Ε εντάξει από το να είναι η άλλη ψωλαρπαχτρα στα μετεφηβικα της χρόνια μέχρι να είναι πρωην σίριαλ κιλερ υπάρχει ένα χάσμα indeed, δεν ξέρω μανμου αν είμαι τόσο χριστιανόςesu έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:03
κατα τ' άλλα, κι ένας πρώην δολοφόνος μπορεί "να έχει ξεπεράσει την φάση του" και να μην θέλει να ξανασκοτώσει. Θα τον έδινες στην κόρη σου; Δεν είναι όλοι τόσο χριστιανοί όσο εσύ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν και ούτε μία που να πήγε με 30+ (τουλάχιστον μετά τα φοιτητικά χρόνια) και να κατέληξε χωρίς απωθημένα έτοιμος για επιτυχημένο γάμο ή εδώ που τα λέμε να κατέληξε στοιχειωδώς κομπλέ στη ζωή του. Η συνηθέστερη (και λογικότερη) κατάληξη είναι μόνος, με σκύλο και περιστασιακές αποτυχημένες σχέσεις με άτομα στην ηλικία των παιδιών των φίλων σου που οι δικοί τους φίλοι τα κοροϊδεύουν και/ή άλλους ψυχοπαθείς. Ειδικά για τις γυναίκες η κατρακύλα είναι πολύ ραγδαία, σχεδόν σοκαριστική. Η γυναίκα μου έχει συνάδελφο που δε μπορεί να θυμηθεί με πόσους έχει πάει, ήταν το πιο εύκολο πράγμα για αυτήν να βρει ή να κλέψει γκόμενο. Στα 38 παράτησε τον τρίτο άντρα της σίγουρη ότι θα τον έχει αντικαταστήσει σε καμια βδομάδα κι από τότε (22 χρόνια!) ο μόνος που την έχει πηδήξει ήταν πριν πέντε χρόνια ένας αηδιαστικός σαραντάρης υφιστάμενος που του την έπεφτε με τον πιο αισχρό τρόπο επί ένα χρόνο, κατάφερε να τον ξεμοναχιάσει σε ένα ταξίδι, φοβήθηκε να της πει όχι και τελικά παραιτήθηκε κι άλλαξε χώρα να γλιτώσει από την εμμονή της.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Σεπ 2021, 13:50 Στατιστικά, αν θες να πετύχει ο γάμος σου αυτό που χρειάζεσαι είναι μια θρησκευομενη παρθένα (πριν το γαμο). Η πιθανότητα διαζυγίου εκεί είναι 5%, ενώ αν η άλλη είχε δυο συντρόφους πριν από σένα εκτοξεύεται στο 30%. Από τους 3-9 συντρόφους πέφτει στο 25%, ενώ μετά εκτοξεύεται πάλι στο 35-40%. Δηλαδή αν η άλλη είχε πάνω από 10 ερωτικούς συντρόφους, παίζεις στατιστικά σχεδόν 1 στις 2 να αποτύχει ο γάμος σου.
Δύο quick points, ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να ζητάει ό,τι γουστάρει σε σχέση με εναν prospective sexual partner. Άλλο το να είσαι ρατσιστής κ άλλο να μη γουστάρεις να κάνεις σχέση με μαύρη. Στα γούστα δεν υπάρχει περιορισμός. Ο καθένας ό,τι γουστάρει. Αλλοι/ες θέλουν τον άλλο ψηλό, με μπλε μάτια, χριστιανο, Ολυμπιακό, whatever, είναι δικαίωμά τους. Εγώ πχ παντρευτηκα τη γυναίκα μου γιατί είχε ωραίο κωλο και ήταν ξανθιά, που για μένα ήταν αρκετά.Από την άλλη, αγνόησα το πολύ σοβαρό πρόβλημα ότι είναι πυργιωτισσα, παρ όλο που πολλοί προσπάθησαν να με προειδοποιησουν, όλα εις μάτην. Η γυναίκα μου προσπαθούσε να με πείσει ότι είναι δεν είναι really Πυργιωτισσα, γιατί είναι από την Ολυμπία. Same shit, btw. Τελοσπαντων, point is αν ο άλλος δε γουστάρει η έτσι του να έχει πάει με 2-3-100 είναι δικαίωμά του, και δε χρειάζεται δικαιολογία: αρκεί το "γιατί έτσι γουστάρω", όπως η άλλη θα σου έλεγε "εγώ θέλω να οδηγεί μερσεντες, δικαίωμα της (φτωχομπινεδες πήξτε).
Δεύτερο point, από λογικής άποψης είναι καλύτερα να βρείτε μια παρθένα χριστιανη και να παντρευτείτε από τα 20 κ να κάνετε 5-6 παιδιά. Παρ όλα αυτά στην κοινωνία που ζούμε κακά τα ψέματα όλοι θέλουμε να "ζήσουμε τη ζωή μας " δλδ να πάμε στην Ίο στα 18 κ να βάλουμε κάνα μπουκάλι στον κωλο μας, να πάρουμε ηρωινη κ να τσιμπουκωσουμε κάναν αστέρα του nba, which is fine. Επομένως για μένα δεν έχει νόημα ο αριθμός, γιατί έτσι κ αλλιώς δε θα τον μάθεις. Αλλά έχει νόημα το mindset, πχ οκ η άλλη γλεντησε στην Ίο, έβαλε μπουκάλια στον κωλο της, σνιφαρε κοκαινη κ ζητιανεψε στην Ομόνοια να πάρει τη δόση της, τώρα όμως έχει ξεπεράσει τη φάση όντως κ θέλει να ζήσει την εμπειρία της οικογένειας, ή έχει απωθημένα; Για μένα αυτό είναι υο σημαντικό στον γάμο, καθώς κ να μην υπάρχουν τρομακτικές διαφορες στον χαρακτήρα (πχ ο ένας να είναι εντελώς ακατάστατος κ η άλλη υστερικη με καθαριότητα κ τάξη). Αν τα παραπάνω είναι οκ, είστε έτοιμοι για έναν επιτυχημένο γάμο![]()
Το πρόβλημα δηλαδή δεν είναι τόσο η σέξαλλη ζωή καθεαυτή όσο το να την επεκτείνεις πιο πέρα από τα πρώτα μετεφηβικά χρόνια και να το θεωρείς αυτό valid. Για τον ίδιο λόγο όλοι κάναμε μπαφους και ίσως και κανα κουμπί αλλά πόσους τριανταπεντάρηδες (μη σελέμπριτις) έχεις γνωρίσει να κουμπώνουν έψιλον για να πάνε να χορέψουν ως τις πέντε το πρωί και να μην είναι εντελώς παρακμιακά σκουπίδια;
Και βέβαια οι επιπόλαιες σχέσεις συνήθως είναι απλά μια από τις εκδηλώσεις της μαλακίας που σε δέρνει. Και πάρα πολύ λογικά οι περισσότεροι άλλοι άνθρωποι ενστικτωδώς αισθάνονται απέχθεια, όχι έλξη για την "πλούσια σεξουαλική σου εμπειρία", όπως δε σε θεωρούν κουλ που κουμπώνεις έψιλον ούτε που γκαζώνεις με την κομμένη σου εξάτμιση, ούτε που όπου πας πάνε και οι κολλητές σου κ.ο.κ.
Δεν μου απαντάς όμως. 2 παρτουζες και 2 σταθερές σχέσεις είναι γυναίκα no, no για σχεση;Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 13:51θα πεις πολλές ακόμα μπούρδες προσπαθώντας να παραδεχτείς ότι πέταξες ήδη μια μεγάλη; Η συμοεριφορά του ανθυρώπου είναι αποτέλεσμα του χαρακτήρα του. Το πόσο τρώει κάποιος, πόσο πίνει, πόσο γαμιέται και γενικώς το πόσο επιρρεπής είναι στο εφήμερο ή στο ουσιαστικό. Βασικά στο θέμα σεξ δείχνει και το πόσο ηλίθιος ή ηλίθια είναι γιατί ήταν τις κοροιδεύουν, είτε δεν έχει επίγνωση η άλλη του πόσο εύκολο είναι να πέσει πάνω σε έναν από το 3% του πληθυσμού που είναι για φυλακή και να έχει την τύχη της Τοπαλούδη ή της κοπελιάς που έκλαψαν οι δικοί της αυτές τις μέρες. Το τι τρως, τι πίνεις και με ποιον γαμιέσαι είναι τα 3 πράγματα που πρέπει να προσέχεις πιο πολύ στη ζωή γιατί πολύ απλά και τα 3 μπορούν ανα πάσα στιγμή να σε στείλουν στον άλλο κόσμο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορώ να δοκιμάσω να πω το άλλο. Είσαι πολύ καλύτερος από τον Κώστα, τον Νίκο, τον Τάκη. Σε βολεύει αυτό;alekhine έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:04εγραψα μερικα εδω και εδω διαλεξε οτι σε βολευειNaida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 13:46Δηλαδή σαν τι να του πω; δώσε ένα παράδειγμα.alekhine έγραψε: 27 Σεπ 2021, 13:29
μπορει να μην εχει ουτε για αυτον![]()
![]()
για αυτο σου λεω κανε το πειραμα - δεν εχεις να χασεις τπτ
αν δεν εχει ουτε για αυτον σημασια θα το περασει στο ντουκου - αν εχει και στραβωσει του κανεις αυτη την ερωτηση και τον κολλας και στον τοιχο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:20Μπορώ να δοκιμάσω να πω το άλλο. Είσαι πολύ καλύτερος από τον Κώστα, τον Νίκο, τον Τάκη. Σε βολεύει αυτό;
τι να σου πω μπορει να πιασει
αρκει το νουμερο που θα βαλεις να ειναι κοντα σε αυτο που εσυ θεωρεις οτι δεν τρεχει μια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Δημοκράτης
Προφανώς συνέχισε τώρα τις μπούρδες προκειμένου να παραμείνεις σε αρνησηNaida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:19Δεν μου απαντάς όμως. 2 παρτουζες και 2 σταθερές σχέσεις είναι γυναίκα no, no για σχεση;Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 13:51θα πεις πολλές ακόμα μπούρδες προσπαθώντας να παραδεχτείς ότι πέταξες ήδη μια μεγάλη; Η συμοεριφορά του ανθυρώπου είναι αποτέλεσμα του χαρακτήρα του. Το πόσο τρώει κάποιος, πόσο πίνει, πόσο γαμιέται και γενικώς το πόσο επιρρεπής είναι στο εφήμερο ή στο ουσιαστικό. Βασικά στο θέμα σεξ δείχνει και το πόσο ηλίθιος ή ηλίθια είναι γιατί ήταν τις κοροιδεύουν, είτε δεν έχει επίγνωση η άλλη του πόσο εύκολο είναι να πέσει πάνω σε έναν από το 3% του πληθυσμού που είναι για φυλακή και να έχει την τύχη της Τοπαλούδη ή της κοπελιάς που έκλαψαν οι δικοί της αυτές τις μέρες. Το τι τρως, τι πίνεις και με ποιον γαμιέσαι είναι τα 3 πράγματα που πρέπει να προσέχεις πιο πολύ στη ζωή γιατί πολύ απλά και τα 3 μπορούν ανα πάσα στιγμή να σε στείλουν στον άλλο κόσμο
- EKPLIKTIKOS
foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:16 Η γυναίκα μου έχει συνάδελφο που δε μπορεί να θυμηθεί με πόσους έχει πάει, ήταν το πιο εύκολο πράγμα για αυτήν να βρει ή να κλέψει γκόμενο. Στα 38 παράτησε τον τρίτο άντρα της σίγουρη ότι θα τον έχει αντικαταστήσει σε καμια βδομάδα κι από τότε (22 χρόνια!) ο μόνος που την έχει πηδήξει ήταν πριν πέντε χρόνια ένας αηδιαστικός σαραντάρης υφιστάμενος που του την έπεφτε με τον πιο αισχρό τρόπο επί ένα χρόνο, κατάφερε να τον ξεμοναχιάσει σε ένα ταξίδι, φοβήθηκε να της πει όχι και τελικά παραιτήθηκε κι άλλαξε χώρα να γλιτώσει από την εμμονή της.
alekhine έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:22
τι να σου πω μπορει να πιασει
αρκει το νουμερο που θα βαλεις να ειναι κοντα σε αυτο που εσυ θεωρεις οτι δεν τρεχει μια![]()
![]()
![]()
Δεν καταλαβαίνω. Να βάλω αριθμό που εγώ θεωρώ κομπλέ; δεν έχω θέμα με τους αριθμούς προσωπικά. Οπότε τι να πω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αμα δεν εχεις θεματα βαλε 6-7 ονοματα τουλαχιστον στην φραση και μετα αραξε και κοψε αντιδρασειςNaida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:32
Δεν καταλαβαίνω. Να βάλω αριθμό που εγώ θεωρώ κομπλέ; δεν έχω θέμα με τους αριθμούς προσωπικά. Οπότε τι να πω;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αν μια γυναίκα είχε 8 συντρόφους σχέσεις είναι no, no για σχεση;Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:23Προφανώς συνέχισε τώρα τις μπούρδες προκειμένου να παραμείνεις σε αρνησηNaida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:19Δεν μου απαντάς όμως. 2 παρτουζες και 2 σταθερές σχέσεις είναι γυναίκα no, no για σχεση;Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 13:51
θα πεις πολλές ακόμα μπούρδες προσπαθώντας να παραδεχτείς ότι πέταξες ήδη μια μεγάλη; Η συμοεριφορά του ανθυρώπου είναι αποτέλεσμα του χαρακτήρα του. Το πόσο τρώει κάποιος, πόσο πίνει, πόσο γαμιέται και γενικώς το πόσο επιρρεπής είναι στο εφήμερο ή στο ουσιαστικό. Βασικά στο θέμα σεξ δείχνει και το πόσο ηλίθιος ή ηλίθια είναι γιατί ήταν τις κοροιδεύουν, είτε δεν έχει επίγνωση η άλλη του πόσο εύκολο είναι να πέσει πάνω σε έναν από το 3% του πληθυσμού που είναι για φυλακή και να έχει την τύχη της Τοπαλούδη ή της κοπελιάς που έκλαψαν οι δικοί της αυτές τις μέρες. Το τι τρως, τι πίνεις και με ποιον γαμιέσαι είναι τα 3 πράγματα που πρέπει να προσέχεις πιο πολύ στη ζωή γιατί πολύ απλά και τα 3 μπορούν ανα πάσα στιγμή να σε στείλουν στον άλλο κόσμο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αχίδει και κουράδει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν έχω θέμα να το κάνω. Εσένα αν στο έλεγε η δικιά σου δηλαδή σε τι θα βοηθούσε την σχέση σας;alekhine έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:33αμα δεν εχεις θεματα βαλε 6-7 ονοματα τουλαχιστον στην φραση και μετα αραξε και κοψε αντιδρασεις![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
Είσαι εντελώς χαζή ή την παριστανεις;Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:34Αν μια γυναίκα είχε 8 συντρόφους σχέσεις είναι no, no για σχεση;Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:23Προφανώς συνέχισε τώρα τις μπούρδες προκειμένου να παραμείνεις σε αρνησηNaida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:19
Δεν μου απαντάς όμως. 2 παρτουζες και 2 σταθερές σχέσεις είναι γυναίκα no, no για σχεση;
Σύμφωνα με εσένα πάντως θα τη βοηθούσε αρκετά αλλά όχι τόσο πολύ όσο άμα έλεγε 40-50 ονόματα.Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:43Δεν έχω θέμα να το κάνω. Εσένα αν στο έλεγε η δικιά σου δηλαδή σε τι θα βοηθούσε την σχέση σας;
Θέλεις να μου απαντήσεις; 8 πρώην σύντροφοι είναι πολλοί για μια νυν σύντροφό σου ;
Εσένα σε τι θα σε βοηθούσε;foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:00Σύμφωνα με εσένα πάντως θα τη βοηθούσε αρκετά αλλά όχι τόσο πολύ όσο άμα έλεγε 40-50 ονόματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-