Ωραία, πόσοι είναι στην Ελλάδα οι νεκροί λόγω του λόκντάουν το 2020 και δη κάτω των 40 ετών; Πετάς μιά παπαριά που δεν μπορείς να στηρίξεις και μετά επιμένεις ότι έχεις δίκιο.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:38Στην Αμερική ο CDC δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν σημαντική αύξηση θνησιμότητας από την καραντίνα ήδη σε ένα έτος.Leporello έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:23Ελα, σοβαρέψου, έλεγες μεν ότι από την καραντίνα θα έχουμε 5.000; 50.000; 20.000 σε μιά δεκαετία; Τι να πώ, δεν θυμάμαι. Αλήθεια όμως το πιστεύεις;![]()
![]()
![]()
Εγώ μιλάω για μακροχρόνιους θανάτους από οικονομική πίεση, όπως συνέβη την τελευταία δεκαετία με την κρίση, που αυξήθηκε η βρεφική θνησιμότητα όπως και η θνησιμότητα από άλλα αίτια που σχετίζονται με φτωχοποίηση (κακή διατροφή, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης, κτλ).
Κι αν δεν θυμάσαι, ίσως είναι καιρός να πάψεις να μαντεύεις βλακείες, γιατί ξεκάθαρα δεν θυμάσαι πολλά πράγματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
likosmokeses
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Την τακτική του ακολουθώ.Πασιφάη έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:03
Φίλε σ'εκτιμώ και το ξέρεις.
Δεν αντιλαμβάνομαι την επίθεση με τέτοια κακία στον συνομιλητή σου. Ούτε εγώ συμφωνώ με πολλά απ'όσα γράφεις, αλλά μήπως είσαι άδικος;
Δεν τολμάει να γράψει κάποιος για κάτι θεολογικό,πετάγεται ο κατσαβιδοτανάλιας και γαμάει το νήμα : δεν υπάρχει Θεός.
Αν είναι άθεος,αντι-χριστιανός,ας μην γράφει και ας μην γαμάει παρόμοια νήματα.
Το ίδιο έκανα τώρα,πήγε να μιλήσει για κάτι που δεν τον αφορά καν (η κατάρριψη του φόβου του θανάτου + το ταξίδι της ψυχής μετά το σωματικό θάνατο = Λεωνίδας,Σωκράτης,Ιησούς Χριστός),ε,σκάσε,μην μιλάς για τέτοια πράγματα,αφού δηλώνεις άθεος.
Σου απάντησα μόνο και μόνο επειδή ξέρεις ότι τρέφω μια συμπάθεια για σένα,αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο.
Α,ναι,ας μου επιτεθεί κι αυτός αν θέλει,no big deal.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ναι, αλλα δεν υπαρχει θεος.BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:37Την τακτική του ακολουθώ.Πασιφάη έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:03
Δεν αντιλαμβάνομαι την επίθεση με τέτοια κακία στον συνομιλητή σου. Ούτε εγώ συμφωνώ με πολλά απ'όσα γράφεις, αλλά μήπως είσαι άδικος;
Δεν τολμάει να γράψει κάποιος για κάτι θεολογικό,πετάγεται ο κατσαβιδοτανάλιας και γαμάει το νήμα : δεν υπάρχει Θεός.
Το ίδιο έκανα τώρα,πήγε να μιλήσει για κάτι που δεν τον αφορά καν (η κατάρριψη του φόβου του θανάτου + το ταξίδι της ψυχής μετά το σωματικό θάνατο = Λεωνίδας,Σωκράτης,Ιησούς Χριστός),ε,σκάσε,μην μιλάς για τέτοια πράγματα,αφού δηλώνεις άθεος.
Σου απάντησα μόνο και μόνο επειδή ξέρεις ότι τρέφω μια συμπάθεια για σένα,αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο.
Α,ναι,ας μου επιτεθεί κι αυτός αν θέλει,no big deal.
