τρουστορυμπροkillzone έγραψε: 11 Αύγ 2021, 13:48 Τελευταια φορα καναμε τριο με μια τριαξονικη νταλικα και παραλληλα επαιζε τρανς![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Και γιατι δεν εβγαινε εκεινος εξω;Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:07Καλά μου'χει συμβεί και χειρότερο. Γυρνάω με φίλο με το αμάξι και στη μέση του πουθενά σταματάει και μου λέει:Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:01Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:00
Εγώ έτσι την πάτησα πάντως. Έπαθα πρώτη γαστρεντερίτιδα και ακούστηκε ο πρώτος και τελευταίος ήχος που δεν μπόρεσα να ελέγξω την τελευταία δεκαετία. Από τότε δε σέβεται τίποτα και μου λέει "ναι αλλά ποιος έκλασε πρώτος;;;"![]()
![]()
"μπορείς να βγεις πέντε λεπτά απέξω να κλάσω;"
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Χθες έφαγα κάζο από τη νυν. Ήμασταν στην παραλία για απογευματινό μπάνιο. Σε κάποια φάση αυτή βγήκε έξω, ενώ εγώ παρέμεινα γύρω στα 20 λεπτά μέσα για να βλέπω τον βυθό με τη μάσκα.
Οταν βγήκα και πήγα να κάτσω στη ψάθα, βυθίστηκα ο μισός σε μια λακκούβα που είχε σκαφτεί από κάτω. Ηταν η κλασική πλάκα με τη λακούβα κάτω από τη ψάθα. Η νυν έβαλε τα γέλια και εγώ προσπάθησα να απεγκλωβιστώ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η λακκούβα ήταν μεγάλη και επομένως ήταν περίεργο που την έσκαψε σε τόσο λίγη ώρα μόνη της. Τη ρώτησα λοιπόν και μου είπε ότι τη βοήθησε κάποιο "παλικάρι" που περνούσε από εκεί, όσο εγώ ήμουν μέσα.
Δηλαδή, καταλάβατε; Επιστράτευσε... λευκό ιππότη για να μου σκάψει τον λάκκο.
Οταν βγήκα και πήγα να κάτσω στη ψάθα, βυθίστηκα ο μισός σε μια λακκούβα που είχε σκαφτεί από κάτω. Ηταν η κλασική πλάκα με τη λακούβα κάτω από τη ψάθα. Η νυν έβαλε τα γέλια και εγώ προσπάθησα να απεγκλωβιστώ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η λακκούβα ήταν μεγάλη και επομένως ήταν περίεργο που την έσκαψε σε τόσο λίγη ώρα μόνη της. Τη ρώτησα λοιπόν και μου είπε ότι τη βοήθησε κάποιο "παλικάρι" που περνούσε από εκεί, όσο εγώ ήμουν μέσα.
Δηλαδή, καταλάβατε; Επιστράτευσε... λευκό ιππότη για να μου σκάψει τον λάκκο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έτσι πάει. Αμα την ανοίγει ο άλλος βαθιά, πέφτεις μέσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Και ο άλλος καθόταν και έσκαβε μες στη παραλία; σου λέει κάτσε να το παίξω πρόθυμος μπας και βγάλω γκόμενα.AlienWay έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:51 Χθες έφαγα κάζο από τη νυν. Ήμασταν στην παραλία για απογευματινό μπάνιο. Σε κάποια φάση αυτή βγήκε έξω, ενώ εγώ παρέμεινα γύρω στα 20 λεπτά μέσα για να βλέπω τον βυθό με τη μάσκα.
Δηλαδή, καταλάβατε; Επιστράτευσε... λευκό ιππότη για να μου σκάψει τον λάκκο.![]()
Τι χαϊβάνια είστε ώρες ώρες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γι αυτό λέω "λευκός ιππότης". Χαζοχαρούμενος δηλαδή.Naida έγραψε: 11 Αύγ 2021, 19:00Και ο άλλος καθόταν και έσκαβε μες στη παραλία; σου λέει κάτσε να το παίξω πρόθυμος μπας και βγάλω γκόμενα.AlienWay έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:51 Χθες έφαγα κάζο από τη νυν. Ήμασταν στην παραλία για απογευματινό μπάνιο. Σε κάποια φάση αυτή βγήκε έξω, ενώ εγώ παρέμεινα γύρω στα 20 λεπτά μέσα για να βλέπω τον βυθό με τη μάσκα.
Δηλαδή, καταλάβατε; Επιστράτευσε... λευκό ιππότη για να μου σκάψει τον λάκκο.![]()
Τι χαϊβάνια είστε ώρες ώρες![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
τηλεφωνάκι πήρε;AlienWay έγραψε: 11 Αύγ 2021, 19:04Γι αυτό λέω "λευκός ιππότης". Χαζοχαρούμενος δηλαδή.Naida έγραψε: 11 Αύγ 2021, 19:00Και ο άλλος καθόταν και έσκαβε μες στη παραλία; σου λέει κάτσε να το παίξω πρόθυμος μπας και βγάλω γκόμενα.AlienWay έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:51 Χθες έφαγα κάζο από τη νυν. Ήμασταν στην παραλία για απογευματινό μπάνιο. Σε κάποια φάση αυτή βγήκε έξω, ενώ εγώ παρέμεινα γύρω στα 20 λεπτά μέσα για να βλέπω τον βυθό με τη μάσκα.
Τι χαϊβάνια είστε ώρες ώρες![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν τους ξέρω αυτούς τους όρους mgtwικους όρους
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και τι έγινε μετά, δικέ μου; Γυρίσατε πίσω και όλα cool;AlienWay έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:51 Χθες έφαγα κάζο από τη νυν. Ήμασταν στην παραλία για απογευματινό μπάνιο. Σε κάποια φάση αυτή βγήκε έξω, ενώ εγώ παρέμεινα γύρω στα 20 λεπτά μέσα για να βλέπω τον βυθό με τη μάσκα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι, για πολλούς και διάφορους λόγους που βαριέμαι να αναλύω.Feindflug έγραψε: 11 Αύγ 2021, 19:26Και τι έγινε μετά, δικέ μου; Γυρίσατε πίσω και όλα cool;AlienWay έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:51 Χθες έφαγα κάζο από τη νυν. Ήμασταν στην παραλία για απογευματινό μπάνιο. Σε κάποια φάση αυτή βγήκε έξω, ενώ εγώ παρέμεινα γύρω στα 20 λεπτά μέσα για να βλέπω τον βυθό με τη μάσκα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Επειδή ήταν στο τιμόνι; Επειδή ήταν το αμάξι του; Βασικά δεν έκατσα να το σκεφτώThor έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:34Και γιατι δεν εβγαινε εκεινος εξω;Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:07Καλά μου'χει συμβεί και χειρότερο. Γυρνάω με φίλο με το αμάξι και στη μέση του πουθενά σταματάει και μου λέει:
"μπορείς να βγεις πέντε λεπτά απέξω να κλάσω;"
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να έβγαινα από τη θάλασσα και να μου έλεγε με βοήθησε μια τύπισσα να σκαψω τον λάκκο που έπεσες μέσα για να γελάσω. Μλκ μου ακόμα μέσα στο λάκκο θα ήτανε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Ξεκάθαρο power play to establish dominance.Cecily Anne έγραψε: 11 Αύγ 2021, 19:37Επειδή ήταν στο τιμόνι; Επειδή ήταν το αμάξι του; Βασικά δεν έκατσα να το σκεφτώThor έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:34Και γιατι δεν εβγαινε εκεινος εξω;Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:07
Καλά μου'χει συμβεί και χειρότερο. Γυρνάω με φίλο με το αμάξι και στη μέση του πουθενά σταματάει και μου λέει:
"μπορείς να βγεις πέντε λεπτά απέξω να κλάσω;"Είναι σα να είσαι κουκουλωμένος με κουβέρτα και να σου λένε, βγες θα κλάσω, ε βγαίνεις άμεσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση