1ον οδηγώΑσέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:07το ξερουμε. η τουλαχιστον εχουμε πολυ σοβαρες ενδειξεις.ST48410 έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:49Νομίζω ότι αυτή η διατύπωση είναι λίγο υπερβολική. Βγάλε τη σχέση έξω από την εξίσωση. Αν έχεις ένα φιλαράκι, αδελφό, ξάδελφο (κάτι τέτοιο) που το ξέρεις καλά ότι είναι τσαντίλας και βγαίνει εκτός εαυτού, θα τον άφηνες να οδηγήσει αν τον έβλεπες σε κακή κατάσταση ή θα προσπαθούσες πρώτα να τον καλμάρεις; Εγώ πάντως δεν θα 'λεγα εύκολα, ας κάνει ό,τι νομίζει, ενήλικας είναι. Κλειδιά μπορεί να μην έπαιρνα, θα έπαιζα κατενάτσιο όμως για λίγη ώρα. Εννοείται πως αν ήταν ο άλλος μεθυσμένος, δεν θα τον άφηνα να οδηγήσει με πολύ πιο παρεμβατικό τρόπο.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:39 αυτο που σου λεμε ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις εσυ ποτε ο αλλος μπορει να οδηγησει η οχι. δεν ειναι κατι φανερο, οπως αν εχει κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκυ.
Βασικά η δεύτερη πρότασή σου είναι το κλειδί. Οι περισσότεροι δεν θεωρείται ότι ο άνθρωπος ήταν σε τόσο κακή κατάσταση και ότι απλά υπερβάλλει η Νάιδα που το βρήκε πάτημα. Αλλά αυτό δεν το ξέρουμε.
καταρχην ειναι πολυ σπανιο να ειναι κανεις τοσο τσαντισμενος που να μην μπορει να οδηγησει. μολις απομακρυνθει απο την αιτια τσαντιλας (τη ναιδα) λογικο ειναι να ηρεμησει αρκετα για να πιασει τιμονι.
η ναιδα δεν οδηγει. δυσκολο να εχει καλο κριτηριο για το ποτε μπορει να οδηγησει καποιος αλλος.
και η ουσια: δεν ειναι τοσο οτι ηθελε να τον προστατεψει. περισσοτερο ειναι οτι δεν ηθελε να φυγει, για να συνεχισει τη συζητηση, με σκοπο ειτε να τον πρηξει κι αλλο, ειτε να τα βρουνε, ειτε να παιξει make up sex, ειτε οτι αλλο ειχε στο μυαλο της.
ειναι πολυ φτηνη δικαιολογια το "μη μου παθεις τιπτα που εισαι θυμωμενος", αν ηταν τετοιο το ζητημα, δεν θα του εσπαγε τα νευρα εξ αρχης.
2ον αν ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελα να φύγει ποιος ο λόγος δεν έφερα καν αντίρρηση όταν είπε θα πάει με τα πόδια;
3.δεν του έσπασα εγώ τα νεύρα, μόνος του εκνευρίστηκε από την συζήτηση όπως κι εγώ από αυτά που έλεγε. Απλά εγώ τα είπα και ηρέμησα ενώ αυτός εκνευρίστηκε σε βαθμό που δεν ήρεμουσε. Ε αυτό είναι κίνδυνος.