!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
αντε με το καλο και στις χιλιες σελιδες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
αμα σκοτωνει ομως η ...ευπαθης ομαδα
αμα βαζανιζει ανημπορους γερους κτλ μωκο
αεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
να αμουριαστει η φασιστοαριστερα
αμα βαζανιζει ανημπορους γερους κτλ μωκο
αεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
να αμουριαστει η φασιστοαριστερα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Όντως, εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Ο ιατροδικαστής δεν αναφέρει κάποιο τραύμα στον λαιμό του νεκρού.stavmanr έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:56 Τρέλα πουλάς;
Δεν υπάρχει τραυματίας με τραύμα στο λαιμό σύμφωνα με την ιατροδικαστική και τις νεκροψίες.
Ο νεκρός στο πίσω κάθισμα φέρει δύο διαμπερή τραύματα στο μέσο σώμα.
Ο τραυματίας συνοδηγός φέρει τραύμα στο χέρι και νοσηλεύτηκε.
Ο οδηγός άνοιξε την πόρτα κι εξαφανίστηκε.
Ποιος είναι αυτός που περιγράφεται από τον υπαστυνόμο, ως φέρων τραύμα στο λαιμό, τον οποίο μάλιστα περιέθαλψε κατά την κατάθεσή του;
Θα ξεκαθαρίσει (νομίζω) στην συνέχεια της ανάκρισης.
Υπάρχει όμως και πρόβλημα στο υπογραμμισμένο...
Ποιος πιστοποιεί ότι υπήρξε νεκρός στο πίσω κάθισμα;
Ο ιατροδικαστής πάντως, όχι! Η κατάθεσή του, σύμφωνα με το λινκ που έδωσες εσύ πριν μερικά ποστς, είναι αυτή:
Ο ιατροδικαστής λέει ότι "διέκρινε πτώμα ανδρός πεσμένο στην άσφαλτο..."Η κατάθεση του ιατροδικαστή που διενήργησε αυτοψία
Ο ιατροδικαστής κ. Ηλίας Μπογιόκας ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σορό του Νίκου Σαμπάνη, στην κατάθεση που έδωσε στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τονίζει τα εξής:
«Κατόπιν παραγγελίας της υπηρεσίας σας, μετέβη σήμερα και περίπου 1:30 ώρα στην οδό Ελπίδος 38 στο Πέραμα όπου είχε λάβει χώρα ένοπλη συμπλοκή. Κατά την αυτοψία που διενήργησα διέκρινα πτώμα ανδρός πεσμένο στην άσφαλτο και θανόντα όπου έφερε τρεις πύλες εισόδου, από βολίδες πυροβόλου όπλου, στην οπίσθια πλευρά του θώρακός εκ των οποίων η μία ήταν διαμπερής. Δεν παρατήρησα άλλες κακώσεις.
Ενδελεχής έλεγχος των κακώσεων και της αιτίας θανάτου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της νεκροτομής. Κατόπιν εξήτασα έναν ακόμη άνδρα που επισκέφτηκα στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιώς όπου και νοσηλεύεται. Είχε υποστεί χειρουργική επέμβαση διότι έφερε τραύμα στην κοιλιά με τρώση κυρίως σπληνός και ήπατος. Εν συνεχεία μετέβην στην έδρα της υπηρεσίας σας όπου εξήτασα τους αστυνομικούς». Όπως απεφάνθη, οι αστυνομικοί παρουσίαζαν εκχυμώσεις και μυαλγίες από την πτώση στο έδαφος και τον τραυματισμό τους.
Επομένως; Ποιος βεβαιώνει πως υπήρχε στο πίσω κάθισμα νεκρός;
ΥΓ.
Άσε που υπάρχει και συντακτική ασάφεια...
Η φράση "διέκρινα πτώμα ανδρός πεσμένο στην άσφαλτο και θανόντα...", είναι λίγο περίεργη στην διατύπωσή της.
Ένας που έχει γίνει πτώμα, φυσικά και είναι θανών! Ποιος ο λόγος να μας διαβεβαιώσει κάτι τέτοιο;
Επί πλέον, η φράση μπορεί να ερμηνευθεί πως διέκρινε ένα πτώμα και ένα θανόντα.
Και πως για τον τελευταίο διέκρινε πως έφερε τρεις πύλες εισόδου, κ.λπ.
Κακογραμμένη χωρίς τα απαραίτητα σημεία στίξης (κόμματα) που θα την έκαναν ξεκάθαρη...
Βέβαια η ανατύπωση της κατάθεσης του ιατροδικαστή, μπορεί να έγινε από έναν δημοσιογράφο "μπουμπούκι" και άριστο δολοφόνο της γλώσσας...
