!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:11
Custom_F έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:10
Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:06 :roll: Οταν κανει το σταυρο της πριν το σεξ
Πριν σε δει γυμνο ή μετα;
Εσυ ποτε τον κανεις;
Κανονικα δεν τον κανω, αλλα ποιος ξερει πως θα μου ρθει οταν γδυθεις. :102:

εντιτ... Ουτε σενα τηλ να μη μιλησω, εχουν απαντησει!!!! :lol:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Gm54 έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:24
plouf έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:14 Σκεφτομαι μετα αφου δει ποσο προικισμενος εισαι. :003:
τι προικα εχεις;
τραπαζομαντηλα και σερβιτσια;
Ξερεις και παρα ξερεις παλιομουσιτσα για τι πραγμα μιλαω. :wink
Gm54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gm54 »

plouf έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:29
Gm54 έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:24
plouf έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:14 Σκεφτομαι μετα αφου δει ποσο προικισμενος εισαι. :003:
τι προικα εχεις;

ξερω
για τα χαλιά λες
γαματα τα χαλιά
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Και τα χαλια καλη προικα ειναι
Gm54 έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:30
plouf έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:29
Gm54 έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:24 τι προικα εχεις;

ξερω
για τα χαλιά λες
γαματα τα χαλιά
Καλα και τα χαλια δεν λεω αλλα τετοια προικα επρεπε να εχουν οι γυναικες στους αντρες παει αλλιως.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Lugozzi έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 11:00
Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 10:43
vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 10:38 να δαγκώνει τρελά κατα τη διάρκεια του στοματικού,αλλα εσύ για καποιον ηλιθιο λογο να μη θες να της πεις οτι εχεις βελαξει απ τον πόνο, και ενω της τον εχεις προσφέρει καδρόνι, καθεσαι αδιαμαρτύρητα να στον κάνει πριονίδι. :a040:
Είσαι σίγουρος ότι στον έγλειφε η γυναίκα και όχι ο σκύλος σου; :lol:
Τι μου θύμησες τώρα!

Είμαι καναπέ καθισμενος γυμνός και η τότε κοπέλα μου γυμνή πανω μου. Ξαφνικα νιώθω στο πέος μου κάτι υγρό να με γλύφει.

Ήταν η Σίρα, το θηλυκό της ντοπερμαν.

Ναι, τώρα που το σκέφτομαι αυτή ήταν η πιο αμήχανη στιγμή μου.
ω ρε φιλε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:06 :roll: Οταν κανει το σταυρο της πριν το σεξ
Μου έχει ξεφύγει "σε παντρεύομαι", αλλά όντως δλδ ήταν τόσο καλό που έβλεπα αστεράκια. Κι εκεί που λέω, πάει το γάμησα μου είπε κι εγώ. :fp: Άντε να κρυφτείς μετά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

έφερα μια στο πατρικό μου όταν έλειπαν διακοπές, και επειδή δεν είμαι φαν του προφυλακτικού αλλά τραβιέμαι έχουν φύγει τα φλόκια στο κομοδίνο ακριβώς στην κορνίζα των χαμογελαστών αγαπημένων γονιών μου
δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε απ τα γέλια
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Cecily Anne έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 14:03
Μου έχει ξεφύγει "σε παντρεύομαι", αλλά όντως δλδ ήταν τόσο καλό που έβλεπα αστεράκια. Κι εκεί που λέω, πάει το γάμησα μου είπε κι εγώ. :fp: Άντε να κρυφτείς μετά.
Πλάκα-πλάκα, τη μεγαλύτερη φρίκη (όχι αμηχανία, φρίκη και τρόμος λέμε) την έχω υποστεί όταν πρόκειται για άτομο με το οποίο δεν βρισκόμαστε σε σχέση και αρχίζει τα "αγάπη μου" και άλλα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:21
Πλάκα-πλάκα, τη μεγαλύτερη φρίκη (όχι αμηχανία, φρίκη και τρόμος λέμε) την έχω υποστεί όταν πρόκειται για άτομο με το οποίο δεν βρισκόμαστε σε σχέση και αρχίζει τα "αγάπη μου" και άλλα σχετικά...
Όχι ρε σε σχέση ήμουν, είπαμε. Απλά ήταν διαστημικό το σεξ και έχασα τα λογικά μου. :oops:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Φοβερες.
Να είσαι στην μπυραρια και να συζητάς - απολαμβάνεις την συζήτηση με κάποια που γνωρισες πριν τρείς ημέρες - να σου πετάει στο ξαφνικό '' Πάμε σε θέλω '' να παγαίνεις - να ανοίγει τα πόδια να πέφτεις στην μεσοτοιχία και να νοιώθεις ενα μικροδευτερόλεπτο πρίν ενα τσίτωμα δυο χερια να σε απωθούν να σε κοιτάζουν δυο μάτια που γυαλίζουν σαν λιμνες απο πίσσες της κολασης ( +κρυφοχαμόγελο να φωτίζει ολο το πρόσωπο) και να ακούς '' Αν δεν μου πεις οτι με αγαπάς δεν μπορ'ω''
γμστα :smt005:
Οταν ξεθόλωσα γιατι η εντολή στον εγκέφαλο ηταν κοπάνα της μία στην κεφάλα να σβήσει - είπα ένα '' ξεχασέ το '' .
Περίπτωση η Μανδάμ - το παράκανε με το τελευταίο shit test. :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:38 Οταν ξεθόλωσα (...) είπα ένα '' ξεχασέ το ''.
Ορθώς έπραξες.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 01:00
Gm54 έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 00:55
foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 00:54

Δηλαδη ποσο πιθανο ειναι μια γυναικα στην οποια δουλευει κατι τετοιο, να δουλεψε μονο μια φορα;

λες γενικα ή μονο για εκεινη τη μερα;
Λεω οτι υπαρχουν κυριολεκτικα χιλιαδες καταγεγραμμενες περιπτωσεις που καποια το κανει αυτο και σχεδον παντα μπορεις να τη δεις να το ξανακανει με αλλον ή αλλους σε τουλαχιστον άλλα 2 αλλά μεχρι και 400+ βιντεακια.

Οποτε 'μοναδικο' δεν ειναι η λεξη που θα μου ερχοταν στο μυαλο βλεποντας κατι τετοιο.
το ξέρεις οτι στα βιντεάκια συμμετέχουν πορνοστάρ ε;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:38
'' Αν δεν μου πεις οτι με αγαπάς δεν μπορ'ω''
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:46
Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:38 Οταν ξεθόλωσα (...) είπα ένα '' ξεχασέ το ''.
Ορθώς έπραξες.
Ντακσξ - ολες το κάνουν το τεστ - με τον έναν η τον άλλο τρόπο - τακτική .
Ανετα το περνάμε - η συγκεκριμένη με εκνεύρισε για αυτό που είδα στο προσωπό της - κατι σαν σιγουριά ενος επερχόμενου θριάμβου.
Είναι γνωστό οτι αν δεν περάσεις το τελευταίο τέστ - παρ όλο που κατά πάσα πιθανότητα θα πηδήξεις ουσιαστικα σε έχει πηδήξει αγρια - εισαι στην κατηγορία των ελλιποβαρών για πάντα - κ σε αντιμετωπίζει με το ιδιο σεβασμό και αξία που δίνουμε για μια εξοφλημένη επιταγή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 16:38
Φοβερες.
Να είσαι στην μπυραρια και να συζητάς - απολαμβάνεις την συζήτηση με κάποια που γνωρισες πριν τρείς ημέρες - να σου πετάει στο ξαφνικό '' Πάμε σε θέλω '' να παγαίνεις - να ανοίγει τα πόδια να πέφτεις στην μεσοτοιχία και να νοιώθεις ενα μικροδευτερόλεπτο πρίν ενα τσίτωμα δυο χερια να σε απωθούν να σε κοιτάζουν δυο μάτια που γυαλίζουν σαν λιμνες απο πίσσες της κολασης ( +κρυφοχαμόγελο να φωτίζει ολο το πρόσωπο) και να ακούς '' Αν δεν μου πεις οτι με αγαπάς δεν μπορ'ω''
γμστα :smt005:
Οταν ξεθόλωσα γιατι η εντολή στον εγκέφαλο ηταν κοπάνα της μία στην κεφάλα να σβήσει - είπα ένα '' ξεχασέ το '' .
Περίπτωση η Μανδάμ - το παράκανε με το τελευταίο shit test. :smt005:

ε ας το ελεγες κι εσυ καημενε σιγα τα ωα

μια φορα κι εναν καιρο ενας τυπος πηγε σε ενα παρκο, καθως περπατουσε βλεπει μια ομορφη κοπελα να καθεται σε ενα παγκακι, αμεσως παει και καθεται διπλα της, αυτη απομακρυνεται στο πλαι, αυτος πλησιαζει παλι κοντα της, αυτη απομακρυνεται, παλι αυτος την πλησιαζει και αυτη ξανα απομακρυνεται ωσπου φτανει στην ακρη του παγκου οπου την επομενη φορα ειτε θα πρεπει να σηκωθει και να φυγει ειτε να πραξει κατι αλλο,
ξανα αυτος παει διπλα της και τοτε αυτη τον απομακρυνει,

καποια στιγμη η ωρα περνουσε και ο ηλιος αρχισε να βασιλευει, ηταν η ωρα που συνυπαρχει το φως και το σκοταδι η καταλληλη ωρα για να πεις πραγματα που ο κοσμος μπορει να τα πιστεψει, ή εστω να τα πιστεψει ευκολοτερα σε σχεση με την ωρα που ο ηλιος ειναι κατακορυφα,
σηκωνεται λοιπον και γονατιζει μπροστα της και της λεει οτι την αγαπαει οσο τιποτα αλλο στον κοσμο, η τυπισσα φυσικα λιωνει και η φυση κανει τα υπολοιπα.. περνουσε η ωρα και καποια στιγμη ο τυπος σηκωνεται βιαστικος και της λεει οτι πρεπει να φυγει
-Τί γιατι φευγεις τωρα; αφου ειπες οτι μαγαπας..
-Οχι οχι πρεπει να φυγω η γυναικα μου με περιμενει σπιτι για το βραδινο..

η τυπισσα -του Αγι- προφανως ειχε συνδεσει το σεξ με την αμαρτια και αρα επρεπε με καποιο τροπο να της διωξει το συννεφακι,
ετσι κι αλλιως το σεξ χωρις το εκαστοτε περιτυλιγμα του ειναι ανουσιο, αυτο ειναι που δεν καταλαβαινουν οι πιτσιρικαδες και νομιζουν οτι αν φτασουν τα 35 τοτε θα τους την πεφτουν οι πιτσιρικες χωρις να κουνανε το δαχτυλακι τους, μονο που ηδη μεχρι τοτε θα ειναι εκπαιδευμενοι σε κατι αλλο,
"το σαγαπω" σε καθε περιπτωση λειτουργει ως μαντρα, και η εκαστοτε εκφορα του δηλωνει οτι το ατομο εκεινη τη στιγμη ειναι σε θεση να ξεπερασει τα ορια της δικης του υπαρξης, του δικου του Εγω
φραση η οποια οσο μικρη κι αν ειναι η στιγμη κρυβει μεγαλη δυναμη ειδικα αν βγαινει συνειδητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 11 Ιούλ 2018, 17:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”