Το ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά αυτήν την στιγμή τόσους έχει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Εδώ που τα λέμε, αν οι μικροεπιχειρηματίες λειτουργούν με λογική αρπακολισμού, σκάβουν βαθύτερα το λάκκο τους.BigChiefWahoo έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:41Να απαντήσω για μένα ;AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 01:12 Ας μας πούνε οι αντιεμβολιαστές.
Τα εμβόλια είναι κακά γιατί:
1) Δεν πιάνουν
2) Πιάνουν αλλά έχουν παρενέργειες
3) Περιέχουν τσιπάκι
Τι από τα 3 ισχύει;
Δεν θέλω να το κάνω διότι μιλάμε για μία ψεύτικη ιστορία,βασισμένη σε ένα ψέμμα (νυχτερίδα/παγκολίνος),πορευόμενη ως ψέμμα (μέτρα της πλάκας που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα - ούτε και αποτέλεσμα,πέραν μόνο της όλο και αυξανόμενης οικονομικής δυσχέρειας) και η οποία τελικά,θα καταρρεύσει ως ψέμμα (με κοντά ποδάρια,όπως πάντα)
Δεν θέλω να το κάνω γιατί κάποιοι κερδίζουν μύρια και δις από τη φάση,η οποία είναι έτσι στημένη ώστε να οδεύουμε προς το τέλος της μικρής επιχειρηματικότητας και να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο οι κολοσσοί.Το ίδιο το εμπόριο του εμβολίου -διότι,μην αυταπατάσαι,περί εμπορίου πρόκειται- συμβάλλει σε αυτό,με τα μέτρα που θα το συνοδεύουν συνεχώς (ανεμβολίαστος = ανεπάγγελτος,άρα τι κάνεις ;)
Οι φαρμακευτικές κάνουν παιχνίδι αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ καν να φανταστώ για τι μεγέθους μπίζνα μιλάμε.
Οπότε,το εμβόλιο και ο δήθεν φόβος του εμβολιασμού,δεν ισχύουν.Μεγαλύτερος πρέπει να είναι ο φόβος (αν και δεν είναι η σωστή λέξη) για το δυστοπικό μέλλον που έρχεται.Τα δήθεν προσωπικά μας δεδομένα υπό έλεγχο 24/7,επιβίωση σε μια αγορά εργασία που όλο και θα μειώνει τους μισθούς ή και τις ώρες εργασίας,η κλιματική αλλαγή.
Το εμβόλιο είναι απλά η αρχή,όπως δείχνουν τα πράγματα.Αν από την αρχή δείξω τόσο ευκολόπιστος και διαθέσιμος,τότε τι θα κάνω όταν μου ζητήσουν ακόμη πιο σημαντικά πράγματα ; Υπάρχει και κάτι που λέγεται Ηθική,όπως και κάτι άλλο που λέγεται Δικαιοσύνη και αυτές τις στιγμές,αυτά δοκιμάζονται στο μέγιστο βαθμό.Τα αντανακλαστικά της κοινωνίας γενικότερα.
Και τελειώνοντας να σου πω ότι πιστεύω πως τα περισσότερα από τα γραφικά,ψεκ κείμενα που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και που μιλάνε για εντελώς απίθανα πράγματα,τα γράφουν οι μη-ψεκ (αν υπάρχουν τέτοιοι),σαν προπαγάνδα κατά του αντιπάλου.Από αυτά λοιπόν απέχω,αν αναρωτιέσαι.Στημένα και αυτά.
Από εκεί και πέρα το αν κάποιος δεν έχει όντως πρόβλημα να διασωληνωθεί* αν πρόκειται να προφυλάξει την Ηθική Του Υπόσταση, είναι όντως μία ξεκάθαρη επιλογή.