Θα σου εξηγήσω τί συμβαίνει.run έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 13:15 αμα σκοτωνει ομως η ...ευπαθης ομαδα
αμα βαζανιζει ανημπορους γερους κτλ
Όταν κάποιος ρομά φονεύει, τότε επειδή συμφωνούμε όλοι ότι πρόκειται για φόνο, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης.
Όταν ένας ρομά φονεύεται, τότε επειδή μπαίνουν στο διάλογο ρατσιστικά κίνητρα, δεν υπάρχει καμία συμφωνία.
Αποτελεί μία ακόμη ένδειξη ότι οι ρομά υφίστανται συστηματικές διακρίσεις.
arkidia yfistatai h ...eypaths omada
alla ante tora na peis se epaggelmatia...anthropisth
to kallo einai pos oi polloi klotsane
alla ante tora na peis se epaggelmatia...anthropisth
to kallo einai pos oi polloi klotsane
perdesai asystola syntrofi
ki ayto kala einai
ki ayto kala einai
ισχυει.stavmanr έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 14:10
Αποτελεί μία ακόμη ένδειξη ότι οι ρομά υφίστανται συστηματικές διακρίσεις.
αλλα παλι, λιγοτερες απο οσες αντιμετωπιζουν οι μπαλαμοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει εκτενώς το θέμα, θα μου πει κάποιος ποιος έχει διαπιστώσει/βεβαιώσει ότι ο νεκρός καθόταν όντως στο πίσω κάθισμα;
Το ρωτάω, επειδή ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι ο νεκρός ήταν στην άσφαλτο...
κανενας ... αυτα ειναι οσα ισχυριζονται οι αλλοι 2 επιβατες ... ο οδηγος του λεωφορειου που βρεθηκε τετ α τετ στο 1 μετρο απο το παρμπριζ του αυτοκινητου καταθεσε οτι οδηγουσε ο νεκροςΛοξίας έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 14:51 Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει εκτενώς το θέμα, θα μου πει κάποιος ποιος έχει διαπιστώσει/βεβαιώσει ότι ο νεκρός καθόταν όντως στο πίσω κάθισμα;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Πάμε πάλι.nostromos έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 15:17κανενας ... αυτα ειναι οσα ισχυριζονται οι αλλοι 2 επιβατες ... ο οδηγος του λεωφορειου που βρεθηκε τετ α τετ στο 1 μετρο απο το παρμπριζ του αυτοκινητου καταθεσε οτι οδηγουσε ο νεκροςΛοξίας έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 14:51 Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει εκτενώς το θέμα, θα μου πει κάποιος ποιος έχει διαπιστώσει/βεβαιώσει ότι ο νεκρός καθόταν όντως στο πίσω κάθισμα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 10:14
Μαρτυρία του 14χρονου.
«Δεν φορούσαμε κουκούλα, ούτε σκουφί, τίποτα. Μας καταδίωξαν μέχρι το Πέραμα. Οι δύο ήταν συνέχεια πίσω μας. Μόλις φτάσαμε στο Πέραμα συναντήσαμε το λεωφορείο μούρη με μούρη. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε.
Σηκώσαμε τα χέρια ψηλά μέσα στο αμάξι, λέγαμε με τα παιδιά ό,τι και να γίνει να παραδοθούμε θα φάμε λίγο ξύλο και μετά θα φύγουμε.
Εμένα από τον φόβο μού έφυγε λίγο το φρένο αλλά μετά το πάτησα πάλι. Δεν πήρα όμως καμία μηχανή από κάτω. Ακούμπησα λίγο τη ρόδα και σταμάτησα».
«Οι αστυνομικοί μπορούσαν να ρίξουν στις ζάντες για να μη φύγουμε. Αυτοί πυροβόλησαν εν ψυχρώ πάνω μας. Είδα τον Νίκο νεκρό και τον Στ. τραυματισμένο. Έπεσε ο Νίκος πάνω μου και κατάλαβα ότι είναι νεκρός. Προσπαθούσα να φύγω για να σωθώ κι εγώ πήρα δύο μηχανές από κάτω, αλλά χωρίς αναβάτες»
«σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι θα σκοτώσουν κι εμένα για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Όλοι οι αστυνομικοί ήταν από τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και πυροβολούσαν.
Εγώ άνοιξα την πόρτα του οδηγού και κρύφτηκα μπροστά από τη ζάντα που είναι το φτερό. Εκεί μόλις πήγαν να αλλάξουν γεμιστήρες βρήκα ευκαιρία και έφυγα. Πρόλαβα να στρίψω στο στενό. Τότε μια σφαίρα χτύπησε σε έναν τοίχο. Ξυστά από εμένα. Ήταν για εμένα, δηλαδή, αλλά έπεσε στον τοίχο γιατί πρόλαβα να στρίψω».
Μαρτυρία του τραυματία.
«ο οδηγός είναι ο 14χρονος και συνοδηγός ήταν ο Σαμπάνης. Μας είχαν κυκλώσει. Μόλις πήγαμε να παραδοθούμε δεν προλάβαμε να ανοίξουμε την πόρτα για να παραδοθούμε και εγώ πυροβολήθηκα. Και λέω στους φίλους μου «παιδιά με πυροβόλησαν». Μετά δεν προλάβαμε να κατέβουμε, πυροβολήθηκε και ο άλλος και ο τρίτος έτρεξε και έφυγε.
«Αμα κάτσω κι εγώ» είπε ο Β. «θα πυροβοληθώ, καλύτερα να φύγω». Έφαγα μια σφαίρα στην πλάτη και δύο στην κοιλιά. Τρεις σύνολο. Μου έβγαλαν την σπλήνα και δεν ξέρω πότε θα βγω από το νοσοκομείο».
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι κάτι σαν γρίφος, που σε συνδυασμό με τη μαρτυρία του οδηγού λεωφορίου και του ιατροδικαστή, βγάζει άκρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε ποιο σημείο του σώματος βρήκε η σφαίρα το θύμα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λοξίας έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 13:37Όντως, εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Ο ιατροδικαστής δεν αναφέρει κάποιο τραύμα στον λαιμό του νεκρού.stavmanr έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:56 Τρέλα πουλάς;
Δεν υπάρχει τραυματίας με τραύμα στο λαιμό σύμφωνα με την ιατροδικαστική και τις νεκροψίες.
Ο νεκρός στο πίσω κάθισμα φέρει δύο διαμπερή τραύματα στο μέσο σώμα.
Ο τραυματίας συνοδηγός φέρει τραύμα στο χέρι και νοσηλεύτηκε.
Ο οδηγός άνοιξε την πόρτα κι εξαφανίστηκε.
Ποιος είναι αυτός που περιγράφεται από τον υπαστυνόμο, ως φέρων τραύμα στο λαιμό, τον οποίο μάλιστα περιέθαλψε κατά την κατάθεσή του;
Θα ξεκαθαρίσει (νομίζω) στην συνέχεια της ανάκρισης.
Υπάρχει όμως και πρόβλημα στο υπογραμμισμένο...
Ποιος πιστοποιεί ότι υπήρξε νεκρός στο πίσω κάθισμα;
Ο ιατροδικαστής πάντως, όχι! Η κατάθεσή του, σύμφωνα με το λινκ που έδωσες εσύ πριν μερικά ποστς, είναι αυτή:
Ο ιατροδικαστής λέει ότι "διέκρινε πτώμα ανδρός πεσμένο στην άσφαλτο..."Η κατάθεση του ιατροδικαστή που διενήργησε αυτοψία
Ο ιατροδικαστής κ. Ηλίας Μπογιόκας ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σορό του Νίκου Σαμπάνη, στην κατάθεση που έδωσε στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τονίζει τα εξής:
«Κατόπιν παραγγελίας της υπηρεσίας σας, μετέβη σήμερα και περίπου 1:30 ώρα στην οδό Ελπίδος 38 στο Πέραμα όπου είχε λάβει χώρα ένοπλη συμπλοκή. Κατά την αυτοψία που διενήργησα διέκρινα πτώμα ανδρός πεσμένο στην άσφαλτο και θανόντα όπου έφερε τρεις πύλες εισόδου, από βολίδες πυροβόλου όπλου, στην οπίσθια πλευρά του θώρακός εκ των οποίων η μία ήταν διαμπερής. Δεν παρατήρησα άλλες κακώσεις.
Ενδελεχής έλεγχος των κακώσεων και της αιτίας θανάτου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της νεκροτομής. Κατόπιν εξήτασα έναν ακόμη άνδρα που επισκέφτηκα στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιώς όπου και νοσηλεύεται. Είχε υποστεί χειρουργική επέμβαση διότι έφερε τραύμα στην κοιλιά με τρώση κυρίως σπληνός και ήπατος. Εν συνεχεία μετέβην στην έδρα της υπηρεσίας σας όπου εξήτασα τους αστυνομικούς». Όπως απεφάνθη, οι αστυνομικοί παρουσίαζαν εκχυμώσεις και μυαλγίες από την πτώση στο έδαφος και τον τραυματισμό τους.
Επομένως; Ποιος βεβαιώνει πως υπήρχε στο πίσω κάθισμα νεκρός;
ΥΓ.
