Γιατί ρε τύπε, απαγορεύεται να κάνεις σεξ όταν πας ταξίδι;foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:06 Πρόσεξε όμως κάτι: άμα σχεδιάζετε να πάτε διακοπές κάπου στην Ιταλία σε κάμπινγκ και σου πει "έχω πάει στη Φλωρεντία, στη Βερόνα, στη Νάπολη, στην Πίζα στην Ασίζη (ακολουθούν 20 ονόματα πόλεων) και πραγματικά το καλύτερο κάμπινγκ το έχει η Ασίζη" αυτό βοηθάει τις διακοπές μας και μάλιστα πάρα πολύ. Κατάλαβες τη διαφορά πλούσιας σεξουαλικής εμπειρίας και πλούσιας ταξιδιωτικής εμπειρίας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
για να μην σε ζαλιζουν θα σου πω εγω με κανεναν θα ενιωθα ασχημα αν ηταν ακομη και μια πλατωνικη σχεσηNaida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:37Και πόσους πρώην συντρόφους είναι ιδανικό να έχει η νυν σύντροφος σου;Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:35Ναι όπως και το να κάνει παρτουζεςNaida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:03
Θέλεις να μου απαντήσεις; 8 πρώην σύντροφοι είναι πολλοί για μια νυν σύντροφό σου ;
![]()
και αν δεν ηταν παρθενα δεν θα θαθελα να μαθω τον ακριβη αριθμο -θα την εβγαζα στα ψεματα αν μου ελεγε με εναν
αλλα παντα θα ενιωθα το αγκαθι μεσα μου
Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.
Εχουν μαθει να το κανουν χωρις συναισθημα, ουτε καν παθος.
Δεν λεω οτι ειναι κακο, αλλα δεν ειναι σεξ, πιο πολυ ειναι σαν χεσιμο.
nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 16:57 για να μην σε ζαλιζουν θα σου πω εγω με κανεναν θα ενιωθα ασχημα αν ηταν ακομη και μια πλατωνικη σχεση
και αν δεν ηταν παρθενα δεν θα θαθελα να μαθω τον ακριβη αριθμο -θα την εβγαζα στα ψεματα αν μου ελεγε με εναν
αλλα παντα θα ενιωθα το αγκαθι μεσα μου![]()
Τύπε, υπάρχουν και άλλα είδη σεξ εκτός από αυτό που σου μάθανε.Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.
Dein Herz, meine Gier
- Eθνικοκοινωνιστης
Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:25foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:16 Η γυναίκα μου έχει συνάδελφο που δε μπορεί να θυμηθεί με πόσους έχει πάει, ήταν το πιο εύκολο πράγμα για αυτήν να βρει ή να κλέψει γκόμενο. Στα 38 παράτησε τον τρίτο άντρα της σίγουρη ότι θα τον έχει αντικαταστήσει σε καμια βδομάδα κι από τότε (22 χρόνια!) ο μόνος που την έχει πηδήξει ήταν πριν πέντε χρόνια ένας αηδιαστικός σαραντάρης υφιστάμενος που του την έπεφτε με τον πιο αισχρό τρόπο επί ένα χρόνο, κατάφερε να τον ξεμοναχιάσει σε ένα ταξίδι, φοβήθηκε να της πει όχι και τελικά παραιτήθηκε κι άλλαξε χώρα να γλιτώσει από την εμμονή της.
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
γιατι βρε παπαρα γελας; τι σου φαινεται αστειο; δλδ να κρυβομουν;nowhere έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:14nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 16:57 για να μην σε ζαλιζουν θα σου πω εγω με κανεναν θα ενιωθα ασχημα αν ηταν ακομη και μια πλατωνικη σχεση
αλλα παντα θα ενιωθα το αγκαθι μεσα μου![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε, νομιζω δεν με καταλαβεςFeindflug έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:25Τύπε, υπάρχουν και άλλα είδη σεξ εκτός από αυτό που σου μάθανε.Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν σε είχα για τόσο παραδοσιακό. Not bad.Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 16:27Απλά δεν θέλει να παραδεχτεί ότι πεταξε μπαρούφα. Είναι τυπική αντίδραση
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μετά από πόσες πουτσες θεωρείς ότι έχει κάνει συλλογή από πουτσες;Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γελάω γιατί ήταν μια παράλογη χαζομάρα κόντρα στη λογική και στα μαθηματικά.υπάρχουν χιλιάδες κουσούρια που μπορεί να έχει μια γκόμενα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το πόσες πούτσες έχει φάει.αν γνωρίσεις ποτέ αρκετές παρθένες στο φανταστικό σύμπαν που ζεις ίσως το καταλάβεις
Μετά τις 40-50 είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο να κρατάς σκορ.Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:38Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν σε είχα για τόσο παραδοσιακό. Not bad.Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 16:27Απλά δεν θέλει να παραδεχτεί ότι πεταξε μπαρούφα. Είναι τυπική αντίδραση
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μπρο τύπε, ισχύει αυτό που λέει ο μαύρος από πάνω.Feindflug έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:25Τύπε, υπάρχουν και άλλα είδη σεξ εκτός από αυτό που σου μάθανε.Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.
.
.
Στρακαστρουκας, Ένοπλος Σοσιαλμπαχαλάκης, σας μπερδεύω εσάς, πότε ανεβαίνει Σαλόνικα η έτσι δικέ μου; ρωτάνε κάτι φίλοι.foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:16 Η γυναίκα μου έχει συνάδελφο που δε μπορεί να θυμηθεί με πόσους έχει πάει, ήταν το πιο εύκολο πράγμα για αυτήν να βρει ή να κλέψει γκόμενο. Στα 38 παράτησε τον τρίτο άντρα της σίγουρη ότι θα τον έχει αντικαταστήσει σε καμια βδομάδα κι από τότε (22 χρόνια!) ο μόνος που την έχει πηδήξει ήταν πριν πέντε χρόνια ένας αηδιαστικός σαραντάρης υφιστάμενος που του την έπεφτε με τον πιο αισχρό τρόπο επί ένα χρόνο, κατάφερε να τον ξεμοναχιάσει σε ένα ταξίδι, φοβήθηκε να της πει όχι και τελικά παραιτήθηκε κι άλλαξε χώρα να γλιτώσει από την εμμονή της.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-