρίχνω και ''δυο ζεϊμπεκιές'' κουβέντες ίσες. Κολώνουν ωρέ τα παλληκάρια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το είπαμε αυτό. Η παρούσα κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη που ναι, το μπαν του Αρίστου, είναι μια συζητήσιμη επιλογή. Το γεγονός όμως ότι υπάρχει αυτή η επιλογή (με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες) δεν σημαίνει ότι παύει να υφίσταται και η επιλογή να παραμείνει ο Αρίστος.Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:12Ξαναπάμε άλλη μια. Έχει δικαίωμα ο Σπύρος να λάβει τα μέτρα του; Ναι,ή όχι; Θα του πληρώσουμε εμείς κάποιο ενδεχόμενο προστιμο, ή θα συνεχίζουμε να λέμε τις ίδιες μαλακίες ,αν για κάποιο λόγο φάει καμιά ξεγυρισμένη καταγγελία και έρθει αντιμέτωπος με το νόμο; Ο χώρος μας φιλοξενεί. Δεν είναι μπουρδέλο.AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:07Κατανοώ την ανησυχία του ανθρώπου (και ότι στην παρούσα κρίση φυλάει τα ρούχα του για να 'χει τα μισά), αλλά νομίζω ότι σε ένα μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας, όπου σε κάθε νήμα υπάρχουν αντεπιχειρήματα, η "είδηση" είναι ολόκληρο το νήμα και όχι μόνο το αρχικό ποστ.Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:03
Πάμε άλλη μια. Θεωρώ πως υπάρχουν και αυτοί που όντως επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό και ειλικρινά λυπάμαι. Αυτό συμβαίνει και στο φουμπου και στο τουίτερ και στο ίνστα.
Ξαναλέω όμως και αυτό το προσπέρασες, πως ο χώρος εδώ ανήκει σε έναν άνθρωπο και θα βρεθεί μπλεγμένος αν κάποιοι κάνουν ό,τι τους γουστάρει. Αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε; Ή όχι;
Πιο πολύ κινδυνεύουν κατά τη γνώμη μου τα ειδησεογραφικά άρθρα στις ιστοσελίδες των μίντια, όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα αντιλόγου.
Άσε τα ''αλλά ''και τα ''μήπως''.
Αν δεν ήταν οι συνθήκες τόσο κρίσιμες στον τομέα της υγείας, θα διαφωνούσα 100% με το μπαν. Τώρα αφήνω και ένα μικρό ποσοστό βάση του οποίου ΚΑΤΑΝΟΩ την επιλογή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ρωτα τα παλληκαρια - ιδεα δεν εχω
σε απολαμβανω παντως με τσιπουρο αποσταξης μας κ μεζε ωμες αγκιναρες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντησες μόνος σου. Εγώ δεν χρειάστηκε καν να σχολιάσω. Έστω και το μικρό ποσοστό που αφήνεις. Το υπόλοιπο ποσοστό, ανήκει δικαιωματικά στον διαχειριστή της σελίδας.AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:48Το είπαμε αυτό. Η παρούσα κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη που ναι, το μπαν του Αρίστου, είναι μια συζητήσιμη επιλογή. Το γεγονός όμως ότι υπάρχει αυτή η επιλογή (με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες) δεν σημαίνει ότι παύει να υφίσταται και η επιλογή να παραμείνει ο Αρίστος.Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:12Ξαναπάμε άλλη μια. Έχει δικαίωμα ο Σπύρος να λάβει τα μέτρα του; Ναι,ή όχι; Θα του πληρώσουμε εμείς κάποιο ενδεχόμενο προστιμο, ή θα συνεχίζουμε να λέμε τις ίδιες μαλακίες ,αν για κάποιο λόγο φάει καμιά ξεγυρισμένη καταγγελία και έρθει αντιμέτωπος με το νόμο; Ο χώρος μας φιλοξενεί. Δεν είναι μπουρδέλο.AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:07
Κατανοώ την ανησυχία του ανθρώπου (και ότι στην παρούσα κρίση φυλάει τα ρούχα του για να 'χει τα μισά), αλλά νομίζω ότι σε ένα μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας, όπου σε κάθε νήμα υπάρχουν αντεπιχειρήματα, η "είδηση" είναι ολόκληρο το νήμα και όχι μόνο το αρχικό ποστ.
Πιο πολύ κινδυνεύουν κατά τη γνώμη μου τα ειδησεογραφικά άρθρα στις ιστοσελίδες των μίντια, όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα αντιλόγου.
Αν δεν ήταν οι συνθήκες τόσο κρίσιμες στον τομέα της υγείας, θα διαφωνούσα 100% με το μπαν. Τώρα αφήνω και ένα μικρό ποσοστό βάση του οποίου ΚΑΤΑΝΟΩ την επιλογή.
Κάτσε να βάλω κι εγώ ένα τσιπουράκι να σου κάνω παρέα. Θα κόψω και λίγο τυράκι για συνοδεία.Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:50ρωτα τα παλληκαρια - ιδεα δεν εχω
σε απολαμβανω παντως με τσιπουρο αποσταξης μας κ μεζε ωμες αγκιναρες
τωρα μιλησες ωραιαΠασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:55Κάτσε να βάλω κι εγώ ένα τσιπουράκι να σου κάνω παρέα. Θα κόψω και λίγο τυράκι για συνοδεία.Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:50ρωτα τα παλληκαρια - ιδεα δεν εχωΠασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:46
Ωωωωω, το τσαμένο. Εγώ στο ''πολύ βαρύ'' γυναικείο μου φιλότιμο, ρίχνω και ''δυο ζεϊμπεκιές'' κουβέντες ίσες. Κολώνουν ωρέ τα παλληκάρια;![]()
σε απολαμβανω παντως με τσιπουρο αποσταξης μας κ μεζε ωμες αγκιναρες![]()
γειαααα μαςςςςςς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:53Απάντησες μόνος σου. Εγώ δεν χρειάστηκε καν να σχολιάσω. Έστω και το μικρό ποσοστό που αφήνεις. Το υπόλοιπο ποσοστό, ανήκει δικαιωματικά στον διαχειριστή της σελίδας.AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:48Το είπαμε αυτό. Η παρούσα κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη που ναι, το μπαν του Αρίστου, είναι μια συζητήσιμη επιλογή. Το γεγονός όμως ότι υπάρχει αυτή η επιλογή (με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες) δεν σημαίνει ότι παύει να υφίσταται και η επιλογή να παραμείνει ο Αρίστος.Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:12
Ξαναπάμε άλλη μια. Έχει δικαίωμα ο Σπύρος να λάβει τα μέτρα του; Ναι,ή όχι; Θα του πληρώσουμε εμείς κάποιο ενδεχόμενο προστιμο, ή θα συνεχίζουμε να λέμε τις ίδιες μαλακίες ,αν για κάποιο λόγο φάει καμιά ξεγυρισμένη καταγγελία και έρθει αντιμέτωπος με το νόμο; Ο χώρος μας φιλοξενεί. Δεν είναι μπουρδέλο.
Αν δεν ήταν οι συνθήκες τόσο κρίσιμες στον τομέα της υγείας, θα διαφωνούσα 100% με το μπαν. Τώρα αφήνω και ένα μικρό ποσοστό βάση του οποίου ΚΑΤΑΝΟΩ την επιλογή.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πίπες. Αν δεν διαπραγματευόμαστε τα φλέγοντα ζητήματα, τι θα συζητάμε, για το πως τηγανίζουμε τις πατάτες και πως ξυρίζουμε τα παπάρια μας; Αν όντως υπάρχει ψηφισμένος νόμος (πράγμα που το αμφιβάλλω) που δεν επιτρέπει αντίλογο, ο οποίος κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του διαχειριστή, τότε έχουμε ντε φάκτο χούντα. Δεν είναι παράξενο ότι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του μπαν είναι όσοι αδυνατούν να αρθρώσουν πέντε γραμμές με αντεπιχειρήματα και μηρυκάζουν την λέξη "ψεκ".
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σκασε ρε ψεκ.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:12 Πίπες. Αν δεν διαπραγματευόμαστε τα φλέγοντα ζητήματα, τι θα συζητάμε, για το πως τηγανίζουμε τις πατάτες και πως ξυρίζουμε τα παπάρια μας; Αν όντως υπάρχει ψηφισμένος νόμος (πράγμα που το αμφιβάλλω) που δεν επιτρέπει αντίλογο, ο οποίος κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του διαχειριστή, τότε έχουμε ντε φάκτο χούντα. Δεν είναι παράξενο ότι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του μπαν είναι όσοι αδυνατούν να αρθρώσουν πέντε γραμμές με αντεπιχειρήματα και μηρυκάζουν την λέξη "ψεκ".
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
ΛΟΛ αν ήμουν οικοδομος λέει.taxalata xalasa έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:32αν ειχες κανει οικοδομος φουκαρα, θα ξερες...Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:25Κοίτα, για να επεξεργαστείς κάποιο επιχείρημα χρειάζεσαι πρωτίστως εγκέφαλο.taxalata xalasa έγραψε: 19 Δεκ 2021, 22:07
108 οικοδομοι θα κοιταμε 3 ωρες να ξεφορτωνουν τα σιδερα....
μιλαγε για Fαμω τα πειχηρηματα.....![]()
Ευτυχως που ειναι το φορουμ και γελαμε λιγακι.....
Έλα πάλι αύριο.
και οι ατακες που εχεις μετριες και νεροβραστες...
σαπερα...
Έχοντας λάβει μέρος στο χτίσιμο του 20% των ξενοδοχείων της Ζακύνθου.
Ανέκτησε τον εγκέφαλο σου και ξαναελα πάλι (ΜΕΘ)αύριο ψεκακομοίρη.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
stergiosbik
Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2021, 01:26Τα Χριστούγεννα ήρθαν φέτος νωρίς!!stergiosbik έγραψε: 19 Δεκ 2021, 12:25 Και πολυ αργησε ο συντονισμος να τον μπαναρει.
Και αλλοι πρεπει να δουν την πορτα της εξοδου.
Οταν ήμουν κάποτε συντονιστής σε άλλο φόρουμ, είχα κάνει 2 πέρμα:
- Το ένα είχε γίνει σε τρολ που έμπαινε από proxy και το οποίο γέμιζε το φόρουμ με εικόνες σκληρού πορνό. Ολη η συντονιστική ομάδα το έκανε πέρμα γιατί έπρεπε κάθε φορά να σβήνουμε τις εικόνες του μία προς μία. Αυτό όμως έμπαινε από proxy με άλλο όνομα κάθε φορά. Δεν ήταν προσωπικό το πρόβλημα, αλλά καθαρά πρακτικής φύσεως.
- Το άλλο είχε γίνει σε χρήστη ο οποίος, ενώ το site βρισκόταν ένα βήμα πριν το κλείσιμο και τα άτομα είχαν περιοριστεί αισθητά, ΕΔΙΩΧΝΕ αποδεδειγμένα κόσμο με παρενοχλητική συμπεριφορά και προσβολές. Εφυγαν ένας, δύο, τρεις με αυτό τον τρόπο και -αναγκαστικά, εφόσον πασχίζαμε να περισώσουμε το site- του δώσαμε ένα πέρμα γιατί θέλαμε να διατηρήσουμε τους λίγους που είχαν απομείνει. (ήμασταν μαθημένοι σε άλλο τρόπο επικοινωνίας). Αν γνωρίζαμε τότε στην ομάδα διαχείρισης ότι σε άλλους ιστότοπους η εν λόγω συμπεριφορά αποτελεί τη νόρμα, ίσως να τον αφήναμε.
