!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:07
ST48410 έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:49
Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:39 αυτο που σου λεμε ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις εσυ ποτε ο αλλος μπορει να οδηγησει η οχι. δεν ειναι κατι φανερο, οπως αν εχει κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκυ.
Νομίζω ότι αυτή η διατύπωση είναι λίγο υπερβολική. Βγάλε τη σχέση έξω από την εξίσωση. Αν έχεις ένα φιλαράκι, αδελφό, ξάδελφο (κάτι τέτοιο) που το ξέρεις καλά ότι είναι τσαντίλας και βγαίνει εκτός εαυτού, θα τον άφηνες να οδηγήσει αν τον έβλεπες σε κακή κατάσταση ή θα προσπαθούσες πρώτα να τον καλμάρεις; Εγώ πάντως δεν θα 'λεγα εύκολα, ας κάνει ό,τι νομίζει, ενήλικας είναι. Κλειδιά μπορεί να μην έπαιρνα, θα έπαιζα κατενάτσιο όμως για λίγη ώρα. Εννοείται πως αν ήταν ο άλλος μεθυσμένος, δεν θα τον άφηνα να οδηγήσει με πολύ πιο παρεμβατικό τρόπο.

Βασικά η δεύτερη πρότασή σου είναι το κλειδί. Οι περισσότεροι δεν θεωρείται ότι ο άνθρωπος ήταν σε τόσο κακή κατάσταση και ότι απλά υπερβάλλει η Νάιδα που το βρήκε πάτημα. Αλλά αυτό δεν το ξέρουμε.
το ξερουμε. η τουλαχιστον εχουμε πολυ σοβαρες ενδειξεις.
καταρχην ειναι πολυ σπανιο να ειναι κανεις τοσο τσαντισμενος που να μην μπορει να οδηγησει. μολις απομακρυνθει απο την αιτια τσαντιλας (τη ναιδα :lol: ) λογικο ειναι να ηρεμησει αρκετα για να πιασει τιμονι.
η ναιδα δεν οδηγει. δυσκολο να εχει καλο κριτηριο για το ποτε μπορει να οδηγησει καποιος αλλος.

και η ουσια: δεν ειναι τοσο οτι ηθελε να τον προστατεψει. περισσοτερο ειναι οτι δεν ηθελε να φυγει, για να συνεχισει τη συζητηση, με σκοπο ειτε να τον πρηξει κι αλλο, ειτε να τα βρουνε, ειτε να παιξει make up sex, ειτε οτι αλλο ειχε στο μυαλο της.

ειναι πολυ φτηνη δικαιολογια το "μη μου παθεις τιπτα που εισαι θυμωμενος", αν ηταν τετοιο το ζητημα, δεν θα του εσπαγε τα νευρα εξ αρχης.
1ον οδηγώ
2ον αν ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελα να φύγει ποιος ο λόγος δεν έφερα καν αντίρρηση όταν είπε θα πάει με τα πόδια;
3.δεν του έσπασα εγώ τα νεύρα, μόνος του εκνευρίστηκε από την συζήτηση όπως κι εγώ από αυτά που έλεγε. Απλά εγώ τα είπα και ηρέμησα ενώ αυτός εκνευρίστηκε σε βαθμό που δεν ήρεμουσε. Ε αυτό είναι κίνδυνος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:09
ST48410 έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:49
Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:39 αυτο που σου λεμε ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις εσυ ποτε ο αλλος μπορει να οδηγησει η οχι. δεν ειναι κατι φανερο, οπως αν εχει κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκυ.
Νομίζω ότι αυτή η διατύπωση είναι λίγο υπερβολική. Βγάλε τη σχέση έξω από την εξίσωση. Αν έχεις ένα φιλαράκι, αδελφό, ξάδελφο (κάτι τέτοιο) που το ξέρεις καλά ότι είναι τσαντίλας και βγαίνει εκτός εαυτού, θα τον άφηνες να οδηγήσει αν τον έβλεπες σε κακή κατάσταση ή θα προσπαθούσες πρώτα να τον καλμάρεις; Εγώ πάντως δεν θα 'λεγα εύκολα, ας κάνει ό,τι νομίζει, ενήλικας είναι. Κλειδιά μπορεί να μην έπαιρνα, θα έπαιζα κατενάτσιο όμως για λίγη ώρα. Εννοείται πως αν ήταν ο άλλος μεθυσμένος, δεν θα τον άφηνα να οδηγήσει με πολύ πιο παρεμβατικό τρόπο.

Βασικά η δεύτερη πρότασή σου είναι το κλειδί. Οι περισσότεροι δεν θεωρείτε ότι ο άνθρωπος ήταν σε τόσο κακή κατάσταση και ότι απλά υπερβάλλει η Νάιδα που το βρήκε πάτημα. Αλλά αυτό δεν το ξέρουμε.
Να το βρω πάτημα για ποιο πράγμα;
Δες τι γράφει στο προηγούμενο ποστ ο Ασέβαστος. Δεν μπαίνω στην ουσία της υπόθεσης που δεν την έχω διαβάσει προσεκτικά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:19
μια ακομη παρολα, για να κατανοησεις τον "τσαντισμενο ανδρα".

9 στις 10 φορες, δεν ειναι τσαντισμενος, παιζει θεατρο. ακριβως οπως κανουν και οι γυναικες. αν ολες αυτες οι τσαντιλες, οι χειρονομιες, οι μεγαλοστομιες ηταν αληθινος θυμος και οχι δηθεν και καραγκιοζιλικια, θα ειχαμε καθημερινα νεκρους και φονικα απο καβγαδες.

τη μια στις 10 που ειναι αληθινος ο θυμος, υπαρχουν κινδυνοι. ο βασικος κινδυνος ειναι να εκραγει και να καταληξει καποιος στο νοσοκομειο (η και στο χωμα) και καποιος στη φυλακη. αλλος υπαρκτος κινδυνος ειναι αμα ειναι σε καποια ηλικια να τσιμπησει κανα εγκεφαλικο, κανα καρδιακο.

μπροστα σε αυτα, ο κινδυνος να στουκαρει απο την τσαντιλα ειναι μηδαμινος. αν πραγματικα θελεις το καλο αυτου του ανθρωπου, τον αφηνεις να φυγει, η ακομη καλυτερα φευγεις εσυ, τελοσπαντων φροντιζεις να απεμπλακουν οι 2 θυμωμενοι, να παψει ο θυμος. οσο τον κρατας εκβιαστικα διπλα σε αυτο που τον τσαντιζει, του κανεις κακο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:11
Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:02
Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:39

αυτο που σου λεμε ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις εσυ ποτε ο αλλος μπορει να οδηγησει η οχι. δεν ειναι κατι φανερο, οπως αν εχει κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκυ.
Πως δεν μπορώ να κρίνω βρε συ, είστε ντιπ σαπερα; εσύ δεν τον βλέπεις τον αλλο αν το να οδηγήσει είναι επικίνδυνο; έλα ρε Ασέβαστος τώρα έλα. Απλά το βλέπεις ότι το έκανα για το έτσι θέλω να μη φύγει. Που αν ήταν αυτός ο λόγος όταν είπε θα πάει πεζός θα προσπαθούσα να τον μπλοκάρω κάπως. Δεν είπα τίποτα όμως.
ε, τι να ελεγες; σε κλειδωνω μεσα να μη φυγεις ουτε με τα ποδια; με το αυτοκινητο ειχες μια φτηνη εστω, δικαιολογια να τον εμποδισεις.

και οχι, δεν βλεπεις αν ο αλλος ειναι τοσο τσαντισμενος που δεν μπορει να οδηγησει. δεν νομιζω καν οτι ειναι δυνατον να τσαντιστει καποιος τοσο πολυ που να μην ειναι καταλληλος για τιμονι. αμα φυγει απο αυτο που τον τσαντιζει, παρει 2 ανασες, μια χαρα θα ειναι. δεν ειναι μεθυσμενος να μην στρωνει, η τσαντιλα δεν σε κραταει εξαλλο για ωρες οπως το αλκοολ.
Ακριβώς κάπως έτσι θα του έλεγα αν το θέμα μου ήταν να μείνει για το καπρίτσιο μου. Γενικά το έχεις δει πολύ λάθος καθώς νομίζεις το θέμα ήταν να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου να μείνει.
Ναι ο εκνευρισμενος άνθρωπος είναι καλό να μην οδηγεί. Στη φάση που ήταν αυτός τουλάχιστον.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:38

9 στις 10 φορες, δεν ειναι τσαντισμενος, παιζει θεατρο. ακριβως οπως κανουν και οι γυναικες. αν ολες αυτες οι τσαντιλες, οι χειρονομιες, οι μεγαλοστομιες ηταν αληθινος θυμος και οχι δηθεν και καραγκιοζιλικια, θα ειχαμε καθημερινα νεκρους και φονικα απο καβγαδες.

τη μια στις 10 που ειναι αληθινος ο θυμος, υπαρχουν κινδυνοι. ο βασικος κινδυνος ειναι να εκραγει και να καταληξει καποιος στο νοσοκομειο (η και στο χωμα) και καποιος στη φυλακη. αλλος υπαρκτος κινδυνος ειναι αμα ειναι σε καποια ηλικια να τσιμπησει κανα εγκεφαλικο, κανα καρδιακο.

μπροστα σε αυτα, ο κινδυνος να στουκαρει απο την τσαντιλα ειναι μηδαμινος. αν πραγματικα θελεις το καλο αυτου του ανθρωπου, τον αφηνεις να φυγει, η ακομη καλυτερα φευγεις εσυ, τελοσπαντων φροντιζεις να απεμπλακουν οι 2 θυμωμενοι, να παψει ο θυμος. οσο τον κρατας εκβιαστικα διπλα σε αυτο που τον τσαντιζει, του κανεις κακο.
Α ναι ε; ψέμματα το έκανε; ε τοτε δύο φορές έκανα καλά να μαθει να μην το παίζει νευριασμενος. .

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Σίγουρα το να έχεις νεύρα επηρεάζει την κρίση σου στο τιμόνι. Το ίδιο ισχύει κ αν είσαι νηστικός, αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά το βράδυ, αν έχεις παραφαει, αν είσαι στενοχωρημένος, προβληματισμένος, κ μετά φυσικά η απόσπαση προσοχής έχει κ αυτή σημαντικό ρόλο. Αυτά βέβαια είναι ανεξαρτητα απο τη ναιδα που μπεμπεκιζει ασυστόλως κ γω προσωπικά θα γούσταρα περισσότερο μια εξήγηση τυπου ναι εκανα νάζια παρα τις προφασεις εν αμαρτίαις που διαβάζουμε
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:55 Σίγουρα το να έχεις νεύρα επηρεάζει την κρίση σου στο τιμόνι. Το ίδιο ισχύει κ αν είσαι νηστικός, αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά το βράδυ, αν έχεις παραφαει, αν είσαι στενοχωρημένος, προβληματισμένος, κ μετά φυσικά η απόσπαση προσοχής έχει κ αυτή σημαντικό ρόλο. Αυτά βέβαια είναι ανεξαρτητα απο τη ναιδα που μπεμπεκιζει ασυστόλως κ γω προσωπικά θα γούσταρα περισσότερο μια εξήγηση τυπου ναι εκανα νάζια παρα τις προφασεις εν αμαρτίαις που διαβάζουμε
Προσωπικά ανθρώπους που είναι εκτός εαυτού δεν θεωρώ πως πρέπει να οδηγούν. Γνώμη μου ε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 11:10
Προσωπικά ανθρώπους που είναι εκτός εαυτού δεν θεωρώ πως πρέπει να οδηγούν. Γνώμη μου ε.
Eγώ να σου πω την αλήθεια, όταν΄έχω νεύρα και φεύγω να οδηγήσω, ηρεμώ. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2021, 11:19
Κι εγώ!!!! Ειδικά αν έχει ευθεία με κάμπους τριγύρω !!!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:38

Έτσι.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Cecily Anne έγραψε: 09 Φεβ 2021, 11:20
Κι εγώ!!!! Ειδικά αν έχει ευθεία με κάμπους τριγύρω !!!!
Το ιδανικό! Αλλά κι έτσι να μην είναι, εμένα αλλάζει το είναι μου. Γυρνάω σπίτι άλλος άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2020, 03:51 Οι διάλογοι που ακολουθούν είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου πιστοί. Όπου δεν θυμάμαι ακριβώς τι ειπώθηκε το παραλείπω. Καταγράφω τους διαλόγους προς γνώση και συμμόρφωση και παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Ετοιμαζόμαστε να βγούμε με φίλους, αυτή έχει ντυθεί και περιμένει. Εγώ ντύνομαι...

Πρώην: Τι είναι αυτό;
Εγώ: Μανιτάρι μαγικό.
-Τι είναι αυτή η μπλούζα, λέω.
-Μπλε.
-Πάλι αυτήν την μπλούζα θα φορέσεις;
-Γιατί;
-Πάλι αυτήν φορούσες την προηγούμενη φορά.
-Την έχω πλύνει από τότε.
-Έλα, δεν θέλω να λένε ότι κυκλοφορώ με λέτσο.
-Πας καλά; Μια χαρά μπλούζα είναι.
-Θα φορέσεις άλλη.
-Να φορέσεις εσύ άλλη.
-Εμένα είναι μια χαρά τα ρούχα μου, εσύ εμφανίζεσαι σαν φτωχός με τα ίδια ρούχα κάθε φορά.
-...
(Ανοίγει ένα συρτάρι και αρχίζει να ψάχνει)
-Να, φόρα αυτήν.
-Πρώτον, σταμάτα να ψαχουλεύεις το συρτάρι.
-Γιατί, τι έχεις κρυμμένο;
-Γυμνές φωτογραφίες μου.
-Ναι, ανατριχιάσαμε τώρα. Αυτήν θα φορέσεις.
-Αυτήν να την φορέσεις εσύ, δεν μ' αρέσει.
-Και τότε γιατί την αγόρασες;
-Δεν την αγόρασα, μου την έκαναν δώρο.
-Ποιος;
-Μια πρώην μου.
(Την αφήνει και πιάνει μια άλλη μπλούζα)
-Τότε φόρα αυτήν.
-Αυτή έχει γιακά και νιώθω ότι με πνίγει.
-Ή αυτή θα σε πνίξει ή εγώ. Διάλεξε.
-Άσε τις μαλακίες. Δεν την φοράω.
-Γάιδαρο σκας. Γάι-δα-ρο. (συνεχίζει να ψάχνει)
-Μπράβο, ξέρεις να συλλαβίζεις.
-Να, αυτήν θα φορέσεις και τελείωσε.
-Αυτή με κάνει κοιλιά.
-Δεν σε κάνει κοιλιά, έχεις κάνει κοιλιά.
-Εσύ έχεις κάνει κοιλιά.

Η υπόλοιπη συζήτηση λογοκρίνεται.
δΕς ολο το κομπρα καη και ταυτισου με τον ξανθο (ο ανθρωπος παρεπιπτωντως τα σπαει) .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, αν και φοβαμαι οτι ηδη εινα αργα για σενα.
Αλλα ποτε μη λες ποτε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Εξαρτάται τον άνθρωπο. Δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρισκομενος σε αυτή την ψυχική διάθεση, δεν θα ήταν συνετό να οδηγήσει. Για να μην συμβεί κάτι άσχημο, αυτό έκρινα αυτό έκανα. Και φίλος μου να ήταν αν τον έβλεπα έτσι, αυτό θα έκανα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 11:29
Εξαρτάται τον άνθρωπο. Δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρισκομενος σε αυτή την ψυχική διάθεση, δεν θα ήταν συνετό να οδηγήσει. Για να μην συμβεί κάτι άσχημο, αυτό έκρινα αυτό έκανα. Και φίλος μου να ήταν αν τον έβλεπα έτσι, αυτό θα έκανα.
Οκ. Πάσο ρε συ. Κάποιοι άνθρωποι σου είπαμε τις απόψεις μας, εσύ μας είπες τις δικές σου, σεβαστό. Δεν είσαι υποχρεωμένη δα, να τις ενστερνιστείς. Απλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν, δεν το κάνουμε. :wink
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2021, 11:36

Οκ. Πάσο ρε συ. Κάποιοι άνθρωποι σου είπαμε τις απόψεις μας, εσύ μας είπες τις δικές σου, σεβαστό. Δεν είσαι υποχρεωμένη δα, να τις ενστερνιστείς. Απλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν, δεν το κάνουμε. :wink
Ναι σίγουρα, απλά είμαστε και διαφορετικοί οι άνθρωποι. Το να μου πάρει εμένα κάποιος τα κλειδια δεν θα είχε νόημα γιατί δεν θα έπαιρνα το αυτοκίνητο να οδηγήσω βρισκόμενη εκτός εαυτού. Θα μπορούσε όμως να εξαφανιστεί για να μην τον πετύχει κανένα τασάκι.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”