!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Δεν πρεπει να εφαγε μπαν ο Αριστος, μονος του εφυγε, ειχε προειδοποιησει οτι θα φυγει
viewtopic.php?f=13&t=36048&start=345#p2246710
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:47
πετρος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 19:11
Πασιφάη έγραψε: 19 Δεκ 2021, 14:09

Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να αυνανιστεί με θανάτους ανθρώπων. Ούτε να αρέσκεται σε φανφάρες. Δώστε μια άποψη σε λογική βάση, να την συζητήσουμε. Αυτό που ζούμε εδώ μέσα, είναι τουλάχιστον καρναβάλι.
Αν οι αποψεις ενος ανθρωπου δεν μας βρισκουν συμφωνους μπορουμε να εκφρασουμε τις δικες μας η και να παψουμε να συζητουμε μαζι του. Το να του απαγορευουμε τον λογο παραπεμπει σε εποχες σκοτους, χαφιεδισμου, λογοκρισιας και μισαλλοδοξιας. Ειναι κριμα αν αυτο δεν το καταλαβαινεις...Γι αυτο συζηταμε, για να μην ειμαστε ιδιωτες που αυτοικανοποιουμαστε με τα κατορθωματα μας... Αμα εξαφανισεις το συνομιλητη σου δεν σημαινει οτι εχεις δικαιο!
Είσαι σε ένα χώρο διαδικτυακό με κανόνες συγκεκριμένους. Επίσης έχεις να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση, που μόνον ευχάριστη δεν τη λες. Δεν τίθεται θέμα ''χαφιεδισμού'', ''λογοκρισιας'', αλλά προστασίας της δημόσιας υγείας. Προσπάθησε να το αντιληφθείς. Τα γραπτά μένουν και επηρεάζουν αρκετούς που τα διαβάζουν.
Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει.
Εσύ εν τω μεταξύ, μαζί με πολλούς, μπορείτε κάλλιστα να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας, δίχως να σκεφτείτε τις επιπτώσεις που θα έχει ο ιδιοκτήτης του χώρου που σας φιλοξενεί, σε νομικό επίπεδο.
Προφανώς όμως, χρειάζεται να καταναλωθεί περισσότερη φαιά ουσία για μια τέτοια σκέψη. Ουάου!
'' Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει" :fp: Ενταξει καταλαβαμε... συναισθηματικοι εκβιασμοι τυπου τηλεπαραθυρου και ποιος γαμει τη λογικη και το δικαιο.... Τι χρησιμευει ειπαμε η φαια ουσια???
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

πετρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:20
πετρος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 19:11
Αν οι αποψεις ενος ανθρωπου δεν μας βρισκουν συμφωνους μπορουμε να εκφρασουμε τις δικες μας η και να παψουμε να συζητουμε μαζι του. Το να του απαγορευουμε τον λογο παραπεμπει σε εποχες σκοτους, χαφιεδισμου, λογοκρισιας και μισαλλοδοξιας. Ειναι κριμα αν αυτο δεν το καταλαβαινεις...Γι αυτο συζηταμε, για να μην ειμαστε ιδιωτες που αυτοικανοποιουμαστε με τα κατορθωματα μας... Αμα εξαφανισεις το συνομιλητη σου δεν σημαινει οτι εχεις δικαιο!
Είσαι σε ένα χώρο διαδικτυακό με κανόνες συγκεκριμένους. Επίσης έχεις να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση, που μόνον ευχάριστη δεν τη λες. Δεν τίθεται θέμα ''χαφιεδισμού'', ''λογοκρισιας'', αλλά προστασίας της δημόσιας υγείας. Προσπάθησε να το αντιληφθείς. Τα γραπτά μένουν και επηρεάζουν αρκετούς που τα διαβάζουν.
Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει.
Εσύ εν τω μεταξύ, μαζί με πολλούς, μπορείτε κάλλιστα να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας, δίχως να σκεφτείτε τις επιπτώσεις που θα έχει ο ιδιοκτήτης του χώρου που σας φιλοξενεί, σε νομικό επίπεδο.
Προφανώς όμως, χρειάζεται να καταναλωθεί περισσότερη φαιά ουσία για μια τέτοια σκέψη. Ουάου!
'' Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει" :fp: Ενταξει καταλαβαμε... συναισθηματικοι εκβιασμοι τυπου τηλεπαραθυρου και ποιος γαμει τη λογικη και το δικαιο.... Τι χρησιμευει ειπαμε η φαια ουσια???
Θες να αναλάβεις το πχόρουμ εξ' ολοκλήρου; Είναι που θέλω να δω κάτι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Ο Αρίστος είναι περίπτωση, χρήστης που τον διαβάζει καθένας και για διαφορετικό λόγο...
Περσονα που η απουσία της θα γίνει αισθητή...ακόμη όχι.
Από την άλλη το φόρουμ πρέπει να επιβιώσει,άρα να κινείται μέσα σε νομικά ασφαλή όρια οποτε αν παρθηκε αυτή η απόφαση, ως πρόληψη καταστάσεων, τότε καλώς παρθηκε.
Λέω αν...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:00
Λοξίας έγραψε: 19 Δεκ 2021, 20:27
stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 11:47 Δεν υπάρχει άρθρο της ελληνικής νομοθεσίας που να αναφέρεται γενικά κι αόριστα σε "διασπορά ψευδών ειδήσεων".

Όσες περιπτώσεις οδηγούνται σε δικαιοσύνη, σχετικά με την υγεία, κακώς αποκαλούνται "διασπορά ψευδών ειδήσεων" στην αρθρογραφία (επαγγελματική ή ερασιτεχνική). Δεν προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα τέτοια κατηγορία σε ζητήματα υγείας.

Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία ή αυτοκτονία (κατά περίπτωση), προτροπή σε ανυπακοή, και άλλα παρόμοια άρθρα του ΠΚ. Κι αυτό είναι το κατηγορητήριο.
Θέλεις να ξανακοιτάξεις την πιο πάνω δήλωσή σου;

Το επίμαχο άρθρο (191 ΠΚ) σύμφωνα με το νομοσχέδιο που βρίσκεται προς επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής αντικαθίσταται ως εξής: «Άρθρο 191 Διασπορά ψευδών ειδήσεων: Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι
πράξεις των προηγούμενων εδαφίων».
Πυρά δικαστών κατά της ρύθμισης

Το άρθρο ήδη έχει ψηφιστεί ως έχει πιο πάνω...
Μπορείς να μου δείξεις το άρθρο ψηφισμένο;
Εννοώ το ΦΕΚ.
Μάλιστα...να σου δείξω εγώ το ΦΕΚ. Ενώ εσύ δεν μπορείς να το βρεις ε;
Είσαι τόσο σίγουρος πως αυτό που λες είναι 100% έτσι όπως το λες, που δεν υποψιάζεσαι μήπως έχει ο άλλος δίκιο και όχι εσύ...
Και είσαι βέβαιος, ω φίλτατε Σταβρομανόρε, πως δεν υπάρχει τέτοιο ΦΕΚ και πως εγώ δήλωσα κάτι τέτοιο χωρίς προηγούμενη γνώση, οπότε θα "θριαμβολογήσεις" για την επιτυχία σου...

Εντάξει λοιπόν...ας το πάρει το ποτάμι...

Ρίξε μια ματιά εδώ

Και πήγαινε στο άρθρο 36, όπου σύμφωνα με το ΦΕΚ, το άρθρο 191 αντικαθίσταται ακριβώς με το κείμενο που έφερα πιο πάνω.

