!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:38
Leporello έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:23
hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:21 +την αύξηση των νεκρών λόγω καραντίνας.
Ελα, σοβαρέψου, έλεγες μεν ότι από την καραντίνα θα έχουμε 5.000; 50.000; 20.000 σε μιά δεκαετία; Τι να πώ, δεν θυμάμαι. Αλήθεια όμως το πιστεύεις; :smt005: :smt005: :smt005:
Στην Αμερική ο CDC δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν σημαντική αύξηση θνησιμότητας από την καραντίνα ήδη σε ένα έτος.

Εγώ μιλάω για μακροχρόνιους θανάτους από οικονομική πίεση, όπως συνέβη την τελευταία δεκαετία με την κρίση, που αυξήθηκε η βρεφική θνησιμότητα όπως και η θνησιμότητα από άλλα αίτια που σχετίζονται με φτωχοποίηση (κακή διατροφή, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης, κτλ).

Κι αν δεν θυμάσαι, ίσως είναι καιρός να πάψεις να μαντεύεις βλακείες, γιατί ξεκάθαρα δεν θυμάσαι πολλά πράγματα.
Ωραία, πόσοι είναι στην Ελλάδα οι νεκροί λόγω του λόκντάουν το 2020 και δη κάτω των 40 ετών; Πετάς μιά παπαριά που δεν μπορείς να στηρίξεις και μετά επιμένεις ότι έχεις δίκιο.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Πασιφάη έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:03
Φίλε σ'εκτιμώ και το ξέρεις.
Δεν αντιλαμβάνομαι την επίθεση με τέτοια κακία στον συνομιλητή σου. Ούτε εγώ συμφωνώ με πολλά απ'όσα γράφεις, αλλά μήπως είσαι άδικος;
Την τακτική του ακολουθώ.
Δεν τολμάει να γράψει κάποιος για κάτι θεολογικό,πετάγεται ο κατσαβιδοτανάλιας και γαμάει το νήμα : δεν υπάρχει Θεός.
Αν είναι άθεος,αντι-χριστιανός,ας μην γράφει και ας μην γαμάει παρόμοια νήματα.

Το ίδιο έκανα τώρα,πήγε να μιλήσει για κάτι που δεν τον αφορά καν (η κατάρριψη του φόβου του θανάτου + το ταξίδι της ψυχής μετά το σωματικό θάνατο = Λεωνίδας,Σωκράτης,Ιησούς Χριστός),ε,σκάσε,μην μιλάς για τέτοια πράγματα,αφού δηλώνεις άθεος.

Σου απάντησα μόνο και μόνο επειδή ξέρεις ότι τρέφω μια συμπάθεια για σένα,αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο.

Α,ναι,ας μου επιτεθεί κι αυτός αν θέλει,no big deal.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:smt038 :smt023

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:37
Δεν αντιλαμβάνομαι την επίθεση με τέτοια κακία στον συνομιλητή σου. Ούτε εγώ συμφωνώ με πολλά απ'όσα γράφεις, αλλά μήπως είσαι άδικος;
Δεν τολμάει να γράψει κάποιος για κάτι θεολογικό,πετάγεται ο κατσαβιδοτανάλιας και γαμάει το νήμα : δεν υπάρχει Θεός.

Το ίδιο έκανα τώρα,πήγε να μιλήσει για κάτι που δεν τον αφορά καν (η κατάρριψη του φόβου του θανάτου + το ταξίδι της ψυχής μετά το σωματικό θάνατο = Λεωνίδας,Σωκράτης,Ιησούς Χριστός),ε,σκάσε,μην μιλάς για τέτοια πράγματα,αφού δηλώνεις άθεος.

Σου απάντησα μόνο και μόνο επειδή ξέρεις ότι τρέφω μια συμπάθεια για σένα,αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο.

ναι, αλλα δεν υπαρχει θεος. :102:

λυπαμαι που το βλεπεις ετσι, αλλα να σου πω πως το βλεπω εγω. οι θεουσοι ειναι flat earthers. και καθε τοσο, ειτε στη θρησκειολογια συζητανε για το που βρισκεται ο γκρεμος στην ακρη της γης, ειτε σε ασχετα θεματα πεταγονται και αναφερουν τις ανυποστατες δοξασιες τους.

ε, οταν πεσει κατι τετοιο μπροστα στη μυτη μου, νιωθω την αναγκη να πω "μα ειναι στρογγυλη"

ξερω οτι εσεις ειστε 4χρονα και πιστευετε οτι υπαρχει ο αηβασιλης, μα εγω ειμαι ο κακος ορθολογιστης θειος, που θα σας πει "παιδακι, δεν υπαρχει, ωρα να μεγαλωσεις"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 06 Ιούλ 2021, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:07
BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:37

ναι, αλλα δεν υπαρχει θεος. :102:

λυπαμαι που το βλεπεις ετσι, αλλα να σου πω πως το βλεπω εγω. οι θεουσοι ειναι flet earthers. και καθε τοσο, ειτε στη θρησκειολογια συζητανε για το που βρισκεται ο γκρεμος στην ακρη της γης, ειτε σε ασχετα θεματα πεταγονται και αναφερουν τις ανυποστατες δοξασιες τους.

ε, οταν πεσει κατι τετοιο μπροστα στη μυτη μου, νιωθω την αναγκη να πω "μα ειναι στρογγυλη"

ξερω οτι εσεις ειστε 4χρονα και πιστευετε οτι υπαρχει ο αηβασιλης, μα εγω ειμαι ο κοκος ορθολογιστης θειος, που θα σας πει "παιδακι, δεν υπαρχει, ωρα να μεγαλωσεις"
"flat earthers
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

alekhine έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:12
Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 10:40
foscilis έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 09:43

Επειδή μου το λέει κάποιος για τον οποίο τα μοναδικά λάθη που έκανε η ΝΔ τα τελευταία 20 χρόνια ήταν όσες φορες αποπειραθηξε να θίξει την τσεπακλα των φαρμακοποιών, λέω να μην ξυσω με βαρεμάρα τα αχαμνα μου.
Τα ξυσεις ή όχι, λες μαλακιες. Λες και ήσουν σε άλλη χώρα.
Από τον Νοέμβρη και έπειτα η πλειοψηφία δεν τηρούσε κανένα μέτρο, όλοι έξω με μάσκες πατσαβουρια στα σαγωνια, εφετειαδα κλπ. Πολύ πριν κάνει ποδήλατο ο πρωθυπουργός (λάθος του) έκανε ποδήλατο παντού ο Τάκης με την Σούλα, ενώ ο Μπάμπης και η Μαρία μαζευόταν με άλλους 20 στα πάρκα και γκαριζε χωρίς μάσκα με ένα καφέ στο χέρι.

Αλλα το έκανε επειδή έκανε ποδήλατο ο Πρωθυπουργός μας λες εσύ και όχι επειδή είναι εγωκεντρικα αδιάφορα καθάρματα.

Και τα κορωνοπαρτι πριν το γεύμα στο νησί είχαν αρχίσει, όπως και οι κουφοντινιαδες ή οι επιθέσεις σε αστυνομικούς στον έλεγχο, αλλά όχι, για τον ζαίικο Ιχώρ σου, φταιει το πρωθυπουργικό γεύμα στο νησί.

Άντε ρε τράβα παραπέρα, και φρόντισε να κατευνάσεις την πολιτικου τύπου διπολική διαταραχή σου, γιατί έχει αρχίσει να φαινεται πίσω από τα εμπνευσμένα κειμενακια που γράφεις.
αν ο πθ κανει οτι ο μπαμπης και η σουλα που ειναι εγωκεντρικα αδιαφορα καθαρματα ποια η διαφορα τους?
Πάντως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά για το θέμα, θα πρέπει να διαγραψει τον Πολάκη. Χθες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:09

"flat earthers
my bad. πληκρτολογουσα και μιλουσα στο τηλεφωνο ταυτοχρονα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Πρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:16 Πάντως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά για το θέμα, θα πρέπει να διαγραψει τον Πολάκη. Χθες.
δεν εχω αντιρρηση :102: :102:

αν και ο πολακης μπορει να ειναι ψεκ αλλα αυτη την στιγμη δεν παιρνει αποφασεις

αντιθετα κατι επαγγελματιες ψευτες τυπου αδωνι ειναι πιο επικινδυνοι αλλα δεν ασχολειται κανενας :102: :102:

https://twitter.com/JeronymoBoss/status ... 6320961538
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

alekhine έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:21
Πρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:16 Πάντως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά για το θέμα, θα πρέπει να διαγραψει τον Πολάκη. Χθες.
δεν εχω αντιρρηση :102: :102:

αν και ο πολακης μπορει να ειναι ψεκ αλλα αυτη την στιγμη δεν παιρνει αποφασεις

αντιθετα κατι επαγγελματιες ψευτες τυπου αδωνι ειναι πιο επικινδυνοι αλλα δεν ασχολειται κανενας :102: :102:

https://twitter.com/JeronymoBoss/status ... 6320961538
Ήταν λάθος της κυβέρνησης να αφήσει την κοσμοσυρροή στη γιορτή του Αγ. Δημητρίου και αυτό το παραδέχτηκε ο Άδωνις. Σε μια τέτοια κρίση θα γίνουν λάθη και παραλείψεις.

Από την άλλη, να συμπληρώσω ότι η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και η Αστυνομία δεν έκοβαν πρόστιμα Ουρ με αίτηση και ο Μητσοτάκης έκανε παρέμβαση να έρθουν κλιμάκια από την Αθήνα.

Επίσης, οι έξυπνοι Θεσσαλονικείς, όταν υπήρξαν περιορισμοί στην εστίαση, πήγαν πολύ απλά στις Σέρρες και τις γάμησαν και αυτές...
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Είναι που τα όποια μετρα θα αφορούσαν μόνο τους ανεμβολιαστους, χαχαχα, μπαρ μόνο για καθημενους λέει :smt005:
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Citroenakias έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 23:05
talaipwros έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 23:01 28χιλιαδες κρουσματα, 9 νεκροι, σε 2 βδομαδες ανοιγουν ολα και οσοι δεν εχουν κανει εμβολιο ( λιγοι βεβαια στο ΗΒ ) στην ΜΕΘ / νεκροταφειο

ξαναπηζετε ψεκ αντιβαξ;
Δεκάδες χιλιάδες κρούσματα παρά τους εμβολιασμούς. Ξαναματαπηζεις εμβολιολαγνε που αποτυγχάνουν τα εμβολια σου; Χαχαχα
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αφού τέλος τα οριζόντια μέτρα, αυτές οι ηλιθιότητες που θα κάθονται όλοι στα σκαμπό τους στα Beach bar των νησιων τι είναι;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

Καλά, ας πάρουμε πρώτα στα σοβαρά την ΝΔ και βλέπουμε για τον Σύριζα.
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 21:34 Αφού τέλος τα οριζόντια μέτρα, αυτές οι ηλιθιότητες που θα κάθονται όλοι στα σκαμπό τους στα Beach bar των νησιων τι είναι;
Και που είσαι ακόμα....
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”