!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εφορευτική επιτροπή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Εφορευτική επιτροπή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Μου ήρθε χαρτί διορισμού σε εφορευτική επιτροπή.
Έχω να πάω από το 2012 που είχα ταυτότητα μέλους της ΝΔ. Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα αλλά φοβάμαι τις κυρώσεις αν δεν παρουσιαστώ. Τα λεφτά για το χώσιμο είναι λίγα και δεν τα χρειάζομαι. Για τις αυτοδιοικητικες ήταν 40 ευρώ.
Γιατί δεν βάζουν υπαλλήλους του δημοσίου σε τέτοιες αγγαρείες;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Εφορευτική επιτροπή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

southern έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:36 Μου ήρθε χαρτί διορισμού σε εφορευτική επιτροπή.
Έχω να πάω από το 2012 που είχα ταυτότητα μέλους της ΝΔ. Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα αλλά φοβάμαι τις κυρώσεις αν δεν παρουσιαστώ. Τα λεφτά για το χώσιμο είναι λίγα και δεν τα χρειάζομαι. Για τις αυτοδιοικητικες ήταν 40 ευρώ.
Γιατί δεν βάζουν υπαλλήλους του δημοσίου σε τέτοιες αγγαρείες;
Γιατί ειναι μαλάκες και γουσταρουν να αγγαρεύουν τον κοσμο.

Καποιος ειχε πει (ή ειχε γραψει εδω μεσα νομιζω) οτι πρεπει να καλούν μονο γυναίκες για να αντισταθμιστεί η σεξιστική αδικία που υφίστανται οι αντρες με το φανταρικό. Δίκαιο μου ακουγεται.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μου έχει έρθει δύο τρεις φορές και φυσικά δε πήγα. Έχω πλέον μεταφέρει εκλογικά δικαιώματα στη Λακωνία οπότε και να με καλέσουν εκεί πάλι πουλί θα πάρουνε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Συνήθως ο δήμος Γλυφάδας έχει καλό catering. Ίδωμεν
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Πάνε και πες ότι σου ήρθε χέσιμο και εξαφανίσου
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ερμής έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:53 Μου έχει έρθει δύο τρεις φορές και φυσικά δε πήγα. Έχω πλέον μεταφέρει εκλογικά δικαιώματα στη Λακωνία οπότε και να με καλέσουν εκεί πάλι πουλί θα πάρουνε
:smt023
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:53 Μου έχει έρθει δύο τρεις φορές και φυσικά δε πήγα. Έχω πλέον μεταφέρει εκλογικά δικαιώματα στη Λακωνία οπότε και να με καλέσουν εκεί πάλι πουλί θα πάρουνε
Ασχολήθηκε κανείς με το να σε "κυνηγήσει για να υποστείς τις κυρώσεις"? :lol:
Εμενα 2 φορες μου εχει ερθει. Την πρωτη (ως ψαρωμένος) πήγα αλλά γύρω στις 11.30 το πρωι αντι για 6-7, ξύπνησα με το πάσο μου και πήγα χαλαρός. Βρήκα ήδη 2-3 ατομα που με ειχαν αντικαταστήσει, (κομματικοι αντιπροσωποι ηταν? Δεν θυμαμαι ακριβώς) που γουσταραν μαζοχικά να κατσουν.

Η υπευθυνη ΜΟΥΝΑΡΑ δικηγορος εκει (πως λεγονται δεν θυμαμαι, αυτοι που σφραγίζουν τα ψηφοδέλτια και καβατζώνουν τα χιλιάρικα καθε φορά και εμείς μένουμε με το πουλί στο χερι) με το νυχι μισό μετρο με ημιμόνιμο μανικιούρ σε λουλακί χρώμα και πουά ρίγες στον παράμεσο κι ενα στρασάκι στον αντίχειρα, και το γνωστό δαπιτέ υφάκι τύπου "δεν γουστάρω τους χλιμίτζουρες μπασκλασαράδες σαν εσένα αλλα αν περάσεις καμια βολτα απο τις τουαλετες να με ξεκωλιάσεις μία στα όρθια δε θα πω και οχι", μου ειπε να φυγω και αν θελω να ερθω τη στιγμή της καταμέτρησης.

Εφυγα χωρις να της απαντήσω ναι ή οχι (οταν εγώ βλέπω στρίγγλα ΜΟΥΝΑΡΑ μετατρέπομαι σε 100 φορές πιο στρίγγλο ΜΟΎΝΑΡΟ), αλλά για καποιο λόγο κατι με επιασε στην καταμέτρηση και γύρισα. Ισως να ειχα στο μυαλό μου την πιθανότητα να της τον φέρμαρα λίγο.
Ηταν β' γυρος αυτοδιοικητικών αν θυμαμαι καλα, και παιζει να ξεμπερδεψαμε με την καταμέτρηση μεσα σε λιγοτερο απο 45λεπτο.

Τη δεύτερη φορά δεν πηγα καν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”