Ικανοποιημένος;

.
πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:23

Τιποτε δεν θελω να αναλαβω εξ ολοκληρου, ουτε καν θελω να υποστηριξω τις αποψεις του Αριστου η καποιου αλλου. Οπως εγω το καταλαβαινω απο τα εναντια προκυπτει η καλλιστη αρμονια και δεν θελω να ζησω στον κοσμο του μεγαλου αδελφου... Αν ηθελα τη μια πλευρα της ιστοριας και της καθε ιστοριας θα βλεπα τηλεπερσονες και μεγαλα καναλια και δεν θα ξεστραβωνομουν με τα φορουμ και τα βιβλια...Η ελευθερη βουληση και η δυνατοτητα ενος ανθρωπου να κρινει προυποθετει την ελευθερια της εκφρασης και βεβαια θελει αρετη και τολμη η ελευθερια. Τωρα τι θελεις εσυ να δεις δεν ξερω.... σε κουβεντες του τυπου '' you can talk the talk can you walk the walk" δεν θα μπω... Την καλημερα μου!
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

πετρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:44
Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:23
Τιποτε δεν θελω να αναλαβω εξ ολοκληρου, ουτε καν θελω να υποστηριξω τις αποψεις του Αριστου η καποιου αλλου. Οπως εγω το καταλαβαινω απο τα εναντια προκυπτει η καλλιστη αρμονια και δεν θελω να ζησω στον κοσμο του μεγαλου αδελφου... Αν ηθελα τη μια πλευρα της ιστοριας και της καθε ιστοριας θα βλεπα τηλεπερσονες και μεγαλα καναλια και δεν θα ξεστραβωνομουν με τα φορουμ και τα βιβλια...Η ελευθερη βουληση και η δυνατοτητα ενος ανθρωπου να κρινει προυποθετει την ελευθερια της εκφρασης και βεβαια θελει αρετη και τολμη η ελευθερια. Τωρα τι θελεις εσυ να δεις δεν ξερω.... σε κουβεντες του τυπου '' you can talk the talk can you walk the walk" δεν θα μπω... Την καλημερα μου!
Το τι επιθυμεί ο καθένας να δει, δεν μεταφράζεται με την επίπτωση μιας κατάστασης. Αν θεωρείς πως δεν εκφράζεσαι ελεύθερα, ή φιμώνεσαι, ιδού η Ρόδος. Πες μας, που ζορίζεσαι. Πότε στερήθηκες το αυτονόητο;
Απλά δεν μπορείς να μπεις στο ''κοστούμι'' του αλλουνού όταν για κάποιο λόγο και αν, κουνήσει η κρησάρα της δικαιοσύνης. Και χρειαστεί να αναλάβει γαμησιάτικα.
Άπαξ και δεν συμφωνείς με τους όρους, μην γράφεις. Η επανάστα του πληκτρολογίου, όμορφα καίγεται στην ανευθυνότητα. Ειδικά με τσιτάτα που ''κουνούν '' και μια σημαία αντίστασης εκ του καναπέως.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Λοξίας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:37
stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:00
Λοξίας έγραψε: 19 Δεκ 2021, 20:27
Θέλεις να ξανακοιτάξεις την πιο πάνω δήλωσή σου;

Πυρά δικαστών κατά της ρύθμισης

Το άρθρο ήδη έχει ψηφιστεί ως έχει πιο πάνω...
Μπορείς να μου δείξεις το άρθρο ψηφισμένο;
Εννοώ το ΦΕΚ.
Μάλιστα...να σου δείξω εγώ το ΦΕΚ. Ενώ εσύ δεν μπορείς να το βρεις ε;
Είσαι τόσο σίγουρος πως αυτό που λες είναι 100% έτσι όπως το λες, που δεν υποψιάζεσαι μήπως έχει ο άλλος δίκιο και όχι εσύ...
Και είσαι βέβαιος, ω φίλτατε Σταβρομανόρε, πως δεν υπάρχει τέτοιο ΦΕΚ και πως εγώ δήλωσα κάτι τέτοιο χωρίς προηγούμενη γνώση, οπότε θα "θριαμβολογήσεις" για την επιτυχία σου...

Εντάξει λοιπόν...ας το πάρει το ποτάμι...

Ρίξε μια ματιά εδώ

Και πήγαινε στο άρθρο 36, όπου σύμφωνα με το ΦΕΚ, το άρθρο 191 αντικαθίσταται ακριβώς με το κείμενο που έφερα πιο πάνω.