- Το ένα είχε γίνει σε τρολ που έμπαινε από proxy και το οποίο γέμιζε το φόρουμ με εικόνες σκληρού πορνό. Ολη η συντονιστική ομάδα το έκανε πέρμα γιατί έπρεπε κάθε φορά να σβήνουμε τις εικόνες του μία προς μία. Αυτό όμως έμπαινε από proxy με άλλο όνομα κάθε φορά. Δεν ήταν προσωπικό το πρόβλημα, αλλά καθαρά πρακτικής φύσεως.
- Το άλλο είχε γίνει σε χρήστη ο οποίος, ενώ το site βρισκόταν ένα βήμα πριν το κλείσιμο και τα άτομα είχαν περιοριστεί αισθητά, ΕΔΙΩΧΝΕ αποδεδειγμένα κόσμο με παρενοχλητική συμπεριφορά και προσβολές. Εφυγαν ένας, δύο, τρεις με αυτό τον τρόπο και -αναγκαστικά, εφόσον πασχίζαμε να περισώσουμε το site- του δώσαμε ένα πέρμα γιατί θέλαμε να διατηρήσουμε τους λίγους που είχαν απομείνει. (ήμασταν μαθημένοι σε άλλο τρόπο επικοινωνίας). Αν γνωρίζαμε τότε στην ομάδα διαχείρισης ότι σε άλλους ιστότοπους η εν λόγω συμπεριφορά αποτελεί τη νόρμα, ίσως να τον αφήναμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί σωθήκανε τα νιάτα του.Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και ούτε είναι υποχρεωμένοι οι admin να δίνουν αναφορά σε απλούς χρήστες.stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 10:10Οι κανόνες δεν υπάρχουν για να κάνει τελικά καθένας ό,τι του κατέβει.taliban έγραψε: 19 Δεκ 2021, 22:06Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:30 Κλαίνε τα ψεκ, κλαίνε γοερά
Όχι τον Αρίστουυυοοο ουρλιάζουν και σκίζουν ρούχα, βρακιά, στήθια και κομπινεζόν
Όχι τον Αρίστουυυυοοοοο
Τους άρεσε να τον διαβάζουν, γενικά τους αρέσει πολύ η ελεύθερη άποψη και οι λέφτερες κουβέντες, γι' αυτό κατά μέσο όρο οι 2 στους 4 βρίσκονται μεταξύ τριτοτέταρτου κλώνου, κάπου στο πέμπτο μπαν, και δεν έχουν καταφέρει να γράψουν με έναν λογαριασμό τα τελευταία 3 χρόνια λειτουργίας και αυτού του φόρουμ.
Κόπτονται για την ελεύθερη έκφραση, την πολύ ελεύθερη, την ασύδοτη, καπελωμένη με ανωνυμία, διότι πόσο κακό μπορεί να κάνει ένας αστείος Αρίστος που μέσα στην αστειότητα του έχει και επιχειρήματα και που "έγραψε στο φέησμπουκ" και μετράει τα views στα βοθρομπλογκ που τον δημοσιεύουν δωρεάν.
Πόσο κακό μπορεί να κάνει; και όλη του η ψευτοεπιχειρηματολογία και το σπαμμάρισμα κωλοειδήσεων υπάρχει παντού εκεί έξω, 2 χρόνια μετά.![]()
Αν παραβίασε κανονισμό, ορθώς επιβλήθηκε περιορισμός. Αν δεν παραβίασε κακώς.
Δεν χρειάζονται μελοδραματισμοί. Φόρουμ είναι.
Εμείς μπορεί να λεμε ότι μας κατέβει.
Άμα είναι θα μας έρθει ο ουρανός σφοντυλι .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 60 Απαντήσεις