Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να γαμηθώ για τα λεφτά; Δεν έχω καταλάβει.
Γιατί είναι το ίδιο με το να δουλεύεις οπουδήποτε μιας και ούτε τις δουλειές που κανουμε γουστάρουμε και είναι πιο εύκολα και περισσότερα λεφτά. Γιατί να μη το επιλέξει κάποια γυναίκα;
πες ήσουν μόνη σου ρε παιδί μου, γιατί να μη το επέλεγες; .
Γιατί δεν είναι όλες πουτανάρες και ανήθικες και προτιμούν να καθαρίζουν από σκάλες μέχρι σκατά από το να εκδίδονται. Η εύκολη λύση δεν είναι πάντα η πρώτη επιλογή ολων μας.
Ε ναι. Και φυσικά, εκτός από την επαγγελματική παίζει και η άτυπη εφαρμογή. Για ποιο λόγο να εκτιμήσει κάποιος περισσότερο μία σύζυγο/σύντροφο/συνοδό επί χρήμασι από μία επαγγελματία;
Για κάποιες ο γάμος ή ακόμη και η "συντροφικότητα" είναι καρριέρα και απολύτως συνειδητή και ελεύθερη επιλογή.
Γιατί με έχεις δει να προτείνω σε μάθημα σχολικού προσανατολισμού σε παιδάκι να γίνει πόρνη; Κι αν δεν το έκανα, δεν το έκανα, για να μη κουραστεί το μουνί της; Δεν ξέρω τί σκέφτεσαι ώρες ώρες. Με ρωτάς, γιατί δε θα έκανα ένα επάγγελμα που απεχθάνομαι για διάφορους λόγους. Και ιατροδικαστής δε θα γινόμουν και χασάπης δε θα γινόμουν. Εσύ γιατί δεν έγινες δηλαδή αστροναύτης;
Γιατί είναι το ίδιο με το να δουλεύεις οπουδήποτε μιας και ούτε τις δουλειές που κανουμε γουστάρουμε και είναι πιο εύκολα και περισσότερα λεφτά. Γιατί να μη το επιλέξει κάποια γυναίκα;
πες ήσουν μόνη σου ρε παιδί μου, γιατί να μη το επέλεγες; .
Γιατί δεν είναι όλες πουτανάρες και ανήθικες και προτιμούν να καθαρίζουν από σκάλες μέχρι σκατά από το να εκδίδονται. Η εύκολη λύση δεν είναι πάντα η πρώτη επιλογή ολων μας.
Ε ναι. Και φυσικά, εκτός από την επαγγελματική παίζει και η άτυπη εφαρμογή. Για ποιο λόγο να εκτιμήσει κάποιος περισσότερο μία σύζυγο/σύντροφο/συνοδό επί χρήμασι από μία επαγγελματία;
Για κάποιες ο γάμος ή ακόμη και η "συντροφικότητα" είναι καρριέρα και απολύτως συνειδητή και ελεύθερη επιλογή.
Και όχι, γι' αυτό δεν φταίει η πατριαρχία.
Μα δεν τις διαχωρίζω. Την ίδια δουλειά κάνουν, απλά η μία φοροδιαφεύγει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και όχι, γι' αυτό δεν φταίει η πατριαρχία.
Μα δεν τις διαχωρίζω. Την ίδια δουλειά κάνουν, απλά η μία φοροδιαφεύγει.
Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:13
Από ηθικής απόψεως φυσικά και δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Είναι κατακριτέα, κατά τη δική μου γνώμη.
Ενώ μια γυναίκα να έχει κάθε σεζόν και άλλο γκόμενο είναι ηθικότατο!!!!!!
Όσο ακριβώς και για τους άντρες. Ποια είναι η διαφορά;
Οι άντρες δεν εκδίδονται.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ένα είναι ανήθικο ενώ το άλλο δεν είναι..
(Και ασφαλώς αν ένας άντρας έχει κάθε σεζόν και άλλη γκόμενα είναι ανήθικο, για μένα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτά είναι αποδεκτά ενώ ανήθικο είναι μόνο το επί χρήμασι αμάρτημα)..
Parrot έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:20
Ενώ μια γυναίκα να έχει κάθε σεζόν και άλλο γκόμενο είναι ηθικότατο!!!!!!
(Και ασφαλώς αν ένας άντρας έχει κάθε σεζόν είναι ανήθικο, για μένα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτά είναι αποδεκτά ενώ ανήθικο είναι μόνο το επί χρήμασι αμάρτημα)..
Οι αντρες δεν εκδίδονται; Θα αστειεύεσαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
(Και ασφαλώς αν ένας άντρας έχει κάθε σεζόν είναι ανήθικο, για μένα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτά είναι αποδεκτά ενώ ανήθικο είναι μόνο το επί χρήμασι αμάρτημα)..
hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:26
Δεν το κάνουμε ακριβώς γιατί είναι η εύκολη λύση. Όχι γιατί δεν γουστάρουμε να είμαστε πουτάνες και πούτανοι εξαιτίας κάποιου άβατου.
Δεν είναι το ίδιο ακριβώς βέβαια. Ο πρωκτός δεν είναι φτιαγμένος ακριβώς για γαμησι. Εντάξει υπάρχουν λιπαντικά κτλ αλλά για έναν άντρα είναι όντως πιο δύσκολη δουλειά
Οι αντρες δεν εκδίδονται; Θα αστειεύεσαι.
Σαν ενεργητικοί ΖΙΓΚΟΛΌ που πηγαίνουν μόνο με πλούσιες γεναιοδωρες κυρίες .
Γι αυτό σου λέω ότι δεν το απολαμβάνουν μεν, αλλά δεν έχουν και πρόβλημα γιατί αλλιώς θα σταματούσαν. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που είναι ελεύθερες επαγγελματίες, χωρίς νταβά κλπ.
Ξαναλέω ακόμα και αυτές που είναι ελεύθερες επαγγελματίες (λέμε τώρα) δεν γουστάρουν να μπαίνει ο άλλος στο κορμί τους. Πως να το κάνουμε τώρα; άλλο που επιλέγουν τα χρήματα και το κάνουν. Αλλά δεν γουστάρουν. Ε εγώ αυτή την καθημερινότητα δεν θα την ήθελα για το παιδί μου. Προτιμώ να τα έχει και να τα ευχαριστιέται με όποιον της καβλωσει και όχι με όποιον την πληρώσει. Νομίζω είμαι σαφής.
Eννοείς ότι όσοι και όσες κάνουν "τίμιες" δουλειές, γουστάρουν αυτό που κάνουν;
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί ότι οι επαγγελματίες (πόρνες, πορνοστάρ, γυμνά φωτομοντέλα) αντιλαμβάνονται το σώμα τους ως εργαλείο και όχι με την παρωχημένη αίσθηση του προσωπικού άβατου. Ξεκόλλα.
Υπάρχουν εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που "κάθονται" σε συντρόφους που δεν γουστάρουν, καθαρά για οικονομικούς ή άλλους λόγους, χωρίς να είναι επαγγελματίες και ψάχνουν σε άλλες παραλίες την εκπλήρωση της ερωτικής τους επιθυμίας.
Η αξιοπρέπεια/ταυτότητα των ανθρώπων δεν εδράζεται στα απόκρυφα* σημεία.
Εκεί την αντιλαμβάνονται μόνον όσοι δεν έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς είναι.
*Είναι ψιλογελοίος όρος, δεν είναι;
Μερικές φορές καθόμαστε κι ας μην έχουμε οι ίδιοι καύλες που σημαίνει ότι εκείνη τη στιγμή δεν θέλουμε. Το κάνουμε για την καύλα του άλλου ή της άλλης. Είμαστε ζευγάρι και αγαπιόμαστε και θέλουμε να ικανοποιήσουμε το πρόσωπο που είμαστε μαζί.
Θα μου πεις τώρα, γιατί να το αναφέρουμε αυτό. Γιατί βλέπω να παραγίνεται η μαλακία και κάλλιστα μπορούν να σε κατηγορήσουν γι αυτό.
Το ότι πρέπει να ικανοποιείς άλλον μόνο αν ικανοποιείσαι και συ συ το βρίσκω λίγο παρτάκικο και μπορεί να γίνει και ιδεολογία.