Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Κανονίστε με τη Δανάη και πείτε μου (αν και δε βολεύουν ιδιαίτερα Τρίτες/Τετάρτες για να είμαι ειλικρινής). Επίσης καλό θα ήταν να ξέρουμε φωτό/στοιχεία των Αιγυπτίων και των κοριτσιών πριν, διότι εσείς μπορεί να γαμάτε ό,τι πετάει, αλλά εγώ δεν έχω διάθεση να βρεθώ σφαγμένη πουθενά. Εννοείται θα δώσω και τα δικά μου στοιχεία.
Τα δικα μου στοιχεια φεις τηλ βαιμπερ κλπ τα εχουν ολες στο πχορουμ
χωρος συναντησης αυστηρα το CV Distiller - κεντρικο μπαρ - αν κ πολυ αμφιβαλλω αν σας επιτρεψουν την εισοδο
Οι όλες που φαντάζομαι ότι εννοείς, μάλλον θα είναι στη shitlist μου, οπότε θα προτιμούσα επίσημα στοιχεία. Όσο για την είσοδο, μην αγχωθείς, θα μπω. Αρκεί να είναι ανοιχτό, γιατί παραπάνω λένε ότι δεν είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κανονίστε με τη Δανάη και πείτε μου (αν και δε βολεύουν ιδιαίτερα Τρίτες/Τετάρτες για να είμαι ειλικρινής). Επίσης καλό θα ήταν να ξέρουμε φωτό/στοιχεία των Αιγυπτίων και των κοριτσιών πριν, διότι εσείς μπορεί να γαμάτε ό,τι πετάει, αλλά εγώ δεν έχω διάθεση να βρεθώ σφαγμένη πουθενά. Εννοείται θα δώσω και τα δικά μου στοιχεία.
χωρος συναντησης αυστηρα το CV Distiller - κεντρικο μπαρ - αν κ πολυ αμφιβαλλω αν σας επιτρεψουν την εισοδο
Οι όλες που φαντάζομαι ότι εννοείς, μάλλον θα είναι στη shitlist μου, οπότε θα προτιμούσα επίσημα στοιχεία. Όσο για την είσοδο, μην αγχωθείς, θα μπω. Αρκεί να είναι ανοιχτό, γιατί παραπάνω λένε ότι δεν είναι.
Εγώ δεν πάω στο cv τέτοιο
Δεν χρειάζεται. Θα πάω εγώ με την κοπέλα που θα διαλέξεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”