!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλύτερο τυρί για τρίψιμο.
- Communio Sancta
Καλύτερο τυρί για τρίψιμο.
Πάμε, τα γούστα σας: Παρμεζάνα, Grana, Κεφαλοτύρι, Πεκορίνο; Υπάρχουν κι εναλλακτικές για τα μακαρόνια, τριμμένη φέτα, μυζήθρα. Ή άλλο φρέσκο άσπρο τυρί. Ακούω, καταγραφή.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Καλύτερο τυρί για τρίψιμο.
με σειρά προτίμησης: πέκο, πάρμε, κεφαλοτύρι, γκράνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Communio Sancta
Παλιά ήθελα πιο πολύ grana, μετά με πείσανε οι φορουμίτες για την ανωτερότητα της παρμεζάνας, όπου και τη συνήθισα όταν πήγα να ζήσω Ιταλία. Το πεκορίνο το θεωρώ απογείωση, ιδίως σε βαριές μακαρονάδες όπως η matriciana, αλλά γουστάρω σε κόκκινες μακαρονάδες και τριμμένη φέτα. Για το κεφαλοτύρι δεν το συζητώ, επίσης καλό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Της απλυσιας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Έλα ρε τυρέμπορα
Τεσπαμ, για μακαρόνια μόνο παρμεζάνα, nessun' altro!
Τεσπαμ, για μακαρόνια μόνο παρμεζάνα, nessun' altro!
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Κάτι κίτρινο πάντως. Μόνο ένας ψυχανώμαλος θα έτριβε άσπρο τυρί.Communio Sancta έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:12 Πάμε, τα γούστα σας: Παρμεζάνα, Grana, Κεφαλοτύρι, Πεκορίνο; Υπάρχουν κι εναλλακτικές για τα μακαρόνια, τριμμένη φέτα, μυζήθρα. Ή άλλο φρέσκο άσπρο τυρί. Ακούω, καταγραφή.
Ρετζανο, πεκο, αρσενικό, γρανα με αυτή τη σειρά
Και επειδή είμαι καραμπαμπας ολκής θέλω και ρεγκατο και μετα φούρνο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
Αλλά να είναι πραγματικό, όχι οι σκόνες που πουλάνε στα σούπερ
Μυζήθρα,ΜΟΝΟ, μερικές φορές, για κοκκινιστή μακαρονάδα με κότα, κόκκορα ή γαλοπούλα (χωριάτικο πράγμα)
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
Αλλά να είναι πραγματικό, όχι οι σκόνες που πουλάνε στα σούπερ
Μυζήθρα,ΜΟΝΟ, μερικές φορές, για κοκκινιστή μακαρονάδα με κότα, κόκκορα ή γαλοπούλα (χωριάτικο πράγμα)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Communio Sancta
Ω, ρε φίλε, νεοσύλλεκτος στον ΚΕΝ Κορίνθου είσαι;Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:26 Ρετζανο, πεκο, αρσενικό, γρανα με αυτή τη σειρά
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Πολύ
να καλύψει πλήρως το πιάτο.
Το είδος είναι δευτερεύον
να καλύψει πλήρως το πιάτο.
Το είδος είναι δευτερεύον
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Communio Sancta
Μάλλον είμαι ψυχανώμαλος, γιατί μου αρέσει η φέτα στη μακαρονάδα τριμμένη.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:25Κάτι κίτρινο πάντως. Μόνο ένας ψυχανώμαλος θα έτριβε άσπρο τυρί.Communio Sancta έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:12 Πάμε, τα γούστα σας: Παρμεζάνα, Grana, Κεφαλοτύρι, Πεκορίνο; Υπάρχουν κι εναλλακτικές για τα μακαρόνια, τριμμένη φέτα, μυζήθρα. Ή άλλο φρέσκο άσπρο τυρί. Ακούω, καταγραφή.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κατά τη γνώμη μου, και επειδή έχω ζήσει με τέτοιο άνθρωπο, όσοι τρίβουν φέτα στα μακαρόνια στην πραγματικότητα θέλουν να φάνε τραχανά αλλά ντρέπονται να τον ζητήσουν 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι, όντως, φέτα στην μακαρονάδα δείχνει κάτι περίεργο αλλά κανείς δεν είναι τέλειος 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ξέμεινε από παραθερισμο σε παραλιο άστρος και βραχατιCommunio Sancta έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:30Ω, ρε φίλε, νεοσύλλεκτος στον ΚΕΝ Κορίνθου είσαι;Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:26 Ρετζανο, πεκο, αρσενικό, γρανα με αυτή τη σειρά
Και επειδή είμαι καραμπαμπας ολκής θέλω και ρεγκατο και μετα φούρνο.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 898 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-