Άσε που υπάρχει και συντακτική ασάφεια...
Η φράση "διέκρινα πτώμα ανδρός πεσμένο στην άσφαλτο και θανόντα...", είναι λίγο περίεργη στην διατύπωσή της.
Ένας που έχει γίνει πτώμα, φυσικά και είναι θανών! Ποιος ο λόγος να μας διαβεβαιώσει κάτι τέτοιο;
Επί πλέον, η φράση μπορεί να ερμηνευθεί πως διέκρινε ένα πτώμα και ένα θανόντα.
Και πως για τον τελευταίο διέκρινε πως έφερε τρεις πύλες εισόδου, κ.λπ.
Κακογραμμένη χωρίς τα απαραίτητα σημεία στίξης (κόμματα) που θα την έκαναν ξεκάθαρη...
Βέβαια η ανατύπωση της κατάθεσης του ιατροδικαστή, μπορεί να έγινε από έναν δημοσιογράφο "μπουμπούκι" και άριστο δολοφόνο της γλώσσας...
δηλαδη ο ισχυρισμος του stavmanr για μαρτυρια του ιατροδικαστη για τον οδηγο ηταν μια παπαρια ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εντάξει.nostromos έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 15:17κανενας ... αυτα ειναι οσα ισχυριζονται οι αλλοι 2 επιβατες ... ο οδηγος του λεωφορειου που βρεθηκε τετ α τετ στο 1 μετρο απο το παρμπριζ του αυτοκινητου καταθεσε οτι οδηγουσε ο νεκροςΛοξίας έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 14:51 Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει εκτενώς το θέμα, θα μου πει κάποιος ποιος έχει διαπιστώσει/βεβαιώσει ότι ο νεκρός καθόταν όντως στο πίσω κάθισμα;
Δηλαδή έχουμε από την μια τον υπαστυνόμο και τον οδηγό του λεωφορείου να βεβαιώνουν πως ο νεκρός ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου και από την άλλη τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, να βεβαιώνουν πως άλλος ήταν ο οδηγός.
Λογικά, η μαρτυρία των πρώτων υπερτερεί της μαρτυρίας των καταδιωκόμενων...
Αλλά στην καταθεσή του ο υπαστυνόμος, κάνει αναφορά για τραύμα στον λαιμό( μάλλον σοβαρό), πράγμα όμως που δεν διεπίστωσε ο ιατροδικαστής!
Και προφανώς, αυτό ήταν το πτώμα (και ο θανών!), που διέκρινε ο ιατροδικαστής στην άσφαλτο.
Αν λοιπόν οι καταθέσεις δεν έχουν μεταγραφεί/αναδιατυπωθεί από αγράμματους δημοσιογράφους, υπάρχει όντως πρόβλημα με την κατάθεση του υπαστυνόμου και την κατάθεση του ιατροδικαστή...
Επιχειρώ μία υπόθεση, που βρίσκω πιθανή.
Από τις μαρτυρίες του 14χρονου, του τραυματία και του οδηγού, προκύπτει ότι ο Σαμπάνης καθόταν μπροστά.
Το ερώτημα είναι από ποια πλευρά του αυτοκινήτου βρέθηκε το σώμα του νεκρού. Αν βρέθηκε από την αριστερή, αυτό σημαίνει ότι ο Σαμπάνης ήταν οδηγός και ο μικρός είπε ότι πυροβολούσαν από δεξιά για να δικαιολογήσει το ότι αυτός καθόταν κοντά στην αριστερή πόρτα που ήταν διαθέσιμη για διαφυγή. Γιατί το έκανε αυτό; Το έκανε κατόπιν συστάσεων από τους δικηγόρους, επειδή ως ανήλικος δεν θα έχει περιπέτειες αν επωμισθεί αυτός την οδήγηση.
Εσείς τι λέτε;
Από τις μαρτυρίες του 14χρονου, του τραυματία και του οδηγού, προκύπτει ότι ο Σαμπάνης καθόταν μπροστά.
Το ερώτημα είναι από ποια πλευρά του αυτοκινήτου βρέθηκε το σώμα του νεκρού. Αν βρέθηκε από την αριστερή, αυτό σημαίνει ότι ο Σαμπάνης ήταν οδηγός και ο μικρός είπε ότι πυροβολούσαν από δεξιά για να δικαιολογήσει το ότι αυτός καθόταν κοντά στην αριστερή πόρτα που ήταν διαθέσιμη για διαφυγή. Γιατί το έκανε αυτό; Το έκανε κατόπιν συστάσεων από τους δικηγόρους, επειδή ως ανήλικος δεν θα έχει περιπέτειες αν επωμισθεί αυτός την οδήγηση.
Εσείς τι λέτε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος