!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντιο πατερα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
panos291

Αντιο πατερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Αγαπουσαμε ο ενας τον αλλο εστω και αν δεν το ειπαμε ποτε.
Εδω και αρκετα χρονια ειχα αναλαβει και παντα με στηριξες , εστω και χωρις να κανεις κατι. Η αποδοχη σου μου εφτανε, δεν ζητησα τιποτα αλλο. Ησουνα περηφανος ανθρωπος σε σημείο να μην ακους και να μας σπας τα νευρα, ομως τίποτα απο αυτα δεν εχει πια σημασια. Τον τελευταίο καιρο εβλεπα που παει το πραγμα ομως ελπιζα σε ενα θαυμα εστω κι αν ηξερα ακριβως τι θα συμβει και πιστευα οτι ειχα προετοιμαστει, ομως τελικα δεν ειχα.
Η μανα μου μας ζητησε να ειμαστε ολοι αξιοπρεπεις εχθες στην κηδεια σου και ειμαι σιγουρος οτι και εσυ θα ηθελες το ιδιο. Ηταν το πιο δυσκολο πραγμα που μου εχει ζητησει ποτε κανεις, ομως σφιξαμε τα δοντια και τα καταφέραμε.
Δεν δειξαμε αδυναμια σε κανεναν. Οταν τελειωσε αυτο ομως,το βραδυ δεν αντεξα. Εφυγα με το αμαξι και πηγα μονος μου χωρις να το πω σε κανεναν στις 12 η ωρα το βραδυ πανω στον ταφο σου, εκλαψα και σου ειπα ολα που ηθελα να σου πω.
Ελπίζω να υπάρχει μεταθανατια ζωη για να τα ξαναπουμε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αντιο πατερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:35 Αγαπουσαμε ο ενας τον αλλο εστω και αν δεν το ειπαμε ποτε.
Εδω και αρκετα χρονια ειχα αναλαβει και παντα με στηριξες , εστω και χωρις να κανεις κατι. Η αποδοχη σου μου εφτανε, δεν ζητησα τιποτα αλλο. Ησουνα περηφανος ανθρωπος σε σημείο να μην ακους και να μας σπας τα νευρα, ομως τίποτα απο αυτα δεν εχει πια σημασια. Τον τελευταίο καιρο εβλεπα που παει το πραγμα ομως ελπιζα σε ενα θαυμα εστω κι αν ηξερα ακριβως τι θα συμβει και πιστευα οτι ειχα προετοιμαστει, ομως τελικα δεν ειχα.
Η μανα μου μας ζητησε να ειμαστε ολοι αξιοπρεπεις εχθες στην κηδεια σου και ειμαι σιγουρος οτι και εσυ θα ηθελες το ιδιο. Ηταν το πιο δυσκολο πραγμα που μου εχει ζητησει ποτε κανεις, ομως σφιξαμε τα δοντια και τα καταφέραμε.
Δεν δειξαμε αδυναμια σε κανεναν. Οταν τελειωσε αυτο ομως,το βραδυ δεν αντεξα. Εφυγα με το αμαξι και πηγα μονος μου χωρις να το πω σε κανεναν στις 12 η ωρα το βραδυ πανω στον ταφο σου, εκλαψα και σου ειπα ολα που ηθελα να σου πω.
Ελπίζω να υπάρχει μεταθανατια ζωη για να τα ξαναπουμε.
:wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ισχύει και για τη μάνα σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Όχι ρε μπρο, όχι...

Δεν σε είχα στους πχορουμικούς allies, ειδικά όταν έγραφες με νόημα για λαθραίους/οπαδούς της Ρόμα ότι ξέρετε εσείς ποια είναι η λύση, κρίντζαρα όσο δεν πάει...

Θα πάρει καιρό να σταματήσει να πονάει αυτό το τραύμα...
Αλλά στο εγγυόμαι, η ζωή συνεχίζεται, νομοτελειακά θα ξαναυπάρξει γέλιο και χαρά, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά...

Και τόσες μέρες τράβαγες τέτοιο ζόρι...

Τελικά ισχύει το γαμημένο:

Anyone you meet, everyday is fighting battles you know nothing about, and cannot possibly fathom.
Be kind.
Always...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

rip αλλα θα σε στεναχωρησω μεταθανατια ζωη δεν υπαρχει :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Θερμά συλλυπητήρια. Πιστεύω ότι υπάρχει μεταθανάτια ζωή, η ψυχή είναι αθάνατη. :cry
Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:52 rip αλλα θα σε στεναχωρησω μεταθανατια ζωη δεν υπαρχει :102:
Ήθελα κι εγώ να το γράψω αυτό, αλλά μετά από δύο ισόβιους αποκλεισμούς, δεν το διακινδύνεψα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Συλλυπητήρια!!!!!! Να έχετε πάντα γερό μυαλό να θυμάστε τις καλές στιγμές!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Συλλυπητήρια..και εύχομαι "μακαρίαν την οδόν ή πορεύει".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 13 Δεκ 2024, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Συλλυπητήρια Πάνο
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Συλλυπητήρια. Αλλά όταν διάβασα "με αξιοπρέπεια" νόμιζα εννοείς να μην σκοτωθείτε οι συγγενείς μεταξύ σας.
Γιατί στο καλό η αξιοπρέπεια να περιλαμβάνει το να μην κλαίς;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Να τον θυμάσαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:00 Συλλυπητήρια. Αλλά όταν διάβασα "με αξιοπρέπεια" νόμιζα εννοείς να μην σκοτωθείτε οι συγγενείς μεταξύ σας.
Εγώ εν τω μεταξύ έχω πάθει το ανάποδο ! Το γράφω για να ελαφρύνω το κλίμα .Περιμένουν να κλάψω για ορισμένους και δεν μπορώ ! Βάζω γυαλιά για να κρύβω που δεν τρέχει δάκρυ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:02
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:00 Συλλυπητήρια. Αλλά όταν διάβασα "με αξιοπρέπεια" νόμιζα εννοείς να μην σκοτωθείτε οι συγγενείς μεταξύ σας.
Εγώ εν τω μεταξύ έχω πάθει το ανάποδο ! Το γράφω για να ελαφρύνω το κλίμα .Περιμένουν να κλάψω για ορισμένους και δεν μπορώ ! Βάζω γυαλιά για να κρύβω που δεν τρέχει δάκρυ.
Η αξιοπρέπεια δεν έχει σχέση με το δάκρυ. Δεν έχει καν σχέση με τον οδυρμό ενός στενού συγγενή. Οι θεατρινισμοί είναι αναξιοπρεπείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:07
Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:02
Η αξιοπρέπεια δεν έχει σχέση με το δάκρυ. Δεν έχει καν σχέση με τον οδυρμό ενός στενού συγγενή. Οι θεατρινισμοί είναι αναξιοπρεπείς.
Έχει βγει ένα φοβερό με μια παλαβή που είδε σε κηδεία φιλιππινεζες και νόμιζε ότι τις είχαν προσλάβει για να κλαίνε ! Κάτσε να το βρω!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”