Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:43
με ποιον τρόπο θα τον έπειθες να μην οδηγήσει.
Με λέξεις. Και τα κλειδιά δεν θα του τα έδινα, θα τα είχε. Με ποια λογική θα είχα εγώ τα κλειδιά;
Αρκετά όμως με αυτήν την άσχετη ερώτηση. Τώρα που την απάντησα ας γυρίσουμε στο ότι δεν δικαιούσαι να μιλάς για καταπιέσεις, πατριαρχίες και λοιπές πίπες όταν στο μυαλό σου υπάρχει το κόνσεπτ «κρίνω εγώ για άλλον ενήλικα». Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία γι' αυτό.-
Φυσικά δεν έχουν καμία σχέση το να πάρεις τα κλειδια από έναν άνθρωπο που θεωρείς ότι δεν πρέπει να οδηγήσει με όλα τα υπόλοιπα.
Και φυσικά και θα ξαναμιλήσω και για πατριαρχικες συμπεριφορές και από όλα όταν τις βλέπω και φυσικά αντιλαμβάνεσαι ότι απλά ότι και να μου πεις εάν κρίνω ότι πρέπει να μιλήσω θα μιλήσω.
Επίσης με λέξεις θα έπειθες τον μεθυσμένο να μην οδηγήσει. Οκ.
Λέω να προτείνω στον Σπύρο να μην σε αφήνουμε να μιλάς για πατριαρχικές συμπεριφορές, γιατί εκνευρίζεσαι και μετά μπορεί να οδηγήσεις και να προκαλέσεις κανένα ατύχημα και δεν μπορούμε να το έχουμε αυτό στην συνείδησή μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Με λέξεις. Και τα κλειδιά δεν θα του τα έδινα, θα τα είχε. Με ποια λογική θα είχα εγώ τα κλειδιά;
Αρκετά όμως με αυτήν την άσχετη ερώτηση. Τώρα που την απάντησα ας γυρίσουμε στο ότι δεν δικαιούσαι να μιλάς για καταπιέσεις, πατριαρχίες και λοιπές πίπες όταν στο μυαλό σου υπάρχει το κόνσεπτ «κρίνω εγώ για άλλον ενήλικα». Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία γι' αυτό.-
Υπάρχει εξηγηση
Κατιναρχία .
Μήπως έχεις τον μλκομαγνήτη στις γυναίκες και σου τυχαίνουν όλα τα στραβά;
Μηπως πρεπει να συγκρατησεις την επιθετικοτητα σου κ τις συνεχεις προκλησεις ;
hellegennes έγραψε: 09 Φεβ 2021, 15:41
Λέω να προτείνω στον Σπύρο να μην σε αφήνουμε να μιλάς για πατριαρχικές συμπεριφορές, γιατί εκνευρίζεσαι και μετά μπορεί να οδηγήσεις και να προκαλέσεις κανένα ατύχημα και δεν μπορούμε να το έχουμε αυτό στην συνείδησή μας.
Μήπως έχεις τον μλκομαγνήτη στις γυναίκες και σου τυχαίνουν όλα τα στραβά;
Κουβέντα κάνουμε.
Πού την είδες την επιθετικότητα;
Εδώ κάπου οφείλω να σου πω πως πρέπει να χαλαρώσεις.
Επίσης καλό είναι να μην του χώνεις διάφορους χαρακτηρισμούς γιατί ακόμη κι αν ο ίδιος είναι Βούδας, εγώ φορτώνω. Για αυτό σε παρακαλώ να εκφράζεσαι πιο κόσμια στο μέλλον ξεκινώντας από τώρα.
Κουβέντα κάνουμε.
Πού την είδες την επιθετικότητα;
Εδώ κάπου οφείλω να σου πω πως πρέπει να χαλαρώσεις.
Επίσης καλό είναι να μην του χώνεις διάφορους χαρακτηρισμούς γιατί ακόμη κι αν ο ίδιος είναι Βούδας, εγώ φορτώνω. Για αυτό σε παρακαλώ να εκφράζεσαι πιο κόσμια στο μέλλον ξεκινώντας από τώρα.
Χαλαρή είμαι αφού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.