!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περι των Ινδοευρωπαιων

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: Περι των Ινδοευρωπαιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:28Πάλι δεν κατάλαβες.
Να μην λες πως θέλεις να σου απαντήσει άλλος. Όταν με κουοτάρεις και με προκαλείς θα σου απαντώ εγώ. Το κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω;
Είπα ήδη ότι αδιαφορώ αν μου απαντήσεις ή όχι. Οσο ομως γράφεις ανοησίες, θα τις σχολιάζω.
Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:28Και τα μόνα αρχαιολογικά ευρήματα που έφερες, δεν παίζει να ανήκουν σε λαό χωρίς γραφή. Κάηκες μόνος σου.
Αν είχαν γραφή, κάπου θα σωζόταν και επιγραφές.
Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:28Και ξέρεις δεν έχω όλο το απόγευμα για πάρτη σου. Φυσικά θα το ερμηνεύσεις κατά το δοκούν ότι με κατατρόπωσες, αλλά δεν γίνεται να είμαι εδώ 24/7. Εσένα αυτό που κάνεις στα Σκόπια σου επιτρέπει να αράζεις εδώ, εγώ πάλι δεν μπορώ.
Τι να σε κατατροπώσω; Δεν ανταλλάσσουμε κάν επιχειρήματα. Εσύ απλώς επαναλαμβάνεις κάποια πράγματα που διάβασες στην "Πρώτη Παιδική Εγκυκλοπαίδεια"
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:25
Leporello έγραψε: 12 Αύγ 2018, 12:16 Ξέρεις να ταυτίζονται με κάποιο γνωστό πολιτισμό αυτά τα ευρήματα;
https://en.wikipedia.org/wiki/Yamna_culture
Αυτά εδώ χρεώνονται στους "Ινδοευρωπαίους", δηλαδή οι "Ινδοευρωπαίοι" έφτιαχναν αυτά, αλλά δεν είχαν γραφή; :p3: :p3: :p3: :p3:
Γιά την ακρίβεια, το link λέει ότι τα ευρήματα συνδέονται με τους Ινδοευρωπαίους. Δεν το είπα εγώ. Εγώ το μόνο που είπα ήταν ότι τα ευρήματα δεν ταυτίζονται με κάποιον γνωστό ιστορικό λαό. Η ταύτιση με τους Ινδοευρωπαίους δεν είναι δυνατή με σιγουριά, γιατί αφού δεν είχαν γραφή, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γλώσσα μιλούσαν.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Leporello έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:36
Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:25
Leporello έγραψε: 12 Αύγ 2018, 12:16 Ξέρεις να ταυτίζονται με κάποιο γνωστό πολιτισμό αυτά τα ευρήματα;
https://en.wikipedia.org/wiki/Yamna_culture
Εικόνα

Εικόνα

Αυτά εδώ χρεώνονται στους "Ινδοευρωπαίους", δηλαδή οι "Ινδοευρωπαίοι" έφτιαχναν αυτά, αλλά δεν είχαν γραφή; :p3: :p3: :p3: :p3:
Το παράδοξο είναι μόνο στο μυαλό σου.

Αυτά παθαίνουμε όταν παραμένουν σχόλια ότι ΟΛΑ όσα γράφει ο συνομιλητής σου είναι σκουπίδια.
Λίγο ακόμα να το αγριέψεις και θα σε διαβάζει ακόμα και ο Σεξολένιν για να μαθαίνει.

Leporello έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:36Οι κανονικοί άνθρωποι ξέρουν πως ούτε οι Ινκας δεν είχαν γραφή. Να μη πω γιά τους μεταγενέστερους Σκύθες που έζησαν κοντά εκεί και επίσης δεν είχαν γραφή. Το θέμα δεν είναι όμως αυτό. Το θέμα είναι πως μου ζήτησες να σου βρώ έναν πολιτισμό που δεν είναι ταυτισμένος με γνωστό λαό και σου βρήκα. Επίσης, είναι δεν είναι Ινδοευρωπαίοι, ο γεγονός παραμένει πως ο λαός που έφτιαξε αυτά τα κοσμήματα δεν είχε γραφή. Ποιό είναι το επιχείρημά σου;
Πως οι κανονικοί άνθρωποι ξέρουν ότι η Κέτσουα που λες όπως και η γλώσσα των Σκυθών δεν επιβλήθηκαν σε δύο Ηπείρους. (Άντε για την Κέτσουα στην χαρίζω επειδή η Αμερική περιβάλλεται από ωκεανούς, σε μία ήπειρο λοιπόν).

Εσύ μας λες για μία γλώσσα χωρίς γραφή που υποτίθεται ότι επιβλήθηκε σε δύο ηπείρους από νομάδες-κτηνοτρόφους και για αποδείξεις μας φέρνεις:
*μια γλώσσα μεγάλου πολιτισμού χωρίς γραφή που όμως δεν επιβλήθηκε πουθενά έξω από τα σύνορα του λαού της,
*κάτι άλλες γλώσσες με πτώσεις χωρίς κλίσεις που όμως αργοπεθαίνουν,
*κάτι κατακτητές που όμως δεν επέβαλλαν τη γλώσσα τους στις κτήσεις τους,
*καμία απόδειξη για το πως νομάδες με χάλκινα όπλα (στην καλύτερη) έριξαν μεγαλιθικά κτίσματα
δηλαδή τίποτα που να συνδυάζει ΟΛΕΣ τις δικαιολογίες που χρησιμοποιήθηκαν για την ινδοευρωπαϊκή παράνοια.

...και έχεις το θράσος να προσβάλεις τους συνομιλητές σου ότι ΟΛΑ όσα γράφουν είναι σκουπίδια, για παιδικά επιχειρήματα, για παράδοξα που είναι μόνον στο μυαλό τους και για άλλα πολλά.

Καταλάβαμε τι δουλειά κάνεις στα Σκόπια.

Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:25Ο πολιτισμός των γηγενών δεν διέφερε πολύ από των πρωτοϊνδοευρωπαίων. Οι νεοφερμένοι στηριζόταν περισσότερο στα άλογα και τις άμαξες, πράγμα που τους έδινε πλεονέκτημα. Και σε ποιά τείχη αναφέρεσαι;
Το ποστάραμε πιο πριν, αλλά μάλλον έκανε πως δεν το είδες. Δεν θα κάτσω να στα ξαναδείχνω. Μπορεί εσύ να χασομεράς, αλλά εγώ όχι. Και πολύ έκατσα. Έχω να ασχοληθώ και με ένα μεταπτυχιακό, η τρίτη ηλικία δεν είναι ειδικότητά μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 12 Αύγ 2018, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Ευχαριστώ για την υποστήριξη στις προσβολές που δέχτηκα.
Αν με βλέπετε να μπαίνω, να γράφω ένα σχόλιο και να ξαναεμφανίζομαι μέρες μετά για ένα σχόλιο πάλι, μην λέτε ότι εκφράζω τη γνώμη μου και σας έχω γραμμένους τι πιστεύετε. Έχω πάρα πολλή δουλειά τους επόμενους μήνες και δεν μπορώ να κάθομαι με τις ώρες να ανέχομαι τον κάθε Λεπορέλο και τον άλλον τον γέρο που με βρίζουν.
Άντε γεια.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:52...και έχεις το θράσος να προσβάλεις τους συνομιλητές σου ότι ΟΛΑ όσα γράφουν είναι σκουπίδια, για παιδικά επιχειρήματα, για παράδοξα που είναι μόνον στο μυαλό τους και για άλλα πολλά.
Ναι, δυστυχώς. Κι'εγώ απαγοητεύτηκα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως όλα όσα έγραψες είναι γιά τα σκουπίδια. Τι να κάνω όμως, να πώ ψέμματα;

Εσένα σαν πρόσωπο δεν σε έβρισα. Μιά χαρά μπορείς να διαβάσεις κάτι σχετικά με το θέμα και να μορφωθείς. Αντιθέτως, εσύ ήσουν εκείνη που χρησιμοποίησες εκρφάσεις που μπορεί και να εκληφθούν σαν προσβλητικές, όπως "παπούλης", "αργόσχολος" κ.λ.π.
1.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:57 Ευχαριστώ για την υποστήριξη στις προσβολές που δέχτηκα.
Αν με βλέπετε να μπαίνω, να γράφω ένα σχόλιο και να ξαναεμφανίζομαι μέρες μετά για ένα σχόλιο πάλι, μην λέτε ότι εκφράζω τη γνώμη μου και σας έχω γραμμένους τι πιστεύετε. Έχω πάρα πολλή δουλειά τους επόμενους μήνες και δεν μπορώ να κάθομαι με τις ώρες να ανέχομαι τον κάθε Λεπορέλο και τον άλλον τον γέρο που με βρίζουν.
Άντε γεια.
Γέρικο είναι το μάτι σου! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Leporello

Νταρνάκας έγραψε: 12 Αύγ 2018, 16:44
skartados έγραψε: 12 Αύγ 2018, 13:23
Στο ξαναλέω,δεν ξέρω τι έκαναν στη γλώσσα τους οι Ζουλού,οι μαόμαο,αλλά στην Ελληνική γλωσσα,τα ουσιαστικά,έχουν κατάληξη,δεν έχουν σκέτο ρίζα.
Όλη η ουσία για τις προινδοευρωπαικες ρίζες είναι εδώ.Οι άνθρωποι είναι απλά άσχετοι
Θέλω να μου πεις τι ακριβώς δηλώνει το επίθημα -τηρ στις λέξεις πατήρ, μήτηρ, θυγάτηρ κι αν έχει την ίδια σημασία και σε λέξεις όπως νιπτήρ, ζωστήρ, αστήρ, στατήρ.
Επίσης, ποιο είναι και τι ακριβώς δηλώνει το επίθημα των παρακάτω λέξεων:
βοσκός, ελιγμός, ορυμαγδός, πομπός, οργασμός, τροφός, ζωμός, ιατρός, άνθρωπος, λόφος, στύλος, μύθος, μύλος, λύκος, κοχλίας, πέλεκυς, νέκυς, ήρως, όφις, όρχις, λοχίας, αστερίας, ώρα, γλώσσα, χώρα, νίκη, ζώνη, μάχη, δένδρον, ξύλον, όργανον, γάλα, άρμα, τέρας, πέρας, κέρας, δέμας, νέμεσις, όασις, λύσις, πόλις, πένης, τάπης, έρπης, φύλαξ, κόραξ, άρπαξ, σκύλαξ, λάρναξ, χάραξ.
Σιγά μη σου απαντήσει. Αυτό που πιστεύει είναι πως το πατήρ και το μήτηρ είναι απλώς παιδικές λέξεις στις οποίες προστέθηκε το επίθημα -τηρ (άγνωστο τι σημαίνει) έτσι, γιά να μη μείνουν χωρίς κατάληξη. Προφανώς, κάποια μωρά θα λένε και θυγά-θυγά.

Το "αστήρ" έχω την εντύπωση πως προέρχεται από το "αστήρικτος" :003:
1.
Άβαταρ μέλους
Leporello

skartados έγραψε: 12 Αύγ 2018, 14:33 Για να δει όποιος ενδιαφέρεται για τι μαλακες μιλάμε.
Στα λατινικα η αδελφή είναι σορόρ,καμμια σχέση με τα σίστερ Κ.Τ.λ.
Επειδή το ξέρουν,έψαξαν στα άδυτα του κωλού τους και δέστε τι εβγαλαν
From Proto-Italic *swezōr,
https://en.m.wiktionary.org/wiki/soror#Latin
Που το βρήκαν το πρωτοιταλικο σγουεζορ;
Και με ποια διαδικασία έγινε σορορ;
Έτσι φτιάχνω 100 θεωριες
:smt005: :smt005: :smt005:
Από εκεί που έβαλες το link:
Descendants Edit
Latin: soror (with the regular change swe- > so- before following non-front vowel)
1.
Άβαταρ μέλους
Leporello

