Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
γελάω γιατί ήταν μια παράλογη χαζομάρα κόντρα στη λογική και στα μαθηματικά.υπάρχουν χιλιάδες κουσούρια που μπορεί να έχει μια γκόμενα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το πόσες πούτσες έχει φάει.αν γνωρίσεις ποτέ αρκετές παρθένες στο φανταστικό σύμπαν που ζεις ίσως το καταλάβεις
γελάω γιατί ήταν μια παράλογη χαζομάρα κόντρα στη λογική και στα μαθηματικά.υπάρχουν χιλιάδες κουσούρια που μπορεί να έχει μια γκόμενα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το πόσες πούτσες έχει φάει.αν γνωρίσεις ποτέ αρκετές παρθένες στο φανταστικό σύμπαν που ζεις ίσως το καταλάβεις
καλα το ειπα ! πολλαπλασιασε τα κουσουρια με τις @@@ και θα καταλαβεις γιατι ειπα οτι ειπα
foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:16
Η γυναίκα μου έχει συνάδελφο που δε μπορεί να θυμηθεί με πόσους έχει πάει, ήταν το πιο εύκολο πράγμα για αυτήν να βρει ή να κλέψει γκόμενο. Στα 38 παράτησε τον τρίτο άντρα της σίγουρη ότι θα τον έχει αντικαταστήσει σε καμια βδομάδα κι από τότε (22 χρόνια!) ο μόνος που την έχει πηδήξει ήταν πριν πέντε χρόνια ένας αηδιαστικός σαραντάρης υφιστάμενος που του την έπεφτε με τον πιο αισχρό τρόπο επί ένα χρόνο, κατάφερε να τον ξεμοναχιάσει σε ένα ταξίδι, φοβήθηκε να της πει όχι και τελικά παραιτήθηκε κι άλλαξε χώρα να γλιτώσει από την εμμονή της.
Στρακαστρουκας, Ένοπλος Σοσιαλμπαχαλάκης, σας μπερδεύω εσάς, πότε ανεβαίνει Σαλόνικα η έτσι δικέ μου; ρωτάνε κάτι φίλοι.
Προφανώς μιλάμε για μπάζο τελείωμενο, ειδικά σε εποχές σοσιαλ μίντια, ουδεμία γυναίκα μένει χωρίς γαμια. Λίγο να ασχοληθεί να κάνει φίλους, να ανεβάσει καμιά φώτο, γίνεται της κόλασης. Αν ψάχνει σοβαρή σχέση, άλλο καπέλο. Εκεί υπάρχει θέμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Και πόσους πρώην συντρόφους είναι ιδανικό να έχει η νυν σύντροφος σου;
για να μην σε ζαλιζουν θα σου πω εγω με κανεναν θα ενιωθα ασχημα αν ηταν ακομη και μια πλατωνικη σχεση
και αν δεν ηταν παρθενα δεν θα θαθελα να μαθω τον ακριβη αριθμο -θα την εβγαζα στα ψεματα αν μου ελεγε με εναν
αλλα παντα θα ενιωθα το αγκαθι μεσα μου
Φοβάσαι την σύγκριση nemo?
δεν ειναι ακριβως η συγκριση που με ενοχλει ισως να ειμαι αρκετα ζηλιαρης
δεν ειναι κακο ουτε για την γυναικα ουτε για τον ανδρα και δεν ειναι προεχον ζητημα για μια γυναικα να εχει πειρα
στα σεξουαλικα και δεν καταλαβαινω και τον λογο που το εχετε αναρτησει στα βασικα
nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 18:33
δεν ειναι ακριβως η συγκριση που με ενοχλει ισως να ειμαι αρκετα ζηλιαρης
δεν ειναι κακο ουτε για την γυναικα ουτε για τον ανδρα και δεν ειναι προεχον ζητημα για μια γυναικα να εχει πειρα
στα σεξουαλικα και δεν καταλαβαινω και τον λογο που το εχετε αναρτησει στα βασικα
Μα και εγώ αυτό λέω. Δεν είναι βασικό το σεξουαλικό παρελθόν ενός ανθρώπου.οι συμπεριφορές στη σχέση ναι, είναι βασικό αλλά δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις πως φεροταν κάποιος στις προηγούμενες σχέσεις του.
Επίσης αυτό το ζήλια που λες, από που προκύπτει;
Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 18:57
Εεεεεε το 666; Spoiler
Γιατι να με τρομαζει αριθμος;
Με μπερδεύεις αλλά ας είναι. Δεν μιλάς και ξεκάθαρα.
To βασικο ειναι να ειναι οκ μαζι μου, η οποια γυναικα. Απ την στιγμη που ισχυει αυτο, δεν με νοιαζει τι εκανε πριν.
Απ την αλλη, μια γυναικα (δεν ξερω για αντρες, πες εσυ) που εχει πολλους ερωτικους συντροφους, ειναι προφανες οτι διαχωριζει το σεξ απ την σχεση. Ειναι λογικο λοιπον να μην βαζει συναισθημα μεσα, ειναι μια διεκπαιρεωτικη διαδικασια. Αυτο δεν μου αρεσει...
Εεεεεε το 666; Spoiler
To βασικο ειναι να ειναι οκ μαζι μου, η οποια γυναικα. Απ την στιγμη που ισχυει αυτο, δεν με νοιαζει τι εκανε πριν.
Απ την αλλη, μια γυναικα (δεν ξερω για αντρες, πες εσυ) που εχει πολλους ερωτικους συντροφους, ειναι προφανες οτι διαχωριζει το σεξ απ την σχεση. Ειναι λογικο λοιπον να μην βαζει συναισθημα μεσα, ειναι μια διεκπαιρεωτικη διαδικασια. Αυτο δεν μου αρεσει...
Ηταν ξεκαθαρο αυτο;
Δηλαδή εσύ με όσες γυναίκες έχεις κάνει ή θα κάνεις σεξ είσαι σε σχέση και βάζεις συναίσθημα;
Εεεεεε το 666; Spoiler
Ηταν ξεκαθαρο αυτο;
οχι ρε μιλα ξεκαθαρα και πες πανω απο εναν με τρομαζει ή πανω απο δεκα
εμενα θα με τρομαζε και αν ακουγα για εναν