ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 16:26Το έχω πει 5-6 φορές εδώ μέσα ότι δεν ψηφίζω την κυβέρνηση άρα δεν έχω ανάγκη να μου βγει κάποια εξίσωση. Ούτε μπάρμπας μου είναι να τον υποστηρίξω.Αρχέλαος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 16:15 Φυσικά και έχει σχέση με την πραγματικότητα και είναι η ίδια η πραγματικότητα.
Εσύ αδυνατείς να καταλάβεις το πολιτικό πρόσημο όπως και την παλινωδία του να αποθαρρύνονται οι πολίτες να φορούν ακόμα και υφασμάτινες μάσκες που δεν τις στερούν από τους υγειονομικούς τον Μάρτιο του 2020 και ένα μήνα μετά να τρώνε πρόστιμο αν δεν τις φορούν!
Και για την μαζικότητα των τεστ και όλα τα συναφή αλλά και για τα...ένζυμα.
Να μη μιλήσουμε για την πανδημία γρίππης με τον Αβραμόπουλο.
Σε παρακαλώ πολύ που προσπαθείς να εφευρίσκεις δικαιολογίες επειδή δεν σου βγαίνει η εξίσωση.
Μη γρονθοκοπείτε την κοινή λογική επιτέλους, δεν είμαστε κυρίζια εδώ μέσα.
Για τις μάσκες τα έχω γράψει αρκετές φορές και αναλυτικά. Μπορείς να τα δεις.
Για τα rapid tests όταν τον ρώταγαν πέρσι την Άνοιξη δεν είπε ότι είναι γενικώς άχρηστα. Είπε ότι αυτά που ήταν διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή δεν είχαν καλά ποσοστά επιτυχίας και παρέπεμπε στο μέλλον όταν γίνουν αποτελεσματικότερα. Είχε μάλιστα αναφέρει ότι αυτά θα γίνονταν ένα εργαλείο στη δεύτερη φάση μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων με συνεργεία που θα κινούνται σε περιοχές κλπ. Θυμίζω ότι τότε είχαμε κυρίως τα μοριακά.
Για το ένζυμο σας έβαλα το video προθχές με την αναφορά σε μελέτες. Και συγκεκριμένες ερωτήσεις. Δεν πήρα απάντηση.
Για τα σχολεία με τον τρόπο που άνοιξαν πέρσι τον Ιούνιο, φαίνεται πως τον δικαίωσαν. Και ήταν φανερό πως υπήρχε φόβος ότι η ιστορία θα τραβήξει καιρό και ήθελαν να κάνουν μια δοκιμή σε συνθήκες ζέστης και μικρής εξάπλωσης. Άλλο ότι μετά κολοβάρεσαν ομαδικά όλοι στο υπουργείο παιδείας το καλοκαίρι και δεν προετοιμάστηκαν για το επόμενο Φθινόπωρο.
Παίρνοντας λοιπόν φράσεις έξω από τις ημερομηνίες που ειπώθηκαν εμφανίζεται μια εντελώς στρεβλή εικόνα. Κάνε ένα κόπο να τα δεις αυτά και θα καταλάβεις τι λέω
Μάιο -Ιούνιο, μια χαρά λειτουργήσαμε εκ περιτροπής με μηδενικά κρούσματα. Μετά τους έφαγε η μαλακία..