!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
https://www.newsit.gr/kosmos/ouiskonsin ... s/3412658/
Αοπλος τελικα αυτος που σκοτωσε 3 με το αμαξι του.
Αοπλος τελικα αυτος που σκοτωσε 3 με το αμαξι του.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
o νεκρος δεν βρεθηκε πισω. βρεθηκε στην ασφαλτο, εξω απο το αυτοκινητο.stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:45Σαφώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:37Έχεις ισχυριστεί ότι οι μαρτυρίες των αστυνομικών καταρρίπτονται επειδή ο νεκρός βρέθηκε πίσω (...).stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:30
Δεν έχω ισχυριστεί ποτέ ότι υπάρχει "τεκμηριωμένη μαρτυρία" από οποιαδήποτε πλευρά.
Συνεχίζεις να ψεύδεσαι.
Όχι ότι αποτελεί έκπληξη.
Έχεις καταλάβει τι γράφεις γενικότερα; Επικοινωνεί ο εγκέφαλος με τα δάχτυλά σου ή είναι ανεξάρτητα;
- Έγραψες ότι "ο σταβ θεωρεί τεκμηριωμένη μαρτυρία, αυτό:" και παρέθεσες τη μαρτυρία του ενός από τα θύματα των αστυνομικών.
- Σου απάντησα "Δεν έχω ισχυριστεί ποτέ ότι υπάρχει "τεκμηριωμένη μαρτυρία" από οποιαδήποτε πλευρά."
- Και ξαφνικά με βρίζεις λέγοντας "Έχεις ισχυριστεί ότι οι μαρτυρίες των αστυνομικών καταρρίπτονται επειδή ο νεκρός βρέθηκε πίσω".
Στέκεις με τα καλά σου, καημένε; Συγκεντρώσου.
Οι μαρτυρίες της πλευράς των αστυνομικών έχουν καταρριφθεί μαζικά. Ο ένας λέει περισσότερα ψέματα από τον άλλο. Δεν μπορείς να διαχωρίσεις ποιος λέει τα περισσότερα: ο δικηγόρος, η ΕΛΑΣ, οι ίδιοι, οι μάρτυρες, το κέντρο;
Κι απορώ: για ποιο λόγο σε μία τόσο ...καθαρή υπόθεση έχουν τόση ανάγκη να πουν ψέματα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και;Ασέβαστος έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:40o νεκρος δεν βρεθηκε πισω. βρεθηκε στην ασφαλτο, εξω απο το αυτοκινητο.stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:45Σαφώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:37
Έχεις ισχυριστεί ότι οι μαρτυρίες των αστυνομικών καταρρίπτονται επειδή ο νεκρός βρέθηκε πίσω (...).
Έχεις καταλάβει τι γράφεις γενικότερα; Επικοινωνεί ο εγκέφαλος με τα δάχτυλά σου ή είναι ανεξάρτητα;
- Έγραψες ότι "ο σταβ θεωρεί τεκμηριωμένη μαρτυρία, αυτό:" και παρέθεσες τη μαρτυρία του ενός από τα θύματα των αστυνομικών.
- Σου απάντησα "Δεν έχω ισχυριστεί ποτέ ότι υπάρχει "τεκμηριωμένη μαρτυρία" από οποιαδήποτε πλευρά."
- Και ξαφνικά με βρίζεις λέγοντας "Έχεις ισχυριστεί ότι οι μαρτυρίες των αστυνομικών καταρρίπτονται επειδή ο νεκρός βρέθηκε πίσω".
Οι μαρτυρίες της πλευράς των αστυνομικών έχουν καταρριφθεί μαζικά. Ο ένας λέει περισσότερα ψέματα από τον άλλο. Δεν μπορείς να διαχωρίσεις ποιος λέει τα περισσότερα: ο δικηγόρος, η ΕΛΑΣ, οι ίδιοι, οι μάρτυρες, το κέντρο;
Κι απορώ: για ποιο λόγο σε μία τόσο ...καθαρή υπόθεση έχουν τόση ανάγκη να πουν ψέματα;
Θέλεις να πεις ότι δεν βρίσκονταν στο αυτοκίνητο κατά την καταδίωξη;
μενει να δουμε αν βγηκε απο το πισω καθισμα, η το μπροστα. φανταζομαι θα το βρει η σημανση.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 09:08
Και;
Θέλεις να πεις ότι δεν βρίσκονταν στο αυτοκίνητο κατά την καταδίωξη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μπορεί να βγήκε κι από το πορτ μπαγκάζ ή τον κινητήρα, με όσα διαβάζω εδώ.
Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, πως ο νεκρός έπεσε πάνω στον οδηγό αν ήταν στο πίσω κάθισμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 09:32Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, πως ο νεκρός έπεσε πάνω στον οδηγό αν ήταν στο πίσω κάθισμα.
Έχω γράψει ήδη τι εννοώ, στις προηγούμενες σελίδες.
Μαρτυρία του 14χρονου.
«Δεν φορούσαμε κουκούλα, ούτε σκουφί, τίποτα. Μας καταδίωξαν μέχρι το Πέραμα. Οι δύο ήταν συνέχεια πίσω μας. Μόλις φτάσαμε στο Πέραμα συναντήσαμε το λεωφορείο μούρη με μούρη. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε.
Σηκώσαμε τα χέρια ψηλά μέσα στο αμάξι, λέγαμε με τα παιδιά ό,τι και να γίνει να παραδοθούμε θα φάμε λίγο ξύλο και μετά θα φύγουμε.
Εμένα από τον φόβο μού έφυγε λίγο το φρένο αλλά μετά το πάτησα πάλι. Δεν πήρα όμως καμία μηχανή από κάτω. Ακούμπησα λίγο τη ρόδα και σταμάτησα».
«Οι αστυνομικοί μπορούσαν να ρίξουν στις ζάντες για να μη φύγουμε. Αυτοί πυροβόλησαν εν ψυχρώ πάνω μας. Είδα τον Νίκο νεκρό και τον Στ. τραυματισμένο. Έπεσε ο Νίκος πάνω μου και κατάλαβα ότι είναι νεκρός. Προσπαθούσα να φύγω για να σωθώ κι εγώ πήρα δύο μηχανές από κάτω, αλλά χωρίς αναβάτες»
«σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι θα σκοτώσουν κι εμένα για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Όλοι οι αστυνομικοί ήταν από τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και πυροβολούσαν.
Εγώ άνοιξα την πόρτα του οδηγού και κρύφτηκα μπροστά από τη ζάντα που είναι το φτερό. Εκεί μόλις πήγαν να αλλάξουν γεμιστήρες βρήκα ευκαιρία και έφυγα. Πρόλαβα να στρίψω στο στενό. Τότε μια σφαίρα χτύπησε σε έναν τοίχο. Ξυστά από εμένα. Ήταν για εμένα, δηλαδή, αλλά έπεσε στον τοίχο γιατί πρόλαβα να στρίψω».
Μαρτυρία του τραυματία.
«ο οδηγός είναι ο 14χρονος και συνοδηγός ήταν ο Σαμπάνης. Μας είχαν κυκλώσει. Μόλις πήγαμε να παραδοθούμε δεν προλάβαμε να ανοίξουμε την πόρτα για να παραδοθούμε και εγώ πυροβολήθηκα. Και λέω στους φίλους μου «παιδιά με πυροβόλησαν». Μετά δεν προλάβαμε να κατέβουμε, πυροβολήθηκε και ο άλλος και ο τρίτος έτρεξε και έφυγε.
«Αμα κάτσω κι εγώ» είπε ο Β. «θα πυροβοληθώ, καλύτερα να φύγω». Έφαγα μια σφαίρα στην πλάτη και δύο στην κοιλιά. Τρεις σύνολο. Μου έβγαλαν την σπλήνα και δεν ξέρω πότε θα βγω από το νοσοκομείο».
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:45Σαφώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:37Έχεις ισχυριστεί ότι οι μαρτυρίες των αστυνομικών καταρρίπτονται επειδή ο νεκρός βρέθηκε πίσω (...).stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:30
Δεν έχω ισχυριστεί ποτέ ότι υπάρχει "τεκμηριωμένη μαρτυρία" από οποιαδήποτε πλευρά.
Συνεχίζεις να ψεύδεσαι.
Όχι ότι αποτελεί έκπληξη.
Βασικά, συγκέντρωσα τους ισχυρισμούς σου, καημενούλα.
Φυσικά και μας νοιάζει.
Έγκλημα διαπράχθηκε. Ανθρωποκτονία.
Σκοτώθηκε άοπλος καθήμενος στο πίσω κάθισμα.
Η αξιοπιστία του μάρτυρα έχει ήδη μηδενιστεί. Είναι άχρηστος στο δικαστήριο. Κατάφεραν και τον έκαψαν.
Οι θέσεις όλων έχουν ταυτοποιηθεί ιατροδικαστικά.
Ο νεκρός κάθονταν στην πίσω θέση.
Στους 750 πόντους εκτελείσαι επί τόπου. Κι ας κάθεσαι στο πίσω κάθισμα.
Έβαλαν εναντίον του καθήμενου στην πίσω θέση και τον σκότωσαν.
Δεν είναι οι διακρίσεις κατά των ρομά, αλλά η φόνευση ενός πολίτη στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου.
Μπορείς να σημειώσεις κάτι για την εκτέλεσή του ρομά, στο πίσω κάθισμα, που δεν απειλούσε κανέναν, με οποιονδήποτε πραγματικό ή φανταστικό τρόπο;
Εδώ μιλάμε για εκτέλεση άοπλου που κάθεται στο πίσω κάθισμα και δεν απειλεί κανέναν και με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε σαν υπόνοια.
Σε ξαναρωτώ: Πώς είναι απειλή ο καθήμενος στο πίσω κάθισμα σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση; Βουντού; Μαύρη μαγεία;
Αν δηλαδή πιστεύεις ότι με τηλεκίνηση, κάποιος κινεί αυτοκίνητα από το πίσω κάθισμα.
Δεν ισχύει. Σκοτώθηκε καθήμενος στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου. Αν στόχευαν αυτόν, τότε πρόκειται για δολοφονία
Πώς δεν εκτελέστηκε; Ένας άνθρωπος που κάθονταν στο πίσω κάθισμα και δεν κινήθηκε απειλητικά προς την αστυνομία δέχθηκε τρεις σφαίρες στο θώρακα. Εκτελέστηκε.
Ποιος δίνει στεγνά βρε Σέσιλυ; Ο καθήμενος στο πίσω κάθισμα εκτελέστηκε, όχι ο οδηγός. Ο άσχετος με το χειρισμό του αυτοκινήτου. Επομένως
Προειδοποίησαν τον καθήμενο στο πίσω κάθισμα να μην οδηγήσει κι εκείνος συνέχισε να οδηγεί;
Μην ξεχνιέσαι. Συνεπιβάτης στο πίσω κάθισμα ήταν.
και κατάφεραν να πετύχουν οι τρεις τον συνεπιβάτη στο πίσω κάθισμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Εδω βλεπουμε αλλο ενα περιστατικο αστυνομικής βιας, οπου αστυνόμοι πυροβολουν αοπλο πολίτη
https://www.theguardian.com/us-news/202 ... in-reports
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα γιατί τον πυροβόλησαν αφού ήταν άοπλος;talaipwros έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:23 Εδω βλεπουμε αλλο ενα περιστατικο αστυνομικής βιας, οπου αστυνόμοι πυροβολουν αοπλο πολίτη
έλα stavmanr, νέο περιστατικό αδικαιολόγητων πυροβολισμών από αστυνομικούς απέναντι σε άοπλο πολίτη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ποια σχέση έχουν αυτά με αυτό που συζητάμε παραπάνω;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:02stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:45Σαφώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:37
Έχεις ισχυριστεί ότι οι μαρτυρίες των αστυνομικών καταρρίπτονται επειδή ο νεκρός βρέθηκε πίσω (...).
![]()
![]()
![]()
Φυσικά και μας νοιάζει.
Η αξιοπιστία του μάρτυρα έχει ήδη μηδενιστεί. Είναι άχρηστος στο δικαστήριο. Κατάφεραν και τον έκαψαν.
Δεν είναι οι διακρίσεις κατά των ρομά, αλλά η φόνευση ενός πολίτη στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου.
Μπορείς να σημειώσεις κάτι για την εκτέλεσή του ρομά, στο πίσω κάθισμα, που δεν απειλούσε κανέναν, με οποιονδήποτε πραγματικό ή φανταστικό τρόπο;
Εδώ μιλάμε για εκτέλεση άοπλου που κάθεται στο πίσω κάθισμα και δεν απειλεί κανέναν και με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε σαν υπόνοια.
Σε ξαναρωτώ: Πώς είναι απειλή ο καθήμενος στο πίσω κάθισμα σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση; Βουντού; Μαύρη μαγεία;
Αν δηλαδή πιστεύεις ότι με τηλεκίνηση, κάποιος κινεί αυτοκίνητα από το πίσω κάθισμα.
Δεν ισχύει. Σκοτώθηκε καθήμενος στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου. Αν στόχευαν αυτόν, τότε πρόκειται για δολοφονία
Πώς δεν εκτελέστηκε; Ένας άνθρωπος που κάθονταν στο πίσω κάθισμα και δεν κινήθηκε απειλητικά προς την αστυνομία δέχθηκε τρεις σφαίρες στο θώρακα. Εκτελέστηκε.
Ποιος δίνει στεγνά βρε Σέσιλυ; Ο καθήμενος στο πίσω κάθισμα εκτελέστηκε, όχι ο οδηγός. Ο άσχετος με το χειρισμό του αυτοκινήτου. Επομένως
Προειδοποίησαν τον καθήμενο στο πίσω κάθισμα να μην οδηγήσει κι εκείνος συνέχισε να οδηγεί;
Πότε αναφέρθηκα σε "τεκμηριωμένη μαρτυρία" και τί πάει να πει "τεκμηριωμένη μαρτυρία" γενικά;
Αυτό που αναδεικνύω είναι τα ψέματα της πλευράς των αστυνομικών.
Αν από τους άλλους, που προσπαθούν να ελαφρύνουν τη δική τους θέση περιμέναμε ψέματα, αυτό οκ. Συμβαίνει. Και είναι και λογικό από μία άποψη.
Όμως, για ποιο λόγο η πλευρά των αστυνομικών μας έχει φλομώσει στο ψέμα, με όσα μέσα διαθέτει; Δεν αισθάνονται ασφαλείς απλά να πουν την αλήθεια; Υπάρχει κάποιος λόγος για να φτιάξουν παραμύθι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 22 Νοέμ 2021, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν συζητάμε όλο, εσυ παραληρεις
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Υποθέτω ότι τεκμηριωμένη μαρτυρία θεωρείς αυτήν, που σε κάνει να θεωρείς ως τεκμηριωμένες τις απόψεις σου, καημενούλα μου.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:29Ποια σχέση έχουν αυτά με αυτό που συζητάμε παραπάνω;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:02stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:45
Σαφώς.
![]()
![]()
![]()
Φυσικά και μας νοιάζει.
Πότε αναφέρθηκα σε "τεκμηριωμένη μαρτυρία" και τί πάει να πει "τεκμηριωμένη μαρτυρία" γενικά;
Αν από τους άλλους περιμέναμε ψέματα για να ελαφρύνουν τη θέση τους, αυτό οκ. Συμβαίνει.
Όμως, για ποιο λόγο η πλευρά των αστυνομικών μας έχει φλομώσει στο ψέμα, με όσα μέσα διαθέτει; Δεν αισθάνονται ασφαλείς απλά να πουν την αλήθεια; Υπάρχει κάποιος λόγος για να φτιάξουν παραμύθι;
Ξαναρίξε μια ματιά στις παπαριές που έγραψες και κυρίως τη σιγουριά με την οποία τις υποστήριξες κι έλα μετά να μου μιλήσεις για καταρρίψεις.
Παπάρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε καλώς το άισιντιτεν το ίδιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:40Υποθέτω ότι τεκμηριωμένη μαρτυρία θεωρείς αυτήν, που σε κάνει να θεωρείς ως τεκμηριωμένες τις απόψεις σου, καημενούλα μου.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:29Ποια σχέση έχουν αυτά με αυτό που συζητάμε παραπάνω;
Αν από τους άλλους περιμέναμε ψέματα για να ελαφρύνουν τη θέση τους, αυτό οκ. Συμβαίνει.
Ξαναρίξε μια ματιά στις παπαριές που έγραψες και κυρίως τη σιγουριά με την οποία τις υποστήριξες κι έλα μετά να μου μιλήσεις για καταρρίψεις.
Παπάρω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 31 Απαντήσεις