panos291 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:57 Πριν μερικα χρόνια ασχολουμουνα ενα διημερο με μια ξενη 25χρονη, αστερι. Την δευτερη μερα μου σκαει την ιστορία οτι θελει να γινει παπάς (γίνεται στην σκανδιναβια), δεν εχει παει με κανεναν, ειναι very religious, και μου λεει "I keep myself for my husband"!
Φτου σου λεω απο μεσα μου, αλλα δεν τα παρατησα. Και εγω της λεω ειμαι πολυ θρησκος, και δεν εχω παει με καμια και περιμενω να γνωρισω την καταλληλη να παντρευτω. Really μου λεει? Really της λεω
Αφου ειχα πει καμποσες τετοιες αηδιες, το φερνει η κουβεντα στο σεξ και της λεω οτι μου αρεσει πολυ κλπ, οτι θα ηθελα να ειμαστε μαζι κλπ και οτι ειναι ωραιο που θελουμε σεξ μετα τον γαμο αλλα πολλες φορες υπαρχει ασυμφωνια μετά.
Οποτε (ενω ταυτόχρονα της έπιασα το μπουτι) της λεω ας παμε για ενα test drive. (ετσι ακριβως)
Γουρλωσε τα ματια, με παρατησε και εξαφανιστηκε
Εντάξει δεν ηταν και κανα μεγαλο καζο αλλα ειχε πλακα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Wtfzaibatsu έγραψε: 10 Αύγ 2021, 04:08 Την πέτυχα σε μια ζορική στιγμή που τίποτα δεν πήγαινε καλά και ήμουν στα χαμμενα.Αλλα δεν το είχα συνειδητοποιήσει...και πιάστηκα από αυτή.
Την είδα, με ειδε και το ένιωσα.Δεν πιστεύω στην πρώτη ματιά αλλά αν υπάρχει τότε κάτι τέτοιο θα είναι.Με το που κοιταχτηκαμε ήξερα ότι κάτι θα γίνει.
Πολλοί την πολιορκούσαν κυρίως συνάδελφοι.Αλλα εγώ ήμουν ο τυχερός.Η σχέση άρχισε και τα αρνητικά σημάδια ήταν φανερά από την αρχη.Ισως γιατί είμαι ανασφαλής και δεν πίστευα ότι θα μου ξανατυχει αυτό.
Ψεμματα, υπερβολές, αλλοίωση της πραγματικοτητας, εκρήξεις θυμού και κακομαθημένες συμπεριφορές ήταν στο καθημερινό μενού.
Στη πορεία εμφανίστηκε μια μάνα εμφανησιακα στα όρια της βιζιτας, και με συμπεριφορά τσατσας.Αλλα δεν πτοήθηκα.
Ο κορονοιος μας χώρισε αρχικά σαν απόσταση καθώς βρεθήκαμε για επαγγελματικούς λόγους σε πόλεις μακρινές.Υστερα από λίγο μας χώρισε και κανονικά.Η σχέση τελείωσε και έγινε μια γλυκόπικρη ανάμνηση.
Μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό μαθαίνω ότι ο άνθρωπος που μου παρουσίαζε σαν πρώην της, ήταν στη πραγματικότητα ο εταιροθαλης αδερφός της.
True story
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν αυτός που την έχει την οικογένεια δεν επιτρέψει σε κάποια να μπει στη μέση δεν διαλύεται. Οι περισσότερες περιπτώσεις για "ο άντρας την παράτησε για μια ξένη " είναι για μεσήλικες που που πήγαιναν να βρουν την χαμένη τους νεότητα σε μπαράκια που συνηθως κατέληγαν να δουλεύουν όμορφες και νεαρές γυναίκες του ανατολικού μπλοκ.Juno έγραψε: 10 Αύγ 2021, 09:55Διαφωνώ. Και οι δύο τη διαλύουν. Και αυτός που την έχει και αυτή που μπαίνει στη μέση.
Αυτοί είχαν τα χρήματα, οι κοπέλες ήταν πεινασμένες. Και πίστεψε με δεν τις γοήτευαν οι Έλληνες 50-60αρηδες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για ποιο λογο το εκανε αυτο;zaibatsu έγραψε: 10 Αύγ 2021, 04:08
Μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό μαθαίνω ότι ο άνθρωπος που μου παρουσίαζε σαν πρώην της, ήταν στη πραγματικότητα ο εταιροθαλης αδερφός της.
True story
Για να νιωθεις ανταγωνισμο και να δειχνει οτι τη θελουν κι αλλοι;
- EKPLIKTIKOS
Από κάζο άλλο τίποτα. Είχα γνωρίσει μια γκομενα εκεί στα 20 από κοινή παρέα, τεσπα με τα πολλά πάμε στο αμάξι να της τον φερμαρω, έχω περίοδο μου λέει, τεσπα κανονιζουμε για την άλλη διοδο, βγάζει τα παπούτσια της κ βρωμαγαν τόσο πολύ τα πόδια της που μου ήρθε να ξεράσω, στην ταραχή μου κ τη ζαλαδα από τη βρωμοποδαρη ξέχασα να δεσω υο χειρόφρενο κ κύλησε το αμάξι στην κατηφορα, τρακαρε στο μπροστινό φορτηγό κ αντε να εξηγήσω μετά στη μάνα μου.
Μια άλλη την πήγα για ποτό κ την έπιασε κόψιμο κ άρχισε να κλανει μέσα στο αμάξι, με έβαλε να φύγουμε αρον αρον για να πάει να χεσει
Τέλος είχα βγαλει μια τύπισσα να την κερασω ποταρες αλλά όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι κ τα πλήρωσε όλα κ δεν ξαναβγηκε μαζί μου
Μια άλλη την πήγα για ποτό κ την έπιασε κόψιμο κ άρχισε να κλανει μέσα στο αμάξι, με έβαλε να φύγουμε αρον αρον για να πάει να χεσει
Τέλος είχα βγαλει μια τύπισσα να την κερασω ποταρες αλλά όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι κ τα πλήρωσε όλα κ δεν ξαναβγηκε μαζί μου
-
Γιάννης
Δεν είχε χέστρα το μαγαζί;EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:53
Μια άλλη την πήγα για ποτό κ την έπιασε κόψιμο κ άρχισε να κλανει μέσα στο αμάξι, με έβαλε να φύγουμε αρον αρον για να πάει να χεσει![]()
- EKPLIKTIKOS
Είχε, δεν ξέρω, πήγε στην τουαλέτα κ μετά με πήρε αρον αρον να φύγουμε. Γενικά τη γούσταρα πολύ πριν γίνει αυτό, αλλά μετά έπεσε τρελό δούλεμα από την παρέα μου κ την έλεγαν όλοι "η κλανιαρα" οπότε έκοψα λάσπηΓιάννης έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:55Δεν είχε χέστρα το μαγαζί;EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:53
Μια άλλη την πήγα για ποτό κ την έπιασε κόψιμο κ άρχισε να κλανει μέσα στο αμάξι, με έβαλε να φύγουμε αρον αρον για να πάει να χεσει![]()
- Cecily Anne
Πού να πάθουν και καμιά γαστρεντερίτιδα. Θα τις στείλεις μετανάστριες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:53 Από κάζο άλλο τίποτα. Είχα γνωρίσει μια γκομενα εκεί στα 20 από κοινή παρέα, τεσπα με τα πολλά πάμε στο αμάξι να της τον φερμαρω, έχω περίοδο μου λέει, τεσπα κανονιζουμε για την άλλη διοδο, βγάζει τα παπούτσια της κ βρωμαγαν τόσο πολύ τα πόδια της που μου ήρθε να ξεράσω, στην ταραχή μου κ τη ζαλαδα από τη βρωμοποδαρη ξέχασα να δεσω υο χειρόφρενο κ κύλησε το αμάξι στην κατηφορα, τρακαρε στο μπροστινό φορτηγό κ αντε να εξηγήσω μετά στη μάνα μου.
Τέλος είχα βγαλει μια τύπισσα να την κερασω ποταρες αλλά όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι κ τα πλήρωσε όλα κ δεν ξαναβγηκε μαζί μου![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Νομίζω ήταν πρώην αλλά ήταν και ετεροθαλής αδερφός της.Zelda έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:49Για ποιο λογο το εκανε αυτο;zaibatsu έγραψε: 10 Αύγ 2021, 04:08
True story
Για να νιωθεις ανταγωνισμο και να δειχνει οτι τη θελουν κι αλλοι;
Αυτό με το χειρόφρενο το έχω πάθει κι εγώEKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:53 Από κάζο άλλο τίποτα. Είχα γνωρίσει μια γκομενα εκεί στα 20 από κοινή παρέα, τεσπα με τα πολλά πάμε στο αμάξι να της τον φερμαρω, έχω περίοδο μου λέει, τεσπα κανονιζουμε για την άλλη διοδο, βγάζει τα παπούτσια της κ βρωμαγαν τόσο πολύ τα πόδια της που μου ήρθε να ξεράσω, στην ταραχή μου κ τη ζαλαδα από τη βρωμοποδαρη ξέχασα να δεσω υο χειρόφρενο κ κύλησε το αμάξι στην κατηφορα, τρακαρε στο μπροστινό φορτηγό κ αντε να εξηγήσω μετά στη μάνα μου.
Τέλος είχα βγαλει μια τύπισσα να την κερασω ποταρες αλλά όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι κ τα πλήρωσε όλα κ δεν ξαναβγηκε μαζί μου![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Είχε πάθει η γυναίκα μου κ μπήκε καραντίνα κυριολεκτικά πριν γίνει μόδα. Απλά περιορίστηκε υποχρεωτικά στο μισό σπίτι με ρητή απαγόρευση κυκλοφορίας έξω από το δωμάτιο κ το μπάνιο μέχρι να γίνει καλάCecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:57
Πού να πάθουν και καμιά γαστρεντερίτιδα. Θα τις στείλεις μετανάστριες.
- Dwarven Blacksmith
Καλά, μέχρι να μυρίσεις κάλτσες παταγες φρένο-συμπλέκτη; Ένσταση κύριε πρόεδρε δε φταίει η τσουλα για το τσουλημα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:53 Από κάζο άλλο τίποτα. Είχα γνωρίσει μια γκομενα εκεί στα 20 από κοινή παρέα, τεσπα με τα πολλά πάμε στο αμάξι να της τον φερμαρω, έχω περίοδο μου λέει, τεσπα κανονιζουμε για την άλλη διοδο, βγάζει τα παπούτσια της κ βρωμαγαν τόσο πολύ τα πόδια της που μου ήρθε να ξεράσω, στην ταραχή μου κ τη ζαλαδα από τη βρωμοποδαρη ξέχασα να δεσω υο χειρόφρενο κ κύλησε το αμάξι στην κατηφορα, τρακαρε στο μπροστινό φορτηγό κ αντε να εξηγήσω μετά στη μάνα μου.
- Cecily Anne
Εγώ έτσι την πάτησα πάντως. Έπαθα πρώτη γαστρεντερίτιδα και ακούστηκε ο πρώτος και τελευταίος ήχος που δεν μπόρεσα να ελέγξω την τελευταία δεκαετία. Από τότε δε σέβεται τίποτα και μου λέει "ναι αλλά ποιος έκλασε πρώτος;;;"EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:58Είχε πάθει η γυναίκα μου κ μπήκε καραντίνα κυριολεκτικά πριν γίνει μόδα. Απλά περιορίστηκε υποχρεωτικά στο μισό σπίτι με ρητή απαγόρευση κυκλοφορίας έξω από το δωμάτιο κ το μπάνιο μέχρι να γίνει καλάCecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:57
Πού να πάθουν και καμιά γαστρεντερίτιδα. Θα τις στείλεις μετανάστριες.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Γιάννης
Κι εσύ ρε δεν έπρεπε να το κάνεις βούκινο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:56Είχε, δεν ξέρω, πήγε στην τουαλέτα κ μετά με πήρε αρον αρον να φύγουμε. Γενικά τη γούσταρα πολύ πριν γίνει αυτό, αλλά μετά έπεσε τρελό δούλεμα από την παρέα μου κ την έλεγαν όλοι "η κλανιαρα" οπότε έκοψα λάσπηΓιάννης έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:55Δεν είχε χέστρα το μαγαζί;EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:53
Εξάλλου, αμέσως μετά το κόψιμο, με το έντερο καθαρό και άδειο, θα ήτανε το τέλειο timing για να σου δώσει κώλο.
Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:00Εγώ έτσι την πάτησα πάντως. Έπαθα πρώτη γαστρεντερίτιδα και ακούστηκε ο πρώτος και τελευταίος ήχος που δεν μπόρεσα να ελέγξω την τελευταία δεκαετία. Από τότε δε σέβεται τίποτα και μου λέει "ναι αλλά ποιος έκλασε πρώτος;;;"EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:58Είχε πάθει η γυναίκα μου κ μπήκε καραντίνα κυριολεκτικά πριν γίνει μόδα. Απλά περιορίστηκε υποχρεωτικά στο μισό σπίτι με ρητή απαγόρευση κυκλοφορίας έξω από το δωμάτιο κ το μπάνιο μέχρι να γίνει καλάCecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:57
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
10 χρόνια αστεφάνωτη σε 'χει, τύπισσα;Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:00Εγώ έτσι την πάτησα πάντως. Έπαθα πρώτη γαστρεντερίτιδα και ακούστηκε ο πρώτος και τελευταίος ήχος που δεν μπόρεσα να ελέγξω την τελευταία δεκαετία. Από τότε δε σέβεται τίποτα και μου λέει "ναι αλλά ποιος έκλασε πρώτος;;;"EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:58Είχε πάθει η γυναίκα μου κ μπήκε καραντίνα κυριολεκτικά πριν γίνει μόδα. Απλά περιορίστηκε υποχρεωτικά στο μισό σπίτι με ρητή απαγόρευση κυκλοφορίας έξω από το δωμάτιο κ το μπάνιο μέχρι να γίνει καλάCecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:57
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση