Yeap.Χαοτικός έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:08
Βασικά παίζει να έχω πάει με περισσότερους άντρες από σένα.
Ποιος σου είπε ότι δίνω δεκάρα για το αν το φχαριστιέται η πουτάνα που θα πάω στο μπουρδέλο; Είδες πουθενά να λέω ότι της αρέσει της κάθε πουτάνας που δουλεύει, το γαμήσι που κάνει;
Απλά ως ψιλοαυτιστικίλα που φέρεις κομμάτι, την βλέπεις ότι όταν φχαριστιέται κάποιος από κάποιον άλλον, αυτόματα πρέπει να ευχαριστιέται κι ο άλλος γιατί αλλιώς το σύστημα δεν δουλεύει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γενικά ούτε εγώ μπορώ να δεχθώ πως η εργασία της ιερόδουλης είναι μια επιλογή (για την πλειοψηφία) και μια εργασία σαν τις άλλες, αλλά ενδέχεται να κάνω λάθος.
Ξέρουμε τι ποσοστά αυτοκτονιών και ψυχολογικών προβλημάτων έχει ο κλάδος σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό;
Ξέρουμε τι ποσοστά αυτοκτονιών και ψυχολογικών προβλημάτων έχει ο κλάδος σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό;
- Otto Weininger
Όπου και να θέτεις τον πήχη, όταν αποκαλείς τον Ρόκο της πλάκας πορνοστάρ , είσαι απλά για γέλια.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:09Νομίζω διαφωνούμε λανθασμένα. Αλλού θέτεις εσύ τον πήχη αλλού εγώ. Για αυτό διαφωνούμε.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:51Μωρέ αφήνω. Απλώς αναρωτιέμαι: υπάρχει θέμα συζήτησης που να μην λες μαλακίες;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Nα ακριβως γι αυτο δεν πρεπει να φευγω απο την ενοτητα των αθλητικων.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Το αντίθετο, άραξε, περνάει ως αδιάφορη είδηση. Παθαίνεις ανοσία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:47Αν είναι το ίδιο, δεν θα είχες πρόβλημα μόνον με την πορνεία ως επιλογή. Σαφώς και στις περιπτώσεις που είναι επιλογή είναι πιο καλοπληρωμένη και ξεκούραστη δουλειά, από κάποια άλλα επαγγέλματα. Στο ηθικό στοιχείο ψαρώνεις.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:37
Κατσε λίγο. Δεν λέμε αν είναι η εύκολη ή δύσκολη λύση. Λέμε ότι οι εκδιδομενες(οικειοθελώς) δεν γουστάρουν τη δουλειά τους και μιας και όλοι μας δεν γουστάρουμε τη δουλειά που κάνουμε είναι το ίδιο. Κυριολεκτικά λοιπόν, μιας και είναι το ίδιο,θα μπορούσες να είσαι είτε εκδιδόμενη είτε αυτό που διάλεξες να κάνεις. Το ίδιο σου είναι.
Και αυτό ακριβώς είναι η "πατριαρχική" αντίληψη που μάχεσαι.
Ξεκόλλα πρώτα εσύ από τα βασικά και μετά κάνε κήρυγμα για τα άλλα.
Καλά σας τα λέει η Ναίδα.
Προφανώς και δεν είναι το ίδιο και δεν είναι πατριαρχική αντίληψη αυτό. ίσα ίσα. σε μια κοινωνία ελεύθερη, ελευθεριακή και χωρίς Πατριαρχία και πλήρη εμπορευματοποίηση, καθείς θα διέθετε τον εαυτό του ως νόμιζε, και ο Έρως ,ακόμη και ο σαρκικός μόνο θα ήταν χαρά κύριοι. Όχι εμπόρευμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Πολύ, πάρα πολύ, εξαιρετικά ισορροπημένη τοποθέτηση μαν μου.AlienWay έγραψε: 20 Αύγ 2021, 02:04 Εγώ είχα γίνει πυρ και μανία όταν υπήρξε ο υπαινιγμός ότι έχω βιώσει σεξιστικές καταστάσεις ως παιδί. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι το υπονοούμενο το έριξε η Νάιδα (δεν το προσωποποιώ πλέον) και ο λόγος είναι ότι αυτό το trend είχε ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια.
Τότε η Μαρία Καλογεροπούλου του "προχωράμε" είχε βγάλει ένα βίντεο όπου υποστήριζε ότι σε ΚΑΘΕ σπίτι και σε ΚΑΘΕ γωνιά αυτής της χώρας, υπάρχει ένας πατέρας ο οποίος βρίζει την κόρη του που ντύνεται ελαφρά και επαινεί τον γιό του όταν πάει στις πόρνες.
Ουσιαστικά είπε μια ισοπεδωτική ΠΑΠΑΡΙΑ, ενώ παράλληλα έδωσε το έναυσμα στις φεμινίστριες να χτυπάνε κάτω από τη μέση, εμπλέκοντας το οικογενειακό περιβάλλον.
Για του λόγου το αληθές, ναι, είχα κι εγώ μεταξύ των 100δων ανθρώπων που έχω γνωρίσει και έναν φίλο, του οποίου ο πατέρας ήταν αυταρχικός και όταν ο φίλος αυτός έκλεισε τα 18, του έδωσε λεφτά να πάει στο πορνείο.
Αυτά συμβαίνουν.
Ομως αυτός ήταν ένας. Και κάτι "πατριαρχικά" τα έχω ακούσει κατά καιρούς πολύ σποραδικά, ως χαριτολογήματα και από κάτι τύπους που τρώνε παντόφλα.
Εμένα πάντως η βασική μου διαφωνία με το 4ο κύμα του φεμινισμού είναι όταν το κύμα αυτό εναντιώθηκε στην ελευθερία του λόγου. Τότε και μόνο τότε, το εξέλαβα σαν μια βεντέτα προς τις πεποιθήσεις μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
thanks!sys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 00:29Πολύ, πάρα πολύ, εξαιρετικά ισορροπημένη τοποθέτηση μαν μου.AlienWay έγραψε: 20 Αύγ 2021, 02:04 Εγώ είχα γίνει πυρ και μανία όταν υπήρξε ο υπαινιγμός ότι έχω βιώσει σεξιστικές καταστάσεις ως παιδί. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι το υπονοούμενο το έριξε η Νάιδα (δεν το προσωποποιώ πλέον) και ο λόγος είναι ότι αυτό το trend είχε ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια.
Τότε η Μαρία Καλογεροπούλου του "προχωράμε" είχε βγάλει ένα βίντεο όπου υποστήριζε ότι σε ΚΑΘΕ σπίτι και σε ΚΑΘΕ γωνιά αυτής της χώρας, υπάρχει ένας πατέρας ο οποίος βρίζει την κόρη του που ντύνεται ελαφρά και επαινεί τον γιό του όταν πάει στις πόρνες.
Ουσιαστικά είπε μια ισοπεδωτική ΠΑΠΑΡΙΑ, ενώ παράλληλα έδωσε το έναυσμα στις φεμινίστριες να χτυπάνε κάτω από τη μέση, εμπλέκοντας το οικογενειακό περιβάλλον.
Για του λόγου το αληθές, ναι, είχα κι εγώ μεταξύ των 100δων ανθρώπων που έχω γνωρίσει και έναν φίλο, του οποίου ο πατέρας ήταν αυταρχικός και όταν ο φίλος αυτός έκλεισε τα 18, του έδωσε λεφτά να πάει στο πορνείο.
Αυτά συμβαίνουν.
Ομως αυτός ήταν ένας. Και κάτι "πατριαρχικά" τα έχω ακούσει κατά καιρούς πολύ σποραδικά, ως χαριτολογήματα και από κάτι τύπους που τρώνε παντόφλα.
Εμένα πάντως η βασική μου διαφωνία με το 4ο κύμα του φεμινισμού είναι όταν το κύμα αυτό εναντιώθηκε στην ελευθερία του λόγου. Τότε και μόνο τότε, το εξέλαβα σαν μια βεντέτα προς τις πεποιθήσεις μου.
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όχι σε σένα. Καμία σχέση.Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:53Πού το αντιλήφθηκες ρε θηρίο;Χαοτικός έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:50ΟΚ ρε. Γιατί έχω αντιληφθεί κάποιο θέμα ότι όταν παίζει κάπου ικανοποίηση ενός άντρα πρέπει αυτομάτως να σημαίνει ότι περνάει πολύ άσχημα η γυναίκα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γιατί που πουλάνε Έρω;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:32ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:47Αν είναι το ίδιο, δεν θα είχες πρόβλημα μόνον με την πορνεία ως επιλογή. Σαφώς και στις περιπτώσεις που είναι επιλογή είναι πιο καλοπληρωμένη και ξεκούραστη δουλειά, από κάποια άλλα επαγγέλματα. Στο ηθικό στοιχείο ψαρώνεις.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:37
Κατσε λίγο. Δεν λέμε αν είναι η εύκολη ή δύσκολη λύση. Λέμε ότι οι εκδιδομενες(οικειοθελώς) δεν γουστάρουν τη δουλειά τους και μιας και όλοι μας δεν γουστάρουμε τη δουλειά που κάνουμε είναι το ίδιο. Κυριολεκτικά λοιπόν, μιας και είναι το ίδιο,θα μπορούσες να είσαι είτε εκδιδόμενη είτε αυτό που διάλεξες να κάνεις. Το ίδιο σου είναι.
Και αυτό ακριβώς είναι η "πατριαρχική" αντίληψη που μάχεσαι.
Ξεκόλλα πρώτα εσύ από τα βασικά και μετά κάνε κήρυγμα για τα άλλα.
Καλά σας τα λέει η Ναίδα.
Προφανώς και δεν είναι το ίδιο και δεν είναι πατριαρχική αντίληψη αυτό. ίσα ίσα. σε μια κοινωνία ελεύθερη, ελευθεριακή και χωρίς Πατριαρχία και πλήρη εμπορευματοποίηση, καθείς θα διέθετε τον εαυτό του ως νόμιζε, και ο Έρως ,ακόμη και ο σαρκικός μόνο θα ήταν χαρά κύριοι. Όχι εμπόρευμα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μα δεν τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο, ένας από τους πολλούς ίδιους είναι. Αυτό λέω.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:18Όπου και να θέτεις τον πήχη, όταν αποκαλείς τον Ρόκο της πλάκας πορνοστάρ , είσαι απλά για γέλια.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:09Νομίζω διαφωνούμε λανθασμένα. Αλλού θέτεις εσύ τον πήχη αλλού εγώ. Για αυτό διαφωνούμε.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:51
Μωρέ αφήνω. Απλώς αναρωτιέμαι: υπάρχει θέμα συζήτησης που να μην λες μαλακίες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Στην αρχή μόνο. Μετά χαλαρώνουν κάπως τα πράγματα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:47Δεν είναι το ίδιο ακριβώς βέβαια. Ο πρωκτός δεν είναι φτιαγμένος ακριβώς για γαμησι. Εντάξει υπάρχουν λιπαντικά κτλ αλλά για έναν άντρα είναι όντως πιο δύσκολη δουλειάhellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:26 Δεν το κάνουμε ακριβώς γιατί είναι η εύκολη λύση. Όχι γιατί δεν γουστάρουμε να είμαστε πουτάνες και πούτανοι εξαιτίας κάποιου άβατου.![]()
Παραμένει βρωμοδουλειά όμως, τύπε.Γιάννης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 10:56Στην αρχή μόνο. Μετά χαλαρώνουν κάπως τα πράγματα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:47Δεν είναι το ίδιο ακριβώς βέβαια. Ο πρωκτός δεν είναι φτιαγμένος ακριβώς για γαμησι. Εντάξει υπάρχουν λιπαντικά κτλ αλλά για έναν άντρα είναι όντως πιο δύσκολη δουλειάhellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:26 Δεν το κάνουμε ακριβώς γιατί είναι η εύκολη λύση. Όχι γιατί δεν γουστάρουμε να είμαστε πουτάνες και πούτανοι εξαιτίας κάποιου άβατου.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-