*Στην καλή περίπτωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα ευκολως εννοούμενα παραλείπονται. Για κάποιον λόγο, εδώ και δεκαετίες υπάρχει παγκοσμίως πτώση της τεστοστερόνης, παρα τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και διατροφής. Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:03Ωραίο τρολλάρισμα, αφού πουθενά στο λινκ δεν αναφέρεται σε εμβόλια.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:584. Όλα τα εμβόλια ρίχνουν την τεστοστερόνη.AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 01:12 Ας μας πούνε οι αντιεμβολιαστές.
Τα εμβόλια είναι κακά γιατί:
1) Δεν πιάνουν
2) Πιάνουν αλλά έχουν παρενέργειες
3) Περιέχουν τσιπάκι
Τι από τα 3 ισχύει;
https://www.reuters.com/article/health- ... edirect=uk
5. Αυξάνουν τα αυτοάνοσα.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Αυτό σού λέω, ότι ο μέσος όρος της τελευταίας εβδομάδας (μέχρι χθες, δηλαδή) είναι 43 (σύνολο 296 στην εβδομάδα). Της επόμενης θα είναι μεγαλύτερος, σήμερα είχαν ρεκόρ 96 θανάτων.Lord Brum έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:51αν μετράς και τοςυ ανήλικους που έχουν μηδενικούς θανάτους ακόμα και το πρώτο κύμα βγάζεις ότι αποτελέσματα θέλεις. ΄΄οσο για το πόσοι είναι σήμερα, κοίτα τον μέσο όρο 7 ημερών. Πάντα τα σαββατοκύριακα οι αριθμοί κάνουν κοιλά και τη δευτέρα η διόρθωση είναι απότομη.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:45Στο πόρταλ της κυβέρνησης βλέπω:Lord Brum έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:25
πλήρως. 68,κάτι%. Οκ πριν δυο βδομάδες πες ήταν 65% για να έχουν περάσει και οι 2 βδομάδες πυο απαιτούνται. Επίσης τα κορούσματα είναι πλέον 50000 ημερισίως με 25-40 νεκρούς ημερισίως. Και όλα ανοιχτά. Το χειμώνα μόλις είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί είμασταν σε 100000 κρούσματα και σταθερά πολύ πάνω από 1000 νεκρούς ημερισίως για όλο το φεβρουάριο σχεδόν. Και με lockdown. Δεν υπάρχει σύγκριση
Second dose total
36,243,287
25-40 δεν είναι. Την τελευταία εβδομάδα ήταν 43 μέσος όρος (για την ακρίβεια 296 σύνολο). Και σήμερα 96.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πράγματι, είσαι πολύ μπάρμπας για να βάζεις μιμίδια. Αυτό το αναγνωρίζω. Δεν θυμάμαι καν αν εσύ συγκεκριμένα συμμετείχες στις αντιδράσεις.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:59Ανοησίες. Εγώ ποτέ δεν σου βάζω μιμίδια.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:48Βλέπω πήγαμε από το «θα αρρωσταίνουν και θα πεθαίνουν μόνο οι ανεμβολίαστοι» στο να ψειρίζουμε την κάθε λεπτομέρεια. Μετά θα πάμε στο τι υποκείμενα νοσήματα είχε η κάθε ομάδα, μετά στο σε ποια κοινωνική τάξη ανήκε, τι έτρωγε, πού μεγάλωσε, αν είναι μετανάστες ή γηγενείς, αν είναι αριστεροί ή δεξιοί και αν είναι θρήσκοι ή άθρησκοι (αυτούς τους τελευταίους τους τσακίζει ο ιός).Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:38 Aυτό θα συνέβαινε αν ήταν εμβολιασμένοι οι μισοί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δεν είναι έτσι όμως, οι μεγάλες ηλικίες έχουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού. Οι μικρότερες ηλικίες υπερεκπροσωπούνται στους ανεμβολίαστους, οι οποίες όμως έχουν μικρότερα ποσοστά θανάτων.
Δεν έχω κάποια βασική αντίρρηση στο ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων αλλά βλέπω ότι όλο και μετακινείτε τα δοκάρια επί του ρεαλιστικότερου. Όταν γελούσαμε με τις μαλακίες ότι θα αρρωσταίνουν και θα πεθαίνουν μόνο ανεμβολίαστοι, βάζατε μιμίδια σαν απάντηση.
