!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ε δεν εγινε κατι που ο σκυλος μου εφαγε το σκυλι σας. Θα παρετε αλλο.

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Ε δεν εγινε κατι που ο σκυλος μου εφαγε το σκυλι σας. Θα παρετε αλλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Μεσσηνία: Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε ολόκληρη οικογένεια – Κατασπάραξε το σκυλάκι τους, παραλίγο και το μωρό τους

«Το σκυλάκι μας θυσιάστηκε για να σωθεί το νεογέννητο βρέφος μας» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του μωρού που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει από τί τραγωδία γλίτωσε ολόκληρη η οικογένεια στη Μεσσηνία, που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από το ροτβάιλερ του γείτονα.

Το σοκαριστικό περιστατικό της επίθεσης του ροτβάιλερ συνέβη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στη Μεσσηνία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γείτονάς τους και ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ ξέχασε να κλείσει την πόρτα της αυλής, με αποτέλεσμα το επικίνδυνο σκυλί να βγει έξω και να περάσει εντός του σπιτιού τους.

«Ήμουν με το μωρό στην κούνια που έχουμε στη βεράντα και δίπλα ήταν το σκυλάκι μας, ένα μαλτεζάκι, και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου το ροτβάιλερ να τρέχει προς τα πάνω μας. Αρπάζω το μωρό και προλαβαίνω να μπω μέσα το τελευταίο δευτερόλεπτο», περιγράφει ο ίδιος στο newsit.gr, τονίζοντας ότι αν δεν ήταν το μαλτεζάκι εκεί να μπει μπροστά τους και να βγάλει το ροτβάιλερ πάνω του όλο το μένος, τότε θα κατασπάραζε κι αυτούς.

«Όταν πλέον είχε κατακρεουργήσει το σκυλάκι μας και το άφησε ξεψυχισμένο κάτω, τότε η πεθερά μου το πήρε αγκαλιά κι άρχισε να ορμάει και σε αυτήν, την είχε καβαλήσει στην κυριολεξία.

Η γυναίκα φοβισμένη έτρεξε να μπει μέσα στο σπίτι και πρόλαβε δυστυχώς και μπήκε και το ροτβάιλερ μέσα στο σαλόνι του σπιτιού. Φοβόταν μην της κάνει κακό και φώναζε για βοήθεια και εκείνη τη στιγμή πάει στο σαλόνι κι η γυναίκα μου για να σώσει τη μητέρα της, αρπάζει το μαλτεζάκι από τα χέρια της που το κρατούσε και όρμησε και σε αυτήν.

Τελευταία στιγμή μάνα και κόρη μπαίνουν στην τουαλέτα και κλειδώνουν για να σωθούν από τα δόντια του επικίνδυνου σκυλιού», αναφέρει ο πατέρας του παιδιού, που σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, ακολούθησαν φωνές, ζητώντας βοήθεια και τότε το ροτβάιλερ έφυγε από μόνο του.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο πατέρας του μωρού που γλίτωσε από τη λυσσασμένη επίθεση, «στη συνέχεια ήρθε στο σπίτι και ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ και με απάθεια μας είπε ότι έπρεπε εμείς να έχουμε την πόρτα της αυλής κλειστή για να μην έμπαινε το σκυλί του μέσα και άνθρωπος από την οικογένεια τη δική του μας είπε ότι δεν έγινε και κάτι που μας σκότωσε το μαλτεζάκι, θα πάρετε άλλο».

Η οικογένεια που βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου συνέβη το αιματηρό επεισόδιο, ζητώντας την απομάκρυνση του ροτβάιλερ.

Ανησυχούν ακόμη και φοβούνται νέα επίθεση.
Πηγη: https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... s/4157083/

Οχι μονο εφαγε το σκυλακι το θηριο του μαλακα και πηγε να φαει και το μωρο και τους υπολοιπους ο τυπος το παιζε και υπεράνω.

Οτι αυτοι φταιγανε που το σκυλι μπηκε μεσα και πως δεν εγινε και κατι που κατακρεουργησε το σκυλακι τους.

