!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιο πατερα
Αντιο πατερα
Αγαπουσαμε ο ενας τον αλλο εστω και αν δεν το ειπαμε ποτε.
Εδω και αρκετα χρονια ειχα αναλαβει και παντα με στηριξες , εστω και χωρις να κανεις κατι. Η αποδοχη σου μου εφτανε, δεν ζητησα τιποτα αλλο. Ησουνα περηφανος ανθρωπος σε σημείο να μην ακους και να μας σπας τα νευρα, ομως τίποτα απο αυτα δεν εχει πια σημασια. Τον τελευταίο καιρο εβλεπα που παει το πραγμα ομως ελπιζα σε ενα θαυμα εστω κι αν ηξερα ακριβως τι θα συμβει και πιστευα οτι ειχα προετοιμαστει, ομως τελικα δεν ειχα.
Η μανα μου μας ζητησε να ειμαστε ολοι αξιοπρεπεις εχθες στην κηδεια σου και ειμαι σιγουρος οτι και εσυ θα ηθελες το ιδιο. Ηταν το πιο δυσκολο πραγμα που μου εχει ζητησει ποτε κανεις, ομως σφιξαμε τα δοντια και τα καταφέραμε.
Δεν δειξαμε αδυναμια σε κανεναν. Οταν τελειωσε αυτο ομως,το βραδυ δεν αντεξα. Εφυγα με το αμαξι και πηγα μονος μου χωρις να το πω σε κανεναν στις 12 η ωρα το βραδυ πανω στον ταφο σου, εκλαψα και σου ειπα ολα που ηθελα να σου πω.
Ελπίζω να υπάρχει μεταθανατια ζωη για να τα ξαναπουμε.
Εδω και αρκετα χρονια ειχα αναλαβει και παντα με στηριξες , εστω και χωρις να κανεις κατι. Η αποδοχη σου μου εφτανε, δεν ζητησα τιποτα αλλο. Ησουνα περηφανος ανθρωπος σε σημείο να μην ακους και να μας σπας τα νευρα, ομως τίποτα απο αυτα δεν εχει πια σημασια. Τον τελευταίο καιρο εβλεπα που παει το πραγμα ομως ελπιζα σε ενα θαυμα εστω κι αν ηξερα ακριβως τι θα συμβει και πιστευα οτι ειχα προετοιμαστει, ομως τελικα δεν ειχα.
Η μανα μου μας ζητησε να ειμαστε ολοι αξιοπρεπεις εχθες στην κηδεια σου και ειμαι σιγουρος οτι και εσυ θα ηθελες το ιδιο. Ηταν το πιο δυσκολο πραγμα που μου εχει ζητησει ποτε κανεις, ομως σφιξαμε τα δοντια και τα καταφέραμε.
Δεν δειξαμε αδυναμια σε κανεναν. Οταν τελειωσε αυτο ομως,το βραδυ δεν αντεξα. Εφυγα με το αμαξι και πηγα μονος μου χωρις να το πω σε κανεναν στις 12 η ωρα το βραδυ πανω στον ταφο σου, εκλαψα και σου ειπα ολα που ηθελα να σου πω.
Re: Αντιο πατερα
panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:35 Αγαπουσαμε ο ενας τον αλλο εστω και αν δεν το ειπαμε ποτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι ρε μπρο, όχι...
Δεν σε είχα στους πχορουμικούς allies, ειδικά όταν έγραφες με νόημα για λαθραίους/οπαδούς της Ρόμα ότι ξέρετε εσείς ποια είναι η λύση, κρίντζαρα όσο δεν πάει...
Θα πάρει καιρό να σταματήσει να πονάει αυτό το τραύμα...
Αλλά στο εγγυόμαι, η ζωή συνεχίζεται, νομοτελειακά θα ξαναυπάρξει γέλιο και χαρά, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά...
Και τόσες μέρες τράβαγες τέτοιο ζόρι...
Τελικά ισχύει το γαμημένο:
Anyone you meet, everyday is fighting battles you know nothing about, and cannot possibly fathom.
Be kind.
Always...
Δεν σε είχα στους πχορουμικούς allies, ειδικά όταν έγραφες με νόημα για λαθραίους/οπαδούς της Ρόμα ότι ξέρετε εσείς ποια είναι η λύση, κρίντζαρα όσο δεν πάει...
Θα πάρει καιρό να σταματήσει να πονάει αυτό το τραύμα...
Αλλά στο εγγυόμαι, η ζωή συνεχίζεται, νομοτελειακά θα ξαναυπάρξει γέλιο και χαρά, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά...
Και τόσες μέρες τράβαγες τέτοιο ζόρι...
Τελικά ισχύει το γαμημένο:
Anyone you meet, everyday is fighting battles you know nothing about, and cannot possibly fathom.
Be kind.
Always...
- Eθνικοκοινωνιστης
rip αλλα θα σε στεναχωρησω μεταθανατια ζωη δεν υπαρχει 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θερμά συλλυπητήρια. Πιστεύω ότι υπάρχει μεταθανάτια ζωή, η ψυχή είναι αθάνατη. 
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Ήθελα κι εγώ να το γράψω αυτό, αλλά μετά από δύο ισόβιους αποκλεισμούς, δεν το διακινδύνεψα.
- Cecily Anne
Συλλυπητήρια!!!!!! Να έχετε πάντα γερό μυαλό να θυμάστε τις καλές στιγμές!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Συλλυπητήρια..και εύχομαι "μακαρίαν την οδόν ή πορεύει".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 13 Δεκ 2024, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συλλυπητήρια Πάνο
- Dwarven Blacksmith
Συλλυπητήρια. Αλλά όταν διάβασα "με αξιοπρέπεια" νόμιζα εννοείς να μην σκοτωθείτε οι συγγενείς μεταξύ σας.
Γιατί στο καλό η αξιοπρέπεια να περιλαμβάνει το να μην κλαίς;
Να τον θυμάσαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Cecily Anne
Εγώ εν τω μεταξύ έχω πάθει το ανάποδο ! Το γράφω για να ελαφρύνω το κλίμα .Περιμένουν να κλάψω για ορισμένους και δεν μπορώ ! Βάζω γυαλιά για να κρύβω που δεν τρέχει δάκρυ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:00 Συλλυπητήρια. Αλλά όταν διάβασα "με αξιοπρέπεια" νόμιζα εννοείς να μην σκοτωθείτε οι συγγενείς μεταξύ σας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η αξιοπρέπεια δεν έχει σχέση με το δάκρυ. Δεν έχει καν σχέση με τον οδυρμό ενός στενού συγγενή. Οι θεατρινισμοί είναι αναξιοπρεπείς.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:02Εγώ εν τω μεταξύ έχω πάθει το ανάποδο ! Το γράφω για να ελαφρύνω το κλίμα .Περιμένουν να κλάψω για ορισμένους και δεν μπορώ ! Βάζω γυαλιά για να κρύβω που δεν τρέχει δάκρυ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:00 Συλλυπητήρια. Αλλά όταν διάβασα "με αξιοπρέπεια" νόμιζα εννοείς να μην σκοτωθείτε οι συγγενείς μεταξύ σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Έχει βγει ένα φοβερό με μια παλαβή που είδε σε κηδεία φιλιππινεζες και νόμιζε ότι τις είχαν προσλάβει για να κλαίνε ! Κάτσε να το βρω!ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:07Η αξιοπρέπεια δεν έχει σχέση με το δάκρυ. Δεν έχει καν σχέση με τον οδυρμό ενός στενού συγγενή. Οι θεατρινισμοί είναι αναξιοπρεπείς.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:02Εγώ εν τω μεταξύ έχω πάθει το ανάποδο ! Το γράφω για να ελαφρύνω το κλίμα .Περιμένουν να κλάψω για ορισμένους και δεν μπορώ ! Βάζω γυαλιά για να κρύβω που δεν τρέχει δάκρυ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:00 Συλλυπητήρια. Αλλά όταν διάβασα "με αξιοπρέπεια" νόμιζα εννοείς να μην σκοτωθείτε οι συγγενείς μεταξύ σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 17 Απαντήσεις