λυπαμαι που το βλεπεις ετσι, αλλα να σου πω πως το βλεπω εγω. οι θεουσοι ειναι flat earthers. και καθε τοσο, ειτε στη θρησκειολογια συζητανε για το που βρισκεται ο γκρεμος στην ακρη της γης, ειτε σε ασχετα θεματα πεταγονται και αναφερουν τις ανυποστατες δοξασιες τους.
ε, οταν πεσει κατι τετοιο μπροστα στη μυτη μου, νιωθω την αναγκη να πω "μα ειναι στρογγυλη"
ξερω οτι εσεις ειστε 4χρονα και πιστευετε οτι υπαρχει ο αηβασιλης, μα εγω ειμαι ο κακος ορθολογιστης θειος, που θα σας πει "παιδακι, δεν υπαρχει, ωρα να μεγαλωσεις"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 06 Ιούλ 2021, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
"flat earthersΑσέβαστος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:07ναι, αλλα δεν υπαρχει θεος.BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:37Την τακτική του ακολουθώ.Πασιφάη έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:03
Α,ναι,ας μου επιτεθεί κι αυτός αν θέλει,no big deal.![]()
λυπαμαι που το βλεπεις ετσι, αλλα να σου πω πως το βλεπω εγω. οι θεουσοι ειναι flet earthers. και καθε τοσο, ειτε στη θρησκειολογια συζητανε για το που βρισκεται ο γκρεμος στην ακρη της γης, ειτε σε ασχετα θεματα πεταγονται και αναφερουν τις ανυποστατες δοξασιες τους.
ε, οταν πεσει κατι τετοιο μπροστα στη μυτη μου, νιωθω την αναγκη να πω "μα ειναι στρογγυλη"
ξερω οτι εσεις ειστε 4χρονα και πιστευετε οτι υπαρχει ο αηβασιλης, μα εγω ειμαι ο κοκος ορθολογιστης θειος, που θα σας πει "παιδακι, δεν υπαρχει, ωρα να μεγαλωσεις"
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πάντως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά για το θέμα, θα πρέπει να διαγραψει τον Πολάκη. Χθες.alekhine έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:12αν ο πθ κανει οτι ο μπαμπης και η σουλα που ειναι εγωκεντρικα αδιαφορα καθαρματα ποια η διαφορα τους?Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 10:40Τα ξυσεις ή όχι, λες μαλακιες. Λες και ήσουν σε άλλη χώρα.foscilis έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 09:43
Επειδή μου το λέει κάποιος για τον οποίο τα μοναδικά λάθη που έκανε η ΝΔ τα τελευταία 20 χρόνια ήταν όσες φορες αποπειραθηξε να θίξει την τσεπακλα των φαρμακοποιών, λέω να μην ξυσω με βαρεμάρα τα αχαμνα μου.
Από τον Νοέμβρη και έπειτα η πλειοψηφία δεν τηρούσε κανένα μέτρο, όλοι έξω με μάσκες πατσαβουρια στα σαγωνια, εφετειαδα κλπ. Πολύ πριν κάνει ποδήλατο ο πρωθυπουργός (λάθος του) έκανε ποδήλατο παντού ο Τάκης με την Σούλα, ενώ ο Μπάμπης και η Μαρία μαζευόταν με άλλους 20 στα πάρκα και γκαριζε χωρίς μάσκα με ένα καφέ στο χέρι.
Αλλα το έκανε επειδή έκανε ποδήλατο ο Πρωθυπουργός μας λες εσύ και όχι επειδή είναι εγωκεντρικα αδιάφορα καθάρματα.
Και τα κορωνοπαρτι πριν το γεύμα στο νησί είχαν αρχίσει, όπως και οι κουφοντινιαδες ή οι επιθέσεις σε αστυνομικούς στον έλεγχο, αλλά όχι, για τον ζαίικο Ιχώρ σου, φταιει το πρωθυπουργικό γεύμα στο νησί.
