Να απαντήσω για μένα ;AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 01:12 Ας μας πούνε οι αντιεμβολιαστές.
Τα εμβόλια είναι κακά γιατί:
1) Δεν πιάνουν
2) Πιάνουν αλλά έχουν παρενέργειες
3) Περιέχουν τσιπάκι
Τι από τα 3 ισχύει;
Δεν θέλω να το κάνω διότι μιλάμε για μία ψεύτικη ιστορία,βασισμένη σε ένα ψέμμα (νυχτερίδα/παγκολίνος),πορευόμενη ως ψέμμα (μέτρα της πλάκας που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα - ούτε και αποτέλεσμα,πέραν μόνο της όλο και αυξανόμενης οικονομικής δυσχέρειας) και η οποία τελικά,θα καταρρεύσει ως ψέμμα (με κοντά ποδάρια,όπως πάντα)
Δεν θέλω να το κάνω γιατί κάποιοι κερδίζουν μύρια και δις από τη φάση,η οποία είναι έτσι στημένη ώστε να οδεύουμε προς το τέλος της μικρής επιχειρηματικότητας και να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο οι κολοσσοί.Το ίδιο το εμπόριο του εμβολίου -διότι,μην αυταπατάσαι,περί εμπορίου πρόκειται- συμβάλλει σε αυτό,με τα μέτρα που θα το συνοδεύουν συνεχώς (ανεμβολίαστος = ανεπάγγελτος,άρα τι κάνεις ;)
Οι φαρμακευτικές κάνουν παιχνίδι αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ καν να φανταστώ για τι μεγέθους μπίζνα μιλάμε.
Οπότε,το εμβόλιο και ο δήθεν φόβος του εμβολιασμού,δεν ισχύουν.Μεγαλύτερος πρέπει να είναι ο φόβος (αν και δεν είναι η σωστή λέξη) για το δυστοπικό μέλλον που έρχεται.Τα δήθεν προσωπικά μας δεδομένα υπό έλεγχο 24/7,επιβίωση σε μια αγορά εργασία που όλο και θα μειώνει τους μισθούς ή και τις ώρες εργασίας,η κλιματική αλλαγή.
Το εμβόλιο είναι απλά η αρχή,όπως δείχνουν τα πράγματα.Αν από την αρχή δείξω τόσο ευκολόπιστος και διαθέσιμος,τότε τι θα κάνω όταν μου ζητήσουν ακόμη πιο σημαντικά πράγματα ; Υπάρχει και κάτι που λέγεται Ηθική,όπως και κάτι άλλο που λέγεται Δικαιοσύνη και αυτές τις στιγμές,αυτά δοκιμάζονται στο μέγιστο βαθμό.Τα αντανακλαστικά της κοινωνίας γενικότερα.
Και τελειώνοντας να σου πω ότι πιστεύω πως τα περισσότερα από τα γραφικά,ψεκ κείμενα που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και που μιλάνε για εντελώς απίθανα πράγματα,τα γράφουν οι μη-ψεκ (αν υπάρχουν τέτοιοι),σαν προπαγάνδα κατά του αντιπάλου.Από αυτά λοιπόν απέχω,αν αναρωτιέσαι.Στημένα και αυτά.