!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περί ΣΦΑ...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
alto_sem
Phorum.gr user: alto_sem

Περί ΣΦΑ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alto_sem »

Σήμερα συζητώντας με τον κουνιάδο μου τυχαία ανακαλύψαμε πως είχαμε υπηρετήσει με έναν κοινό φαντάρο. Μόνο που ο κουνιάδος μου απολύθηκε το 94 κι εγώ το 96. Και οι δύο γνωρίζαμε πως είχε πολύ φυλακή αναβολές και πως είχε υπηρετήσει στις ΣΦΑ...
Πολύ καλό παιδί σύμφωνήσαμε, αλλά είχε μια αδυναμία.... Να φανταστείτε σαν ΑΜ στην πύλη σε ειδκό τάγμα προκάλυψης στον Έβρο έβγαλε στον ταξίαρχο για υπογραφή από την τσέπη του αντί για στυλό ένα μπάφο ΝΑ🚬🚬🚬
Μου γεννήθηκε λοιπόν η απορία αν κάποιος ξέρει από γνωστούς και όχι από ράδιο αρβύλα τι τρέχει εκεί μέσα...(εννοώ στις στρατιωτικές φυλακές). Έχω ακούσει αρκετά αλλά λόγω ομοιότητας δεν τα πολυπίστεψα...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Περί ΣΦΑ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Τι τρέχει που ; Στις στρατιωτικές φυλακές;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

alto_sem έγραψε: 06 Ιουν 2024, 22:45 Σήμερα συζητώντας με τον κουνιάδο μου τυχαία ανακαλύψαμε πως είχαμε υπηρετήσει με έναν κοινό φαντάρο. Μόνο που ο κουνιάδος μου απολύθηκε το 94 κι εγώ το 96. Και οι δύο γνωρίζαμε πως είχε πολύ φυλακή αναβολές και πως είχε υπηρετήσει στις ΣΦΑ...
Πολύ καλό παιδί σύμφωνήσαμε, αλλά είχε μια αδυναμία.... Να φανταστείτε σαν ΑΜ στην πύλη σε ειδκό τάγμα προκάλυψης στον Έβρο έβγαλε στον ταξίαρχο για υπογραφή από την τσέπη του αντί για στυλό ένα μπάφο ΝΑ🚬🚬🚬
Μου γεννήθηκε λοιπόν η απορία αν κάποιος ξέρει από γνωστούς και όχι από ράδιο αρβύλα τι τρέχει εκεί μέσα...(εννοώ στις στρατιωτικές φυλακές). Έχω ακούσει αρκετά αλλά λόγω ομοιότητας δεν τα πολυπίστεψα...
Έπρεπε να το σκάσει και να δώσει στον ταξίαρχο να δοκιμάσει πρώτα.
Άβαταρ μέλους
alto_sem
Phorum.gr user: alto_sem

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alto_sem »

taliban έγραψε: 06 Ιουν 2024, 22:48
alto_sem έγραψε: 06 Ιουν 2024, 22:45 Σήμερα συζητώντας με τον κουνιάδο μου τυχαία ανακαλύψαμε πως είχαμε υπηρετήσει με έναν κοινό φαντάρο. Μόνο που ο κουνιάδος μου απολύθηκε το 94 κι εγώ το 96. Και οι δύο γνωρίζαμε πως είχε πολύ φυλακή αναβολές και πως είχε υπηρετήσει στις ΣΦΑ...
Έπρεπε να το σκάσει και να δώσει στον ταξίαρχο να δοκιμάσει πρώτα.
Πολύ πιθανόν να το έκανε και για αυτό να μαζέψει τόσες. Φυλακές. Μέσα τι τρέχει όμως...
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Otto Weininger έγραψε: 06 Ιουν 2024, 22:47 Τι τρέχει που ; Στις στρατιωτικές φυλακές;
Μάλλον στη Σχολή Φωτομοντέλας.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Σχολή Φωτομοντέλων και Αεροσυνοδών ήταν το ''χαιδευτικό'' των ΣΦΑ :lol:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Εγιναν πλεον Φυλακες Ανηλικων στις παλιες στρατιωτικες της Αυλωνας και οι Στρατιωτικες μεταφέρθηκαν στην Κορινθο για οπλιτες/ΕΠΟΠ/υπαξ. και Καβαλα για αξιωματικους αν θυμαμαι καλα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”