Ικανοποιημένος;

.
Δεκτόν.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Sid Vicious έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:14 Δεν πρεπει να εφαγε μπαν ο Αριστος, μονος του εφυγε, ειχε προειδοποιησει οτι θα φυγει
viewtopic.php?f=13&t=36048&start=345#p2246710
πως μας κάβλωσες έτσι μεσημεριάτικα και μόνο στην ιδέα ότι τον εξωθήσαμε στην έξοδο :D :D :D

εν τω μεταξύ η "προειδοποίηση" είναι κλάμα για ένα πολύ εύστοχο και σωστό αντιψέκ ποστ του λόρδου μπρουμ :smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ναζάκια κάνει, άμα του κάνετε γούτσου γούτσου ,θα ξανάρθει.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

ksk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:34
Περσονα που η απουσία της θα γίνει αισθητή...
Μπαα. Ποια ακριβώς απουσία θα γίνει αισθητή;
Τα 17 νήματα τη μέρα του στυλ:
Θάνατος από εμβόλιο στην Τυνησία
Είχε σπασμούς από το pfizer γυναίκα από το Πήλιο
Χαυλιοδοντες σε άντρα από την Ζιμπάμπουε
Ο ΠΟΥ πήρε 170 τρισεκατομμυρια δολάρια από τον Μπουρλα
Ο εγγονός του Μενγκελε διευθυντής στη Moderna
Σε ΜΕΘ από το εμβόλιο βρέφος 17 ωρων

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:20
taxalata xalasa έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:32
Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:25

Κοίτα, για να επεξεργαστείς κάποιο επιχείρημα χρειάζεσαι πρωτίστως εγκέφαλο.

Έλα πάλι αύριο.
αν ειχες κανει οικοδομος φουκαρα, θα ξερες...
και οι ατακες που εχεις μετριες και νεροβραστες...
σαπερα...
ΛΟΛ αν ήμουν οικοδομος λέει.
Έχοντας λάβει μέρος στο χτίσιμο του 20% των ξενοδοχείων της Ζακύνθου.
Ανέκτησε τον εγκέφαλο σου και ξαναελα πάλι (ΜΕΘ)αύριο ψεκακομοίρη.
:bored: :bored: :bored:

κουβαλαγες τα σιδερα για το σιδερωμα;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 21:56
ksk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:34
Περσονα που η απουσία της θα γίνει αισθητή...
Μπαα. Ποια ακριβώς απουσία θα γίνει αισθητή;
Τα 17 νήματα τη μέρα του στυλ:
Θάνατος από εμβόλιο στην Τυνησία
Είχε σπασμούς από το pfizer γυναίκα από το Πήλιο
Χαυλιοδοντες σε άντρα από την Ζιμπάμπουε
Ο ΠΟΥ πήρε 170 τρισεκατομμυρια δολάρια από τον Μπουρλα
Ο εγγονός του Μενγκελε διευθυντής στη Moderna
Σε ΜΕΘ από το εμβόλιο βρέφος 17 ωρων

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Υπάρχουν νήματα που δίνουν το έναυσμα να γραφτούν διαμαντακια από άλλους χρήστες...
Επίσης σε βάζει σε ένα άλλο τρυπακι σκέψης και ...φαντασιας :P
Μην πάρεις...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

taxalata xalasa έγραψε: 20 Δεκ 2021, 22:03
Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:20
taxalata xalasa έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:32

αν ειχες κανει οικοδομος φουκαρα, θα ξερες...
και οι ατακες που εχεις μετριες και νεροβραστες...
σαπερα...
ΛΟΛ αν ήμουν οικοδομος λέει.
Έχοντας λάβει μέρος στο χτίσιμο του 20% των ξενοδοχείων της Ζακύνθου.
Ανέκτησε τον εγκέφαλο σου και ξαναελα πάλι (ΜΕΘ)αύριο ψεκακομοίρη.
:bored: :bored: :bored:

κουβαλαγες τα σιδερα για το σιδερωμα;
Καλούπια ρε άραβα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”