Ξαναδιάβασε όσα έγραψα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
[quote="Cecily Anne" post_id=1767979
Ο μόνος τρόπος να στουκάρουμε σε αμάξι είναι να έχω τη Νάιδα δίπλα να μου λέει ιστορίες για τον κάμεραμαν. Θα κάνω μετωπική με τον χάρο, αν χρειαστεί.
Νάιδα συγγνώμη, αλλά πρέπει να αλλάξεις γκόμενο.
[/quote]
Πριν μπω στο αυτοκίνητο σου θα το κάνω
Ο μόνος τρόπος να στουκάρουμε σε αμάξι είναι να έχω τη Νάιδα δίπλα να μου λέει ιστορίες για τον κάμεραμαν. Θα κάνω μετωπική με τον χάρο, αν χρειαστεί.
Νάιδα συγγνώμη, αλλά πρέπει να αλλάξεις γκόμενο.
[/quote]
Πριν μπω στο αυτοκίνητο σου θα το κάνω
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εδω να δωσω ευσημα, καθοτι παραδεχτηκες κατι που σου λεμε ολοι, κι ας ειχες αρχικα διαφορετικη γνωμη.
σπανιο για το πχορουμ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είμαι καλή συνοδηγός βλέπω και τα στοπ και μηχανάκια και πότε θα ανάψει κόκκινο να κόψεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι παραδέχτηκα μωρέ ασεβαστε; εσείς μου λέτε ότι κακώς πήρα τα κλειδια μετά μου λες για το ότι είναι πιο επικίνδυνος ο καβλωμενος από τον διαολεμένο όταν οδηγεί. Είναι οι απόψεις σας και είναι δέκτες. Απλά.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:21εδω να δωσω ευσημα, καθοτι παραδεχτηκες κατι που σου λεμε ολοι, κι ας ειχες αρχικα διαφορετικη γνωμη.
σπανιο για το πχορουμ.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να διαβάσεις καλλίτερα,όσα σου γράφουμε οι περισσότεροι και όχι να επιλέγεις τί θα κρατήσεις για να αμυνθείς; Δεν στα λέμε με σκοπό ύπουλο, συνωμοσιολογικό βρε αδερφέ. ΠΑΚΥ, Αννίτα κοίτα, Αλήθειες με τη Ζήνα, έχουμε καταντήσει.Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:26Τι παραδέχτηκα μωρέ ασεβαστε; εσείς μου λέτε ότι κακώς πήρα τα κλειδια μετά μου λες για το ότι είναι πιο επικίνδυνος ο καβλωμενος από τον διαολεμένο όταν οδηγεί. Είναι οι απόψεις σας και είναι δέκτες. Απλά.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:21εδω να δωσω ευσημα, καθοτι παραδεχτηκες κατι που σου λεμε ολοι, κι ας ειχες αρχικα διαφορετικη γνωμη.Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:17
Και σαν πιο έμπειρη οδηγός μου λες πως είναι πιο επικινδυνο να οδηγεί κάποιος καβλωμενος από το να οδηγεί με νεύρα εκτός ορίων. Οκ δεκτό.
-
Γενιά της Αγαμίας
Ελπίζω να τρολάρεις, τυπε. Το ναϊδουφάκι ειρωνειας απλώς συνεχίζει. Πάντως αυτο το τοπικ όπως και τα αθλητικά, δίπλα διπλα με το νεο λοκ νταουν, μου θυμίζουν μια παροιμία.....πουλάς χτένες στο μαγαζι;Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:21εδω να δωσω ευσημα, καθοτι παραδεχτηκες κατι που σου λεμε ολοι, κι ας ειχες αρχικα διαφορετικη γνωμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 09 Φεβ 2021, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν βγάζει νόημα όπως το θες
Γιατί δεν κάνετε έναν κόπο να σκεφτείτε κι αυτό που λέω εγώ χωρίς προκαταληψεις περί ατενσιοχορισμου κτλ; δείτε ανεξάρτητα από μένα βρε αδερφέ. Μήπως κάπου βρε αδερφέ κάνετε λάθος; να δείτε μια άλλη άποψη; λέω εγώ τώρα.Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:38Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να διαβάσεις καλλίτερα,όσα σου γράφουμε οι περισσότεροι και όχι να επιλέγεις τί θα κρατήσεις για να αμυνθείς; Δεν στα λέμε με σκοπό ύπουλο, συνωμοσιολογικό βρε αδερφέ. ΠΑΚΥ, Αννίτα κοίτα, Αλήθειες με τη Ζήνα, έχουμε καταντήσει.Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:26Τι παραδέχτηκα μωρέ ασεβαστε; εσείς μου λέτε ότι κακώς πήρα τα κλειδια μετά μου λες για το ότι είναι πιο επικίνδυνος ο καβλωμενος από τον διαολεμένο όταν οδηγεί. Είναι οι απόψεις σας και είναι δέκτες. Απλά.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:21
εδω να δωσω ευσημα, καθοτι παραδεχτηκες κατι που σου λεμε ολοι, κι ας ειχες αρχικα διαφορετικη γνωμη.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ουδείς σε κατηγόρησε. Απλά σε παρότρυνα να δεις και την άλλη οπτική. Αν δεν σε καλύπτει, σεβαστό. Ούτε εμένα η δική σου οπτική, με καλύπτει. Και πίστεψέ με, έκαμα τον κόπο. Όλα καλά.Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:26
Γιατί δεν κάνετε έναν κόπο να σκεφτείτε κι αυτό που λέω εγώ χωρίς προκαταληψεις περί ατενσιοχορισμου κτλ; δείτε ανεξάρτητα από μένα βρε αδερφέ. Μήπως κάπου βρε αδερφέ κάνετε λάθος; να δείτε μια άλλη άποψη; λέω εγώ τώρα.
Βρε ζουζούνα, εγώ δεν λέω τι θέλω αλλά τι βλέπω.
Κι αυτό που βλέπω είναι ότι αν ψάρευες κανονικά, θα είχες γίνει εφοπλίστρια τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφού τα διάβασες αποσυνδεδεμένα τα περί ατενσιοχορισμου, εμένα σαν χρήστη στο μυαλό σου και τις βρίσκεις λαθος, δεκτό. Και αλλιώς να τα διάβαζες πάλι δεκτό θα ήταν. Απλά το να διαβάζεις μια άποψη χωρίς σάλτσες στο μυαλό σου για το άτομο που την εκφέρει βοηθάει περισσότερο να εστιάσεις στην άποψη και να την κρίνεις πιο καθαρά.Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:47Ουδείς σε κατηγόρησε. Απλά σε παρότρυνα να δεις και την άλλη οπτική. Αν δεν σε καλύπτει, σεβαστό. Ούτε εμένα η δική σου οπτική, με καλύπτει. Και πίστεψέ με, έκαμα τον κόπο. Όλα καλά.Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:26
Γιατί δεν κάνετε έναν κόπο να σκεφτείτε κι αυτό που λέω εγώ χωρίς προκαταληψεις περί ατενσιοχορισμου κτλ; δείτε ανεξάρτητα από μένα βρε αδερφέ. Μήπως κάπου βρε αδερφέ κάνετε λάθος; να δείτε μια άλλη άποψη; λέω εγώ τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άλλο εννοώ τεσπα. Ναι θα ήμουν εφοπλιστρια. Οκ!!!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πρωτίστως προσπαθώ να διαβάσω κάποιον χρήστη μεμονωμένα κι έπειτα σε σχέση με τους άλλους, στην εκάστοτε συζήτηση. Δεν είμαι δα και το FBI για να κρίνω συμπεριφορικά 100% τον καθένα. Μια εικόνα καλώς ή κακώς, βγαίνει από τα συμφραζόμενα. Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα προσπαθήσω να τις ακολουθήσω μιας και το φάσμα της κατανόησης που έχω, βάσει της τοποθέτησής σου, είναι ελλιπέςNaida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:59Αφού τα διάβασες αποσυνδεδεμένα τα περί ατενσιοχορισμου, εμένα σαν χρήστη στο μυαλό σου και τις βρίσκεις λαθος, δεκτό. Και αλλιώς να τα διάβαζες πάλι δεκτό θα ήταν. Απλά το να διαβάζεις μια άποψη χωρίς σάλτσες στο μυαλό σου για το άτομο που την εκφέρει βοηθάει περισσότερο να εστιάσεις στην άποψη και να την κρίνεις πιο καθαρά.Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:47Ουδείς σε κατηγόρησε. Απλά σε παρότρυνα να δεις και την άλλη οπτική. Αν δεν σε καλύπτει, σεβαστό. Ούτε εμένα η δική σου οπτική, με καλύπτει. Και πίστεψέ με, έκαμα τον κόπο. Όλα καλά.Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:26
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-