skartados έγραψε: 12 Αύγ 2018, 14:01
Είχε ο Αλέξανδρος ναζί αξιωματικούς μαζί του; Γιατί η λέξη μοιάζει με την Γερμανική, όχι με κάποια Ελληνική.
Είχε ασιάτες,την πήγαν στους ινδούς και στους γερμανούς ως ουνοι αργότερα.
Η Ελλάδα δεν την Είχε τη λεξη
Eίχε Ούνους ο Αλέξανδρος; Δεν ήταν οι Ούνοι στην Κίνα; Και άντε είχε. Μετά αυτοί την έφεραν την λέξη στην Ευρώπη και την έδωσαν στους Γερμανούς μέχρι την Ισλανδία (!) αλλά σε ΚΑΝΕΝΑΝ ενδιάμεσα; Και βέβαια έκαναν το ίδιο και γιά τις λέξεις sunus, hrdaya, manya, nakti και sama. Мα έτσι που μου τα λες, ασιατική γλώσσα μιλούν οι Γερμανοί.

Αντε, να το δεχθούμε. Ομως έχουμε Σανσκριτικές λέξεις που μοιάζουν πιό πολύ με τα ... Ρωσικά. Εκεί τι έγινε; Ελαβε μέρος και ο Μέγας Πέτρος στην εκστρατεία του Αλεξάνδρου (ή του Διονύσου, θα σε γελάσω). Πήγαν Ούνοι στην Ρωσία; Μάλιστα, οι λέξεις αυτές είναι άλλες από εκείνες που έφερα προηγουμένως:

snusa νύφη nurus snoxa
usi ους auris usi
usas ηώς (αυγή) aurora utro
vasanta έαρ ver vesna
sneha νιφάς nix sneg
(η λέξη σημαίνει χιόνι στις υπόλοιπες γλώσσες πλην τής Ελληνικής)
sari κόραξ cornix soroka
vrka λύκος lupus volk
svan κύων canis suka
siras κέρας cornus serna
dvar θύρα fores dver
giris όρος mons gora
sata εκατό centum sto

Οι Ρώσοι πώς πήραν τις λέξεις από τους Ινδούς;
1.
Άβαταρ μέλους
Leporello

skartados έγραψε: 12 Αύγ 2018, 13:53
bratr φράτηρ frater bruder
Όλοι οι βοριοι Έλληνες έλεγαν μπρατερ,όπως μπιλιππος
Ποιοί βόρειοι Ελληνες; Εσύ δεν λες πως δεν υπάρχει στην Ελληνική τέτοια λέξη που να σημαίνει "αδελφός";
svedate υδρώς sudor schweiss
Στην Ελληνική γλωσσα το διγαμα προσφερόταν και ως σ.
Helios αλλά από την ίδια ρίζα σελήνη και σέλας
Hellas,αλλά από την ίδια ρίζα σελλοί,σελλασια
Το ίδιο ισχύει και για όλες τις λέξεις που εφερες
Θύμησέ μου, ποιός τα λέει αυτά;

Γιά τον Ησύχιο, το λεξικό του και το "έορ" θα μου απαντήσεις;
1.
Άβαταρ μέλους
Juno

Leporello έγραψε: 12 Αύγ 2018, 20:06
Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:52...και έχεις το θράσος να προσβάλεις τους συνομιλητές σου ότι ΟΛΑ όσα γράφουν είναι σκουπίδια, για παιδικά επιχειρήματα, για παράδοξα που είναι μόνον στο μυαλό τους και για άλλα πολλά.
Ναι, δυστυχώς. Κι'εγώ απαγοητεύτηκα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως όλα όσα έγραψες είναι γιά τα σκουπίδια. Τι να κάνω όμως, να πώ ψέμματα;

Εσένα σαν πρόσωπο δεν σε έβρισα. Μιά χαρά μπορείς να διαβάσεις κάτι σχετικά με το θέμα και να μορφωθείς. Αντιθέτως, εσύ ήσουν εκείνη που χρησιμοποίησες εκρφάσεις που μπορεί και να εκληφθούν σαν προσβλητικές, όπως "παπούλης", "αργόσχολος" κ.λ.π.
Για τα πιο πάνω από αυτό, μούγκα έτσι; Απομόνωσες το μοναδικό που μπορείς να σχολιάσεις και τα υπόλοιπα τα προσπερνάς γράφοντας τις ίδιες ηλιθιότητες ξανά και ξανά.
Juno έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:52Εσύ μας λες για μία γλώσσα χωρίς γραφή που υποτίθεται ότι επιβλήθηκε σε δύο ηπείρους από νομάδες-κτηνοτρόφους και για αποδείξεις μας φέρνεις:
*μια γλώσσα μεγάλου πολιτισμού χωρίς γραφή που όμως δεν επιβλήθηκε πουθενά έξω από τα σύνορα του λαού της,
*κάτι άλλες γλώσσες με πτώσεις χωρίς κλίσεις που όμως αργοπεθαίνουν,
*κάτι κατακτητές που όμως δεν επέβαλλαν τη γλώσσα τους στις κτήσεις τους,
*καμία απόδειξη για το πως νομάδες με χάλκινα όπλα (στην καλύτερη) έριξαν μεγαλιθικά κτίσματα
δηλαδή τίποτα που να συνδυάζει ΟΛΕΣ τις δικαιολογίες που χρησιμοποιήθηκαν για την ινδοευρωπαϊκή παράνοια.

...και έχεις το θράσος να προσβάλεις τους συνομιλητές σου ότι ΟΛΑ όσα γράφουν είναι σκουπίδια, για παιδικά επιχειρήματα, για παράδοξα που είναι μόνον στο μυαλό τους και για άλλα πολλά.

Ποια από τις γλώσσες που έφερες σαν παράδειγμα, επιβλήθηκε;

Πώς θα μπορούσαν νομάδες της εποχής του Χαλκού (για να ξέρουμε για τι οπλισμό μιλάμε) να ρίξουν μεγαλιθικά κτίρια για να εισβάλλουν στον χώρο των γηγενών;

Μόνος σου είπες ότι ήρθαν μεταξύ 6.000-3.000πχ όταν σου είχαμε δείξει προηγουμένως οχυρωματικό έργο 23.000 ετών. Αυτοί που έχτιζαν τέτοιο πράγμα τόσο πίσω, την πάτησαν από νομάδες βοσκούς σχεδόν 20.000 χρόνια μετά;

Κάθε ένα από τα σκουπίδια που μας αραδιάζεις για επιχειρήματα, καλύπτει μόνον μία βλακεία από το φάσμα του ινδοευρωπαϊκού παραμυθιού.
Μία γλώσσα Αβοριγινων, αλλά απομονωμένη που δεν επιβλήθηκε πουθενά.
Μία γλώσσα μεγάλου πολιτισμού (Ίνκας) που επίσης δεν επιβλήθηκε πουθενά.
Κάτι κατακτητές (όπως λες για τους Ινδοευρωπαίους, αλλά με ανώτερα όπλα των χάλκινων) που όμως απέτυχαν να επιβάλλουν τη γλώσσα τους στους γηγενείς.
Κάτι κατακτητές (όπως λες για τους Ινδοευρωπαίους, αλλά με ανώτερα όπλα των χάλκινων) που κάποια στιγμή τον ήπιαν από τους γηγενείς πριν πιάσουν κατακτήσεις από την βορειοδυτική Ευρώπη μέχρι και την Ινδία.
ΑΛΛΑ, οι υπερήρωες τσοπάνηδες-νομάδες που ίσως είχαν χάλκινα όπλα, ίσως είχαν μόνον την γκλίτσα τους, όργωσαν δύο ηπείρους και επέβαλλαν τη γλώσσα τους. Τι τον έχεις τον Λιακόπουλο; <--Αν αντέχεις, μην απαντήσεις μόνον σε αυτό, αλλά σε όλες τις ερωτήσεις.
Εναλλακτικά μπορείς να φέρεις καλύτερα παραδείγματα και όχι νεκρές γλώσσες ή γλώσσες που ψοφολογάνε γιατί υποτίθεται πως είναι το αντίθετο της ινδοευρωπαϊκής.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση, μη μπορώντας να αρθρώσεις λόγο. Δεν απαντώ, γιά να μη κάνω χειρότρη την κατάσταση. Αύριο μπορεί να σκεφτείς καλύτερα και να μπορείς κάτι να πείς.
1.
Άβαταρ μέλους
Juno

Leporello έγραψε: 13 Αύγ 2018, 00:14 Βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση, μη μπορώντας να αρθρώσεις λόγο. Δεν απαντώ, γιά να μη κάνω χειρότρη την κατάσταση. Αύριο μπορεί να σκεφτείς καλύτερα και να μπορείς κάτι να πείς.
Τώρα ή πετάς την μπάλα στην εξέδρα ή η άνοια σε έφερε σε πλήρη σύγχυση. :e040: Να στο πω πιο απλά: όλα τα παραδείγματα που έφερες είναι για τα σκουπίδια.
Και εξηγώ: οι γλώσσες που έφερες σαν παράδειγμα αντίστοιχο της Ινδοευρωπαϊκής είναι πεθαμένες ή μισοπεθαμένες και δεν επιβλήθηκαν πουθενά όπως η Ινδοευρωπαϊκή, άρα δεν κάνουν για παράδειγμα. Λογική κατάληξη γλώσσας χωρίς γραφή.

Οι Γότθοι, Σλάβοι, Τούρκοι που έφερες σαν παραδείγματα για το πώς κατέκτησαν οι Ινδοευρωπαίοι, τσοπάνηδες δύο ηπείρους, κάποια στιγμή έφτασαν στα όριά τους πριν κατακτήσουν καν μισή ήπειρο και δεν είχαν επιβάλλει τη γλώσσα τους σε καμία κατάκτηση από την οποία αποσύρθηκαν.

Προσπάθησε να απαντήσεις τουλάχιστον σε αυτά τα δύο και μην την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.
Leporello έγραψε: 11 Αύγ 2018, 23:04 :smt005: :smt005: :smt005: Γιά να την επαναλαμβάνει αυτή την ανοησία η Juno, προφανώς δεν καταλαβαίνει πόσο γελοία είναι. Ομως ακόμη και αν βρεθεί ένα ινδοευρωπαϊκό μνημείο, που θα καταλάβεις ότι είναι ινδοευρωπαϊκό;

Πιθανότατα τώρα θα πεί ότι δεν έχει χρόνο να επιχειρηματολογήσει. Παραδόξως, η έλλειψη χρόνου δεν την εμποδίζει να πιστέψει ό,τι ψεκασμένο κυκλοφορεί.
Εσύ έχεις καταλάβει πόσο γελοία είναι η συμπεριφορά σου; Κάθε μα κάθε φορά που κάποιος σε ταπώνει, έχεις έτοιμη τη δικαιολογία "δεν ξέρεις τι λες", "είσαι σε σύγχυση" και βγαίνεις να κρυφτείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 13 Αύγ 2018, 00:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Juno

Καλά δεν υπάρχει, έχει χτυπήσει διπλοβάρδια όλη μέρα και φαίνεται μέσα, αλλά μόλις ταπώνεται, γράφει "είσαι σε πλήρη σύγχυση, δεν απαντώ" και κάνει log out.

Ερώτηση: πού πήγε ο Leporello;

Εικόνα

Λοιπόν, παιδιά, όταν τολμήσει να ξαναμπεί, να του κάνετε αυτές τις ερωτήσεις copy-paste.
Ή κάθε φορά που σας πετάει μία μισοπεθαμένη γλώσσα χωρίς γραφή, να του λέτε πως η γλώσσα δεν έχει εξαπλωθεί και ψοφολογάει, άρα είναι άκυρο παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Leporello έγραψε: 12 Αύγ 2018, 21:49
bratr φράτηρ frater bruder
Όλοι οι βοριοι Έλληνες έλεγαν μπρατερ,όπως μπιλιππος
Ποιοί βόρειοι Ελληνες; Εσύ δεν λες πως δεν υπάρχει στην Ελληνική τέτοια λέξη που να σημαίνει "αδελφός";
Α μπράβο, κι εγώ θα το 'λεγα αυτό: από κει που ήταν κάθετα αρνητικός περί της ύπαρξης της λέξης φρατήρ στην ελληνική γλώσσα, τώρα κάνει στροφή 180 μοιρών και λέει ότι υπήρχε και μάλιστα προφερόταν και μακεδονιστί, με τη γνωστή τροπή φ>β (μπ).
Μήπως πρέπει να αλλάξει το όνομά του από Σκαρτάδος σε Νάντια Κομανέτσι; :P :P :P
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”