Η απάντησή μου, πάντως, είναι ον δε σποτ. Κάθε φορά μετακινείτε τα δοκάρια. Ποιο θα είναι το επόμενο επιχείρημα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ούτε και αυτά των εμβολιασμένων.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:01Δεν νομίζω ότι τα ποσοστά ανεμβολίαστων σε διασωληνωμένους και θανάτους σηκώνουν πολύ γέλιο.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:48 Όταν γελούσαμε με τις μαλακίες ότι θα αρρωσταίνουν και θα πεθαίνουν μόνο ανεμβολίαστοι, βάζατε μιμίδια σαν απάντηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επιχείρημα; Τι επιχείρημα; Είπες ότι αν οι λίγοι θάνατοι οφειλόταν μόνο στα εμβόλια, θα ήταν 250 θάνατοι την ημέρα, δηλαδή το 50% εκείνου που ήταν στο προηγούμενο κύμα, όσο και το ποσοστό εμβολιασμένων. Εδειξα ότι αυτό που είπες είναι παπαριά πρώτου μεγέθους, τι άλλο θέλεις;hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:21Πράγματι, είσαι πολύ μπάρμπας για να βάζεις μιμίδια. Αυτό το αναγνωρίζω. Δεν θυμάμαι καν αν εσύ συγκεκριμένα συμμετείχες στις αντιδράσεις.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:59Ανοησίες. Εγώ ποτέ δεν σου βάζω μιμίδια.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:48 Βλέπω πήγαμε από το «θα αρρωσταίνουν και θα πεθαίνουν μόνο οι ανεμβολίαστοι» στο να ψειρίζουμε την κάθε λεπτομέρεια. Μετά θα πάμε στο τι υποκείμενα νοσήματα είχε η κάθε ομάδα, μετά στο σε ποια κοινωνική τάξη ανήκε, τι έτρωγε, πού μεγάλωσε, αν είναι μετανάστες ή γηγενείς, αν είναι αριστεροί ή δεξιοί και αν είναι θρήσκοι ή άθρησκοι (αυτούς τους τελευταίους τους τσακίζει ο ιός).
Δεν έχω κάποια βασική αντίρρηση στο ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων αλλά βλέπω ότι όλο και μετακινείτε τα δοκάρια επί του ρεαλιστικότερου. Όταν γελούσαμε με τις μαλακίες ότι θα αρρωσταίνουν και θα πεθαίνουν μόνο ανεμβολίαστοι, βάζατε μιμίδια σαν απάντηση.
Η απάντησή μου, πάντως, είναι ον δε σποτ. Κάθε φορά μετακινείτε τα δοκάρια. Ποιο θα είναι το επόμενο επιχείρημα;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:17Τα ευκολως εννοούμενα παραλείπονται. Για κάποιον λόγο, εδώ και δεκαετίες υπάρχει παγκοσμίως πτώση της τεστοστερόνης, παρα τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και διατροφής. Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:03Ωραίο τρολλάρισμα, αφού πουθενά στο λινκ δεν αναφέρεται σε εμβόλια.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:58
4. Όλα τα εμβόλια ρίχνουν την τεστοστερόνη.
https://www.reuters.com/article/health- ... edirect=uk
5. Αυξάνουν τα αυτοάνοσα.![]()
Πάντως πέρα από την πλάκα, αναφέρει τους λόγους (και είναι το αντίθετο, η χειρότερη διατροφή), διάβαζε τα καμμιά φορά.
Ωραίος πάντως, θύμισε Ιονέσκο
ΥΓ: ελπίζω να μην τα γράφεις σοβαρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 20 Ιούλ 2021, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nik_killthemall
Εξ αρχής η σύγκριση είναι άτοπη.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:38Aυτό θα συνέβαινε αν ήταν εμβολιασμένοι οι μισοί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δεν είναι έτσι όμως, οι μεγάλες ηλικίες έχουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού. Οι μικρότερες ηλικίες υπερεκπροσωπούνται στους ανεμβολίαστους, οι οποίες όμως έχουν μικρότερα ποσοστά θανάτων.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:18Βέβαια περίπου ο μισός πληθυσμός είναι πλήρως εμβολιασμένος, οπότε αν αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στα εμβόλια, θα έπρεπε να ήταν 250 οι νεκροί.NewModelArmy έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:22 Αυτο που επισης δειχνει την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων ειναι οτι τον χειμωνα με 40.000 κρουσματα οι Αγγλοι ειχαν καπου 500 νεκρους την μερα ενω τωρα 20 με 30.
- Ξέρετε δηλ. πως τον χειμώνα τα 40 χιλιάδες κρούσματα αντίστοιχούσαν στον ίδιο αριθμό τέστ με τα σημερινά 40 χιλιάδες κρούσματα ? Αν κρίνουμε από την Ελλάδα μεταξύ Γενάρη και Ιουλίου τα τεστ υπερ3πλασιάστηκαν, οπότε λογικό να βρίσκουν περισσότερα κρούσματα σε περισσότερα τεστ. Για να γίνει σύγκριση χρειάζεστε ποσοστό θετικότητας μεταξύ τώρα και χειμώνα και όχι κρούσματα ! Τα 40 χιλιάδες κρούσματα σημερινά σαν ποσοστό θετικότητας μπορεί να αντιστοιχούν στα 15 χιλιάδες κρούσματα χειμώνα με άλλους νεκρούς χειμώνα.
- Ξερετε δηλ. πως το χειμώνα η θετικότητα είχε μέση ηλικία ίδια με τώρα ? Γιατί τώρα η μέση ηλικία των κρουσμάτων έχει πέσει κατακόρυφα σε σχέση με τον χειμώνα, πράγμα που είναι λογικό να δίνει πολύ λιγότερους νεκρούς αφού μεταξύ των νέων η θνητότητα είναι 200 φορές μικρότερη σε σχέση με τους ηλικιωμένους.
- Ξέρετε δηλ. πως η επίδραση της θερμοκρασίας στην εκάστοτε νόσηση είναι αδιάφορη ?
Την επίδραση των εμβολίων καλό είναι να την συγκρίνετε σε 6 μήνες (ίδιες εποχές) και σε όμοια ποσοστά θετικότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 20 Ιούλ 2021, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν αναφέρονται οι λόγοι, αλλά κάποιες πιθανές αιτίες. Μπορεί, ίσως, ενδέχεται...να είναι κάποιοι άλλοι λόγοι. Αυτό εσύ το κατάλαβες για ερμηνεία αιτιακής σχέσης;sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:38Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:17Τα ευκολως εννοούμενα παραλείπονται. Για κάποιον λόγο, εδώ και δεκαετίες υπάρχει παγκοσμίως πτώση της τεστοστερόνης, παρα τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και διατροφής. Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:03
Ωραίο τρολλάρισμα, αφού πουθενά στο λινκ δεν αναφέρεται σε εμβόλια.![]()
πολύ καλό τρολλάρισμα
Πάντως πέρα από την πλάκα, αναφέρει τους λόγους, διάβαζε τα καμμιά φορά.
