!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 12:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2021, 11:24
esu έγραψε: 27 Σεπ 2021, 11:09 Αν ο μέσος όρος σου είναι 3 άνθρωποι τον χρόνο, μπορεί κι ο άλλος να υπολογίσει την ημερομηνία λήξης του.
Ισχύει και για τους άντρες;

Αν όχι, γιατί όχι;
προφανώς ισχύει. ΓΙα ποιο λόγο νομίζεις οτι αν καποιος αλλάζει μαγαζί κάθε 4 μήνες με εσένα θα κάτσει 8;
Εγώ δεν έχω μπλέξει τις σχέσεις με τα 3μηνα και 8μηνα του ΟΑΕΔ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πρόσεξε όμως κάτι: άμα σχεδιάζετε να πάτε διακοπές κάπου στην Ιταλία σε κάμπινγκ και σου πει "έχω πάει στη Φλωρεντία, στη Βερόνα, στη Νάπολη, στην Πίζα στην Ασίζη (ακολουθούν 20 ονόματα πόλεων) και πραγματικά το καλύτερο κάμπινγκ το έχει η Ασίζη" αυτό βοηθάει τις διακοπές μας και μάλιστα πάρα πολύ. Κατάλαβες τη διαφορά πλούσιας σεξουαλικής εμπειρίας και πλούσιας ταξιδιωτικής εμπειρίας;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:06 Πρόσεξε όμως κάτι: άμα σχεδιάζετε να πάτε διακοπές κάπου στην Ιταλία σε κάμπινγκ και σου πει "έχω πάει στη Φλωρεντία, στη Βερόνα, στη Νάπολη, στην Πίζα στην Ασίζη (ακολουθούν 20 ονόματα πόλεων) και πραγματικά το καλύτερο κάμπινγκ το έχει η Ασίζη" αυτό βοηθάει τις διακοπές μας και μάλιστα πάρα πολύ. Κατάλαβες τη διαφορά πλούσιας σεξουαλικής εμπειρίας και πλούσιας ταξιδιωτικής εμπειρίας;
Το κάμπινγκ είναι μια χαρά αλλά δεν είναι πλούσια ταξιδιωτική εμπειρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:06 Πρόσεξε όμως κάτι: άμα σχεδιάζετε να πάτε διακοπές κάπου στην Ιταλία σε κάμπινγκ και σου πει "έχω πάει στη Φλωρεντία, στη Βερόνα, στη Νάπολη, στην Πίζα στην Ασίζη (ακολουθούν 20 ονόματα πόλεων) και πραγματικά το καλύτερο κάμπινγκ το έχει η Ασίζη" αυτό βοηθάει τις διακοπές μας και μάλιστα πάρα πολύ.
Ναι καλά. Θα ακούσεις μόνο τις 2 πρώτες πριν καταλάβεις τι γίνεται και κανείς tune out. Αν είσαι στρέιτ όπως ισχυρίζεσαι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:09 Παράδειγμα ήταν.
Ναι, αλλά όντως είχε και ενδιαφέρουσες παραμέτρους.

Ούτε και τα 5άστερα είναι πλούσια ταξιδιωτική εμπειρία, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:03
Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:57

Είσαι εντελώς χαζή ή την παριστανεις;
Θέλεις να μου απαντήσεις; 8 πρώην σύντροφοι είναι πολλοί για μια νυν σύντροφό σου ;
Ναι όπως και το να κάνει παρτουζες
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:35
Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:57

Είσαι εντελώς χαζή ή την παριστανεις;
Θέλεις να μου απαντήσεις; 8 πρώην σύντροφοι είναι πολλοί για μια νυν σύντροφό σου ;
Και πόσους πρώην συντρόφους είναι ιδανικό να έχει η νυν σύντροφος σου; :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Δημοκράτης

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:37

Οκ λύθηκε η απορία δεν την παριστανεις
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Σημασία σε μια σχέση, φαντάζομαι συμφωνούν όλοι, έχει η ειλικρίνεια. Αν σε κάποιον είναι σημαντικό να μάθει το τι έχει προηγηθεί στην ζωή του συντρόφου του, το να του το κρύψει ο άλλος ή να του πει ψέμματα είναι κάτι ανέντιμο. Δίνεις όλες τις πληροφορίες και από κει και πέρα είναι απόφαση του άλλου (Νάιδα) δεν προσπαθείς να κρυφτείς.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:38
Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:37
Οκ λύθηκε η απορία δεν την παριστανεις
Πες μου βρε αγόρι μου έναν αριθμό που θεωρείς νορμάλ.
esu έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:42 Σημασία σε μια σχέση, φαντάζομαι συμφωνούν όλοι, έχει η ειλικρίνεια. Αν σε κάποιον είναι σημαντικό να μάθει το τι έχει προηγηθεί στην ζωή του συντρόφου του, το να του το κρύψει ή να του πει ψέμματα είναι κάτι ανέντιμο. Δίνεις όλες τις πληροφορίες και από κει και πέρα είναι απόφαση του άλλου (Νάιδα) δεν προσπαθείς να κρυφτείς.
Τόσες κουβέντες κι ακόμα δεν έχω μάθει σε τι χρησιμεύει ο αριθμός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

τι ψύχωση έφαγε
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:50
Πες μου βρε αγόρι μου έναν αριθμό που θεωρείς νορμάλ.
ένας κάθε φορά
το πολύ δυο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Δημοκράτης

esu έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:53 τι ψύχωση έφαγε
Απλά δεν θέλει να παραδεχτεί ότι πεταξε μπαρούφα. Είναι τυπική αντίδραση
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”