Βέβαια περίπου ο μισός πληθυσμός είναι πλήρως εμβολιασμένος, οπότε αν αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στα εμβόλια, θα έπρεπε να ήταν 250 οι νεκροί.NewModelArmy έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:22 Αυτο που επισης δειχνει την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων ειναι οτι τον χειμωνα με 40.000 κρουσματα οι Αγγλοι ειχαν καπου 500 νεκρους την μερα ενω τωρα 20 με 30.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- hellegennes
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
H χαρά σου στην προοπτική του να μη δουλέψουν τα εμβόλια δεν κρύβεταιhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:12Κόψ' το αυτό που λες με τους πανηγυρισμούς. Είναι ανήθικο. Ή κρίνεις εξ ιδίων τ' αλλότρια και θα χαιρόσουν αν ξαφνικά πέθαιναν χιλιάδες ανεμβολίαστοι;Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 11:37Ακόμη δεν έχουμε πλήρη στοιχεία γιά την μετάλλαξη Δ. Αυτό δεν εμποδίζει τους διάφορους hellegennes, arisvilla, adon99, Αρίστους να αρχίσουν τους πανηγυρισμούς.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Τέτοιες χαρές μόνο χριστιανοί τις έχουν. Να χαίρονται με τον θάνατο των άλλων.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:19H χαρά σου στην προοπτική του να μη δουλέψουν τα εμβόλια δεν κρύβεταιhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:12Κόψ' το αυτό που λες με τους πανηγυρισμούς. Είναι ανήθικο. Ή κρίνεις εξ ιδίων τ' αλλότρια και θα χαιρόσουν αν ξαφνικά πέθαιναν χιλιάδες ανεμβολίαστοι;Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 11:37Ακόμη δεν έχουμε πλήρη στοιχεία γιά την μετάλλαξη Δ. Αυτό δεν εμποδίζει τους διάφορους hellegennes, arisvilla, adon99, Αρίστους να αρχίσουν τους πανηγυρισμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Προτείνω το παρόν θέμα να μεταφερθεί στα αθλητικά. Ο διάλογος θυμίζει εντονότατα ποδοσφαιρική συζήτηση.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
68%hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:18Βέβαια περίπου ο μισός πληθυσμός είναι πλήρως εμβολιασμένος, οπότε αν αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στα εμβόλια, θα έπρεπε να ήταν 250 οι νεκροί.NewModelArmy έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:22 Αυτο που επισης δειχνει την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων ειναι οτι τον χειμωνα με 40.000 κρουσματα οι Αγγλοι ειχαν καπου 500 νεκρους την μερα ενω τωρα 20 με 30.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Bill Hicks
GoBack έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 15:53axilmar έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 12:50Να μειωσεις το ιικο σου φορτιο ως ασυμπτωματικος ωστε να μην κολλας τους γυρω σου.sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 12:08 Μην είμαστε υπερβολικοί, δεν λέει αυτό. Λέει ότι αν είσαι κάτω των 50, όπως προφανώς είναι εκείνος δεν κινδυνεύεις ιδιαίτερα, οπότε ποιος ο λόγος να κάνεις το εμβόλιο.![]()
αυτό όντως δεν ισχύει.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Πλήρως.Lord Brum έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:0168%hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:18Βέβαια περίπου ο μισός πληθυσμός είναι πλήρως εμβολιασμένος, οπότε αν αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στα εμβόλια, θα έπρεπε να ήταν 250 οι νεκροί.NewModelArmy έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:22 Αυτο που επισης δειχνει την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων ειναι οτι τον χειμωνα με 40.000 κρουσματα οι Αγγλοι ειχαν καπου 500 νεκρους την μερα ενω τωρα 20 με 30.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα το πω άλλη μια φορά, έχει αποδειχθεί ότι δεν ισχύει. Ίδιο φορτίο έχουν οι ασυμπτωματικοί:
Approximately one-fifth of the individuals without severe symptoms were asymptomatic, and their viral loads were comparable to those in symptomatic patients.
https://thorax.bmj.com/content/76/1/61
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πλήρως. 68,κάτι%. Οκ πριν δυο βδομάδες πες ήταν 65% για να έχουν περάσει και οι 2 βδομάδες πυο απαιτούνται. Επίσης τα κορούσματα είναι πλέον 50000 ημερισίως με 25-40 νεκρούς ημερισίως. Και όλα ανοιχτά. Το χειμώνα μόλις είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί είμασταν σε 100000 κρούσματα και σταθερά πολύ πάνω από 1000 νεκρούς ημερισίως για όλο το φεβρουάριο σχεδόν. Και με lockdown. Δεν υπάρχει σύγκρισηhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:07Πλήρως.Lord Brum έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:0168%hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:18
Βέβαια περίπου ο μισός πληθυσμός είναι πλήρως εμβολιασμένος, οπότε αν αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στα εμβόλια, θα έπρεπε να ήταν 250 οι νεκροί.
Nαι μόνο που σήμερα βλέπω 96 νεκρούς στο UK και 650 critical.Lord Brum έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:25πλήρως. 68,κάτι%. Οκ πριν δυο βδομάδες πες ήταν 65% για να έχουν περάσει και οι 2 βδομάδες πυο απαιτούνται. Επίσης τα κορούσματα είναι πλέον 50000 ημερισίως με 25-40 νεκρούς ημερισίως. Και όλα ανοιχτά. Το χειμώνα μόλις είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί είμασταν σε 100000 κρούσματα και σταθερά πολύ πάνω από 1000 νεκρούς ημερισίως για όλο το φεβρουάριο σχεδόν. Και με lockdown. Δεν υπάρχει σύγκριση
Έχει ανά πάσα στιγμή η Μύκονος 200χιλ;Green Dragon έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:16Αυτές οι παλινωδίες είχαν κάνει μεγάλη ζημιά το φθινόπωρο δίνοντας και το σήμα πλημμελούς τήρησης των μέτρων καραντίνας. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να κλείσεις την Μύκονο με 30 κρούσματα την ημέρα και ενεργό πληθυσμό 200000 και ν' αφήσεις την Αττική με 1500 κρούσματα την ημέρα και ενεργό πληθυσμό 4000000. Αν κάνεις την διαίρεση θα δεις κάτι εντυπωσιακό.Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:59αυτές είναι οι μαλακίες (και που τα έβαλαν και που τα ξέβαλαν με τον τρόπο που το έκαναν), απορώ πόσο βόδια μπορεί να είναι. προσπαθήστε να καταρτίσετε κάποιο σαφές σχέδιο απ'την αρχή κι εφαρμόστε το ρε πστμ!Αλιόσα έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:31
Tι 500, πανω απο 1000 λόγω covi19 ήταν οι θάνατοι το χειμώνα στο HB, σε καθημερινή βάση. Τώρα οπως έγραψες ειναι ελάχιστοι συγκριτικά με εκείνη την περίοδο.
btw το πανε για φυσική επιλογη εκει, ούτε εβδομάδα δεν θα κρατήσουνε τα μέτρα. Ορισμός της καραγκιοζιάς. Ας μη λέγαν τοτε τιποτα για μετρα αν ηταν μετά απο ελάχιστες μέρες να παρουνε πισω την απόφαση.
«Ξανανοίγει» η Μύκονος: Τη Δευτέρα άρση περιορισμών σε κυκλοφορία και μουσική
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ti-mukono/
Σήμερα (και κάθε τρίτη) ενσωματώθηκαν τα χθεσινά αποτελέσματα της δευτέρας τα οποία είναι πάντα φουσκωμένα διότι το σαββατοκύριακο κάποιες υπηρεσίες που καταγράφουν κρούσματα και θανατους υπολειτουργούν. Για αυτό αν δεις τα δεδομένα κάθε βδομάδα έχεις μια βουτιά στους θανάτους το Σαβ/κο και τη διόρθωση στα δεδομένα να έρχεται τη δευτέρα (δημοσιεύονται Τρίτη). Για αυτό καλό είναι να κοιτάς μέσο όρο 7 ημερών.Arisvilla έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:29Nαι μόνο που σήμερα βλέπω 96 νεκρούς στο UK και 650 critical.Lord Brum έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:25πλήρως. 68,κάτι%. Οκ πριν δυο βδομάδες πες ήταν 65% για να έχουν περάσει και οι 2 βδομάδες πυο απαιτούνται. Επίσης τα κορούσματα είναι πλέον 50000 ημερισίως με 25-40 νεκρούς ημερισίως. Και όλα ανοιχτά. Το χειμώνα μόλις είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί είμασταν σε 100000 κρούσματα και σταθερά πολύ πάνω από 1000 νεκρούς ημερισίως για όλο το φεβρουάριο σχεδόν. Και με lockdown. Δεν υπάρχει σύγκριση
Το ξέρω αλλά την προηγούμενη Τρίτη είχαν 65 νεκρούς. Υπάρχει αύξηση. Τώρα που θα φτάσει το νούμερο θα δούμε. Συνεχίζουν να ανεβαίνουν οι νοσηλείες όμως.Lord Brum έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:33Σήμερα (και κάθε τρίτη) ενσωματώθηκαν τα χθεσινά αποτελέσματα της δευτέρας τα οποία είναι πάντα φουσκωμένα διότι το σαββατοκύριακο κάποιες υπηρεσίες που καταγράφουν κρούσματα και θανατους υπολειτουργούν. Για αυτό αν δεις τα δεδομένα κάθε βδομάδα έχεις μια βουτιά στους θανάτους το Σαβ/κο και τη διόρθωση στα δεδομένα να έρχεται τη δευτέρα (δημοσιεύονται Τρίτη). Για αυτό καλό είναι να κοιτάς μέσο όρο 7 ημερών.Arisvilla έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:29Nαι μόνο που σήμερα βλέπω 96 νεκρούς στο UK και 650 critical.Lord Brum έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:25
πλήρως. 68,κάτι%. Οκ πριν δυο βδομάδες πες ήταν 65% για να έχουν περάσει και οι 2 βδομάδες πυο απαιτούνται. Επίσης τα κορούσματα είναι πλέον 50000 ημερισίως με 25-40 νεκρούς ημερισίως. Και όλα ανοιχτά. Το χειμώνα μόλις είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί είμασταν σε 100000 κρούσματα και σταθερά πολύ πάνω από 1000 νεκρούς ημερισίως για όλο το φεβρουάριο σχεδόν. Και με lockdown. Δεν υπάρχει σύγκριση
Aυτό θα συνέβαινε αν ήταν εμβολιασμένοι οι μισοί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δεν είναι έτσι όμως, οι μεγάλες ηλικίες έχουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού. Οι μικρότερες ηλικίες υπερεκπροσωπούνται στους ανεμβολίαστους, οι οποίες όμως έχουν μικρότερα ποσοστά θανάτων.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:18Βέβαια περίπου ο μισός πληθυσμός είναι πλήρως εμβολιασμένος, οπότε αν αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στα εμβόλια, θα έπρεπε να ήταν 250 οι νεκροί.NewModelArmy έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:22 Αυτο που επισης δειχνει την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων ειναι οτι τον χειμωνα με 40.000 κρουσματα οι Αγγλοι ειχαν καπου 500 νεκρους την μερα ενω τωρα 20 με 30.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
δεν αμφιβάλω ότι υπάρχει αύξηση και τώρα με τη μαλακία της κατάργησης των μασκών θα γίνει ακόμα χειρότερη η κατάσταση. Μόνο που παρά την αλματώδη αύξηση ο αριθμός των νεκρών παραμένει μικρός. Και με ανοιχτή την οικονομία. Βέβαια ο εμβολιασμός οδεύει προς το τέλος μόνο δεύτερες δόσεις έμειναν να γίνουν πλέον, οι πρώτες δόσεις έγιναν σε άνω του 88% του πληθυσμού και ο ρυθμός τους έχει μειωθεί, άντε να φτάσει 92% το πολύArisvilla έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:36Το ξέρω αλλά την προηγούμενη Τρίτη είχαν 65 νεκρούς. Υπάρχει αύξηση. Τώρα που θα φτάσει το νούμερο θα δούμε. Συνεχίζουν να ανεβαίνουν οι νοσηλείες όμως.Lord Brum έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:33Σήμερα (και κάθε τρίτη) ενσωματώθηκαν τα χθεσινά αποτελέσματα της δευτέρας τα οποία είναι πάντα φουσκωμένα διότι το σαββατοκύριακο κάποιες υπηρεσίες που καταγράφουν κρούσματα και θανατους υπολειτουργούν. Για αυτό αν δεις τα δεδομένα κάθε βδομάδα έχεις μια βουτιά στους θανάτους το Σαβ/κο και τη διόρθωση στα δεδομένα να έρχεται τη δευτέρα (δημοσιεύονται Τρίτη). Για αυτό καλό είναι να κοιτάς μέσο όρο 7 ημερών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-