Ωραίος πάντως, θύμισε Ιονέσκο![]()
ΥΓ: ελπίζω να μην τα γράφεις σοβαρά![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Bill Hicks
ακριβώς. κι από πέρσι το καλοκαίρι μη σε πω για τις παλινωδίες.Green Dragon έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:16Αυτές οι παλινωδίες είχαν κάνει μεγάλη ζημιά το φθινόπωρο δίνοντας και το σήμα πλημμελούς τήρησης των μέτρων καραντίνας. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να κλείσεις την Μύκονο με 30 κρούσματα την ημέρα και ενεργό πληθυσμό 200000 και ν' αφήσεις την Αττική με 1500 κρούσματα την ημέρα και ενεργό πληθυσμό 4000000. Αν κάνεις την διαίρεση θα δεις κάτι εντυπωσιακό.Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:59αυτές είναι οι μαλακίες (και που τα έβαλαν και που τα ξέβαλαν με τον τρόπο που το έκαναν), απορώ πόσο βόδια μπορεί να είναι. προσπαθήστε να καταρτίσετε κάποιο σαφές σχέδιο απ'την αρχή κι εφαρμόστε το ρε πστμ!Αλιόσα έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:31
btw το πανε για φυσική επιλογη εκει, ούτε εβδομάδα δεν θα κρατήσουνε τα μέτρα. Ορισμός της καραγκιοζιάς. Ας μη λέγαν τοτε τιποτα για μετρα αν ηταν μετά απο ελάχιστες μέρες να παρουνε πισω την απόφαση.
«Ξανανοίγει» η Μύκονος: Τη Δευτέρα άρση περιορισμών σε κυκλοφορία και μουσική
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ti-mukono/
βγείτε και πείτε, ρε μαλάκες (για φέτος):
- ανοίγω* για τρεις μήνες μέσα Ιουνίου** με μέσα Σεπτεμβρίου με αυτά κι αυτά τα (ελάχιστα) μέτρα
- όπου ξεπεράσει η θετικότητα τόσο εφαρμόζονται επιπλέον μέτρα ως εξής τουλάχιστον για μία εβδομάδα
- σε εβδομαδιαία βάση τα επιπλέον μέτρα είτε αναιρούνται είτε παρατείνονται/εντείνονται ως εξής
- σε περίπτωση που κοκκινήσει η επικράτεια, κλείνουμε τα σύνορα*** και κάνουμε τον σταυρό μας
ΥΓ
- λοκντάου δε θέτε, καραντίνα δε θέτε, αναστολή δε θέτε, WFH δε θέτε, yolo δε θέτε, σελφ τεστ δε θέτε
- εμβόλια τού θανάτου δε θέτε, πειραματικά φάρμακα δε θέτε, ανοησία αγέλης δε θέτε, oh, well πέθανε ο παππούς δε θέτε
- τι στον μπούτσο θέτε, οέο;
* έχοντας υλοποιήσει το ποσοστό εμβολιασμών που έχω θέσει ως προαπαιτούμενο ανά ηλικιακή ομάδα
** και όχι Μαΐου, έχοντας κάνει την σχετική μελέτη πριν τις 17/05 που δείχνει ότι δεν με παίρνει
*** αφού πάρουμε τον Κυριάκο να επιστρέψει απ'το τριήμερο
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Πας να ξαναανακαλύψεις την Αμερική. Η μεθοδολογία γιά έλεγχο υποθέσεων υπάρχει και λέγεται έλεγχος ομάδων/μεταξύ ομάδων. Χωρίζεις δηλαδή τον πληθυσμό που ελέγχεις σε ομάδες ατόμων με παρόμοια χαρακτηριστικά, που όμως διαφέρουν σε ένα (μπορεί και σε δύο ή τρία, αλλά τα μαθηματικά τότε γίνονται πολύπλοκα). Εν προκειμένω, αυτό το χαρακτηριστικό είναι εμβολιασμένοι/ανεμβολίαστοι. Μετά κοιτάς πως ανταποκρίνονται οι ομάδες σε κάποια συνθήκη (εμβόλιο, φάρμακο, μόδα, οτιδήποτε) και βλέπεις αν υπάρχει στατιστικά μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ ομάδων απ'ό,τι εντός των ομάδων. Αυτό κάνει η Μακάμπη και γι'αυτό έχω εμπιστοσύνη στις μελέτες της.nik_killthemall έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:40Εξ αρχής η σύγκριση είναι άτοπη.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:38Aυτό θα συνέβαινε αν ήταν εμβολιασμένοι οι μισοί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δεν είναι έτσι όμως, οι μεγάλες ηλικίες έχουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού. Οι μικρότερες ηλικίες υπερεκπροσωπούνται στους ανεμβολίαστους, οι οποίες όμως έχουν μικρότερα ποσοστά θανάτων.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:18Βέβαια περίπου ο μισός πληθυσμός είναι πλήρως εμβολιασμένος, οπότε αν αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στα εμβόλια, θα έπρεπε να ήταν 250 οι νεκροί.
- Ξέρετε δηλ. πως τον χειμώνα τα 40 χιλιάδες κρούσματα αντίστοιχούσαν στον ίδιο αριθμό τέστ με τα σημερινά 40 χιλιάδες κρούσματα ? Αν κρίνουμε από την Ελλάδα μεταξύ Γενάρη και Ιουλίου τα τεστ υπερ3πλασιάστηκαν, οπότε λογικό να βρίσκουν περισσότερα κρούσματα σε περισσότερα τεστ. Για να γίνει σύγκριση χρειάζεστε ποσοστό θετικότητας μεταξύ τώρα και χειμώνα και όχι κρούσματα ! Τα 40 χιλιάδες κρούσματα σημερινά σαν ποσοστό θετικότητας μπορεί να αντιστοιχούν στα 15 χιλιάδες κρούσματα χειμώνα με άλλους νεκρούς χειμώνα.
- Ξερετε δηλ. πως το χειμώνα η θετικότητα είχε μέση ηλικία ίδια με τώρα ? Γιατί τώρα η μέση ηλικία των κρουσμάτων έχει πέσει κατακόρυφα σε σχέση με τον χειμώνα, πράγμα που είναι λογικό να δίνει πολύ λιγότερους νεκρούς αφού μεταξύ των νέων η θνητότητα είναι 200 φορές μικρότερη σε σχέση με τους ηλικιωμένους.
- Ξέρετε δηλ. πως η επίδραση της θερμοκρασίας στην εκάστοτε νόσηση είναι αδιάφορη ?
Την επίδραση των εμβολίων καλό είναι να την συγκρίνετε σε 6 μήνες (ίδιες εποχές) και σε όμοια ποσοστά θετικότητας.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
ναι και ο Χελληγενής μας εξηγεί ότι ο Κιλκισιακός είναι πιο μεγάλη ομάδα που υπήρξε ποτέ.Μετανάστρια έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:58 Προτείνω το παρόν θέμα να μεταφερθεί στα αθλητικά. Ο διάλογος θυμίζει εντονότατα ποδοσφαιρική συζήτηση.
Μού αρκεί που εσύ συμπεραίνεις ότι φταίνε τα εμβόλια που ξεκίνησαν προχθές για τις δεκαετίες πτώσεως της τεστοστερόνης.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:43Δεν αναφέρονται οι λόγοι, αλλά κάποιες πιθανές αιτίες. Μπορεί, ίσως, ενδέχεται...να είναι κάποιοι άλλοι λόγοι. Αυτό εσύ το κατάλαβες για ερμηνεία αιτιακής σχέσης;sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:38Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:17
Τα ευκολως εννοούμενα παραλείπονται. Για κάποιον λόγο, εδώ και δεκαετίες υπάρχει παγκοσμίως πτώση της τεστοστερόνης, παρα τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και διατροφής. Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...πολύ καλό τρολλάρισμα
Πάντως πέρα από την πλάκα, αναφέρει τους λόγους, διάβαζε τα καμμιά φορά.
Ωραίος πάντως, θύμισε Ιονέσκο![]()
ΥΓ: ελπίζω να μην τα γράφεις σοβαρά![]()
Ακόμη δεν τολμώ να πιστεψω ότι το γράφεις σοβαρά.
Δεν είναι;;;foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:08ναι και ο Χελληγενής μας εξηγεί ότι ο Κιλκισιακός είναι πιο μεγάλη ομάδα που υπήρξε ποτέ.Μετανάστρια έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:58 Προτείνω το παρόν θέμα να μεταφερθεί στα αθλητικά. Ο διάλογος θυμίζει εντονότατα ποδοσφαιρική συζήτηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 968 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις