Ενα παπάρι είναι ο ροκο. Οχι πολλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κατσε λίγο. Δεν λέμε αν είναι η εύκολη ή δύσκολη λύση. Λέμε ότι οι εκδιδομενες(οικειοθελώς) δεν γουστάρουν τη δουλειά τους και μιας και όλοι μας δεν γουστάρουμε τη δουλειά που κάνουμε είναι το ίδιο. Κυριολεκτικά λοιπόν, μιας και είναι το ίδιο,θα μπορούσες να είσαι είτε εκδιδόμενη είτε αυτό που διάλεξες να κάνεις. Το ίδιο σου είναι.Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:18Δεν λέμε το ίδιο πράγμα σε καμία περίπτωση. Εσύ το περιγράφεις σαν τη δύσκολη λύση κι εγώ σαν την εύκολη λύση. Έχει μεγάλη διαφορά.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:10
Αυτό λέω, μιλώντας όμως κυριολεκτικά όχι σε φάση πλακιτσας. Εσύ σαν σες θα μπορούσες είτε να εκδίδεσαι (οικειοθελώς) είτε αυτό που κάνεις τώρα. Το ίδιο είναι.
Παπαρια είναι ο ροκο. Καποτε την ίδια άποψη με σένα είχα. Είδα το φως το αληθινό![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μονοπαπαρος είναι; δεν το είχα προσέξει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν είναι το ίδιο, δεν θα είχες πρόβλημα μόνον με την πορνεία ως επιλογή. Σαφώς και στις περιπτώσεις που είναι επιλογή είναι πιο καλοπληρωμένη και ξεκούραστη δουλειά, από κάποια άλλα επαγγέλματα. Στο ηθικό στοιχείο ψαρώνεις.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:37Κατσε λίγο. Δεν λέμε αν είναι η εύκολη ή δύσκολη λύση. Λέμε ότι οι εκδιδομενες(οικειοθελώς) δεν γουστάρουν τη δουλειά τους και μιας και όλοι μας δεν γουστάρουμε τη δουλειά που κάνουμε είναι το ίδιο. Κυριολεκτικά λοιπόν, μιας και είναι το ίδιο,θα μπορούσες να είσαι είτε εκδιδόμενη είτε αυτό που διάλεξες να κάνεις. Το ίδιο σου είναι.Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:18Δεν λέμε το ίδιο πράγμα σε καμία περίπτωση. Εσύ το περιγράφεις σαν τη δύσκολη λύση κι εγώ σαν την εύκολη λύση. Έχει μεγάλη διαφορά.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:10
Αυτό λέω, μιλώντας όμως κυριολεκτικά όχι σε φάση πλακιτσας. Εσύ σαν σες θα μπορούσες είτε να εκδίδεσαι (οικειοθελώς) είτε αυτό που κάνεις τώρα. Το ίδιο είναι.
Παπαρια είναι ο ροκο. Καποτε την ίδια άποψη με σένα είχα. Είδα το φως το αληθινό![]()
Και αυτό ακριβώς είναι η "πατριαρχική" αντίληψη που μάχεσαι.
Ξεκόλλα πρώτα εσύ από τα βασικά και μετά κάνε κήρυγμα για τα άλλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για μένα δεν είναι το ίδιο. Εσείς λέτε είναι το ίδιο. Για μένα δεν είναι καν επιλογή.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:47Αν είναι το ίδιο, δεν θα είχες πρόβλημα μόνον με την πορνεία ως επιλογή. Σαφώς και στις περιπτώσεις που είναι επιλογή είναι πιο καλοπληρωμένη και ξεκούραστη δουλειά, από κάποια άλλα επαγγέλματα. Στο ηθικό στοιχείο ψαρώνεις.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:37Κατσε λίγο. Δεν λέμε αν είναι η εύκολη ή δύσκολη λύση. Λέμε ότι οι εκδιδομενες(οικειοθελώς) δεν γουστάρουν τη δουλειά τους και μιας και όλοι μας δεν γουστάρουμε τη δουλειά που κάνουμε είναι το ίδιο. Κυριολεκτικά λοιπόν, μιας και είναι το ίδιο,θα μπορούσες να είσαι είτε εκδιδόμενη είτε αυτό που διάλεξες να κάνεις. Το ίδιο σου είναι.Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:18
Δεν λέμε το ίδιο πράγμα σε καμία περίπτωση. Εσύ το περιγράφεις σαν τη δύσκολη λύση κι εγώ σαν την εύκολη λύση. Έχει μεγάλη διαφορά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Mα πώς ειναι το ίδιο; Είναι μακραν πιο εύκολο να είσαι πουτάναNaida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:37Κατσε λίγο. Δεν λέμε αν είναι η εύκολη ή δύσκολη λύση. Λέμε ότι οι εκδιδομενες(οικειοθελώς) δεν γουστάρουν τη δουλειά τους και μιας και όλοι μας δεν γουστάρουμε τη δουλειά που κάνουμε είναι το ίδιο. Κυριολεκτικά λοιπόν, μιας και είναι το ίδιο,θα μπορούσες να είσαι είτε εκδιδόμενη είτε αυτό που διάλεξες να κάνεις. Το ίδιο σου είναι.Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:18Δεν λέμε το ίδιο πράγμα σε καμία περίπτωση. Εσύ το περιγράφεις σαν τη δύσκολη λύση κι εγώ σαν την εύκολη λύση. Έχει μεγάλη διαφορά.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:10
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μας.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:48Για μένα δεν είναι το ίδιο. Εσείς λέτε είναι το ίδιο. Για μένα δεν είναι καν επιλογή.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:47Αν είναι το ίδιο, δεν θα είχες πρόβλημα μόνον με την πορνεία ως επιλογή. Σαφώς και στις περιπτώσεις που είναι επιλογή είναι πιο καλοπληρωμένη και ξεκούραστη δουλειά, από κάποια άλλα επαγγέλματα. Στο ηθικό στοιχείο ψαρώνεις.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:37
Κατσε λίγο. Δεν λέμε αν είναι η εύκολη ή δύσκολη λύση. Λέμε ότι οι εκδιδομενες(οικειοθελώς) δεν γουστάρουν τη δουλειά τους και μιας και όλοι μας δεν γουστάρουμε τη δουλειά που κάνουμε είναι το ίδιο. Κυριολεκτικά λοιπόν, μιας και είναι το ίδιο,θα μπορούσες να είσαι είτε εκδιδόμενη είτε αυτό που διάλεξες να κάνεις. Το ίδιο σου είναι.
Ο καθένας κάνει τις δικές του επιλογές για τον χ ή ψ λόγο.
Από πότε οι δικές σου επιλογές και αξιολογήσεις πρέπει να γίνουν το απόλυτο κοινωνικό μέτρο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παραιτησου ρε μλκ να βγάλεις χοντρα λεφτά.Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:52
Mα πώς ειναι το ίδιο; Είναι μακραν πιο εύκολο να είσαι πουτάναΔε θες ιδιαίτερα τυπικά προσόντα. Ειδικά για β' κατηγορίας δε θες ούτε καν ομορφιά.
Αλλά έχεις και τον Ότο. Ττον ξέχασα αυτόν. Πες του θα πάρει καλή προίκα
Και από πότε οι δικές σου επιλογές και αξιολογήσεις πρέπει να γίνουν το απόλυτο κοινωνικό μέτρο;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:53Αυτό είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μας.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:48Για μένα δεν είναι το ίδιο. Εσείς λέτε είναι το ίδιο. Για μένα δεν είναι καν επιλογή.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:47 Αν είναι το ίδιο, δεν θα είχες πρόβλημα μόνον με την πορνεία ως επιλογή. Σαφώς και στις περιπτώσεις που είναι επιλογή είναι πιο καλοπληρωμένη και ξεκούραστη δουλειά, από κάποια άλλα επαγγέλματα. Στο ηθικό στοιχείο ψαρώνεις.
Ο καθένας κάνει τις δικές του επιλογές για τον χ ή ψ λόγο.
Από πότε οι δικές σου επιλογές και αξιολογήσεις πρέπει να γίνουν το απόλυτο κοινωνικό μέτρο;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να γαμηθώ για τα λεφτά; Δεν έχω καταλάβει.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:56
Παραιτησου ρε μλκ να βγάλεις χοντρα λεφτά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιατί είναι το ίδιο με το να δουλεύεις οπουδήποτε μιας και ούτε τις δουλειές που κανουμε γουστάρουμε και είναι πιο εύκολα και περισσότερα λεφτά. Γιατί να μη το επιλέξει κάποια γυναίκα;Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:00Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να γαμηθώ για τα λεφτά; Δεν έχω καταλάβει.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:56
πες ήσουν μόνη σου ρε παιδί μου, γιατί να μη το επέλεγες; .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Γιατί δεν είναι όλες πουτανάρες και ανήθικες και προτιμούν να καθαρίζουν από σκάλες μέχρι σκατά από το να εκδίδονται. Η εύκολη λύση δεν είναι πάντα η πρώτη επιλογή ολων μας.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:05Γιατί είναι το ίδιο με το να δουλεύεις οπουδήποτε μιας και ούτε τις δουλειές που κανουμε γουστάρουμε και είναι πιο εύκολα και περισσότερα λεφτά. Γιατί να μη το επιλέξει κάποια γυναίκα;Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:00Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να γαμηθώ για τα λεφτά; Δεν έχω καταλάβει.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:56
Άρα δεν είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες. Και το πηδημα που τρώμε στη δουλειά δεν είναι το ίδιο με το πηδημα που τρώει αυτή που εκδίδεται(αναφέρομαι σε αυτές που το κάνουν από επιλογή τους).Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:07Γιατί δεν είναι όλες πουτανάρες και ανήθικες και προτιμούν να καθαρίζουν από σκάλες μέχρι σκατά από το να εκδίδονται. Η εύκολη λύση δεν είναι πάντα η πρώτη επιλογή ολων μας.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:05Γιατί είναι το ίδιο με το να δουλεύεις οπουδήποτε μιας και ούτε τις δουλειές που κανουμε γουστάρουμε και είναι πιο εύκολα και περισσότερα λεφτά. Γιατί να μη το επιλέξει κάποια γυναίκα;Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:00
Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να γαμηθώ για τα λεφτά; Δεν έχω καταλάβει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Από ηθικής απόψεως φυσικά και δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Είναι κατακριτέα, κατά τη δική μου γνώμη. Αλλά μέχρι τώρα αναφερόμαστε στη σωματική κόπωση, δεν ξέρω πώς έμπλεξες την ηθική. Διότι εδώ δε θα έκανα πολλές δουλειές, πχ αν ήμουν δικηγόρος δε θα αναλάμβανα βιαστέςNaida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:11Άρα δεν είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες. Και το πηδημα που τρώμε στη δουλειά δεν είναι το ίδιο με το πηδημα που τρώει αυτή που εκδίδεται(αναφέρομαι σε αυτές που το κάνουν από επιλογή τους).Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:07Γιατί δεν είναι όλες πουτανάρες και ανήθικες και προτιμούν να καθαρίζουν από σκάλες μέχρι σκατά από το να εκδίδονται. Η εύκολη λύση δεν είναι πάντα η πρώτη επιλογή ολων μας.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:05
Γιατί είναι το ίδιο με το να δουλεύεις οπουδήποτε μιας και ούτε τις δουλειές που κανουμε γουστάρουμε και είναι πιο εύκολα και περισσότερα λεφτά. Γιατί να μη το επιλέξει κάποια γυναίκα;
Για σωματική κόπωση μιλάγαμε; Α καλααα. Νταξει συνεννοηθήκαμε.Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:13Από ηθικής απόψεως φυσικά και δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Είναι κατακριταία, κατά τη δική μου γνώμη. Αλλά μέχρι τώρα αναφερόμαστε στη σωματική κόπωση, δεν ξέρω πώς έμπλεξες την ηθική. Διότι εδώ δε θα έκανα πολλές δουλειές, πχ αν ήμουν δικηγόρος δε θα αναλάμβανα βιαστέςNaida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:11Άρα δεν είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες. Και το πηδημα που τρώμε στη δουλειά δεν είναι το ίδιο με το πηδημα που τρώει αυτή που εκδίδεται(αναφέρομαι σε αυτές που το κάνουν από επιλογή τους).Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:07
Γιατί δεν είναι όλες πουτανάρες και ανήθικες και προτιμούν να καθαρίζουν από σκάλες μέχρι σκατά από το να εκδίδονται. Η εύκολη λύση δεν είναι πάντα η πρώτη επιλογή ολων μας.κλπ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Γιατί με έχεις δει να προτείνω σε μάθημα σχολικού προσανατολισμού σε παιδάκι να γίνει πόρνη; Κι αν δεν το έκανα, δεν το έκανα, για να μη κουραστεί το μουνί της; Δεν ξέρω τί σκέφτεσαι ώρες ώρες. Με ρωτάς, γιατί δε θα έκανα ένα επάγγελμα που απεχθάνομαι για διάφορους λόγους. Και ιατροδικαστής δε θα γινόμουν και χασάπης δε θα γινόμουν και πολιτικός μηχανικός δε θα γινόμουν. Εσύ γιατί δεν έγινες δηλαδή αστροναύτης;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 1 Απαντήσεις