Άντε ρε τράβα παραπέρα, και φρόντισε να κατευνάσεις την πολιτικου τύπου διπολική διαταραχή σου, γιατί έχει αρχίσει να φαινεται πίσω από τα εμπνευσμένα κειμενακια που γράφεις.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
my bad. πληκρτολογουσα και μιλουσα στο τηλεφωνο ταυτοχρονα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δεν εχω αντιρρησηΠρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:16 Πάντως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά για το θέμα, θα πρέπει να διαγραψει τον Πολάκη. Χθες.
αν και ο πολακης μπορει να ειναι ψεκ αλλα αυτη την στιγμη δεν παιρνει αποφασεις
αντιθετα κατι επαγγελματιες ψευτες τυπου αδωνι ειναι πιο επικινδυνοι αλλα δεν ασχολειται κανενας
https://twitter.com/JeronymoBoss/status ... 6320961538
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ήταν λάθος της κυβέρνησης να αφήσει την κοσμοσυρροή στη γιορτή του Αγ. Δημητρίου και αυτό το παραδέχτηκε ο Άδωνις. Σε μια τέτοια κρίση θα γίνουν λάθη και παραλείψεις.alekhine έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:21δεν εχω αντιρρησηΠρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:16 Πάντως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά για το θέμα, θα πρέπει να διαγραψει τον Πολάκη. Χθες.![]()
![]()
αν και ο πολακης μπορει να ειναι ψεκ αλλα αυτη την στιγμη δεν παιρνει αποφασεις
αντιθετα κατι επαγγελματιες ψευτες τυπου αδωνι ειναι πιο επικινδυνοι αλλα δεν ασχολειται κανενας![]()
![]()
https://twitter.com/JeronymoBoss/status ... 6320961538
Από την άλλη, να συμπληρώσω ότι η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και η Αστυνομία δεν έκοβαν πρόστιμα Ουρ με αίτηση και ο Μητσοτάκης έκανε παρέμβαση να έρθουν κλιμάκια από την Αθήνα.
Επίσης, οι έξυπνοι Θεσσαλονικείς, όταν υπήρξαν περιορισμοί στην εστίαση, πήγαν πολύ απλά στις Σέρρες και τις γάμησαν και αυτές...
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Είναι που τα όποια μετρα θα αφορούσαν μόνο τους ανεμβολιαστους, χαχαχα, μπαρ μόνο για καθημενους λέει 
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Eθνικοκοινωνιστης
Citroenakias έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 23:05Δεκάδες χιλιάδες κρούσματα παρά τους εμβολιασμούς. Ξαναματαπηζεις εμβολιολαγνε που αποτυγχάνουν τα εμβολια σου; Χαχαχαtalaipwros έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 23:01 28χιλιαδες κρουσματα, 9 νεκροι, σε 2 βδομαδες ανοιγουν ολα και οσοι δεν εχουν κανει εμβολιο ( λιγοι βεβαια στο ΗΒ ) στην ΜΕΘ / νεκροταφειο
ξαναπηζετε ψεκ αντιβαξ;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού τέλος τα οριζόντια μέτρα, αυτές οι ηλιθιότητες που θα κάθονται όλοι στα σκαμπό τους στα Beach bar των νησιων τι είναι;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
likosmokeses
Καλά, ας πάρουμε πρώτα στα σοβαρά την ΝΔ και βλέπουμε για τον Σύριζα.Πρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:16 Πάντως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά για το θέμα, θα πρέπει να διαγραψει τον Πολάκη. Χθες.
-
likosmokeses
Και που είσαι ακόμα....Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 21:34 Αφού τέλος τα οριζόντια μέτρα, αυτές οι ηλιθιότητες που θα κάθονται όλοι στα σκαμπό τους στα Beach bar των νησιων τι είναι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις