stella έγραψε: 19 Αύγ 2021, 11:25
Βάζεις κρέμα γάλακτος μέσα, μπεσαμέλ ή σάλτσα τυριού στο πήλινο (ή τίποτα);
όχι. μόνο σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, με κρεμμύδι, σκόρδο... και ζαμπον-μπέικον! από πάνω το τυρί
(μπορείς να βάλεις και πιπεριά-μανιτάρι κλπ να γίνει μακαρονάδα ΣΠΕΣΙΑΛ
αχ, τι εποχές. είχαμε θυμάμαι την πίτσα σπέσιαλ, την ζαμπόν-τυρί και την χωριάτικη (με φέτα).
και κάποιοι σπασίκλες θέλανε custom (π.χ. χωρίς μανιτάρια) και την έστηνες εκείνη την ώρα, πάνω στην ώρα της δουλειάς.
προσπαθώ να αποφεύγω προϊόντα της friesland campina.