Εγώ σε αυτό δεν συμφωνώ. Δεν βλέπω τίποτα διαφορετικό στους επιδημιολόγους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική ομάδα της χώρας. Επίσης δεν βλέπω εκείνους τους ανοιχτόμυαλους Ευρωπαίους συναδέλφους τους για να πω, να θα ήθελα να έρθει να αναλάβει ο τάδε, να τα κάνει καλύτερα. Είδαμε και όταν το πήραν οι πολιτικοί επάνω τους όπως στην Αγγλία τι έγινε.Scouser έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:50 Το ερώτημα λοιπόν είναι με ποια λογική έχουμε αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας σε ανθρώπους αποδεδειγμένα εξαιρετικά στενόμυαλους, που είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να δουν τίποτα πέρα από το εξαιρετικά στενό πεδίο της ειδικότητάς τους.
Κατά τη γνώμη μου η πολυφωνία έκανε κακό. Έπρεπε τα μέλη της ομάδας να αποφασίζουν χωρίς να ακούγεται τίποτα προς τα έξω και να απαγορευτεί η οποιαδήποτε παρουσία τους στα μέσα ενημέρωσης. Να υπάρχει μια σοβαρή και αναλυτική ενημέρωση όπως την Άνοιξη και να λύνονται όλες οι απορίες εκεί. Η πολυφωνία δημιούργησε αμφιβολίες και οι αμφιβολίες έφεραν μεγάλη απειθαρχία. Αφού δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε μέτρα Κίνας, τουλάχιστον να είχαμε μια σεβαστή κοινή γραμμή και μόνο αυτή. Οι ψεκασμένοι (όχι άνθρωποι με διαφορετική επιστημονική γνώμη αλλά αυτοί που διακινούσαν ψευδής θεωρίες συνωμοσιολογικού τύπου) έπρεπε να οδηγούνται άμεσα στον εισαγγελέα και να τελειώνουμε.
Το μόνο που θα απέμενε θα ήταν να ασκήσεις μέτρα ελέγχου και να επιμείνεις στην ενημέρωση. Τώρα αν με ρωτήσεις μετά από τόσες αλλαγές δεν ξέρω καν τι ισχύει για τα SMS και τις ώρες κυκλοφορίας.