!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ αλλα λεει ... οποτε αυτα που γραφεις δεν εχουνε καμια σημασια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Βρε εδώ μιλάμε για τον υποστυνόμο που τους πυροβόλησε και στη συνέχεια τους έπιασε με τα χέρια του...nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:57 ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ αλλα λεει ... οποτε αυτα που γραφεις δεν εχουνε καμια σημασια
Τον βγάζεις τρελό;
ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ που δεν εχει λογο να πει ψεματα και ηταν σε ΗΡΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λεει οτι ο οδηγος ηταν αυτος που σκοτωθηκε ... εσυ τι στον πουτσο μας λες ...?
Το αν κάποιος λέει ψέματα ή όχι κρίνεται σε συνδυασμό με αυτά που προκύπτουν από τις υπόλοιπες μαρτυρίες.nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 15:00ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ που δεν εχει λογο να πει ψεματα και ηταν σε ΗΡΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λεει οτι ο οδηγος ηταν αυτος που σκοτωθηκε ... εσυ τι στον πουτσο μας λες ...?
Με βάση τις ψευδείς ανακοινώσεις από την πλευρά των αστυνομικών, δεν περιμένουμε εύκολα να βρούμε αξιόπιστη πηγή.
Αν δε λέει ψέματα ο μάρτυρας, τότε λέει ψέματα ο υπαστυνόμος δεδομένου ότι άλλα λέει ο ένας ότι είδε κι άλλα ο άλλος ότι είδε κι έκανε (δεν είναι απλά αυτόπτης, αλλά συμμετέχων).
Ποιον λόγο έχει ο υπαστυνόμος να πει ψέματα, με δεδομένο ότι επιβαρύνει τη θέση του;
ο μαρτυρας ειναι ο πλεον αξιοπιστος λογο μη εμπλοκης ...
Όχι, απλώς βαριέμαι τις σειριακές παπαριές, παπάρω.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:21Η ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, η απόπειρα ανθρωποκτονίας, η πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κλπ. είναι το κατηγορητήριο που έστησε ο εισαγγελέας όταν μελέτησε τα δεδομένα. Δεν είναι δική μου υπόθεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:08Mια μαρτυρία που συνάδει με τα υπόλοιπα στοιχεία (πχ κάμερα, ηχητικά κλπ) και τις άλλες μαρτυρίες και εκφέρεται χωρίς να υπάρχει γνώση αυτών των στοιχείων.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:32
Δεν αμφιβάλλω.
Αυτό που ρωτώ είναι πότε έγραψα ότι αυτά αποτελούν "τεκμηριωμένες μαρτυρίες" οποιουδήποτε; Καταρχήν τί είναι η "τεκημριωμένη μαρτυρία";
Σε κάθε περίπτωση, ξαναρίξε μια ματιά σ´ αυτά που έγραψες αναφορικά με τη "δολοφονία" και "εκτέλεση" του "πολίτη" και αν θεωρείς ακόμη ότι τα έθεσες ως προσωπική σου υπόθεση και όχι ως αδιαμφισβήτητο δεδομένο (...)
Επιπλέον, υπάρχει η ιατροδικαστική έκθεση και τα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος.
Από εκεί και πέρα, οι μαρτυρίες και των δύο πλευρών προσφέρουν κάποια στοιχεία, και δεν έχουμε λόγο να τις αμφισβητήσουμε εφόσον συμφωνούν μεταξύ τους.
Από ένα σημείο κι έπειτα οι μαρτυρίες χωρίζουν και είναι αμφιλεγόμενες.
Τον όρο "δολοφονία" χρησιμοποίησα μόνο ως υπόθεση που έλεγε "αν στόχευαν αυτόν (τον καθήμενο στην πίσω θέση) τότε μιλάμε για δολοφονία".
Αυτονόητο. Όταν στοχεύεις και σκοτώνεις άνθρωπο που κάθεται άοπλος στην πίσω θέση, τον εκτελείς. Τον δολοφονείς.
Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις αναφέρομαι σε ανθρωποκτονία, φόνο.
Για ποιο λόγο παραποιείς τη συζήτηση; Έχεις κάποιο όφελος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας.
Η αξιοπιστία του μάρτυρα θα κριθεί κατά τη δίκη.
