!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:01
Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:00
EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:58

Είχε πάθει η γυναίκα μου κ μπήκε καραντίνα κυριολεκτικά πριν γίνει μόδα. Απλά περιορίστηκε υποχρεωτικά στο μισό σπίτι με ρητή απαγόρευση κυκλοφορίας έξω από το δωμάτιο κ το μπάνιο μέχρι να γίνει καλά :g030:
Εγώ έτσι την πάτησα πάντως. Έπαθα πρώτη γαστρεντερίτιδα και ακούστηκε ο πρώτος και τελευταίος ήχος που δεν μπόρεσα να ελέγξω την τελευταία δεκαετία. Από τότε δε σέβεται τίποτα και μου λέει "ναι αλλά ποιος έκλασε πρώτος;;;"
:smt005: :smt005:
Καλά μου'χει συμβεί και χειρότερο. Γυρνάω με φίλο με το αμάξι και στη μέση του πουθενά σταματάει και μου λέει:
"μπορείς να βγεις πέντε λεπτά απέξω να κλάσω;"
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Feindflug έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:07
EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:58

Είχε πάθει η γυναίκα μου κ μπήκε καραντίνα κυριολεκτικά πριν γίνει μόδα. Απλά περιορίστηκε υποχρεωτικά στο μισό σπίτι με ρητή απαγόρευση κυκλοφορίας έξω από το δωμάτιο κ το μπάνιο μέχρι να γίνει καλά :g030:
Εγώ έτσι την πάτησα πάντως. Έπαθα πρώτη γαστρεντερίτιδα και ακούστηκε ο πρώτος και τελευταίος ήχος που δεν μπόρεσα να ελέγξω την τελευταία δεκαετία. Από τότε δε σέβεται τίποτα και μου λέει "ναι αλλά ποιος έκλασε πρώτος;;;"
10 χρόνια αστεφάνωτη σε 'χει, τύπισσα;
Ναι, γιατί;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:53 Από κάζο άλλο τίποτα. Είχα γνωρίσει μια γκομενα εκεί στα 20 από κοινή παρέα, τεσπα με τα πολλά πάμε στο αμάξι να της τον φερμαρω, έχω περίοδο μου λέει, τεσπα κανονιζουμε για την άλλη διοδο, βγάζει τα παπούτσια της κ βρωμαγαν τόσο πολύ τα πόδια της που μου ήρθε να ξεράσω, στην ταραχή μου κ τη ζαλαδα από τη βρωμοποδαρη ξέχασα να δεσω υο χειρόφρενο κ κύλησε το αμάξι στην κατηφορα, τρακαρε στο μπροστινό φορτηγό κ αντε να εξηγήσω μετά στη μάνα μου.

Μια άλλη την πήγα για ποτό κ την έπιασε κόψιμο κ άρχισε να κλανει μέσα στο αμάξι, με έβαλε να φύγουμε αρον αρον για να πάει να χεσει :smt100

"ραδιενεργή" την κόβω. Τσερνόμπιλ κανονονικό. Η μήπως... Τσιρλόμπιλ;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:07

Καλά μου'χει συμβεί και χειρότερο. Γυρνάω με φίλο με το αμάξι και στη μέση του πουθενά σταματάει και μου λέει:
:smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ναι, γιατί;
Για στατιστικούς λόγους ρωτάω, τύπισσα. Μην ανησυχείς.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ελα, αυτός ήταν κύριος :smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Feindflug έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:10

Ναι, γιατί;
Για στατιστικούς λόγους ρωτάω, τύπισσα. Μην ανησυχείς.
Δεν ανησυχώ, ρώτα.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:44
Juno έγραψε: 10 Αύγ 2021, 09:55
Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 06:40

Θα σου πω, αυτός που διαλύει τηην οικογένεια είναι αυτός που την έχει.
Διαφωνώ. Και οι δύο τη διαλύουν. Και αυτός που την έχει και αυτή που μπαίνει στη μέση.
Αν αυτός που την έχει την οικογένεια δεν επιτρέψει σε κάποια να μπει στη μέση δεν διαλύεται. Οι περισσότερες περιπτώσεις για "ο άντρας την παράτησε για μια ξένη " είναι για μεσήλικες που που πήγαιναν να βρουν την χαμένη τους νεότητα σε μπαράκια που συνηθως κατέληγαν να δουλεύουν όμορφες και νεαρές γυναίκες του ανατολικού μπλοκ.
Αυτοί είχαν τα χρήματα, οι κοπέλες ήταν πεινασμένες. Και πίστεψε με δεν τις γοήτευαν οι Έλληνες 50-60αρηδες :lol:
:hebit: :g094: :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:20
Juno έγραψε: 10 Αύγ 2021, 09:55

Διαφωνώ. Και οι δύο τη διαλύουν. Και αυτός που την έχει και αυτή που μπαίνει στη μέση.
Αν αυτός που την έχει την οικογένεια δεν επιτρέψει σε κάποια να μπει στη μέση δεν διαλύεται. Οι περισσότερες περιπτώσεις για "ο άντρας την παράτησε για μια ξένη " είναι για μεσήλικες που που πήγαιναν να βρουν την χαμένη τους νεότητα σε μπαράκια που συνηθως κατέληγαν να δουλεύουν όμορφες και νεαρές γυναίκες του ανατολικού μπλοκ.

Αυτοί είχαν τα χρήματα, οι κοπέλες ήταν πεινασμένες.

Και πίστεψε με δεν τις γοήτευαν οι Έλληνες 50-60αρηδες
:lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:00 Εγώ έτσι την πάτησα πάντως. Έπαθα πρώτη γαστρεντερίτιδα και ακούστηκε ο πρώτος και τελευταίος ήχος που δεν μπόρεσα να ελέγξω την τελευταία δεκαετία. Από τότε δε σέβεται τίποτα και μου λέει "ναι αλλά ποιος έκλασε πρώτος;;;"
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μετα την προ-πρώην και πριν την πρώην, είχα κάνει μια επιπόλαιη σχέση με μία θεά Ολλανδέζα. Αυτή είχε μία μικρή αδελφή που ήταν κάπου 13 χρονών. Η σχέση έγινε μετά από καμάκι στο μέρος που παραθέριζα. Κράτησε μόνο μια εβδομάδα (γι αυτό και δεν τη λογίζω ως σχέση) αλλά πρόλαβα να της "κάμω τη δουλειά" στο ιγκλού.

Κάποια στιγμή με πήγε στο τροχόσπιτό τους και εκεί ο πατέρας της μου είπε στα αγγλικά "Θέλω να μάθεις στις κόρες μου τα ποτά. Γιατί στην Ολλανδία το ποτό απαγορεύεται μέχρι τα 21 και δεν τα ξέρουν.

Αγόρασα λοιπόν από ένα μαγαζί.

-1 ρετσίνα
-1 ουίσκι
-1 βότκα.

Πήγαμε λοιπόν στην παραλία, αυτή, εγώ και η μικρή αδελφή.

Τις δίνω τη ρετσινα και είπα "this is retsina". Ηπιαν μια γουλιά, δεν ενθουσιάστηκαν, αλλά τη μάθανε τη ρετσίνα.
Τις δίνω το ουίσκι και λέω "this is whiskey". Αυτή τη φορά μόρφασαν καθώς ήπιαν λίγο και το βρήκαν τέρμα άνοστο.
Τις δίνω και τη βότκα και είπα "this is vodka". Η δικιά μου κόντεψε να βγάλει καπνούς από το στόμα όταν το ήπιε και δεν επέτρεψε την αδελφή της να πιει.

3 μέρες μετά, την πιάνω στο ουφάδικο που συχνάζαμε, να επιδίδεται σε γλωσσόφιλα με έναν ρομά (!!!????). Ο ρομά ήταν μαυροτσούκαλος, σαν μπαρουτοκαπνισμένος. Πάω και της λέω "τι κάνεις εδώ;" και μου είπε με μια αναισθησία "this is my new boyfriend, buzz off".

Εφυγα και πήγα παραμέσα στα ηλεκτρονικά, για να μην κάνω σκηνή και γίνουμε όλοι ρόμπα. Σε κάποια στιγμή κι ενώ εγώ σκεφτόμουν να τους πλακώσω τις σφαλιάρες και τους δύο, ήρθε ένας που με ήξερε και μου είπε ότι ο ρομά ήταν ντήλερ χασίς. Το δίδαγμα είναι ότι τα ποτά δεν τα ξέρανε, αλλά το χόρτο το ξέρανε καλά.

Μετά τους είδα να φεύγουν και ήρθε η παρέα μου. Αυτοί συνήθιζαν να πλακώνονται με ξένους, κυρίως με σκοπιανούς, έτσι, για το yolo. ξεμονάχιασα τον πιο θερμοκέφαλο από αυτούς και του εξήγησα πώς είχε η κατάσταση. Αυτός μου είπε το κλασικό "όλες οι γυναίκες είναι @τανες". Του είπα ότι αυτό δεν λέει τίποτα και ότι κάτι πρέπει να γίνει με την υπόθεση. Τότε ξέσπασε και άρχισε να τσιρίζει "Ολες ρε! Και η μάνα σου! Και η μάνα μου!". Του ζήτησα να μαζέψει τους άλλους και να διοχετεύσουμε όλοι μαζί την οργή μας... στον ρομά. Τότε, αυτός έσπασε με δύναμη το μπουκάλι της μπύρας που κρατούσε πάνω σε ένα πεζούλι, φωνάζοντας. "Τι θες να κάνουμε. Θες να του καρφώσω αυτό στον λαιμό;". Και μου έδειξε το γυαλί που του είχε απομείνει στο χέρι.

Του εξήγησα ότι αν είναι να γίνουμε δολοφόνοι, να το αφήσει καλύτερα.

Εκ των υστέρων έμαθα ότι οι δικοί μου κώλωναν να έχουν μπλεξίματα με τη μαφία των ρομά (γιατί ο εν λόγω ρομά δεν ήταν μόνος), γι αυτό κάνανε τέτοιους θεατρινισμούς.

Ετσι δεν κάναμε τίποτα. Αλλά δεν ξαναπάτησα στο τροχόσπιτο της Σουζάνας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Θα σας πω τι εχω παθει οχι απο γυναικα αλλα απο πελατισα.

Η συγκεκριμενη ειχε αλυσσιδα καταστηματων.

Της εκανα πακετο διαφημισεων και πληρωσε με μακρινη μεταχρονολογημενη επιταγη.

5 μερες πριν ληξει η επιταγη μου ζητησε παραταση ενος μηνος και να ανταλλαξουμε την επιταγη με νεα.

Εκανα την υποχωρηση και πηγα στο γραφειο της.

Καθισε να γραψει τη νεα επιταγη και η αδελφη της μου ζητησε την παλια να τσεκαρει αν την ειχαν οπισθογραφησει κι αλλοι μετα απο μενα (ειχε αυτο το δικαιωμα).

Μολις την εδωσα οι δυο αδελφες μου ειπαν οτι δεν με γνωριζουν και φωναξαν ενα μπραβο που με πεταξε εξω.

Ηταν απο τις χειροτερες στιγμες της ζωης μου.

Σκεφτηκα να παω στην αστυνομια αλλα με ειδοποιησαν οταν εφευγα πως αν εκανα καμια βλακεια θα ισχυριζοντουσαν οτι ειχα κανει αποπειρα βιασμου.

Λιγους μηνες μετα η συγκεκριμενη κατεληξε φυλακη οχι απο μενα αλλα απο πολυ πιο ισχυρα ατομα που τους χρωστουσε λεφτα και δεν τα πληρωνε με διαφορες απατεωνιες.

Και τελος παντων εκει ηρεμησα.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 10 Αύγ 2021, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

AlienWay έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:27 Τότε, αυτός έσπασε με δύναμη το μπουκάλι της μπύρας που κρατούσε πάνω σε ένα πεζούλι, φωνάζοντας. "Τι θες να κάνουμε. Θες να του καρφώσω αυτό στον λαιμό;". Και μου έδειξε το γυαλί που του είχε απομείνει στο χέρι.

Ελα ρε, τον έκοψες στο καλύτερο. :lol:
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Belisarius έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:31
AlienWay έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:27 Τότε, αυτός έσπασε με δύναμη το μπουκάλι της μπύρας που κρατούσε πάνω σε ένα πεζούλι, φωνάζοντας. "Τι θες να κάνουμε. Θες να του καρφώσω αυτό στον λαιμό;". Και μου έδειξε το γυαλί που του είχε απομείνει στο χέρι.

Ελα ρε, τον έκοψες στο καλύτερο. :lol:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:25
Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:20

Αυτοί είχαν τα χρήματα, οι κοπέλες ήταν πεινασμένες.

Και πίστεψε με δεν τις γοήτευαν οι Έλληνες 50-60αρηδες
:lol:
σημασια εχει τι γαμαω
αν ειναι ωραιες κ ομορφες σκορπαω χρημα
για μπουμπουκια :003: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: βοιδαμαξες που δεν περνανε ΚΤΕΟ δεν δινω ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”