Κανονικα δεν τον κανω, αλλα ποιος ξερει πως θα μου ρθει οταν γδυθεις.Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:11Εσυ ποτε τον κανεις;
εντιτ... Ουτε σενα τηλ να μη μιλησω, εχουν απαντησει!!!!
Κανονικα δεν τον κανω, αλλα ποιος ξερει πως θα μου ρθει οταν γδυθεις.Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:11Εσυ ποτε τον κανεις;
Καλα και τα χαλια δεν λεω αλλα τετοια προικα επρεπε να εχουν οι γυναικες στους αντρες παει αλλιως.
ω ρε φιλεLugozzi έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 11:00Τι μου θύμησες τώρα!Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 10:43Είσαι σίγουρος ότι στον έγλειφε η γυναίκα και όχι ο σκύλος σου;vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 10:38 να δαγκώνει τρελά κατα τη διάρκεια του στοματικού,αλλα εσύ για καποιον ηλιθιο λογο να μη θες να της πεις οτι εχεις βελαξει απ τον πόνο, και ενω της τον εχεις προσφέρει καδρόνι, καθεσαι αδιαμαρτύρητα να στον κάνει πριονίδι.![]()
![]()
Είμαι καναπέ καθισμενος γυμνός και η τότε κοπέλα μου γυμνή πανω μου. Ξαφνικα νιώθω στο πέος μου κάτι υγρό να με γλύφει.
Ήταν η Σίρα, το θηλυκό της ντοπερμαν.
Ναι, τώρα που το σκέφτομαι αυτή ήταν η πιο αμήχανη στιγμή μου.
Μου έχει ξεφύγει "σε παντρεύομαι", αλλά όντως δλδ ήταν τόσο καλό που έβλεπα αστεράκια. Κι εκεί που λέω, πάει το γάμησα μου είπε κι εγώ.
Πλάκα-πλάκα, τη μεγαλύτερη φρίκη (όχι αμηχανία, φρίκη και τρόμος λέμε) την έχω υποστεί όταν πρόκειται για άτομο με το οποίο δεν βρισκόμαστε σε σχέση και αρχίζει τα "αγάπη μου" και άλλα σχετικά...Cecily Anne έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 14:03Μου έχει ξεφύγει "σε παντρεύομαι", αλλά όντως δλδ ήταν τόσο καλό που έβλεπα αστεράκια. Κι εκεί που λέω, πάει το γάμησα μου είπε κι εγώ.Άντε να κρυφτείς μετά.
Όχι ρε σε σχέση ήμουν, είπαμε. Απλά ήταν διαστημικό το σεξ και έχασα τα λογικά μου.Nameless Ghoul έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:21
Πλάκα-πλάκα, τη μεγαλύτερη φρίκη (όχι αμηχανία, φρίκη και τρόμος λέμε) την έχω υποστεί όταν πρόκειται για άτομο με το οποίο δεν βρισκόμαστε σε σχέση και αρχίζει τα "αγάπη μου" και άλλα σχετικά...
Φοβερες.Nameless Ghoul έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:21Πλάκα-πλάκα, τη μεγαλύτερη φρίκη (όχι αμηχανία, φρίκη και τρόμος λέμε) την έχω υποστεί όταν πρόκειται για άτομο με το οποίο δεν βρισκόμαστε σε σχέση και αρχίζει τα "αγάπη μου" και άλλα σχετικά...Cecily Anne έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 14:03Μου έχει ξεφύγει "σε παντρεύομαι", αλλά όντως δλδ ήταν τόσο καλό που έβλεπα αστεράκια. Κι εκεί που λέω, πάει το γάμησα μου είπε κι εγώ.Άντε να κρυφτείς μετά.
Ορθώς έπραξες.
το ξέρεις οτι στα βιντεάκια συμμετέχουν πορνοστάρ ε;foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 01:00Λεω οτι υπαρχουν κυριολεκτικα χιλιαδες καταγεγραμμενες περιπτωσεις που καποια το κανει αυτο και σχεδον παντα μπορεις να τη δεις να το ξανακανει με αλλον ή αλλους σε τουλαχιστον άλλα 2 αλλά μεχρι και 400+ βιντεακια.
Οποτε 'μοναδικο' δεν ειναι η λεξη που θα μου ερχοταν στο μυαλο βλεποντας κατι τετοιο.
Ντακσξ - ολες το κάνουν το τεστ - με τον έναν η τον άλλο τρόπο - τακτική .
Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:38Φοβερες.Nameless Ghoul έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:21Πλάκα-πλάκα, τη μεγαλύτερη φρίκη (όχι αμηχανία, φρίκη και τρόμος λέμε) την έχω υποστεί όταν πρόκειται για άτομο με το οποίο δεν βρισκόμαστε σε σχέση και αρχίζει τα "αγάπη μου" και άλλα σχετικά...Cecily Anne έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 14:03
Μου έχει ξεφύγει "σε παντρεύομαι", αλλά όντως δλδ ήταν τόσο καλό που έβλεπα αστεράκια. Κι εκεί που λέω, πάει το γάμησα μου είπε κι εγώ.Άντε να κρυφτείς μετά.
Να είσαι στην μπυραρια και να συζητάς - απολαμβάνεις την συζήτηση με κάποια που γνωρισες πριν τρείς ημέρες - να σου πετάει στο ξαφνικό '' Πάμε σε θέλω '' να παγαίνεις - να ανοίγει τα πόδια να πέφτεις στην μεσοτοιχία και να νοιώθεις ενα μικροδευτερόλεπτο πρίν ενα τσίτωμα δυο χερια να σε απωθούν να σε κοιτάζουν δυο μάτια που γυαλίζουν σαν λιμνες απο πίσσες της κολασης ( +κρυφοχαμόγελο να φωτίζει ολο το πρόσωπο) και να ακούς '' Αν δεν μου πεις οτι με αγαπάς δεν μπορ'ω''
γμστα![]()
Οταν ξεθόλωσα γιατι η εντολή στον εγκέφαλο ηταν κοπάνα της μία στην κεφάλα να σβήσει - είπα ένα '' ξεχασέ το '' .
Περίπτωση η Μανδάμ - το παράκανε με το τελευταίο shit test.![]()