!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:06 Πρόσεξε όμως κάτι: άμα σχεδιάζετε να πάτε διακοπές κάπου στην Ιταλία σε κάμπινγκ και σου πει "έχω πάει στη Φλωρεντία, στη Βερόνα, στη Νάπολη, στην Πίζα στην Ασίζη (ακολουθούν 20 ονόματα πόλεων) και πραγματικά το καλύτερο κάμπινγκ το έχει η Ασίζη" αυτό βοηθάει τις διακοπές μας και μάλιστα πάρα πολύ. Κατάλαβες τη διαφορά πλούσιας σεξουαλικής εμπειρίας και πλούσιας ταξιδιωτικής εμπειρίας;
Γιατί ρε τύπε, απαγορεύεται να κάνεις σεξ όταν πας ταξίδι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
nemo

Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:37
Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:35
Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:03

Θέλεις να μου απαντήσεις; 8 πρώην σύντροφοι είναι πολλοί για μια νυν σύντροφό σου ;
Ναι όπως και το να κάνει παρτουζες
Και πόσους πρώην συντρόφους είναι ιδανικό να έχει η νυν σύντροφος σου; :lol:
για να μην σε ζαλιζουν θα σου πω εγω με κανεναν θα ενιωθα ασχημα αν ηταν ακομη και μια πλατωνικη σχεση

και αν δεν ηταν παρθενα δεν θα θαθελα να μαθω τον ακριβη αριθμο -θα την εβγαζα στα ψεματα αν μου ελεγε με εναν
αλλα παντα θα ενιωθα το αγκαθι μεσα μου :102:
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.

Εχουν μαθει να το κανουν χωρις συναισθημα, ουτε καν παθος.

Δεν λεω οτι ειναι κακο, αλλα δεν ειναι σεξ, πιο πολυ ειναι σαν χεσιμο.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 16:57 για να μην σε ζαλιζουν θα σου πω εγω με κανεναν θα ενιωθα ασχημα αν ηταν ακομη και μια πλατωνικη σχεση

και αν δεν ηταν παρθενα δεν θα θαθελα να μαθω τον ακριβη αριθμο -θα την εβγαζα στα ψεματα αν μου ελεγε με εναν
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.

Τύπε, υπάρχουν και άλλα είδη σεξ εκτός από αυτό που σου μάθανε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:25
foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:16 Η γυναίκα μου έχει συνάδελφο που δε μπορεί να θυμηθεί με πόσους έχει πάει, ήταν το πιο εύκολο πράγμα για αυτήν να βρει ή να κλέψει γκόμενο. Στα 38 παράτησε τον τρίτο άντρα της σίγουρη ότι θα τον έχει αντικαταστήσει σε καμια βδομάδα κι από τότε (22 χρόνια!) ο μόνος που την έχει πηδήξει ήταν πριν πέντε χρόνια ένας αηδιαστικός σαραντάρης υφιστάμενος που του την έπεφτε με τον πιο αισχρό τρόπο επί ένα χρόνο, κατάφερε να τον ξεμοναχιάσει σε ένα ταξίδι, φοβήθηκε να της πει όχι και τελικά παραιτήθηκε κι άλλαξε χώρα να γλιτώσει από την εμμονή της.
:lol: :lol:
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

nowhere έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:14
nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 16:57 για να μην σε ζαλιζουν θα σου πω εγω με κανεναν θα ενιωθα ασχημα αν ηταν ακομη και μια πλατωνικη σχεση

:smt005: :smt005: :smt005:
γιατι βρε παπαρα γελας; τι σου φαινεται αστειο; δλδ να κρυβομουν; :fp:
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Feindflug έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:25

Τυπε, νομιζω δεν με καταλαβες :102:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 16:27
esu έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:53 τι ψύχωση έφαγε
Απλά δεν θέλει να παραδεχτεί ότι πεταξε μπαρούφα. Είναι τυπική αντίδραση
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν σε είχα για τόσο παραδοσιακό. Not bad.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μετά από πόσες πουτσες θεωρείς ότι έχει κάνει συλλογή από πουτσες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:34 γιατι βρε παπαρα γελας; τι σου φαινεται αστειο; δλδ να κρυβομουν; :fp:
γελάω γιατί ήταν μια παράλογη χαζομάρα κόντρα στη λογική και στα μαθηματικά.υπάρχουν χιλιάδες κουσούρια που μπορεί να έχει μια γκόμενα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το πόσες πούτσες έχει φάει.αν γνωρίσεις ποτέ αρκετές παρθένες στο φανταστικό σύμπαν που ζεις ίσως το καταλάβεις
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:38
Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2021, 16:27
esu έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:53 τι ψύχωση έφαγε
Απλά δεν θέλει να παραδεχτεί ότι πεταξε μπαρούφα. Είναι τυπική αντίδραση
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν σε είχα για τόσο παραδοσιακό. Not bad.
Μετά τις 40-50 είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο να κρατάς σκορ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Feindflug έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:25

Μπρο τύπε, ισχύει αυτό που λέει ο μαύρος από πάνω.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 14:16 Η γυναίκα μου έχει συνάδελφο που δε μπορεί να θυμηθεί με πόσους έχει πάει, ήταν το πιο εύκολο πράγμα για αυτήν να βρει ή να κλέψει γκόμενο. Στα 38 παράτησε τον τρίτο άντρα της σίγουρη ότι θα τον έχει αντικαταστήσει σε καμια βδομάδα κι από τότε (22 χρόνια!) ο μόνος που την έχει πηδήξει ήταν πριν πέντε χρόνια ένας αηδιαστικός σαραντάρης υφιστάμενος που του την έπεφτε με τον πιο αισχρό τρόπο επί ένα χρόνο, κατάφερε να τον ξεμοναχιάσει σε ένα ταξίδι, φοβήθηκε να της πει όχι και τελικά παραιτήθηκε κι άλλαξε χώρα να γλιτώσει από την εμμονή της.
Στρακαστρουκας, Ένοπλος Σοσιαλμπαχαλάκης, σας μπερδεύω εσάς, πότε ανεβαίνει Σαλόνικα η έτσι δικέ μου; ρωτάνε κάτι φίλοι.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”