!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
τι θα γίνει με κείνη την υποθεσούλα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έτσι ειναι
Τι; διαφωνείς;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
προτιμοτερο να οδηγουσα θυμωμενος με συνεχιζομενη γκρινια στο δεξι μου αυτι, και τους οδικους κινδυνους που αυτο συνεπαγεται;Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:30Δεν μπορώ να δεχτώ υπόδειξη από κάποιον που κατεβάζει την σύντροφο του από το αυτοκίνητο επειδή ήταν στα νεύρα τηςΑσέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:14"σωστες" ειναι η λεξη που πρεπει να χρησιμοποιησεις.Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:26
Τι παραδέχτηκα μωρέ ασεβαστε; εσείς μου λέτε ότι κακώς πήρα τα κλειδια μετά μου λες για το ότι είναι πιο επικίνδυνος ο καβλωμενος από τον διαολεμένο όταν οδηγεί. Είναι οι απόψεις σας και είναι δέκτες. Απλά.![]()
ελα, μπορεις, καντο, θα τα καταφερεις.![]()
![]()
καλα, μη δεχεσαι απο μενα. απο ολους τους υπολοιπους που σου λενε το ιδιο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μα πως, αφού δεν υπάρχει θέμα επικινδυνοτητας από τον εκνευρισμό. Δεν σας καταλαβαίνω. Το γεγονός ότι παρεμβηκες και την κατέβασες κάτω από το αυτοκίνητο επειδή ήταν στα νεύρα της κανένα θέμα ε; αναμενόμενο. Επίσης το ότι κάποιοι υποστηρίζουν κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και σωστόΑσέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 08:55προτιμοτερο να οδηγουσα θυμωμενος με συνεχιζομενη γκρινια στο δεξι μου αυτι, και τους οδικους κινδυνους που αυτο συνεπαγεται;![]()
καλα, μη δεχεσαι απο μενα. απο ολους τους υπολοιπους που σου λενε το ιδιο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οταν το υποστηριζουν ολοι, εκτος απο εσενα, πρεπει νομιζω να το ξανακοιταξεις λιγο. υπαρχει καπου στο βαθος και η πιθανοτητα να κανεις λαθος.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 09:06Μα πως, αφού δεν υπάρχει θέμα επικινδυνοτητας από τον εκνευρισμό. Δεν σας καταλαβαίνω. Το γεγονός ότι παρεμβηκες και την κατέβασες κάτω από το αυτοκίνητο επειδή ήταν στα νεύρα της κανένα θέμα ε; αναμενόμενο. Επίσης το ότι κάποιοι υποστηρίζουν κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και σωστόΑσέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 08:55προτιμοτερο να οδηγουσα θυμωμενος με συνεχιζομενη γκρινια στο δεξι μου αυτι, και τους οδικους κινδυνους που αυτο συνεπαγεται;Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:30
Δεν μπορώ να δεχτώ υπόδειξη από κάποιον που κατεβάζει την σύντροφο του από το αυτοκίνητο επειδή ήταν στα νεύρα της![]()
![]()
καλα, μη δεχεσαι απο μενα. απο ολους τους υπολοιπους που σου λενε το ιδιο;![]()
Οι όλοι ποιοι είναι; 5 άτομα;Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 09:12οταν το υποστηριζουν ολοι, εκτος απο εσενα, πρεπει νομιζω να το ξανακοιταξεις λιγο. υπαρχει καπου στο βαθος και η πιθανοτητα να κανεις λαθος.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 09:06Μα πως, αφού δεν υπάρχει θέμα επικινδυνοτητας από τον εκνευρισμό. Δεν σας καταλαβαίνω. Το γεγονός ότι παρεμβηκες και την κατέβασες κάτω από το αυτοκίνητο επειδή ήταν στα νεύρα της κανένα θέμα ε; αναμενόμενο. Επίσης το ότι κάποιοι υποστηρίζουν κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και σωστόΑσέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 08:55
προτιμοτερο να οδηγουσα θυμωμενος με συνεχιζομενη γκρινια στο δεξι μου αυτι, και τους οδικους κινδυνους που αυτο συνεπαγεται;![]()
καλα, μη δεχεσαι απο μενα. απο ολους τους υπολοιπους που σου λενε το ιδιο;![]()

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν μετρησα, αλλα ακομη κι αν ειναι τοσοι, 5-0. δεν ειδα κανεναν να λεει "καλα ξηγηθηκες"
δεν ειναι και μικρο το σκορ. πιθανολογω οτι αν κυκλοφορησες την ιστορια και σε φιλες σου, παρομοιο θα ηταν το σκορ.
γενικως, αν δεν βρισκεις ουτε εναν να υποστηριζει οτι η πραξη σου ηταν σωστη, καλο ειναι να κοιτας λιγο στον καθρεπτη, και αν δεν βλεπεις εναν ασπροφορεμενο παππου με τιαρα, θα πει οτι δεν εισαι ο πάπας, και θα μπορουσες να εχεις κανει και λαθος.
Δε κατάλαβα τι θέλεις να πεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Naida, ο συνάδελφός σου σε επιτρέπει να πίνεις καφέ μέσα στο αμάξι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εεε αδερφέ δεν είναι μηδέν. Κάποιες φωνούλες ακούστηκαν υπέρ μου. Κι αν από εσάς αφαιρέσω Αγηδες, Αγαμιες και λοιποί που δείχνουν ε κάποια εμπάθεια και ε και όσοι έχουν επιχειρήματα του στιλ αυταρχική μεγαιρα, ατενσιοχορισμος, δεν γράφεις στην ενότητα μηχανοδηγηση κτλ ε και δεν θεωρώ ότι έχουν καθαρή κρίση είστε ακόμα πιο λίγοι. Γίνεται να αλλάξω γνώμη με αυτά τα δεδομένα; οχι πες μου γίνεται;Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 09:25δεν μετρησα, αλλα ακομη κι αν ειναι τοσοι, 5-0. δεν ειδα κανεναν να λεει "καλα ξηγηθηκες"
δεν ειναι και μικρο το σκορ. πιθανολογω οτι αν κυκλοφορησες την ιστορια και σε φιλες σου, παρομοιο θα ηταν το σκορ.
γενικως, αν δεν βρισκεις ουτε εναν να υποστηριζει οτι η πραξη σου ηταν σωστη, καλο ειναι να κοιτας λιγο στον καθρεπτη, και αν δεν βλεπεις εναν ασπροφορεμενο παππου με τιαρα, θα πει οτι δεν εισαι ο πάπας, και θα μπορουσες να εχεις κανει και λαθος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-