ποιος το λεει αυτο; απο που αντλεις πληροφορια και γραφεις με τοση βεβαιοτητα οτι ηταν στο πισω καθισμα, ενω ο αυτοπτης μαρτυρας λεει οτι οδηγουσε;stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:35
Πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ο άοπλος καθήμενος στην πίσω θέση αυτοκινήτου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εφοσον η ιατροδικαστικη (που την βρισκουμε αυτη; την εχεις δει;) δεν αναφερει σε κανεναν τραυμα στο λαιμο, μπορει να ηταν οποιοσδηποτε απο τους 2. ειτε αυτος που πεθανε ειτε ο αλλος.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:54Διάβασε τώρα την κατάθεση του υπαστυνόμου Β:nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:41 το ατομο που σκοτωθηκε συμφωνα με τον ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ οδηγο λεωφορειου ηταν και οδηγος του ιχ ... τα υπολοιπα ειναι οι γνωστες παπαριες που αναπαραγουνε οι υποδικοι κατηγορουμενοι για να πεσουνε στα μαλακα ... και εσυ τις αναπαραγεις
Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε ο συνοδηγός από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει στην οδό Ελπίδος προς τα κάτω και μπήκε στην οδό Φαέθωνος. Τότε εγώ ευρισκόμενος στην δεξιά μεριά του αυτοκινήτου δηλαδή του συνοδηγού, πυροβόλησε ξανά σημαδεύοντας το αυτοκίνητο προκειμένου να το ακινητοποιήσω και να σώσω τη ζωή των συναδέλφων μου καθώς δεν είχε σταματήσει την πορεία του. Θέλω να σας πω ότι εκτός από μένα κι άλλοι συνάδελφοί πυροβόλησαν το αυτοκίνητο προκειμένου να το ακινητοποιήσουν. Πυροβόλησαν μαζί με εμένα και ο υπαρχιφύλακας…, υπαρχιφύλακας….., αστυφύλακας…., ειδικος φρουρός ….., ειδικός φρουρός ….. και ειδικός φρουρός….Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε. Το προσεγγίσαμε και βγάλαμε τους δύο επιβαίνοντες από αυτό. Τον οδηγό του οχήματος τον τράβηξε ο υπαρχιφύλακας….. από τη θέση του συνοδηγού προς τα έξω. Τον άλλο που καθόταν πίσω δεν ξέρω ποιος τον έβγαλε. Αφού βγάλαμε τον οδηγό έξω τον ξαπλώσαμε και διαπίστωσα ότι είχε τραυματιστεί.
Τότε άνοιξα τα ρούχα του για να εντοπίσω το σημείο που είχε τραυματιστεί και να του παράσχω τις πρώτες βοήθειες. Διαπίστωσα ότι είχε ένα τραύμα στην αριστερή πλευρά του λαιμού του οποίου την αιμορραγία προσπαθούσα να σταματήσω βάζοντας του μέσα επίδεσμο και κρατώντας το δάχτυλό μου σταθερά μέσα, ενώ ταυτόχρονα του μιλούσα προκειμένου να διατηρήσει επαφή μαζί μου και με το περιβάλλον.
Το δεύτερο άτομο, οι συνάδελφοί μου που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, φώναζαν ότι πιθανώς χρειάζεται ιμάντα ισχαιμικής περίδεσης τουρνικέ, το οποίο τους έδωσα εγώ προκειμένου να σταματήσω την αιμορραγία του ατόμου. Λίγο αργότερα ήρθε στο σημείο και σταθμό του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε Το δεύτερο άτομο με προορισμό το νοσοκομείο Τζάνειο. Σχετικά με το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai λευκού χρώματος τώρα από εσάς έμαθα ότι ήρθε ο ιδιοκτήτης και δήλωσε την κλοπή του. Δεν το είχε διαπιστώσει πριν την καταδίωξη, γιατί μάλλον μόλις το είχαν αφαιρέσει οι δράστες και δεν γνωρίζαμε ότι το όχημα απασχολούσε. Θέλω να σας πω πάλι ότι ο λόγος που ενέργεια με τους πυροβολισμούς κατά του οχήματος, ήταν προκειμένου να ανακόψουμε την πορεία του και να διασφαλιστεί η ζωή των συναδέλφων, σε βάρος των οποίων κινούνταν με σκοπό να τους σκοτώσει και να διαφύγει. Κάτι άλλο δεν έχω να σας πω.
https://www.tanea.gr/2021/10/26/greece/ ... tynomikon/
Πρόσεξε τώρα πόσο ενδιαφέρον είναι το ζήτημα.
Σύμφωνα με τον υπαστυνόμο που συμμετείχε, ο οδηγός έφερε ένα τραύμα στο λαιμό, ενώ ο άλλος τραυματισμένος είχε ακατάσχετη αιμορραγία.
Από όσα γνωρίζουμε από την ιατροδικαστική,
- ο νεκρός δεν είχε κανένα τραύμα στο λαιμό, αλλά δύο διαμπερή, ένα στο στήθος κι ένα στα πλευρά.
- ο άλλος τραυματίστηκε στο χέρι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
- ο τρίτος βγήκε από το όχημα κι εξαφανίστηκε. Τον κυνηγούσαν στα στενά.
Ποιον περιέθαλψε ο υπαστυνόμος ως "οδηγό";
δεν ειναι κατι που μπορεινα κρυφτει, να αλλαξει η να μεινει μυστικο, θα ξεκαθαρισει στη δικη.
σε καθε περιπτωση, δεν αλλαζει το γεγονος οτι καλως πυροβολησαν, ηταν σε αμυνα, και ολοι οι γιουφτοι ηταν επιτιθεμενοι, ασχετα αν οδηγουσε μονο ο ενας.
https://www.cnn.gr/ellada/story/286734/ ... rodikastisΑσέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 09:16εφοσον η ιατροδικαστικη (που την βρισκουμε αυτη; την εχεις δει;) δεν αναφερει σε κανεναν τραυμα στο λαιμο, μπορει να ηταν οποιοσδηποτε απο τους 2. ειτε αυτος που πεθανε ειτε ο αλλος.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:54Διάβασε τώρα την κατάθεση του υπαστυνόμου Β:nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:41 το ατομο που σκοτωθηκε συμφωνα με τον ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ οδηγο λεωφορειου ηταν και οδηγος του ιχ ... τα υπολοιπα ειναι οι γνωστες παπαριες που αναπαραγουνε οι υποδικοι κατηγορουμενοι για να πεσουνε στα μαλακα ... και εσυ τις αναπαραγεις
Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε ο συνοδηγός από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει στην οδό Ελπίδος προς τα κάτω και μπήκε στην οδό Φαέθωνος. Τότε εγώ ευρισκόμενος στην δεξιά μεριά του αυτοκινήτου δηλαδή του συνοδηγού, πυροβόλησε ξανά σημαδεύοντας το αυτοκίνητο προκειμένου να το ακινητοποιήσω και να σώσω τη ζωή των συναδέλφων μου καθώς δεν είχε σταματήσει την πορεία του. Θέλω να σας πω ότι εκτός από μένα κι άλλοι συνάδελφοί πυροβόλησαν το αυτοκίνητο προκειμένου να το ακινητοποιήσουν. Πυροβόλησαν μαζί με εμένα και ο υπαρχιφύλακας…, υπαρχιφύλακας….., αστυφύλακας…., ειδικος φρουρός ….., ειδικός φρουρός ….. και ειδικός φρουρός….Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε. Το προσεγγίσαμε και βγάλαμε τους δύο επιβαίνοντες από αυτό. Τον οδηγό του οχήματος τον τράβηξε ο υπαρχιφύλακας….. από τη θέση του συνοδηγού προς τα έξω. Τον άλλο που καθόταν πίσω δεν ξέρω ποιος τον έβγαλε. Αφού βγάλαμε τον οδηγό έξω τον ξαπλώσαμε και διαπίστωσα ότι είχε τραυματιστεί.
Τότε άνοιξα τα ρούχα του για να εντοπίσω το σημείο που είχε τραυματιστεί και να του παράσχω τις πρώτες βοήθειες. Διαπίστωσα ότι είχε ένα τραύμα στην αριστερή πλευρά του λαιμού του οποίου την αιμορραγία προσπαθούσα να σταματήσω βάζοντας του μέσα επίδεσμο και κρατώντας το δάχτυλό μου σταθερά μέσα, ενώ ταυτόχρονα του μιλούσα προκειμένου να διατηρήσει επαφή μαζί μου και με το περιβάλλον.
Το δεύτερο άτομο, οι συνάδελφοί μου που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, φώναζαν ότι πιθανώς χρειάζεται ιμάντα ισχαιμικής περίδεσης τουρνικέ, το οποίο τους έδωσα εγώ προκειμένου να σταματήσω την αιμορραγία του ατόμου. Λίγο αργότερα ήρθε στο σημείο και σταθμό του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε Το δεύτερο άτομο με προορισμό το νοσοκομείο Τζάνειο. Σχετικά με το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai λευκού χρώματος τώρα από εσάς έμαθα ότι ήρθε ο ιδιοκτήτης και δήλωσε την κλοπή του. Δεν το είχε διαπιστώσει πριν την καταδίωξη, γιατί μάλλον μόλις το είχαν αφαιρέσει οι δράστες και δεν γνωρίζαμε ότι το όχημα απασχολούσε. Θέλω να σας πω πάλι ότι ο λόγος που ενέργεια με τους πυροβολισμούς κατά του οχήματος, ήταν προκειμένου να ανακόψουμε την πορεία του και να διασφαλιστεί η ζωή των συναδέλφων, σε βάρος των οποίων κινούνταν με σκοπό να τους σκοτώσει και να διαφύγει. Κάτι άλλο δεν έχω να σας πω.
https://www.tanea.gr/2021/10/26/greece/ ... tynomikon/
Πρόσεξε τώρα πόσο ενδιαφέρον είναι το ζήτημα.
Σύμφωνα με τον υπαστυνόμο που συμμετείχε, ο οδηγός έφερε ένα τραύμα στο λαιμό, ενώ ο άλλος τραυματισμένος είχε ακατάσχετη αιμορραγία.
Από όσα γνωρίζουμε από την ιατροδικαστική,
- ο νεκρός δεν είχε κανένα τραύμα στο λαιμό, αλλά δύο διαμπερή, ένα στο στήθος κι ένα στα πλευρά.
- ο άλλος τραυματίστηκε στο χέρι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
- ο τρίτος βγήκε από το όχημα κι εξαφανίστηκε. Τον κυνηγούσαν στα στενά.
Ποιον περιέθαλψε ο υπαστυνόμος ως "οδηγό";
Ο δεύτερος τραυματίστηκε στο χέρι.
Ο τρίτος εξαφανίστηκε.
Ποιον περιέθαλψε ο υπαστυνόμος, με τραύμα στο λαιμό;
αυτο ρωτησα κι εγω.
εσυ μοιαζει να ξερεις, αφου ξερεις οτι ο νεκρος ηταν στο πισω καθισμα.
λοιπον; απο που αντλεις την πληροφορια οτι ο τραυματιας στο λαιμο, που οδηγουσε, δεν ειναι αυτος που πεθανε;
Τρέλα πουλάς;Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:06αυτο ρωτησα κι εγω.
λοιπον; απο που αντλεις την πληροφορια οτι ο τραυματιας στο λαιμο, που οδηγουσε, δεν ειναι αυτος που πεθανε;
Δεν υπάρχει τραυματίας με τραύμα στο λαιμό σύμφωνα με την ιατροδικαστική και τις νεκροψίες.
Ο νεκρός στο πίσω κάθισμα φέρει δύο διαμπερή τραύματα στο μέσο σώμα.
Ο τραυματίας συνοδηγός φέρει τραύμα στο χέρι και νοσηλεύτηκε.
Ο οδηγός άνοιξε την πόρτα κι εξαφανίστηκε.
Ποιος είναι αυτός που περιγράφεται από τον υπαστυνόμο, ως φέρων τραύμα στο λαιμό, τον οποίο μάλιστα περιέθαλψε κατά την κατάθεσή του;
έχεις λαλήσει καήμενε, οι γύφτοι ψοφάνε και έιναι σάββατο, ο kyle αθωώνεται και είναι πέμπτη, αλλάζει ο κόσμος και επιστρέφετε στο περιθώριο όπου ανήκετε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
απαντας στην ερωτηση μου, με.. την ιδια ερωτηση.stavmanr έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:56Τρέλα πουλάς;Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:06αυτο ρωτησα κι εγω.
Δεν υπάρχει τραυματίας με τραύμα στο λαιμό σύμφωνα με την ιατροδικαστική και τις νεκροψίες.
Ποιος είναι αυτός που περιγράφεται από τον υπαστυνόμο, ως φέρων τραύμα στο λαιμό, τον οποίο μάλιστα περιέθαλψε κατά την κατάθεσή του;
εφοσον δεν ξερουμε ποιος ειναι, πως ξερουμε αν αυτος ειναι ο νεκρος η οχι.
Συνεχίζεις να πουλάς τρέλα κι αυτό δεν βοηθά καθόλου.Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 12:13απαντας στην ερωτηση μου, με.. την ιδια ερωτηση.stavmanr έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:56Τρέλα πουλάς;Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:06
αυτο ρωτησα κι εγω.
εφοσον δεν ξερουμε ποιος ειναι, πως ξερουμε αν αυτος ειναι ο νεκρος η οχι.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ στο περιστατικό.
Καθένας τους, φαίνεται να λέει και μία ιστορία που δεν έχει πραγματική υπόσταση, καθώς φαίνεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 31 Απαντήσεις