Τον πλακωνεις τωρα για δεν τον πλακωνεις?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ε δεν εγινε κατι που ο σκυλος μου εφαγε το σκυλι σας. Θα παρετε αλλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ένα χέρι ξύλο δεν φτάνει, είναι πάρα πάρα πολύ λίγο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Νομίζω τα περιγράφουν τραγικά για να πάρουν αρκετά στην αγωγή

Κλασική μάχη μεταξύ σκύλων έγινε
Άβαταρ μέλους
George_V

Μαδουραίος έγραψε: 15 Αύγ 2024, 21:42 Νομίζω τα περιγράφουν τραγικά για να πάρουν αρκετά στην αγωγή

Τρολλακι detected.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Spoiler
OANNHSEA, foscilis, ότι πουν αυτοί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

τριαντα χιλιαρικα για τη θανατωση του Μαλτεζικου - πολλαπλασια για ψυχικη οδυνη κ λεπιδι στο Ροτβαιλερ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Αγις έγραψε: 15 Αύγ 2024, 21:46 τριαντα χιλιαρικα για τη θανατωση του Μαλτεζικου - πολλαπλασια για ψυχικη οδυνη κ λεπιδι στο Ροτβαιλερ
+ βρωμόξυλο στον πουτάνας γιο γείτονα ροτβαηλερομπαμπά. :+1:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Το Μαλτέζ ίσως προκάλεσε το ροτβάιλερ

Είναι επικίνδυνα τα μικρά σκυλιά
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Μαδουραίος έγραψε: 15 Αύγ 2024, 21:42 Νομίζω τα περιγράφουν τραγικά για να πάρουν αρκετά στην αγωγή

Ο ιδιοκτήτης είναι ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να φροντίζει να μην βγαίνουν από τον έλεγχό του τα ζώα του. Σκύλος που βγήκε μόνος του από περίφραξη/κήπο/σπίτι σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης είναι νομικά υπόλογος για οτιδήποτε κάνει το ζώο του. Αν σκότωνε κάποιον, θα ήταν κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
George_V

hellegennes έγραψε: 15 Αύγ 2024, 21:51

Ο ιδιοκτήτης είναι ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να φροντίζει να μην βγαίνουν από τον έλεγχό του τα ζώα του. Σκύλος που βγήκε μόνος του από περίφραξη/κήπο/σπίτι σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης είναι νομικά υπόλογος για οτιδήποτε κάνει το ζώο του. Αν σκότωνε κάποιον, θα ήταν κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Eννοειται.

Και μεις εχουμε σκυλι και παροτι ειναι εξαιρετικα φιλικο και ακακο (παρα το μεγεθος του) δεν το αφηνουμε ποτε χωρις παρακολουθηση και εκτος σπιτιου χωρις λουρι.

Γιατι μπορει να ειναι αγαθοβιολικο αλλα δεν ξερεις ποτε μπορει να του στριψει η να θεωρησει οτι απειλειται κλπ. κλπ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

George_V έγραψε: 15 Αύγ 2024, 21:53

Eννοειται.

Και μεις εχουμε σκυλι και παροτι ειναι εξαιρετικα φιλικο και ακακο (παρα το μεγεθος του) δεν το αφηνουμε ποτε χωρις παρακολουθηση και εκτος σπιτιου χωρις λουρι.

Γιατι μπορει να ειναι αγαθοβιολικο αλλα δεν ξερεις ποτε μπορει να του στριψει η να θεωρησει οτι απειλειται κλπ. κλπ.
Εδώ οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι, πόσο μάλλον τα ζώα. Ο Μαδουραίος δεν υποβιβάζει απλώς την υπόθεση, δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
George_V

hellegennes έγραψε: 15 Αύγ 2024, 21:55
George_V έγραψε: 15 Αύγ 2024, 21:53

Eννοειται.

Εδώ οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι, πόσο μάλλον τα ζώα. Ο Μαδουραίος δεν υποβιβάζει απλώς την υπόθεση, δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει.
Γιατι εχει ιδεα για οτιδηποτε λεει η προκειται να πει?
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Καλα με τις αγαμητες δικαστινες ηλπιζε εσυ.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

νομίζω για το ροτβαιλερ μια αξιοπρεπη ευθανασια γιατι δοκιμασε το αίμα,δεν είμαι σιγουρος για τον ιδιοκτήτη του αν του αξιζει αξιοπρεπης τέτοια ή ο anton chigurh
ps ο σκυλάκος μας ειναι αμολυτος και περιφραγμένος και νοήμονας μόλις του πω όρμα άργο ορμα, ε ορμα και με ξεσκίζει.

Εικόνα
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Αν αυτό συμβεί σε κάποια σοβαρή χώρα (π.χ. ΗΒ), παίζει πρόστιμο στον ιδιοκτήτη και ευθανασία στο ροτβάιλερ.

Τώρα που το σκέφτομαι, το αντίστροφο θα ήταν ακόμα πιο σωστό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”